Jump to content

johnthegreek

Banned
 • Δημοσιεύσεις

  4.541
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

johnthegreek's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

 1. Άλλο το πότε σου βγήκε η επιδότηση και άλλο το πότε λήγει το συμβόλαιό σου. Για παράδειγμα, πες πως πήρες επιδότηση τον Οκτώβριο του 2008 και η Vodafone σου έδωσε επιδότηση τον Αύγουστο του 2009 και εσύ αντί για επιδότηση αποφάσισες να φύγεις από το δίκτυο. Καλά σου λένε. Η ημερομηνία λήξης του συμβολαίου σου είναι τον Οκτώβριο του 2009 (ακολουθώντας πάντα το παράδειγμα που έδωσα). Με το να δώσει η Vodafone επιδότηση, δεν σημαίνει ότι αυτομάτως έληξε και το συμβόλαιό σου.
 2. Η "Νέα Καρτοκινητή" της Wind είναι περισσότερο γι'αυτούς που μιλάνε μόνος προς Wind και Q; Δηλαδή κάποιος που θέλει να μιλάει με όλους, θα πρέπει να πάει στο F2G2; :confused:
 3. Όχι. Οι "Editors in Chief" είναι αυτοί που ελέγχουν τις ειδήσεις της αρχικής σελίδας του myPhone. Οι "Trainee Editor" είναι οι εκπαιδευόμενοι. ;)
 4. Θα πρέπει να περιμένεις μέχρι να συμπληρώσεις 12 μήνες για να επιστρέψεις στο S. Δεν πληρώνεις τίποτα, η μετάβαση είναι δωρεάν.
 5. Επίσης, να προσθέσω ότι μόνο όσοι έδωσαν χωρίς φροντηστήριο μπορούν να δουν online στο results.hau.gr τα αποτελέσματά τους, ενώ αυτοί που έδωσαν μέσω φροντηστηρίου θα πρέπει να περιμένουν 2-3 ημέρες. Ενημερωτικά τα αποτελέσματα του Ecce θα βγουν μέχρι την Παρασκευή, αλλιώς την άλλη βδομάδα (μέχρι τις 10/02).
 6. Υπάρχουν οι moderator που έχουν την ένδειξη "Editor in Chief" που βλέπουν τις ειδήσεις και αναλόγως τις τροποποιούν. ;)
 7. Στην αρχή βάζεις το spoiler και στο τέλος βάζεις το /spoiler με κουτάκια "[]". Το κείμενο πάει ανάμεσα στα δύο spoiler κουτάκια. :)
 8. Έπαθε κάτι σήμερα το δίκτυο της Hol; Προσπαθούσα από τις 7 μέχρι τις 7:30 να μπω στο Internet και μου έβγαζε συνεχώς σφάλματα ενώ τα φωτάκια στο modem έδειχναν ότι το modem έχει συγχρονιστεί και παρείχε κανονικά Internet. Τώρα όλα είναι κανονικά.
 9. Εγώ περνάω αρκετές ώρες το Σ/Κ μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή μου βλέποντας σειρές που η καθημερινότητα δεν με αφήνει να παρακολουθήσω. Ευτυχώς που υπάρχει και το Internet και μπορούμε να δούμε νέες και παλιές σειρές. Τις προάλλες βρήκα σε ελληνικό dub παιδικές σειρές όπως "Digimon" με επεισόδια που δεν είχα ξαναδεί! :D
 10. Στη Vodafone πρέπει να σου "σπάσουν" τα νεύρα για να σ'αφήσουν να διακόψεις το συμβόλαιό σου! Με κάλεσαν χθες το μεσημερί από το 2104279099, αλλά επειδή το είχα κλειστό δεν ήξερα ποιος ήταν. Τους παίρνω κατά τις 4:30 (με είχαν πάρει τηλέφωνο στις 13:49) και τους λέω ότι με κάλεσαν και μου λέει η υπάλληλος:"Ναι, σας καλέσαμε γιατί δεχθήκαμε μία αίτηση διακοπής του αριθμού σας και θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι υπάρχει μία προσφορά στη γραμμή σας". Της απαντάω θετικά, αλλά η απάντησή της ήταν:"Θα σας καλέσει άλλος συνάδελφος για να σας πει περισσότερα για τη συγκεκριμένη προσφορά γιατί εγώ δε γνωρίζω". :blink: Σήμερα στις 15:06 με πήρα τηλέφωνο και μου είπαν:"Ναι, καλησπέρα, από τη Vodafone καλώ. Είδα ότι μας καλέσατε χθες το μεσημέρι. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη γραμμή σας;" του απαντάω αρνητικά και μου λέει:"Εντάξει, καλό σας απόγευμα". Πριν από λίγο (συγκεκριμένα στις 15:20) με κάλεσε ο αριθμός 2102809699 και ο υπάλληλος μου είπε ό, τι μου είπε ο παραπάνω (να σημειωθεί ότι κατά 90% ακούσα την ίδια φωνή που άκουσα και στις 15:06). Λέγοντας του ό,τι σας αναφέρα στην αρχή μου απαντάει:"Σωστά. Εσείς γιατί θέλετε να φύγετε από τη Vodafone;" του απάντησα και συνέχισε λέγοντάς μου:"Εντάξει, μπορείτε να πάτε σε άλλη εταιρεία, αλλά θα πρέπει να πληρώσετε τα 7,59 ευρώ. Δεν έχω να σας προσφέρω τίποτα. Σας ευχαριστώ πολύ, καλό σας απόγευμα". Δηλαδή έλεος! :lol:
 11. Γεια σας. Κατά την εγκατάσταση των Vista Home πάτησα το "Καθαρή Εγκατάσταση", αλλά έμειναν τα αρχεία που είχα στα 7 στο φάκελο "Windows.old". Επειδή, όμως, ο φάκελος καταλάμβανε πολλά Gb από το σκληρό αποφάσισα να διαγράψω μόνο το φάκελο με τα Windows και το φάκελο με τα προγράμματα. Μόλις τελείωσε η διαγραφή εμφανίστηκαν στο σκληρό τα εξής αρχεία: http://i47.tinypic.com/2vmeutg.jpg Τι είναι αυτά; Μπορώ να τα διαγράψω; :confused:
 12. Είμαι στο "Χωρίς Πάγιο". Τα 50 ευρώ που ανέφερα πριν τα πληρώνει κάποιος που είναι στο "Χωρίς Πάγιο" και δεν κάνει χρήση του αριθμού του. :down: Θα τους πάρω εγώ τηλέφωνο να δω τι θα γίνει.
×
×
 • Create New...