Jump to content

gmac

Members
 • Δημοσιεύσεις

  3.661
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

2 Followers

About gmac

 • Ημ. Γέννησης 19/06/1980

gmac's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

 1. Kαλησπέρα σε όλους. Ψάχνω ένα τραγουδάκι που μιλάει στους στίχους για Jerusalem, ειναι σε φάση ψιλοreggae και το τραγουδάει ένας τύπος με ράστα μαλλί και απίστευτη φωνή. Any ideas? ΔΕΝ πρόκειται για το Jerusalem του Alpha Blondy. Thanks εκ των προτέρω.
 2. Τόσο τα Aldi όσο και τα Lidl που ανοίγουν ανήκουν στις αντίστοιχες Γερμανικές μητρικές εταιρίες. Και σε επίπεδο μητρικής δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ίσως να είναι αυτό που αναφέρει ο Trobocop - μου φαίνεται και η πιο πιθανή περίπτωση.
 3. Αρχίζω να θεωρώ τον εαυτό μου βλάκα που αποφεύγω και τα σολάριουμ και τον ήλιο. Δε λέω, καλό το μαυρισμενο σώμα αλλά και το να μην έχω καρκίνο του δέρματος σε μερικά χρόνια είναι ακόμα καλύτερο κι ας είμαι σχετικά πιο "ασπριδερός" τώρα ...
 4. Eπειδή στην Ελλάδα άνοιξαν πρώτα τα Lidl και μετά τα Aldi δε σημαίνει ότι τα 2α αντιγράφουν τα πρώτα Σύμφωνα με τη Wikipedia: "The first Lidl discount store was opened in 1973, copying the Aldi concept." Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, δεν ξέρω που το άκουσες.
 5. Δεν είναι εύκολο για κάτι τέτοιο να πάρεις "μέτρα". Όσο κι αν ακουστεί κλισέ, το θέμα είναι βαθιά κοινωνικό. Δλδ μπορεί να πάρεις μέτρα για να περιορίσεις τα όπλα πχ αλλά όλα αυτά αντιμετωπίζουν τα συμπτώματα του προβλήματος και όχι τις αιτιες του ...
 6. Δεν είναι έτσι, υπάρχουν πραγματικοί φίλοι απλά δεν ειναι πάντα αυτοί που νομίζεις.
 7. Aπομονώνω αυτό το κομμάτι γιατί δε βγάζει κανένα νόημα. Γενικά για οικονομολόγος κάπου έχεις μπλέξει τα πράγματα από λίγο έως πολύ. Δεν το λέω με κακή διάθεση :)
 8. Μου κάνει εντύπωση που εξηγείς τι ειναι λάθος στην ανάλυση του Snowball και παρόλα αυτά δεν προσφέρεις κάτι εναλλακτικό - μια εναλλακτική ανάλυση τέλοσπάντων.
 9. gmac

  24 (Fox)

  Μα που ακριβώς το πάει ο Jon Voight?? Κι έστω ότι φτιάξει το όπλο, έστω ότι ξαποστείλει το FBI, έστω όλα αυτά. Τι ακριβώς θα κάνει στο τέλος; Πόλεμο ενάντια στις ΗΠΑ; Ή τρομοκρατική; Και με τι σκοπό; Δλδ δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να του βγει όλο αυτό. :O
 10. Eγώ πάλι δεν περίμενα περισσότερη ωριμότητα σε άρθρο του Μάκη.
 11. Kι αυτά τα άτομα που (ως αποτέλεσμα εν μέρη της δουλειάς τους) φτάνουν να βαριούνται τη ζωή τους ολόκληρη, έχουν ποιότητα ζωής; :)
 12. Το σχολίασε ο Diplomat και το πρόσεξα. Γενικεύεις, είναι πολλά τα παραδείγματα (και όχι μόνο εγώ κι ο Diplomat :p) που δεν μας ενδιαφέρει μια θέση στο δημόσιο. Ρε φιλε, οικονομικό πανεπιστήμιο είναι το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, άρα προφανώς έχω τελειώσει κάτι σχετικό με οικονομικο-διοικητικά. Έχει σημασία για την κουβέντα μας να σου πω ακριβώς ποια σχολή; Όλες πάνω κάτω το ίδιο είναι στο Πα.Μακ (με εξαίρεση εκείνο το ποταπό το ΔΕΟΠΣ*). Αν έχει τόση σημασία, δεν είναι μυστικό, απλά αναρωτιέμαι προς τι η φαγωμάρα. *σπόντα ήταν αλλά δεν ψάρωσε ο συνάδελφος Πα.Μακατζής.
 13. Διευκρίνηση, γιατί το κατάλαβες λάθος. Εγώ είπα ότι δεν έχει όνειρα όποιος θέλει να κάνει ένα επάγγελμα μόνο και μόνο για τα ξύνει. Ο αστυνομικός, ο γιατρός και ο εκπαιδευτικός που γουστάρουν αυτό που κάνουν, μεγειά τους και χαρά τους. Αντίστοιχα πολλοί γίνονται λογιστές επειδή προσφέρει καλή επαγγελματική αποκατάσταση - κάποιοι μπορεί να το κάνουν και με το ζόρι. Και υπάρχουν τραπεζικοί υπάλληλοι που είναι χειρότεροι απο ΔΥ. Εγώ δεν έκανα διάκριση ιδιωτικού - δημοσίου. Καυτηρίασα κυρίως τη λογική να πάω δημόσιο για να τα ξύνω και να κάααθομαι.
 14. Μα δεν έχει από τους υψηλότερους μισθούς! Πως να το πω πιο απλά δεν ξέρω. Να ψάξω να βρω το μισθολόγιο των ΔΥ; Όποιος έχει χρόνο ας το ψάξει να μας δειξει και μας τα στοιχεία. Δλδ να μην επιμείνω ενώ έχω δίκιο; Δεν αντιλαμβάνομαι τη λογική. Δλδ επειδή είμαι παιδί εκπαιδευτικών θα έπρεπε να θεωρώ τους εκπαιδευτικούς καλοπληρωμένους ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει; :blink: :wacko: Εγώ δεν είπα κάπου να μη γινει κάποιος καθηγητής. Είπα ότι δεν είναι καλοπληρωμένο επάγγελμα (fact). Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.
 15. Δε μίλησα για δικαστικούς και καθηγητες ΑΕΙ, μίλησα με συγκεκριμένο παράδειγμα του εφοριακού πρωτοδιόριστου. Υπάρχουν κι άλλα - να ψάξω; Άλλωστε το θέμα αναφέρεται "στις καλύτερες δουλειές" άρα φυσικά και δεν απασχολεί την πλειοψηφία με τον τρόπο που το εννοείς. Αλλιώς θα μιλούσαμε για "δουλειές που ρεαλιστικά θα μπορούσε να κάνει η συντριπτική πλειοψηφία των πτυχιούχων". Οι "καλύτερες" δουλειές πάνε στους λίγους, όχι στη συντριπτική πλειοψηφία. Πάντως επιμένω σε αυτό που είπα, ότι οι καθηγητές είναι από τα κακοπληρωμένα επαγγέλματα. Αναφέρομαι συνολικά, σε όλη την επαγγελματική πορεία. Το να πάρεις λίγα ψίχουλα παραπάνω ξεκινώντας και να μην εξελιχθεις (μισθολογικά) ποτέ δε μου λέει κάτι. Τώρα αν οι σημερινοί πτυχιούχοι ενδιαφέρονται μόνο για το σήμερα και όχι για 5-10-30 χρόνια down the line, τότε πάσο (αν και θα είναι ακόμα πιο λυπηρό να σκέφτονται έτσι).
×
×
 • Create New...