Jump to content

Petros the Great

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3.277
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by Petros the Great

  1. Αν θέλουν απλώς να κρατήσουν τον αριθμό και να κάνουν και κανένα τηλέφωνο όταν βρίσκονται εκεί, μπορούν να κοιτάξουν και τη λύση της vodafone "για το εξοχικό" (http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1060)! Σίγουρα δεν είναι σταθερό, αλλά κρατάς τον αριθμό σου και κάνεις και κλήσεις αν θέλεις, με 5 ευρώ το μήνα.
  2. Έτσι είναι. Παλιότερα, όποιος έπιανε δουλειά σε κατάστημα wind, περνούσε απαραιτήτως από εκπαίδευση στα κεντρικά της εταιρίας, διάρκειας δυόμιση εβδομάδων. Εδώ και καιρό όμως (ενάμιση χρόνο νομίζω περίπου) αυτό έχει σταματήσει...
  3. Για οποιαδήποτε συνέχεια, στο επίσημο θέμα.
  4. Προς Wind/Q: http://www.wind.com.gr/gr/f2g/always-win/bonus-ananeosis/
  5. Μα πώς γίνεται να ξεπεράσεις το όριο στην καρτοσύνδεση; Αν τελειώσουν οι μονάδες που σου δίνει, πρέπει να βάλεις κάρτα ανανέωσης!
  6. Ναι γι' αυτές! Από προχτές διατίθενται, εκτός του νομού Αττικής, και στους νομούς Αχαΐας, Γρεβενών, Έβρου, Ημαθίας, Ηρακλείου, Θεσσαλονίκης, Καστοριάς, Κιλκίς, Κοζάνης, Λάρισας, Λασιθίου, Μαγνησίας, Πέλλας, Πιερίας, Ροδόπης, Σερρών, Τρικάλων, Φθιώτιδας και Χανίων. Απαραίτητη προϋπόθεση να μην ξεπερνάει το μήκος του βρόχου του πελάτη τα 1100 μέτρα. Στα καταστήματα συνεργατών της cyta υπάρχει ήδη διαθέσιμη η web εφαρμογή που κάνει το σχετικό έλεγχο με χρήση της διεύθυνσης του υποψήφιου συνδρομητή!
  7. Αν το χωριό είναι στο νομό Βοιωτίας, τότε δεν υπάρχει κάλυψη δικτύου cyta. Βλέπω ότι σε αρκετά σημεία στον νομό όμως ότι έχε κάλυψη η HOL, η οποία δίνει και πακέτα χωρίς internet. Δες π.χ. εδώ το telephony lite. Επίσης, από σήμερα ξεκινάει η εμπορική διάθεση του vdsl από τη cyta και σε πολλά αστικά κέντρα εκτός Αττικής!
  8. Εγώ τη χρησιμοποιώ για 11 μήνες και είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Το 8άρι ίντερνετ με απεριόριστα σταθερά έχει πάγιο 26,76 ευρώ (28 στη cyta, η wind δίνει μόνο 24άρι με 34 ευρώ) αλλά το μειονέκτημα είναι ότι έχει ακριβότερο κόστος ενεργοποίησης με νέα αριθμοδότηση. Είναι στα 98 ευρώ, όταν η cyta είναι στα 50 και η wind στα 72. Αν όμως έχεις ήδη γραμμή και τη μεταφέρεις τότε είναι 36 ευρώ, όπως και σε wind. Επιπλέον είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι είναι η μόνη εταιρία που χρεώνει τέλος αποσύνδεσης γύρω στα 20 ευρώ ενώ έχει λήξει η ετήσια δέσμευσή σου!
  9. Το κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, Εγνατία με Ι. Δραγούμη, λειτουργεί και πάλι (υπό νέα διεύθυνση) εδώ και τρεις ημέρες.
  10. Εγώ συνδέθηκα κανονικά στις εννιά το πρωί και επίσης τώρα που δοκίμασα συνδέομαι πάλι κανονικά. Κέντρο Θεσσαλονίκης.
  11. Μπορεί κάποιος συνεργάτης να έχει κατάστημα που εμπορεύεται και άλλα προϊόντα ή υπηρεσίες και έτσι μπορεί να εκτυπώνει ένα συνολικό φυλλάδιο για το κατάστημά του. Εκεί ίσως έχει γίνει τυπογραφικό λάθος!
  12. Το πρόβλημα είναι ότι αυτές οι συμπεριφορές υποκινούνται από τους "από-πάνω"! Τι περισσότερες φορές δεν είναι ιδέες των ίδιων των πωλητών...
  13. Δεν έχεις καμία πιθανότητα.
  14. Αυτό που είναι Αγίου Δημητρίου με Αγίας Σοφίας; Λειτουργεί ή έκλεισε κι αυτό;
  15. Επειδή είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ σίγουρος, ότι ΠΟΤΕ η cyta δεν χρέωνε 70 ευρώ τη νέα αριθμοδότηση, αλλά την είχε 50 ευρώ ΠΑΝΤΑ, θα πρότεινα να μας παραθέσεις το φυλλάδιο, το οποίο φυσικά περιμένω να είναι φυλλάδιο της εταιρίας και όχι δημιούργημα του συνεργάτη-καταστήματος.
  16. Η cyta το είχε 50 ευρώ από την αρχή της λειτουργίας της. Ποτέ δεν το είχε 70!
  17. Και την ίδια μέρα μπορείς, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις ούτε ένα ευρώ ανανέωση :)
  18. Κανονικά σου δίνουν τη συσκευή αφού δώσει έγκριση ο πάροχος δότης, οπότε και μπορούν να ενεργοποιήσουν τη γραμμή στο νέο δίκτυο!
  19. Να ενημερώσω άλλο ένα κατάστημα στη Θεσσαλονίκη σταμάτησε τη λειτουργία του, αυτό που βρίσκεται στη γωνία Εγνατίας με Ι. Δραγούμη, στο κέντρο. Αναμένεται να λειτουργήσει πάντως ξανά σύντομα, από άλλο συνεργάτη.
  20. Ασύρματο τηλέφωνο με wifi και λειτουργία voip δεν ξέρω αν υπάρχει, αλλά και να υπάρχει σίγουρα θα είναι ακριβό. Όμως, αν έχεις το Ν82 όπως δείχνει το avatar σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη viva μέσω αυτού! Θα παιδευτείς λίγο αλλά λογικά θα το καταφέρεις!
  21. Σε σημείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης που αρχικά είχα ΟΤΕ και συγχρόνιζε η γραμμή στα 15-16, μετά τη μεταφορά στη wind είχα 18-19. Όμως είχα αποσυνδέσεις κατά περιόδους.
  22. Μήπως το νούμερο ήταν με συμβόλαιο κάποια στιγμή και το είδε στις ακυρωμένες γραμμές;
  23. Και η cosmoκάρτα δίνει: http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T07/xml/Personal__article__article_2wres/section/COSMOKARTA
  24. Ο πάροχος δότης, πριν δώσει έγκριση παραχώρησης της γραμμής στον πάροχο δέκτη, κάνει την προσφορά στον πελάτη του. Αν ο πελάτης δεχτεί την προσφορά, απορρίπτει την αίτηση και έτσι η γραμμή δεν φεύγει όσες υπογραφές και να έχουν μπει ;)
×
×
  • Create New...