Jump to content

con

Members
 • Δημοσιεύσεις

  547
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

con's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

 1. Έχω ένα ΜΙ 8 SE με MIUI Global 9.5.100 stable. Δεν έχεται αναβάθμιση εδώ και μήνες. Παίζει ρόλο οτι το App vault αποτυγχάνει στην αναβάθμισή του;
 2. Πού υπάρχει η πληροφορία για υποστήριξη esim από αρχές '19; Ποιές εταιρίες;
 3. Υποστηρίζεται στην Ελλάδα η δυνατότητα κλήσεων χωρίς το κινητό κοντά;
 4. Ποιος καλός άνθρωπος θα με ενημερώσει πότε έχει πάλι διπλασιασμό στα Data και στην ομιλία;
 5. Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται με roaming στις ΗΠΑ; Εάν ισχύει ότι αναφέρει η ιστοσελίδα ουσιαστικά σου λέει να το ξεχάσεις.
 6. Έχει κάποιος συνδεδεμένο το καρτοσυμβόλαιο με την COSMOTE WORLD MASTERCARD της EUROBANK για έκπτωση επί του μηνιαίου λογαριασμού ανάλογα με τις αγορές που πραγματοποιούνται με τη συγκεκριμένη κάρτα; Την είχα συνδεδεμένη με συμβόλαιο και θέλω να πάω σε καρτοσυμβόλαιο αν γίνεται η σύνδεση. Από την COSMOTE μου είπαν πως δε γίνεται αλλά καμιά φορά στην πράξη είναι αλλοιώς τα πράγματα.
 7. Θα έχει μεγάλη μείωση των συνδρομητών με συμβόλαιο η Cosmote. Το θέμα είναι οτι φεύγουν με φορητότητα και δεν πάνε καν σε WhatsUp
 8. Μάλλον θα σε πάρουν Δευτέρα τότε. Γενικά μου δώσανε την εντύπωση ανοργανωσιάς σε αντίθεση με παλαιότερα. Με πήραν 3 διαφορετικοί με αξιοθρήνητες προτάσεις και αφού είχα αναλύσει στον πρώτο την αύξηση 80% που μου έκαναν και το καλύτερο πρόγραμμα (με λιγότερες παροχές) που βρήκα, με ξανακαλούσαν κάθε τόσο να μου προτείνουν επίμονα τα ίδια αρχικά και χειρότερα... Έκαναν μεγάλο λάθος γιατί με έκαναν και ασχολήθηκα και μείωσα το κόστος μου 40%.
 9. Θα κάνουν. Σε μένα έκαναν κάτι σπασμωδικά ακόμα και μετά από τη μεταφορά στο άλλο δίκτυο. Απλά είχα βρει τόσο καλό πρόγραμμα από τη Vodafone ανάλογα με τις ανάγκες μου, που η αύξηση που μου πρότειναν πομπωδώς σε σχέση με το παλιό μου πρόγραμμα στην Cosmote μου φαινόταν αστεία.
 10. Το Xclusive είναι πακέτο του CU που δικαιούνται οι φοιτητές. Για το roaming εξαιρείται η χρήση του και θα πρέπει να βάλεις άλλο CU πακέτο (πιο ακριβό). Απλά θεωρώ οτι στη διατύπωση με πακέτα και προγράμματα τα έχουν μπλέξει...
 11. Αυτό είναι σαφές και δεν πειράζει τόσο, παίρνω για μερικές μέρες άλλο πακέτο. Θα λείπω πριν τις 29/6 και με εκνευρίζει η μη τήρηση της οδηγίας και το κόστος των data.
 12. Δίκιο έχεις. Mεταφέρθηκε εδώ από τους admins από αλλού που το δημοσίευσα. Δικό μου το λάθος εν πάσει περιπτώσει... Το βασικό είναι οτι μέχρι να προσαρμόσουν το σύστημά τους θα έπρεπε τουλάχιστον η χρέωση να είναι λογική, όπως για την ομιλία και όχι 62€/Gb... Εκτός αυτού η έκφραση "από 15/06/2017 αρχίζει να εφαρμόζει, με ημερομηνία ολοκλήρωσης της μετάβασης το αργότερο μέχρι και την 29/06/2017, τις ακόλουθες αλλαγές στις χρεώσεις περιαγωγής στην Ευρωπαϊκή Ένωση..." είναι ψευδής. Δεν αρχίζει να εφαρμόζει τίποτε σχετικό με την οδηγία από 15/6...
 13. Σε ερώτησή μου για ένα φοιτητικό CU μου απάντησαν οτι δεν ισχύει μέχρι 29/6 η κατανάλωση των ελληνικών πακέτων ομιλίας/data/sms στην ΕΕ, το οποίο βέβαια είναι αναντίστοιχο με την ανακοίνωση της ΕΕΕΤ! (http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=40501&dateFrom=&dateUntil=) https://www.vodafonecu.gr/eksipiretisi-pelatwn/roaming/ Μέχρι και 29/6 ισχύουν οι παρακάτω χρεώσεις: •0,062/λεπτό για εξερχόμενες κλήσεις •0,013€/λεπτό για εισερχόμενες κλήσεις •0,0248€/SMS • 0,062€/MB (δηλ. 62€/Gb!)
×
×
 • Create New...