Jump to content

Δραστηριότητα

Αυτή η Ροη ενημερώνεται αυτόματα

  1. Σήμερα
  2. PRATINAS

    Xiaomi 13T

    Με κάποιες πρόχειρες σκέψεις, μέχρι χιλιάρικο. P60 pro S22, S23 FE, S23, S23+, S24 Xperia 5V OnePlus 11, 12, 12R Αλλά συμφωνώ πως με το βίντεο βάζει κάτω, πολλά από τα παραπάνω κινητά. Εδώ και κανά μήνα η τιμή του είναι στα 550. Όσο ήταν και στις αρχές που λανσαρίστηκε σαν προωθητική ενέργεια. Στα 700 που αναφέρεσαι ήταν για πολύ λίγο διάστημα.
  3. Τα δύο τελευταία μου τα κάνει και εμένα και λύση δεν έχω βρει ακόμα. Σκέφτομαι όταν έρθει η 6.1 να κάνω μια επαναφορά για να φύγει και αρκετή σαβουρα που έχει μαζευτεί ένα χρόνο τώρα...
  4. Η voip ειναι ενδιαφερουσα αλλα ΜΠΟΡΕΙ να ειναι προβληματικη σε ποιοτητα. Ας το αφησουμε ομως αυτο. Για το δευτερο με ενδιαφερει. Κατεβασα την εφαρμογη και ειδα οτι ενα απο τα κινητα μου το βγαζει συμβατο, οποτε θα δοκιμασω. Στειλε εκπτωτικό κωδικο (στελνω ΠΜ).
  5. Yesterday
  6. Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ. Το app του Aliexpress έκανε την δουλειά από ότι φαίνεται. Να σαι καλά! ☺️
  7. tiniakos

    CU Liquid

    Λήγει σε 2 μέρες το πακέτο μου στο cu. Δεν έχω πλέον καθόλου προνόμια με bonus mb γνωριμίας κτλ. Σκέφτομαι να πάω σε liquid. Με ενδιαφέρει να έχω απεριόριστα λεπτά ομιλίας και όσο το δυνατόν περισσότερα gb. Που να βάλω τη μπάρα; Κάθε συμβουλή καλοδεχούμενη.
  8. Φιλε μου το galaxy Α22 ειναι στην κατωτατη κατηγορια εχει mediatek επεξεργαστη δεν εχει exynos και ο ανωτερος χρονισμος των core εινα 2 core στα 2.0 G και 6 core στα 1.8 G (συνολο 8 core ) ολοι ειναι πολυ χαμηλα χρονισμενοι. Αυτο κανει απο μονο του οικονομια στη μπαταρια . . . -------------------- Απιστευτη ισοδυναμια Επεξεργαστων μεταξυ του καινουργιου Galaxy A55 και του καινουργιου Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ . Θα κονταροχτυπηθουν μεχρι τελους στη μεσαια κατηγορια . . . Δειτε ποσο κοντα ειναι μεταξυ τους ---->>>> https://nanoreview.net/en/soc-compare/samsung-exynos-1480-vs-mediatek-dimensity-7200
  9. Νομίζω ότι όταν ζεις μόνιμα στο εξωτερικό εκτός ΕΕ τότε σίγουρα θα πάρεις μία τοπική κάρτα της περιοχής που ζεις. Αυτό είναι για κάποιο ταξίδι κλπ. Εγώ έχω αριθμό στην omni voice και δεν έχω χάσει κλήση εκτός αν είμαι εκτός δικτύου όπου μου έρχεται μέιλ για την χαμένη κλήση. Τώρα αν δεν βρίσκεις ενδιαφέρουσα την κλήση voip και προβληματική, δεν μου πέφτει λόγος να σε πείσω και αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλω να μπαίνω σε μη παραγωγικές αντιπαραθέσεις. Ότι θέλει ο καθένας Αυτό λέω. Αγοράζεις μία φυσική σιμ που δέχεται επανεγγραφή από μία εταιρεία, όπως η 5ber και αφού γράψεις την eSIM στην φυσική σιμ, την βάζεις σε όποιο κινητό θέλεις. Μάλιστα μπορείς να γράψεις την ίδια eSIM σε περισσότερες σιμ, αλλά φαντάζομαι ότι δεν μπορούν ταυτόχρονα να χρησιμοποιηθούν όλες. Οι σιμ είναι σβήσε-γράψε για πολλές eSIMs. Με λίγα λόγια με μερικά € αναβαθμίζεις την συσκευή σου. Μόνη προϋπόθεση η εγγραφή στην σιμ να γίνει μόνο από συμβατή συσκευή αντροιντ που είναι πολλές και μετά να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε, ακόμα και σε αιφον. Αν αποφασίσεις να αγοράσεις eSIM στείλε πμ να σου στείλω εκπτωτικό κωδικό.
  10. Όχι δεν υπάρχει περίπτωση τέτοια. Ποιο πρόγραμμα είναι;
  11. Εγώ συμφορουμίτη από την προηγούμενη σελίδα ήμουν πολύ ξεκάθαρος στα περί Α55 και είναι πράγματα που έχουν αναφερθεί και από άλλους στο παρελθόν, στην πορεία της Samsung μετά τοο A52s. Από εκεί και πέρα για να το κλείσω εδώ εγώ, ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε στο κομμάτι των κινητών και πάμε παρακάτω. Ζητάω συγνωμη από τα υπόλοιπα μέλη, σβήνω και τα πιο πίσω σχόλια μου περί A54/Poco/κόντρας λόγω off topic. Ισχύει. Στην ουσία είναι αυτό που λέμε εναλλακτικές σε αυτά τα χρήματα ανάλογα τι ανάγκες έχει και τι ζητάει ο καθένας. Προφανώς αν κάποιος θέλει πχ μεγάλη οθόνη ή μεγάλη μπαταρία, δεν θα κοιτάξει το S23FE. Ειναι όμως και αυτό στις εναλλακτικές στα χρήματα του A55, για όποιον πχ θέλει το κάτι παραπάνω σε Samsung σε επιδόσεις και επιπλέον features που δεν έχει το A55 όπως ασύρματη φόρτιση ή telephoto ή και 4K 60fps video.
  12. elkons

    4G LTE

    Είδαμε και τις ταχύτητες της νόβα με ταχύτητες 4g+ στο 5g στις περισσότερες περιπτώσεις..
  13. hercoulis

    4G LTE

    Δηλαδή θα έχουμε ένα Κροάτη ceo απέναντι στον Σέρβοτης νόβα;
  14. Cosmote κ Vodafone φέτος είδα βέβαια μεγάλη βελτίωση στις κλήσεις με Nova οπότε Κ οι 3
  15. nikotsal

    OnePlus Nord 3

    Είμαι έτοιμος να πάρω το Nord 3 και ήθελα να ρωτήσω αν έχει λυθεί το θέμα με την άμεση κλήση. Είναι κάτι που χρησιμοποιώ πολύ και θα ήθελα να υπάρχει.
  16. Ψάξου για ενεργειακό τουρισμό. Φίλη για 917 Kwh πλήρωσε 160 ευρώ.
  17. Τηλέφωνο = ομιλία. Ποια έχει τον καλύτερο κρυστάλλινο ήχο;
  18. Όχι, ανανέωση δεν έχει γίνει, όπως ανέφερα πιο πάνω έχω πληρώσει 10 ευρώ περισσότερα μετά την λήξη συμβολαίου, τώρα για τον επόμενο μήνα 10 λιγότερα απ'ότι πλήρωνα 2 χρόνια, ελπίζω να μην είναι κάποια εκκαθάριση και κόψιμο γραμμής χωρίς κάποια ενημέρωση
  19. Δεν κατάλαβα. Βλέπεις αυτή τη στιγμή στο υπόλοιπο σου για πληρωμή -10€; Αν ναι, τότε από αυτούς κάποια πίστωση έγινε εκτός αν πλήρωσες εσύ παραπάνω. Ανανέωση αυτόματη δε νομίζω να έγινε αλλά μπορείς να δεις στο my Vodafone web > συνδέσεις > το σταθερό > πληροφορίες την ημερομηνία λήξης σύμβασης, ή από το web πάλι > ρυθμίσεις > συμβόλαια να δεις αν έχει γίνει κάποια ανανεωση.
  20. Nikolas14

    5G NR

    Γιατι οι 8 στους δέκα έχουν Cosmote. Λοιπον… Cavo Olympo στο ξενοδοχείο όπως μπαίνεις στη Πλάκα Λιτοχώρου από τον Α1 θέλει βελτίωση. Μετά στη διασταύρωση για Λιτόχωρο στο Olympus Beach Camping… αν κατεβεις κάτω στη παραλία σήμα οριακό από ολους. Καλα για μέσα στη Λεπτοκαρυά, θέμα έχει η παραλία προς τα ΚΑΑΥ και Olympian Bay μεχρι τον 1ο ανισόπεδο κόμβο για να μπεις στο χωριό. Και αν έχει κίνηση το καλοκαίρι… όλη η Λεπτοκαρυά κάτω από τις γραμμές, σχεδόν όλο το 24ωρο δεδομένα γιόκ η Cosmote. Στα ίδια σημεία η Nova παίζει μπάλα μόνη της. ΥΓ: Πηγαίνω πολλά καλοκαίρια διακοπές εκεί και από πέρυσι που πήγα για αρκετές μέρες ειδα ότι δεν άλλαξε τίποτα σε σχέση με 5 χρόνια πριν. Θέλει δουλειά…
  21. vgiourgias

    5G NR

    Σε τεράστιο τμήμα της παραλιακής βόρειας κορινθίας (Λέχαιο, Περιγιάλι, Κάτω Άσσος, Βραχάτι, Κοκκώνι) η cosmote ανύπαρκτη εδώ και 3 χρόνια, κάλυψη 1mbits στις καλές, no internet συνήθως. Αν πας παραμέσα μάλιστα σ'αυτές τις κωμοπόλεις δεν πιάνεις ούτε καν GSM σε μερικά σημεία. Τραγική η cosmote στο νομό κορινθίας (πληροφοριακά, σχεδόν ίδιο χάλι η wind, ενώ η vodafone έφτιαξε και τουλάχιστον έχεις usable internet εδώ και ένα χρόνο).
  22. Το δεύτερο έχει συμβεί και σε εμένα. Σχετικά σπάνια αλλά γίνεται και ναι είναι από το viber. Τώρα δεν ξέρω αν είναι θέμα εφαρμογής ή κινητού. Το Facebook νομίζω ότι είναι καιρό έτσι. Με άλλη εφαρμογή πχ friendly που δούλευε παλιά, μου άνοιγε με browser της επιλογής μου.
  23. Μιας και αναφέρθηκε το Α22 πιο πριν με το οποίο έζησα κι εγώ και πλεονέκτημα το έχω παραχωρήσεις στον πατέρα μου. Πρώτο και βασικό, είναι της φθηνότερης κατηγορίας επομένως, η τοποθέτηση μου ίσως να μη σχετίζεται τόσο με τη midrange. Διαπίστωσα το εξής. Συγκριτικά με το δικό μου τηλέφωνο (Redmi Note 13 Pro Plus), διαπίστωσα καλύτερη αυτονομία μπαταρίας και ναι, μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα διότι σκέφτηκα ότι δε γίνεται συσκευή 2+ ετών να έχει καλύτερη μπαταρία από μια συσκευή ολοκαίνουργια και του κουτιού και κατέληξα στο εξής. Πολλοί κράζουν τους exynos επεξεργαστές, μάλλον όμως έχουν πετύχει τη χρυσή τομή στο θέμα της αυτονομίας. Μπορείς σε επιδόσεις να υστερούν κάπως, σε θέμα αυτονομίας όμως, χάριν αυτού, τα πηγαίνουν περίφημα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι και το Realme 11 Pro Plus με ένα σχετικά αδύναμο επεξεργαστή όπως παρουσιάζεται από πολλούς, καταφέρνει αρκετά καλά νούμερα στην αυτονομία της μπαταρίας, αντίστοιχα συμβαίνει και με τη Samsung. Οι υπόλοιπες εταιρείες, με τα τσιπ που χρησιμοποιούν, ειδικά τα της Mediatek, από προσωπική εμπειρία, καταλήγω στο ότι ναι μεν σε επιδόσεις είναι κορυφή, σε θέμα αυτονομίας πάσχουν όμως. Από προσωπική εμπειρία, ξαναλέω, το τονίζω επειδή πρόκειται για εμπειρία με τη φθηνή κατηγορία, η αλήθεια είναι ότι συνάντησα κάποια κολληματάκια όσο καιρό το είχα, ήταν θέμα λογισμικού, ήταν θέμα επεξεργαστή, δεν κατάλαβα, τώρα πάντως που φορές το χρησιμοποιώ για να κάνω τα updates του, μου φαίνεται ότι κυλάει ρολόι, καταλαβαίνω όμως στην πράξη πως υστερεί ο Exynos, για την ίδια δουλειά (updates εφαρμογών), πήρε πολύ περισσότερο χρόνο για να ολοκληρώσει η διαδικασία, συγκριτικά με την αντίστοιχη διαδικασία που γίνεται στη δική μου συσκευή. Προφανώς και είναι άδικο να συγκρίνονται δύο συσκευές διαφορετικής κατηγορίας και με διαφορετικές ημερομηνίες κυκλοφορίας, είναι όμως ενδεικτικό πιστεύω το παράδειγμα. Σε θέμα αυτονομίας, είναι άπιαστες οι επιλογές της Samsung, φαίνεται και στα χαρτιά άλλωστε, εκεί ο Exynos πιστεύω κάνει καλή δουλειά, σε θέμα επιδόσεων επιφυλάσσομαι, για έναν μέσο χρήστη όμως, πιστεύω ότι δεν έχει και τόση σημασία, τη δουλειά του θα την κάνει...
  24. Προσωπικά μιλώντας, δεν θα έλεγα ότι έχω δει και πολύ μεγάλη διαφορά στην αυτονομία μεταξύ 5G και 4G η μάλλον, δεν έχω δει τόσο μεγάλη διαφορά σε βαθμό όπου να πω ότι θα χρησιμοποιώ το 4G. Στην τελική, γι'αυτό δεν πήραμε 5G συσκευή, για να την στυβουμε όποτε χρειαστεί σε ταχύτητα. Οι περισσότεροι κυρίως με WiFi λειτουργούμε, τα ΜΒ χρησιμοποιούνται σε έκτακτες περιπτώσεις επομένως, δεν έχει κάνα νόημα αν είναι σε 5g η 4g, εκτός αν μιλάμε για κάποιον ο οποίος είναι on the go όλη μέρα, παρόλα αυτά, επιμένω στο ότι σίγουρα βγάζει μια μέρα κάποιος, με 100% στο ξεκίνημα της ημέρας, το βράδυ έχω ένα ποσοστό περίπου στο 35%, αν του πιω λίγο το αίμα και το ζορισω.
  25. Για καντο μας ταληρα να το καταλαβουμε: Αγοραζω με 4 δολλαρια μια e-sim απο εναν πωλητη στο διαδικτυο για το επομενο ταξειδι μου στην Πολη, πως την μετατρέπω σε φυσικη για να την βαλω σε τηλεφωνο ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ e-sim;;; Μεσω voip οι κλησεις δεν εχουν την καλυτερη ποιοτητα παντα. Πολλες φορες εχουν αλλα οχι παντα και σε ολες τις χωρες. Ειδικα με δεομενα δικτυων κινητης. Χρησιμοποιώ χρόνια voip σε πολλές χώρες και εχω και voip νουμερο αλλανδιας. Και βεβαια το ζητημα ειναι πως σε παιρνουν τηλεφωνο. Αν με παρουν στο voip νουμερο, στο Viber WhatsApp πολλες φορες δεν θα χτυπησει καν, περαν του οτι στην περιοχη μπορει να μην εχει καλη καλυψη απο δεδομενα. Το κανονικο νουμερο εχει πολλες περισσοτερες πιθανοτητες να χτυπησει και ειναι πολυ πιο πρακτικο τουλαχιστον για μενα.
  26. georgebad

    5G NR

    Μέσα στην πολη πιάνεις από τον ΟΤΕ όποτε εισαι μπομπα . Από τον Σιδηρδρομικο σταθμό καη κάτω είναι που χαλάει το πράγμα . Μου βρωμάει b20 once again . Το RAN ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΕΙ . Η b20 όμως ναι . BTW προσπαθώ να ανοίξω ticket στην COSMOTE . Μέχρι τωρα μόνο άμπαλους που μου προτείνουν restart και να αγοράσω iPhone (surprise surprise) , αλλά παραδέχτηκε η κοπέλα ότι δεν είναι της αρμοδιότητας και αν μπορώ να κανω μια κεπτομερη ανάλυση με στοιχεία (βίντεο κτλπ) και θα το προωθήσει κατευθείαν στο τεχνικό . Δεν ξέρω κατά ποσό αληθεύει όλο αυτό αλλά οποίος έχει παραδείγματα να συμβαίνει αυτή η φρίκη στην b20 , ας με ενημερώσει με ένα DM . Είδη προσπαθώ να κανω μια αναφορά .
  1. Φόρτωση περισσότερων
×
×
  • Create New...