sakis75 Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Μια ερώτηση, η κάμερα του redmi 5 και redmi 5 plus είναι η ίδια; δηλαδή ίδια αποτελέσματα;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 ρε παιδια δεν μπορω να στειλω μνμ. ξερεις κανενας γιατι? ολο απετυχε μου βγαζει Μήπως δεν έχεις μονάδες;;;;;:whistle::whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EmiyaKiritsugu Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Ρε παιδιά στο lockscreen το wallpaper αφήνει ένα μαύρο Gap δεν μπορώ να το φτιάξω...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sasalas Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 εχω μοναδες. δεν ξερω τι φταιει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Το απέκτησα μόλις χτες, ακόμα δεν έχω βάλει τη sim, όλη μέρα σήμερα το πειράζω/σεταρω. Μιλάμε για μια χορταστικη οθόνη!!! Μπορεί κανείς να μου πει δύο πράγματα που δεν βρίσκω? Πως μπορω να προσθέσω/ρυθμίσω themes. Εφαρμογή themes δεν υπάρχει, και από το settings/themes έχει μόνο δύο εργοστασιακά... Επίσης, πως μπορώ να βάλω έξτρα οθόνες αριστερά της home, το κόλπο με τα τρία δαχτυλα δεν πιάνει... Φοράει την 9.5.3.0 stable... Redmi 5 plus... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Το απέκτησα μόλις χτες, ακόμα δεν έχω βάλει τη sim, όλη μέρα σήμερα το πειράζω/σεταρω. Μιλάμε για μια χορταστικη οθόνη!!! Μπορεί κανείς να μου πει δύο πράγματα που δεν βρίσκω? Πως μπορω να προσθέσω/ρυθμίσω themes. Εφαρμογή themes δεν υπάρχει, και από το settings/themes έχει μόνο δύο εργοστασιακά... Επίσης, πως μπορώ να βάλω έξτρα οθόνες αριστερά της home, το κόλπο με τα τρία δαχτυλα δεν πιάνει... Φοράει την 9.5.3.0 stable... Redmi 5 plus... τα themes ξέχνα τα :) πρέπει να αλλάξεις περιοχή από τις ρυθμίσεις (π.χ. κίνα / ινδία) για να δεις την εφαρμογή στην ευρώπη μέχρι νεοτέρας δεν παίζουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Αν αλλάξω δλδ περιοχή τι θα γίνει πρακτικα? Τπτ μάλλον ε Ας το κάνω και βλέπουμε. Θα ενημερωσω. Σιγουρακι πάντως, περιμένω βελτίωση στο θέμα miui,έρχομαι απ το 4 που τα είχα όλα στο πιάτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Αν αλλάξω δλδ περιοχή τι θα γίνει πρακτικα? Τπτ μάλλον ε Ας το κάνω και βλέπουμε. Θα ενημερωσω. Σιγουρακι πάντως, περιμένω βελτίωση στο θέμα miui,έρχομαι απ το 4 που τα είχα όλα στο πιάτο! μα σου απάντησα :) αλλάζεις περιοχή σε κάτι εκτός ευρώπης (βάλε ινδία) και θα εμφανιστεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Το κατάλαβα, αλλά λέω αν αλλάξει τπτ άλλο στο τηλέφωνο. Συγνώμη αλλά ο γραπτός λόγος καμία φορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis66 Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Καλημερα... Θελω να αγορασω αυτην την συσκευη.. Υπαρχει με την band B20/800mhz στο εμποριο... Η να το φερω απεξω... Επίσης να αναγράφεται ο κωδικός MEG7.... Και απο που.... Σας ευχαριστω πολυ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Καλημερα... Θελω να αγορασω αυτην την συσκευη.. Υπαρχει με την band B20/800mhz στο εμποριο... Η να το φερω απεξω... Επίσης να αναγράφεται ο κωδικός MEG7.... Και απο που.... Σας ευχαριστω πολυ.. Ναι υπαρχει και ειναι η global εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimispapas Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Καλημερα απο μια συντομη αναζητηση βλεπω οτι την πιο καλη τιμη για το 5 plus 4χ64 την εχει το eglobalcentral.eu με την 800αρα , στα 165€, εχεις κανεις υποψην καποια καλυτερη τιμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 4BG5PG64 κουπόνι banggood 155€ μην μπλεξεις καθόλου με αυτό το μαγαζί. (eglobal) Μία ερώτηση γιατί δεν μπαίνετε στο kimovil.com να δείτε τιμές και μαγαζιά;; μόνο πρέπει να ρωτάτε τα ίδια πράγματα; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimispapas Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Το banggood δεν θελει κ 12+€ περιπου για priority? Αρα παμε στα 167€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Ναι τόσο θέλει περίπου, από εκεί πήρα το meizu pro 6 plus σε 15 μέρες ήρθε και μεσολάβησε Πάσχα. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimispapas Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Ενταξει ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Εχουμε ομως αναφερει απειρες φορες οτι η αγορα απο Κινα μερια ερχεται και με αναλογο after sales support εκτος των αλλων. Κοινως ναι μεν θα γλυτωσεις 15-20ευρω απο τα κινεζο site αλλα παρακαλας να μην σου παθει τιποτα. Το λεω αυτο γιατι οι περισσοτεροι στο forum γενικα δεν δινουν σημασια στο κομματι της εγγυησης και πανε με την νοοτροπια''σιγα μην μου παθει τιποτα το κινητο''. Δεν σκεφτονται ομως ολοι ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Εχουμε ομως αναφερει απειρες φορες οτι η αγορα απο Κινα μερια ερχεται και με αναλογο after sales support εκτος των αλλων. Κοινως ναι μεν θα γλυτωσεις 15-20ευρω απο τα κινεζο site αλλα παρακαλας να μην σου παθει τιποτα. Το λεω αυτο γιατι οι περισσοτεροι στο forum γενικα δεν δινουν σημασια στο κομματι της εγγυησης και πανε με την νοοτροπια''σιγα μην μου παθει τιποτα το κινητο''. Δεν σκεφτονται ομως ολοι ετσι. Ακριβως έτσι! 2 κινητά μου είχαν εμφανίσει πρόβλημα, χρειάστηκε να τα στειλω πίσω για service... 3 μηνες να σταλεί κ να επιστρέψει πίσω διορθωμένο έκαστο. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Εχουμε ομως αναφερει απειρες φορες οτι η αγορα απο Κινα μερια ερχεται και με αναλογο after sales support εκτος των αλλων. Κοινως ναι μεν θα γλυτωσεις 15-20ευρω απο τα κινεζο site αλλα παρακαλας να μην σου παθει τιποτα. Το λεω αυτο γιατι οι περισσοτεροι στο forum γενικα δεν δινουν σημασια στο κομματι της εγγυησης και πανε με την νοοτροπια''σιγα μην μου παθει τιποτα το κινητο''. Δεν σκεφτονται ομως ολοι ετσι. Πες μου ένα σκρουτζομάγαζο με καλύτερο after-sale απ'του banggood σε παρακαλώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Μετρημένα στα δάχτυλα είναι, χίλιες φορές εγγύηση banggood. Αλλά είναι όπως το βλέπει ο καθένας. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis66 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Γεια σας.. Μου προτεινετε καποιο που μπορω να το αγορασω.. Απο εδω η απο εξω...Ευρωπη παιζει; Ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 165-170 απο κινα με το φοβο του τελωνειου χωρις εγγυηση .. ενω απο ελλαδα εχει 180ευρω ... https://www.skroutz.gr/s/13528910/Xiaomi-Redmi-5-Plus-4GB-64GB.html γιατι το αγοραζετε απο κινα ; Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 165-170 απο κινα με το φοβο του τελωνειου χωρις εγγυηση .. ενω απο ελλαδα εχει 180ευρω ... https://www.skroutz.gr/s/13528910/Xiaomi-Redmi-5-Plus-4GB-64GB.html γιατι το αγοραζετε απο κινα ; γιατί κάποιοι βαπτίζουν global μια κινέζικη συσκευή με global rom :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Πες μου ένα σκρουτζομάγαζο με καλύτερο after-sale απ'του banggood σε παρακαλώ πολύ. Δεν ειναι θεμα εγγυησης κινεζο site αυτης καθαυτης αλλα οτι μιλαμε για περιπτωση που πρεπει να στειλεις κατι ο ιδιος στο εξωτερικο και να περιμενεις μετα ποσο διαστημα και φυσικα με εγγυηση 1 χρονου. Σε αντιθετη περιπτωση απο Ελλαδα εχεις ειτε τα κινητα απο αλυσιδες που ναι μεν κοστιζουν λιγο ακριβοτερα αλλα εχεις καλυψει εδω στην χωρα σου πιο αμεση και με 2 χρονια εγγυηση. Το ιδιο φυσικα και απο σκρουτζομαγαζα που ορισμενα δινουν 2 χρονια εγγυηση,αλλα και 1 χρονι να δινουν τα πηγαινεις σε αυτα και αναλαμβανουν εκεινα την ολη διαδικασια. Νομιζετε οτι ολος ο κοσμος εχει ορεξη να μπλεκει με αγορες( και το σημαντικοτερο με rma )απο Κινα? Γιαυτο και με το που ηρθαν τα Xiaomi επισημα στην χωρα μας και με καλυψη απο Infoquest τα εμαθαν ολοι και ανεβηκαν τοσο πολυ σε πωλησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 καλά το τελευταίο είναι άσχετο με τα υπόλοιπα :) την έμαθαν επειδή είδαν στην τβ διαφήμιση από τον κώτσο , από το πλαίσιο κ.ο.κ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts