Jump to content

thagro

Members
  • Δημοσιεύσεις

    508
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by thagro

  1. Γειά χαρά, κάποιος που να έχει βάλει την Pixel rom? Ή κάποια άλλη rom που μπαίνει στη συσκευή? Σκέφτομαι να την περάσω στη συσκευή, θα μπει εύκολα ή λέτε να το μπρiκαρω....?
  2. Γεια χαρα, σκεφτομαι να περασω την Pixel rom στη συσκευή, τη διαδικασία την εχω κάνει με άλλες συσκευές. Έχετε καμιά εμπειρία απο αυτή την ενέργεια ίσως? Περνάει εύκολα λετε ή θα το μπρικάρω..?
  3. Xiaomi_Mi_9T_Pro_V12.0.3.0.QFKMIXM_20201021.0000.00_Global_10_XFT_(by_xiaomistockrom.com) twrp-3.7.0_9-0-raphael το TWRP
  4. Έκανα αυτό ακριβώς την πρώτη φορά! Με sideload, πήρε περίπου όλο το βράδυ (κι όμως, έπρεπε να είναι πιο γρήγορο) Το αποτελεσμα του rate ήταν 1.0000.δλδ το πήρε κανονικά. Και μετα το reboot με πήγε στο fastboot, σαν να μην υπάρχει OS. Μετα δοκίμασα με USB OTG και πέρασα την ίδια rom από εκεί με install.zip Και εκεί αποτελεσμα rate=1.000, και εκει fastboot. Σημερα δοκίμασα με twrp install zip τη rom και το firmware, και μετα Format data, και το αποτέλεσμα ίδιο, fastboot σαν να μην υπάρχει OS. Δοκίμασα και τις δύο εκδοσεις για android 12 & 13...ιδιο αποτέλεσμα!! Fastboot!!! Θα με τρελάνει.... Ευτυχώς μπορώ να φλασαρω την official. Κάποιος να μου πει τι κάνω λάθος???
  5. Χμ... Αν θυμάμαι καλά όχι. Τι ακριβώς πρέπει να κάνω wipe? (έχω σημειώσει κάπου τις οδηγίες, θα κοιτάξω να δω αν γράφει κάτι τέτοιο)
  6. Ποιος θα είχε το χρόνο να μου δώσε μερικές βοήθειες στο να περάσω την Pixel Experience rom σε αυτή τη συσκευή? Εχω ξεκλειδώσει bootloader, εχω περάσει twrp, αλλα όταν περνάω τη rom δεν την τρέχει κ πάει κατευθείαν σε Fastboot... Εχω επιλέξει πολλές εκδόσεις της συγκεκριμένης rom, κάτι όμως κάνω λαθος... Flashαρω την original rom και ολα καλα, θα ήθελα όμως να δοκιμάσω την Pixel που λένε όλοι ότι είναι καλη...
  7. Μου έχει συμβεί μέσα σε πολυκατάστημα ,που είναι απίθανο να μην υπάρχει σήμα,όπως επίσης κ κάτω από το σπίτι μου. Δύο που θυμάμαι χαρακτηριστικά. Επίσης ,έχει δύο μέρες που εβαλα την sim στο άλλο slot και το παρακολουθώ . Θα κάνω κ αυτό που προτείνατε ,να αλλάξω τη sim με νέα (οταν την άλλαξα slotτην καθάρισα φυσικά ) Μία επαφή που έκανα με κατάστημα μου έκανε λόγο για ενισχυτή σήματος.
  8. Γειά χαρά σε όλους Τελευταία έχω θέματα με το σήμα κινητής ,κατα τη διάρκεια κλήσεων ,εκτός του ότι μου λένε ότι δεν με ακούνε και μετά από λίγο επανέρχεται μόνο του,βλέπω σχεδόν πάντα το σήμα να παίζει απο 4G σε Edge ,και να ανεβοκατεβαινουν οι μπάρες δικτύου . Σκέφτομαι να το δωσω σε κάποιον τεχνικό να τσεκάρει ότι μπορεί ,η ερώτηση είναι αν έχει αναφερθεί αντίστοιχο πρόβλημα εδω, και τι να περιμένω εν γένει για την αποκατάσταση του... Συγνωμη για το σεντόνι ,θα εκτιμούσα οποια πληροφορία μου δωσετε !
  9. Γειά χαρά, Ξέρουμε πως μπορώ να ρυθμίσω αυξανόμενη ένταση ringtone? Εννοώ μεσα απο το μενού της συσκευής, όχι με εφαρμογή Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
  10. thagro

    Poco X3 NFC

    Ρε παιδια το μεγεθος δεν παλευεται... Τι κάνετε για να παλευτει?
  11. thagro

    Poco X3 NFC

    στο storage permissions ψαξου...
  12. thagro

    Poco X3 NFC

    .. εμενα που γράφει 12.0.8.0 stable.. να ανησυχώ η οχι..?
  13. thagro

    Poco X3 NFC

    Το έβαλα το vanced, σας ευχαριστώ πολύ! Το μικρο Γ είπατε δεν είναι απαραίτητο, προφανώς με αυτό κρατα ιστορικό κτλ. Σκέφτομαι να το βαλω και αυτο, πως?
  14. thagro

    Poco X3 NFC

    Μια βοήθεια στο να περάσω το vanced (και ότι αλλο χρειάζεται micro G κτλ)? Σαν να δίνετε οδηγίες στον παππού ενα πράγμα. .. :)
  15. thagro

    Poco X3 NFC

    Όχι διαφανής, αλλα αυτή απο BG με βόλεψε πολύ, έχει και σιδεράκι για την μαγνητική βάση του αεραγωγού Καλο grip, και λεπτή αρκετά ώστε να μην αυξάνει την αίσθηση του όγκου στη συσκευή
  16. thagro

    Poco X3 NFC

    Ναι, πείτε μας τωρα ότι παίζει ράδιο με Bluetooth ακουστικα, να μην αλλάξουμε ΠΟΤΕ συσκευή!!!
  17. thagro

    Poco X3 NFC

    Αρα παίδες δεν κάνω καμια αναβάθμιση μέχρι να βγει η επόμενη δική σας... Ειναι επαγγελματική συσκευή, αν χασω κλήσεις θα εχω θεμα... Ευχαριστώ και πάλι!
  18. thagro

    Poco X3 NFC

    Εμενα έχει την 12.0.8.00 stable. Και δεν έχω κανενα restart,είναι αυτή η προβληματική ή είναι η επόμενη που θα βγάλει, ώστε να ξερω να μην την κανω..?
  19. Εφαρμογή που να στέλνει σε λίστα αναλυτικά κλήσεις ημέρας και διάρκεια? Αν έχετε κατι... ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
  20. thagro

    Poco X3 NFC

    Μπα, ουτε δόνηση ούτε smart κατι εχω. Υποψιάζομαι κάτι με την αναγνώριση πρόσωπου αλλα δεν κατεχω. Μόνο οταν κλειδώνει η οθόνη βγαίνει
  21. thagro

    Poco X3 NFC

    Στην κλειδωμένη οθόνη μου βγάζει αυτό.. τι είναι ρε παιδια
  22. thagro

    Poco X3 NFC

    Τι είναι τα xml ρε παιδια? Βοηθήστε και εμας τους αμπαλους Που τα βρίσκω πως τα βαζω...
  23. thagro

    Poco X3 NFC

    Σαν Hotspot σας δουλευει κανονικά? Συνδέω τη συσκευή αλλα δεν παίρνει IP. Το είχα και παλιότερα σε xiaomi, ήθελε ρυθμίσεις το apn (τουλάχιστον για τη vdf). Ξέρουμε κάτι?
  24. thagro

    Poco X3 NFC

    Απο Banggood και το δικό μου κανενα πρόβλημα.. Ενημερωνεις γραπτώς οτι προτίθεται να κάνεις claim ατο PP δίνοντάς τους 1 2 μέρες να απαντήσουν,αν δε σου στείλουν άλλη συσκευή (αν αυτό θέλεις), έφυγες για claim. Παίρνεις τα χρήματα πίσω 100%. Για κατι αυταποδεικτο (ειδικά αν έχεις και βίντεο με το σφάλμα) δεν υπάρχει λόγος να σκας. Σε drone που δεν συγχρονιζε με το R/C, μου ζήτησαν βίντεο και σε 3 μέρες μου έστειλαν αλλο. Ηταν σφραγισμένο το κινητό όταν σου ήρθε?
  25. thagro

    Poco F1

    Τότε εξετάζεις καλώδιο σύνδεσης και drivers στο πισι
×
×
  • Create New...