Jump to content

opmgls

Members
  • Δημοσιεύσεις

    329
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Days Won

    1
  • Αξιολογήσεις

    0%

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

opmgls's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Very Popular Rare
  • Collaborator Rare
  • One Year In Rare
  • Reacting Well Rare

Recent Badges

63

Φήμη

  1. Είπες και εσύ μια φορά να κάνεις απίστία (στην Q) και συνουσιάστηκε ο Δίας...
  2. @Harry636 Να διευκρινήσουμε εδώ ότι το πόσο της εξαργύρωσης μπορεί να είναι πολύ μικρό (0.15€ είναι το μικρότερο που το παίρνεις αγοράζοντας κουτάκι μπύρα με 0.88€) και με αυτό και μόνο το ποσό ανανέωνεις και κρατάς ενεργό το νούμερο σου και το χρηματικό υπόλοιπο σου για 2 μήνες. Αλλιώς επίσημως πρέπει να βάλεις 13€ το δίμηνο. Ανεπίσημα μπορείς να βάλεις "μόνο" 8€ από το μηχάνημα αυτόματων πληρώμων που ύπάρχει μέσα στα καταστήματα Vodafone.
  3. OK, εγώ δεν κατάλαβα καλά και νόμιιζα ότι τα απεριόριστα λεπτά προς κινητά αφορούν σύνδεση καρτοκινητού frog.(επειδή εδώ γιράφουμε για frog). Πράγματι και έγω όταν έιχα σταθερό παλιότερα, δεν χρησιμοποιούσα τα δωρεάν 300 λεπτά προς κινητά που είχε η σύνδεση.
  4. Συγνώμη ποια είναι εδώ η συνθήκη που ισχύει και έχεις απεριοριστα λεπτά προς όλα τα κινητά; Εχεις σταθερη σύνδεση cosmote και συμβόλαιο στο κινητό cosmote;
  5. Αν μηδενίσει το υπόλοιπο σε νουμερο CU μπορείς ακόμη να παίζεις και να παίρνεις κρυστάλλους ΄στο big bang ή χάνεις και αυτούς που έχεις; Και μπορεί με αυτούς τους κρυστάλλους να ενεργοποιηθεί κάποιο πακέτο που δεν χρειάζεται εξτρα €;
  6. @dimitroula10 Πότε στέλνεις το μήνυμα για τον μήνα με τα απεριοριστα 2.7Gb; Εννοώ μπορείς να το στείλις πριν λήξει το πακέτο στο τέλος του 2ου μήνα να προλάβεις πριν λήξει το υπόλοιπο και να βγάλεις 3ο μήνα χωρίς να βάλεις χρήματα;
  7. Μάλλον εννοούσε σε αυτή την περίπτωση κάνε WhatsApp προς WhatsApp κλήση. Γιατί αν είναι να κάνεις κλήση voip προς δίκτυο κινητής, καλύτερα άλλη λύση voip, φτηνότερη από WhatsApp Viber Skype etc.
  8. Σωστό μεν αλλά καμιιά φορά θα τύχει αυτός που μιλάς να μην ξέρει από whatsup telephony και να θέλεις εσύ εκείνη την ωρα να κοιτάξεις κάτι στο διαδίκτυο για να του το πεις. ΟΚ, δεν συμβαίνει πολύ συχνά. Εμένα σε Cosmote/frog μου δουλεύει το "σύστημα". Δηλαδή μιλάω στο κινητό κανονικά και σερφάρω ταυτόχρονα στο laptop με hotspot από το κινητό. Στο CU μου διακόπτει την σύνδεση. Ίσως φταίει που δεν έχω ασχοληθεί περισσότερο στο Cu. Στο Frog το είχε από την αρχή ενεργοποιημένο το VoLte και το VoWifi. Συχνά πάντως κάνω τις κλήσεις WhatsApp viber και άλλα συναφή και mobile voip από την αντίστοιχη εφαρμογή στο laptop. Σχεδόν πάντα φοράω ακουστικά bluetooth. ΥΓ. Αυτό που λες ότι στο ΠΑΚΕΤΟ τα λεπτά ομιλίας χρεώνονται με 3λεπο αρχικά, δεν είναι και μεγάλο πρόβλημα αφου εχεις voipalot. Ας ελπίσουμε να μην μειώσουν και άλλο τον όγκο τω δεδομένων του πακέτου.
  9. Πόσο της πουλάνε αυτές της sim; Αν ας πούμε είναι 3€ + 8€ ελάχιστη πρώτη ανανέωση σε countdown, σύνολο 11€ Ε άμα δεν είσαι κοντά στον Πειραιά αλλά 3€ τα εισιτήρια μέτρο ή η βενζίνη πας στα 14. Είναι πολύ κοντά στα 15€ του να πάρεις νέο αριθμό στο όνομα σου online.
  10. Γίνεται να πάρω κάρτα χωρίς να δώσω 15 ευρώ; Ή έστω να δώσω μόνο 2-3 ευρώ; Τώρα είδα ότι απάντησες σχετικά στο νήμα το f2g ότι τα 15€ είναι υποχρεωτικά.
  11. Μόλις μου ήρθαν δώρο 25Gb + 1000 λεπτα για 5 μέρες. Το συγκεκριμένο νούμερο δεν το χρησιμοποιώ καθόλου αλλά το έχω ενεργό σε ένα 2ο κινητό. Έχει υπόλοιπο μέσα 1.03€ από Cashback. Θα βάλω το κινητό hotspot αυτές τις μέρες να το δουλέψω.
  12. Νομίζω εννοεί τα 50 που του έχουν απομείνει από το πακετο των 300. ΥΓ Ναι 3TB είναι υπερβολικό!
  13. Δεν το έχω προσέξει! Ποιο πακετο στην καρτοκινητή Cosmote είνα αυτό;
  14. Παράδειγμα για ποιο; Το σχόλιο μου το έκανα ως σκεψη στην άποψη του συμφορουμίτη ότι περιμένει να αγοραστεί η NOVA για να βελτιωθούν οι υπηρεσίες της. Και έγραψα γενικά την εμπειρία από τα τελευταία 20 χρονια. Και επίσης έγραψα ότι αν κάποιος θυμάται περίοδο ουσιαστικής βελτίωσης παροχών και υπηρεσιών ας το αναφέρει. Ενα θέμα που είχα, είναι ότι για πολλά χρόνια όσο είχα σταθερή NOVA, που και που εμφανίζονταν στο λογαριασμό κάτι μικρές χρεώσεις γύρω στο ευρώ (αφορουσαν κλήσεις που δεν έπρεπε να χρεωθού) που ήταν αμελητέες και κάποιος μπορούσε να τις αγνοήσει. Αν το κυνηγούσες να πάρεις πίσω τα λεπτά του ευρώ στα έδιναν και σου έλεγαν συστημικό λάθος. Αλλά πολλοί δεν θα ασχολούνταν για τόσο μικρό ποσό. Πολλαπλασιάζοντάς το με τους εκατοντάδες χιλιάδες συνδρομητες που έχει η εταιρεία, ετησίως αυτό είναι ένα σοβαρό έσοδο με πλάγιο τρόπο που δεν ζημιώνει ιδιαίτερα ατομικα τον κάθε πελάτη. Είναι όμως κακή εμπορική πρακτική. Για να είμαι δίκαιος θα πω ότι γενικά το σήμα στην κινητή σίγουρα έχει βελτιωθεί με τα χρόνια. Αλλά εγω έχω βιώσει από κακή έως μετρια εξηπηρέτηση πελατών σε όλο αυτό το διάστημα. Επίσης τα πακέτα της και οι προσφορές της από όσο θυμάμαι ήταν πάντα για να τσιμπήσουν συνδρομήτές αλλά όχι για να διατηρήσουν. Αυτό εννοώ κουτοπόνηρο (πχ άσε το ατάιστο για μήνες να πάρεις καλή προσφορά). Εγώ βρίσκω καλύτερη πρακτική πχ. δώσε σταθερά σε πακέτο 10-12ε το μηνα 250Gb παρά να τα δίνεις 7.90€ όταν το φεγγάρι μας φέρει τύχη. Η Δημητρούλα έγραψε σήμερα σε κάποιο νήμα ότι είναι μόνο για έξυπνους/ες τα πακέτα και οι πρακτικές της NOVA. Εγώ το βλέπω διαφορετικά αλλά δεν θέλω να πείσω κανέναν για την ορθότητα των σκέψεων μου. Τις καταθέτω εδώ που συζητάμε τέτοια θέματα (και δεν είναι άσχετα) εμπεριστατωμένα και με επιχειρήματα. Κάποιοι θα διαφωνήσουν γιατί σύμφωνα με τα δικά τους βίώματα και ανάγκες δεν εχουν διαμορφώσει την ίδια άποψη. Καλώς θα κάνουν. Άμα όλοι συμφωνούσαμε με όλους σε όλα δεν θα υπήρχε εξέλιξη (και θα ήταν βαρετό). Το πιο σημαντικό για εμενα ειναι όλοι να προσπαθούν να είναι ευγενικοί και όχι απότομοι απέναντι στους αλλούς όταν διαφωνούν με τις απόψεις τους. Αλλες ανάγκες στην τηλεφωνιία και στην ζωή έχει ο καθένας και διαφορετικές πεποιθήσεις σύμφωνα με το τι έχει βιώσει μέχρι τώρα. Αλλά η ανάγκη για ζεστή φιλική εποικοινωνία με τους άλλους είναι κοινή. Αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος για όσους συμμετέχουν τακτικά σε κοινότητες σαν αυτήν εδώ, και όχι μόνο για τις συμβουλές. ΟΚ, υπάρχουν και κάποιοι που μπαίνουν κάνουν έρώτηση, παίρνουν μερικές απαντήσεις και μετά δεν ξανααχολούνται. Δεν είναι κάποιου είδους αδίκημα αυτό.
  15. Θα το ρωτήσω εδώ αν και θα μπορούσε να γραφτεί σε οποιοδήποτε νήμα καρτοκινητής: Εχω κάτι παλιές sim που έχουν βγει εκτός δικτύου γιατί έμειναν αχρησιμοποιητες κάτι χρόνια. Δεν ξέρω σε ποιανού το όνομα ήταν ή σε ποιον αριθμό αντιστοιχούν. Επάνω η κάθε sim έχει τον 20ψηφιο αριθμό της. Μπορώ με βάση αυτόν τον αριθμό να ζητήσω να μου τις ενεργοποιήσουν, με άλλο νούμερο (δεν με νοιάζει να είναι το ίδιο). Έχει ακούσει κανείς να γίνεται κάτι τέτοιο; Αν γινει αυτό θα κερδίσω ότι δεν θα πάω σε κατάστημα και ίσως δεν χριειατεί να βάλω αρχικό ποσό. Βεβαια φαντάζομαι πως ενώ τεχνικά μάλλον γίνεται δεν θα μου το κάνουν για δικούς τους οικονομικούς κυρίως λόγους.
×
×
  • Create New...