Jump to content

Nina21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Nina21

  • Ημ. Γέννησης 23/04/1988

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Nina21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Να ρωτήσω κι εγω με τη σειρά μου... Στέλνω δλδ το PLUS για να διπλασιάζονται και " καπάκια " να στείλω 600 για να μπούν και να διπλασιαστούν? :O Ρωτάω γιατί πέρσι με μια περίπου ίδια προσφορά πλήρωνες ενεργοποίηση συν το 600άρι... Επίσης, θα διπλασιάζεται ο χρόνος μέχρι τέλους του μήνα Οκτώβρη? :O Χαζές ερωτήσεις, αλλά ρωτάω, για να ξέρω αν χρειαστεί ν' αγοράσω 2 κάρτες των 5 :p Ευχαριστώ εκ των προτέρων:)
  2. Απλη ενημερωση εκ μερους μου ( το θεματακι που ειχε η θεια μου με την επιδοτηση της ) Η επιδοτηση σας ειναι ανοιχτη, περαστε απο 1 καταστημα για να ενημερωθειτε για το ποσον!!:D:D Τελικα αποδιδει να λες για τη vodafone και για φορητοτητα ;)
  3. Μα σας ειπα... Ειναι παλαιο συμβολαιο, που πληρωνεις το -χ- παγιο χωρις χρονο ομιλιας. :O
  4. Γνωριζει κανεις το παιχνιδι tepong που υπαρχει στο Lg arena, που μπορω να το βρω για να το περασω στο renoir μου?:O:O
  5. Επανερχομαι με νεα απ το μετωπο :p Καλεσα σημερα στην εξ. πελατων ( πελαααατες μουυυυυ ), ο τυπακος που μ' εξυπηρετησε επεμενε οτι η δε βλεπει επιδοτηση και πως αφου αυτο σας ειπαν στο καταστημα,αρα αυτο θα ισχυει! Ο αστυνομικος ειναι οργανο, το μπουζουκι ειναι οργανο -> αρα...?! Του ειπα πως ειναι χρονια στην εταιρεια, πως δεν εχει καποιο προγραμμα, ουτε μηδενικο παγιο (θυμαστε ολοι τα παλια προγραμματα που πληρωνες ενα χ παγιο χωρις χρονο ομιλιας ) και πως δε νοειται να σου λενε: εχετε 50 ευρω επιδοτηση, να στελνουν sms για το ποσον της επιδοτησης ( μη ρωτησετε τα διεγραψε η πανεξυπνη ) κ επειτα απο περιπου 1 μηνα που πας να παρεις το κινητακι που θες ( -50 ευρω πςςςςς ) να σου λενε πως δεν εχετε επιδοτηση τη στιγμη μαλιστα που δεν εχεις υπογραψει ανανεωση... Αυτος επεμενε στην καραμελα. Του ειπα πως για τις επιδοτησεις, δεν ειναι υπευ8υνοι οι υπαλληλοι των καταστηματων αλλα βγαινουν απ την εταιρεια - τυπου: ειναι προβλημα σου φιλε κ της εταιρειας σου! Το βιολι του αυτος.. Υστερα απο ενα δικο μου κραξιμο τυπου: η vodafone μεχρι κ στα μηδενικα παγια εδινε ενα χ ποσον επιδοτησης (να 'ναι καλα η φιλη μου που με ενημερωσε! ), τυπου εσεις διωχνετε τους συνδρομητες σας - να ειναι καλα η φορητοτητα κτλπ καταληξαμε στο: θα προωθησω το αιτημα σας και ξανακαλεστε σε 2 εργασιμες μερες.. Κοινως θα πρεπει να περασουμε απο το μαγαζι να τους κραξουμε εκτος τηλεφωνου?! Το συμπερασμα μου ειναι πως η wind ειναι μια κοροιδια απ την αρχη μεχρι κ το τελος.. Και παμε στο μη χειρον, βελτιστον... Τελειωνοντας και 1000 συγνωμη για το μακροσκελες post, του ειπα πως λαμβανει στο κινητο της ενημερωτικα sms της wind για διαγωνισμους κλπ ενω ΔΕΝ το εχει ζητησει και πως θα θελαμε ο αριθμος να εξαιρεθει απ' τα ενημερωτικα sms, αυτος μου ειπε: καντε αιτηση, με φ/α της ταυτοτητας... Δεν καταλαβα, απ τη στιγμη που ειναι παρανομο να σου σταλουν ενημερωτικα sms διαγωνισμων κτλπ διοτι δεν το εχεις ζητησει κι ουτε ειχε κουτακι να τσεκαρουμε ( να ενημερωνομαι για το οτιδηποτε ναι/οχι ) γιατι να μπουμε εμεις στη διαδικασια αυτη?!!!!:X:mad::mad: Επειτα εκραζα τη vodafone που μου εδωσε 80 ευρω επιδοτηση! Χαχαχα... :ninja:
  6. πληρωνε κανονικα παγιο κτλπ χωρις ομως χρονο ομιλιας, ειναι παλια συνδεση.. Θα καλεσω αυριο να μαθω τι συμβαινει. Και παλι σ' ευχαριστω @kostakiss, η κολλητη μου δουλευει σε εταιρεια κινητης, στην εξυπηρετηση πελατων κ τη ρωτησα για μενα κ μου ειπε: ΜΑΚΡΥΑ :confused: για να το λεει εκεινη, κατι θα ξερει ( δεν ειναι στη wind για να σου πω λεπτομερειες! )
  7. δε νομιζω να ειχε καποιο προγραμμα... Δεν ειμαι κ σιγουρη. Θα καλεσω στο νουμερο που μου εδωσες αυριο, για να δω τι συμβαινει. Σ' ευχαριστω :)
  8. ειχα καλεσει στην εξυπηρετηση πελατων της cosmote ( what's up ) κι η κοπελα μου ειπε πως υπαρχει αυτη η υπηρεσια. Αλλα θα πρεπει να πας σε καταστημα να το ζητησεις υποβαλλοντας αιτηση, φωτοτυπια της καρτας sim κ κατι αλλα... Διαρκει 15 μερες νομιζω ο εντοπισμος και θα ενημερωνεσαι για το ποιοι αρθμοι σε καλεσαν οταν ενεργοποιηθει κι οχι πριν... Δε γνωριζω κοστος διοτι ουτε η κοπελα στην εξυπηρετηση γνωριζε :ninja: Ελπιζω να βοηθησα:O
  9. καλησπερα παιδια... 1 ερωτηση θα ηθελα να κανω.. Πηγα το πρωι σε 1 καταστημα της wind για την επιδοτηση της θειας μου. Ειχε περιπου 50 ευρω επιδοτηση κ καθοταν :cool: κ σκεφτηκε σημερα να παει να την εκμεταλλευτει ζητωντας μου βοηθεια στην επιλογη συσκευης... Μας ειπε ο υπαλληλος οτι δε μπορει να κανει χρηση επιδοτησης γιατι η wind της την εκοψε?!! :X Δεν εχει υπογραψει για ανανεωση συμβολαιου. Εχει δικαιωμα η εταιρεια να το κανει αυτο κ μαλιστα χωρις ενημερωση? Εγω ειμαι στη voda συνδρομητρια κ με λιωνουν στα τηλεφωνα για να παω να υπογραψω μη με χασουν απο πελατισσα!! Δλδ ειναι ανηκουστο τοσα χρονια σε συμβολαια, να ακουσω οτι η εταιρεια της κοβει την επιδοτηση! Γνωριζετε κατι εσεις? Μπορω να κανω κατι εγω, περαν του κλασσικου μπινελικωματος? :lol: Επισης η θεια εφυγε διακοπες κ μου ζητησε να τη βοηθησω, να καλεσω την εξυπηρετηση, μηπως εχουμε αριθμο που μπορω να καλεσω απο σταθερο διοτι το κινητο το εχει μαζι της? :) Σας ευχαριστω εκ των προτερων :)
  10. :O Εγώ προειδοποίησα οτι θα φανεί αστεία η ερώτηση :) Ευχαριστώ
  11. Καλησπέρα παιδιά :) Συγχωρείστε με που δε μπορώ να κοιτάξω όλες τις σελίδες.. Πήρε το αγόρι μου το arena κι εχει 1 motion game παραπάνω απ το renoir μου :p Με ρακέτα!! Το βρήκα διασκεδαστικό!! :p:p:p Μπορώ να το βρώ για το renoir? Κι αν μπορείτε να μου δώσετε τα φώτα σας γενικά που μπορώ να κατεβάσω m-games και applications... Αλλη 1 ερωτησούλα.. Ισως φανεί αστεία, αλλά, κατέβασα κάποια παιχνίδια .jar αυτά "μπαινουν" σε όλα τα κινητά?:O Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων :)
  12. Τα sony/ericsson έχουν επιλογή να δέχεσαι κλήσεις απ τις ομάδες χρηστών. Στις υπόλοιπες κλήσεις ρίχνει ακυρο. Δλδ φαινεται σα να τους το κλείνεις :!:
  13. Γειά σας παιδιά, είμαι καινούργια στο φόρουμ, αν και παρακολουθώ συχνά το site για ενημέρωση :) Ζητώ συγνώμη αν έκανα δημιουργία του τόπικ σε λάθος σημείο.. Έχω το ΝΟΚΙΑ 5610, έχω φτιάξει κάποιες ομάδες στις επαφές μου και θα ήθελα να χρησιμοποιώ μόνο αυτές για να με καλούν.. Στις ρυθμίσεις->ασφάλεια->κλειστές ομάδες χρηστών, προσπαθώ να τις ενεργοποιήσω, αλλά μου ζητά κάποιο αριθμο... Ο οποίος ούτε ΡΙΝ είναι, ούτε κωδικός ασφαλείας.. Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε, παρακαλώ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...