Jump to content

Petros the Great

Members
 • Δημοσιεύσεις

  3.277
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  100%

About Petros the Great

 • Ημ. Γέννησης 02/07/1975

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Vodafone - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

Petros the Great's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

 1. Αν θέλουν απλώς να κρατήσουν τον αριθμό και να κάνουν και κανένα τηλέφωνο όταν βρίσκονται εκεί, μπορούν να κοιτάξουν και τη λύση της vodafone "για το εξοχικό" (http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1060)! Σίγουρα δεν είναι σταθερό, αλλά κρατάς τον αριθμό σου και κάνεις και κλήσεις αν θέλεις, με 5 ευρώ το μήνα.
 2. Έτσι είναι. Παλιότερα, όποιος έπιανε δουλειά σε κατάστημα wind, περνούσε απαραιτήτως από εκπαίδευση στα κεντρικά της εταιρίας, διάρκειας δυόμιση εβδομάδων. Εδώ και καιρό όμως (ενάμιση χρόνο νομίζω περίπου) αυτό έχει σταματήσει...
 3. Για οποιαδήποτε συνέχεια, στο επίσημο θέμα.
 4. Προς Wind/Q: http://www.wind.com.gr/gr/f2g/always-win/bonus-ananeosis/
 5. Μα πώς γίνεται να ξεπεράσεις το όριο στην καρτοσύνδεση; Αν τελειώσουν οι μονάδες που σου δίνει, πρέπει να βάλεις κάρτα ανανέωσης!
 6. Ναι γι' αυτές! Από προχτές διατίθενται, εκτός του νομού Αττικής, και στους νομούς Αχαΐας, Γρεβενών, Έβρου, Ημαθίας, Ηρακλείου, Θεσσαλονίκης, Καστοριάς, Κιλκίς, Κοζάνης, Λάρισας, Λασιθίου, Μαγνησίας, Πέλλας, Πιερίας, Ροδόπης, Σερρών, Τρικάλων, Φθιώτιδας και Χανίων. Απαραίτητη προϋπόθεση να μην ξεπερνάει το μήκος του βρόχου του πελάτη τα 1100 μέτρα. Στα καταστήματα συνεργατών της cyta υπάρχει ήδη διαθέσιμη η web εφαρμογή που κάνει το σχετικό έλεγχο με χρήση της διεύθυνσης του υποψήφιου συνδρομητή!
 7. Αν το χωριό είναι στο νομό Βοιωτίας, τότε δεν υπάρχει κάλυψη δικτύου cyta. Βλέπω ότι σε αρκετά σημεία στον νομό όμως ότι έχε κάλυψη η HOL, η οποία δίνει και πακέτα χωρίς internet. Δες π.χ. εδώ το telephony lite. Επίσης, από σήμερα ξεκινάει η εμπορική διάθεση του vdsl από τη cyta και σε πολλά αστικά κέντρα εκτός Αττικής!
 8. Εγώ τη χρησιμοποιώ για 11 μήνες και είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Το 8άρι ίντερνετ με απεριόριστα σταθερά έχει πάγιο 26,76 ευρώ (28 στη cyta, η wind δίνει μόνο 24άρι με 34 ευρώ) αλλά το μειονέκτημα είναι ότι έχει ακριβότερο κόστος ενεργοποίησης με νέα αριθμοδότηση. Είναι στα 98 ευρώ, όταν η cyta είναι στα 50 και η wind στα 72. Αν όμως έχεις ήδη γραμμή και τη μεταφέρεις τότε είναι 36 ευρώ, όπως και σε wind. Επιπλέον είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι είναι η μόνη εταιρία που χρεώνει τέλος αποσύνδεσης γύρω στα 20 ευρώ ενώ έχει λήξει η ετήσια δέσμευσή σου!
 9. Το κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, Εγνατία με Ι. Δραγούμη, λειτουργεί και πάλι (υπό νέα διεύθυνση) εδώ και τρεις ημέρες.
 10. Εγώ συνδέθηκα κανονικά στις εννιά το πρωί και επίσης τώρα που δοκίμασα συνδέομαι πάλι κανονικά. Κέντρο Θεσσαλονίκης.
 11. Μπορεί κάποιος συνεργάτης να έχει κατάστημα που εμπορεύεται και άλλα προϊόντα ή υπηρεσίες και έτσι μπορεί να εκτυπώνει ένα συνολικό φυλλάδιο για το κατάστημά του. Εκεί ίσως έχει γίνει τυπογραφικό λάθος!
 12. Το πρόβλημα είναι ότι αυτές οι συμπεριφορές υποκινούνται από τους "από-πάνω"! Τι περισσότερες φορές δεν είναι ιδέες των ίδιων των πωλητών...
 13. Δεν έχεις καμία πιθανότητα.
 14. Αυτό που είναι Αγίου Δημητρίου με Αγίας Σοφίας; Λειτουργεί ή έκλεισε κι αυτό;
 15. Επειδή είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ σίγουρος, ότι ΠΟΤΕ η cyta δεν χρέωνε 70 ευρώ τη νέα αριθμοδότηση, αλλά την είχε 50 ευρώ ΠΑΝΤΑ, θα πρότεινα να μας παραθέσεις το φυλλάδιο, το οποίο φυσικά περιμένω να είναι φυλλάδιο της εταιρίας και όχι δημιούργημα του συνεργάτη-καταστήματος.
×
×
 • Create New...