Jump to content

Δραστηριότητα

Αυτή η Ροη ενημερώνεται αυτόματα

  1. Προηγούμενη Ώρα
  2. glofiish

    CU Liquid

    Και τότε που λέγανε ότι η ελάχιστη ανανέωση θα πάει στο liquid 12 ευρώ, σαφής ήταν η ανακοίνωση, αλλά όσοι δεν πείραξαν τίποτα και είχαν εξαρχής συνδρομή 8 ευρώ δεν τους πείραξε κανείς.Και με τα φοιτητικά που πολλοί έχουν ξεχασμένα το ίδιο γίνεται.Γενικα είναι η πολιτική τους αυτή.
  3. Καλημέρα σε όλους! Κάτοχος εδώ και περίπου 2 εβδομάδες του Xiaomi 13t pro. Σε γενικές γραμμές είναι πολύ ωραίο τηλέφωνο, έκανα την μετάβαση από το Redmi note 9 pro που κράτησα σχεδόν 4 χρόνια και ίσως ήταν το πιο τίμιο midrange που έχει βγάλει η Xiaomi πάντα συγκρίνοντας σχέση ποιότητας/τιμής. Πάμε τώρα στο πρόβλημα που αντιμετωπίζω εγώ και θέλω να δω αν έχω πέσει σε ελαττωματική συσκευή ή έτσι συμπεριφέρεται το τηλέφωνο και στους υπόλοιπους. Καταρχάς βρίσκομαι στην έκδοση HyperOS 1.0.3.0.UMLEUXM. Αυτό που με "ενοχλεί" είναι ότι το κινητό ρουφάει την μπαταρία για πλάκα! Ναι ξέρω θα μου πείτε ότι φορτίζει σε 19 λεπτά στο 100% αλλά και πάλι δεν είναι φυσιολογικό να το βγάζω από την φόρτιση στις 8 το πρωί και κάνοντας χρήση πιο πολύ στα σοσιαλ (χωρίς παιχνίδια), δηλαδή πιο πολύ browsing, Facebook, messenger, Viber, Instagram, λίγο tik tok, και λίγο YouTube χωρίς να έχω ανοιχτή τοποθεσία, Bluetooth στις 7-8 το απόγευμα θα είναι στο 20%. Μόνο δεδομένα και WiFi είναι μόνιμα ανοιχτά. Το βρίσκετε φυσιολογικό; Και το δεύτερο που παρατήρησα και με ενοχλεί περισσότερο είναι ότι το βράδυ που θα κοιμηθώ και θα έχω μόνο ανοιχτό το wifi, το πρωί που θα ξυπνήσω βλέπω να έχει πέσει η μπαταρία περίπου 5-6%. Δεν είχα κάποια ανοιχτή εφαρμογή που να έτρεχε για να σας προλάβω! Είχα κλείσει όλες τις εφαρμογές για να δω πόσο θα πέσει η μπαταρία. Για να ακούσω τις γνώμες σας. Γιατί δεν μου φαίνεται φυσιολογικό να χάνει πάνω από 1-2% το βράδυ.
  4. Με 16 w φορτίζει και μόνο με το καλώδιο xiaomi αλλιώς περίπου 10w
  5. 33w της Xiaomi....μια χαρά γρήγορος είναι...δεν έχω μετρήσει χρόνους... αλλά κάνει την δουλειά του....
  6. Το κουτί αν δεις είναι πιο μικρό αρκετά κ έχει μόνο καλώδιο. Εμένα μου το έδωσε κάποιος που το αγόρασε από Σκρουτζ και επειδή δεν είχε φορτιστη δεν το ήθελε. Σκέφτομαι.να βρω κανέναν supervooc 65w που θα είναι σγρ πιο οικονομικός και θα φορτίζει σχετικά γρήγορα. Αν κάποιος δοκιμάσει κάτι , με οποιοδήποτε φόρτιστη ας το γράψει παιδιά να έχουμε μια εικόνα.. ευχαριστώ πολύ..
  7. Αυτή την μεσαία προσφορά με τα απεριόριστα για 20€ που την βρίσκει κάποιος. Δεν υπάρχει στις ιστοσελίδες της frog και wifigreece. ΑΚΥΡΟ Το βρήκα στην σελίδα της wifigreece.gr στην κατηγορία προιόντα -- κάρτες ανανέωσης
  8. Καλημέρα. Το καλώδιο είναι καπου 40 πόντους, χοντρό απο εξωτερικό σκληρό και έχω δοκιμάσει κ με ενα άλλο που φλασαρα παλιά. Έχω δοκιμάσει και με το erase all. Τον φάκελο licence που τον βρίσκω; Η τελευταία stock έχει μεσα το ubt v2.0.8.. Να δω με αυτό ή το v2.2.0 που έχω;
  9. Καλημέρα. Πώς γίνεται να μην είχε φορτιστή;;; Κ από αλλού το έχω διαβάσει αυτό... Εγώ από Κωτσόβολος που το πήρα είχε μέσα....να σου πω την αλήθεια δεν τον έχω χρησιμοποιήσει ούτε μια φορά... επειδή φορτίζω μόνο βράδυ επιλέγω απλό φορτιστή... βέβαια το τηλέφωνο είναι προγραμματισμένο να προσαρμόζεται το βράδυ ανάλογα της ταχύτητας φόρτισης... λογικά θα σου βγάζει κ εσένα την ειδοποίηση...
  10. Καλημέρα. Να κάνω μια ερώτηση βρε παιδιά. Κάτοχος του τηλεφώνου εδώ κάποιες μέρες αλλά στην συσκευασία δεν είχε φορτιστη. Απ' ότι είδα ακόμη και με τους qualcomm φορτιστές 33ως100βατ φορτίζει με 16 οπότε είμαι στην αναζήτηση φορτιστή. Η ερώτηση μου είναι με πόσα βατ φορτίζει με τον μαμά φορτιστή και χωρίς την επιλογή της "super φόρτισης" . Το σκέφτομαι να σας πω να τον αγοράσω αλλά είναι σχετικά ακριβός , συν ότι δεν θέλω να φορτίζω με 100βατ συνέχεια... Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  11. geopapa123

    CU Liquid

    Μπα. Η ανακοινωση ειναι σαφής. Επίσης , ήδη αν βγεις δεν μπαινεις ούτε απο chatbot
  12. Σήμερα
  13. Θεωρείς δεδομενο πως είναι ο player; Νομιζα πως οι εφαρμογές έχουν δικο τους player. Αν απεγκαταστησουμε τον player του λειτουργικού και βάλουμε πχ τον vlc μπορεί να εχει πιθανοτητες λειτουργιας;
  14. Η COSMOTE αν δεν είχε το θέμα με τις κωλο b20’θα ήταν εξαιρετική . Αρχίζω να φοβαμαι για το καλοκαίρι . Στα βόρεια τρώει ακόμα άγρια σκαλώματα ωρεσ Ώρες . Όλα θα φανούν τωρα με τα unlimited Δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει τε counters ανά cluster αλλά Θεσσαλονίκη μπορούν να κάνουν καλύτερα πράγματα.
  15. Στην εφαρμογή my cosmote πάτησε κάτω χαμηλά στο "ανακάλυψε"
  16. Για δώσε διαδρομή γιατί δε το βρισκω
  17. Αυτό σου έρχεται στις προσωπικές προσφορές ή με sms;
  18. Κοινή με τη Nova? Μια χαρά είναι.
  19. Για την καμερα νομιζω 1 εχει βγει. Ετοιμαζουν ενα μεγαλο τωρα αλλα λεει ισως καθυστερήσει λιγο...
  20. Εάν κάποιος το δοκιμάσει και τελικά δεν του το δώσει, ας ενημερώσει εδώ ώστε οι υπόλοιποι να μην κάνουμε τσαμπα ανανέωση.
  21. Παιδιά γνωρίζει κανείς αν κάνω τη φορητότητα σε κατάστημα, θα έχω την προσφορά με τα 70GB ή όχι; Στο site μιλάει για online αλλά δεν γράφει για το "αν δεν online"..
  22. Είναι σίγουρα καινούργια
  23. Ευχαριστώ για την απάντηση. Κάποια καταστήματα γράφουν στις πληροφορίες ότι είναι συμβατή με magsafe αυτή που έχω. Στην επίσημη ιστοσελίδα της spigen παρόλα αυτά, δεν αναφέρει τίποτα. Έστω τώρα ότι παίρνω μια θήκη όντως συμβατή, σε επίσημο Samsung ασύρματο φορτιστή θα φορτίζει με την θήκη ή θα χρειάζεται να το βγάζω από την θήκη?
  24. Προφανώς έχεις παλιά έκδοση. Το cashback έχει μεταφερθεί στην ενότητα 'υπηρεσίες' ως απλό μενού και όχι ως εικονίδιο που ήταν πριν.
  25. Ναι, αλλα τα 2,7€/30ημερο unlimited data δεν ισχυουν για παντα, αλλα για 6 μηνες απο τη ληψη του 1ου sms ενημερωσης για την προσωπικη προσφορα. Σε μενα ισχυουν για ενεργοποιηση ως και τον Αυγουστο. Με 9€ καρτα ουσιαστικα εχω τους 3 καλοκαιρινους μηνες απεριοριστα data.
  26. Όσο υπάρχει υπόλοιπο όλα μία χαρά. Αν δεν υπάρχει υπόλοιπο που θα βρει τα 2,70? Ανάλογα πότε κάνεις την αγορά.
  1. Φόρτωση περισσότερων
×
×
  • Create New...