Jump to content

opmgls

Members
 • Δημοσιεύσεις

  233
 • Εγγραφή

 • Τελευταία Επίσκεψη

 • Days Won

  1
 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by opmgls

 1. Σε 2 εβδομάδες από την άίτηση λένε. Εμένα δεν μου είχαν έρθει. Στις 16 μέρες έγραψα στο chat στον Tobi, με παρέπεμψε σε "ζωντανό" εκπρόσωπο. Αυτός είπε οτι θα επικοινωνήσουν μαζί μου τηλεφωνικά και πράγματι μετά από κάνα 2ωρο με πήραν τηλέφωνο στο νούμερο ενεργοποίησης και μου είπαν ότι θα τα στείλουν. Μετά από 3 μέρες τα είχα λάβει. Όχι κάτι σπουδαίο. Αξίας 10-15€ αλλά κάνουν δουλίτσα. Τα sms νομίζω τα στέλνουν στο δηλωμένο τηλέφωνο. Δεν είμαι σίγουρος. Την 1η φορά που ήθελαν να επικοινωνήσουν μαζί μου τηλεφωνικά, με ρώτησαν στο chat αν μπορούν να με καλέσουν σε αυτό το καινούργιο νόυμερο και είπα ΟΚ. ΥΓ. Στη σελίδα του cu για νέες αιτήσεις από 1η Ιουλίου και μετα δεν δίνει ακουστικά.
 2. https://www.theguardian.com/technology/article/2024/jul/19/windows-global-it-outage-what-we-know-so-far
 3. Φαίνεται παράξενο αλλά προφανώς κάποιοι που εχουν συμβόλαιο αγοράζουν αυτό το πακέτο (και κάποια παρόμοια). ΥΓ. "...όσο υπάρχει τράπουλα θα βγαίνουνε ρηγάδες..."
 4. opmgls

  CU Liquid

  Αν κατάλαβα καλά για να παίρνεις κάθε μήνα τα 10Gb δώρο (από συνδυαστική με σταθερή σύνδεση σε Vodafone), πρέπει να "φορτίζεις" το νούμερο με τουλάχιστον15 ευρώ κάθε μήνα. Αυτό ισοδυναμεί με μηνιαία κάρτα των 15€. ΟΚ, ενεργοποίηση πακέτου δεν χρειάζεται να κάνεις και σου μένουν αυτά τα χρήματα να τα χρησιμοποιήσεις όπως θες αλλά σου τα δεσμεύει η Vodafone. Προσωπικά μου φαίνεται κακή προσφορά από τον πάροχο. ΥΓ. Ίσως και να μην έχω καταλάβει καλά για αυτό ρωτάω για να το διευκρινίσω.
 5. Ερώτηση: Στο νέο f2g για να παίρνεις τα 1000' και τα 15Gb κάθε μήνα (από συνδυαστικο με σταθερό Nova) χρειάζεται κάθε δίμηνο να βάζεις τουλάχιστον 8€; Δηλαδή αν δεν το ταίσεις στον 3ο μήνα θα σου κόψει την παροχή τους και θα τα ξαναφορτίσει όταν θα βάλεις 8ευρω;
 6. Εγώ έκανα αίτηση και πλήρωσα ηλεκτρονικά 30/6. Ενεργοποίησα 5/7. Το νούμερο δεν πήρε τα 5€.
 7. opmgls

  CU Liquid

  Τα 15 ευρώ πρέπει να τα βάζεις κάθε μήνα ή κάθε δίμηνο;
 8. opmgls

  CU Liquid

  Για να έχεις τον κυπριακό αριθμό (που θα χρησιμοποιείς με voipalot) πόσο πληρώνεις κάθε μήνα περίπου;
 9. opmgls

  CU Liquid

  Αφού έχεις της ανιψιάς σου τα 1000λεπτά + 15Gb γιατί θα χρειαστεί να φύγεις. Θα κάνει διακοπή σταθερού NOVA η ανηψιά σου;
 10. Αυτό που με τέτοιον τρόπο δίνει unlimited data φαίνεται σαν προσφορά ειδικά για την περίοδο των Ολυμπιακών αγώνων που ξεκινάνει 26/7.
 11. Πιθανον λοιπόν να έχει παραμείνει από συστημικό λάθος. Δηλαδή δεν έδωσαν εντολή στους developers της εφαρμογής να το απενεργοποιήσουν στο σύστημα αλλά πρόσπάθησαν να καταργήσουν τον τρόπο ενεργοποίησης του. Ο developer κοστίζει πολύ παραπάνω από το να πεις στο απλό χειριστή της εφαρμογής που είνα χαμηλόμισθος υπάλληλος να το "κρύψει". Επιπλεον αν ο developer τελείως απαλείψει το συγκεκριμένο κομμάτι κώδικα μπορεί να προκύψουν απρόβλεπτα bugs. οπότε πιθανόν για αυτό πολλές φορές βλέπουμε (ειδικά στην Nova) να ισχύουν πράματα που έχουν καταργηθεί και διαγραφεί από τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας. Αποφεύγουν για κάποιους λόγους να προσαρμόσουν ανάλογα τον πρωτογενή κώδικα. ΥΓ. Ντάξει μια θεωρία έγραψα, δεν λέω ότι έτσι είναι ακριβώς.
 12. Πριν καμιά 10αρια μέρες κάπου διάβασα τους όρους σε επίσημη ιστοσελιδα. Δεν τους θυμάμαι όλους αλλά συγκράτησα αυτό που πραγματικά έκανε διαφορά κατα την κρίση μου που είναι ότι μόνο τα γκολ που μπαίνουν σε κανονικούς αγώνες μετράνε. Αυτά και μόνο. Δεν έχει να κάνει με το ποσό ανανέωσης. Επίσης μόνο όσα μπαίνουν στην κανονική διάρκεια του αγώνα και όχι στις καθυστερήσεις μετράνε.
 13. Όσο πιο κοντά στην λήξη του συμβολαίου τόσο πιο κοντά θα είναι η προσφορά που δίνει το σύστημα στην τρέχουσα τιμή. Τον τελευταίο μήνα θα είναι ίση με την τρέχουσα τιμή. Αφού λήξει το σύστημα θα δίνει λίγο ακριβότερη τιμή από την τρέχουσα. Για καλύτερη τιμή πρέπει να πάρεις τηλέφωνο να διαπραγματευτείς όπως έγραψαν και άλλοι παραπάνω.
 14. Εγώ στέκομαι στο ότι χρειάστηκε να κάνεις προσωπικό αίτημα στο chat ενώ έπρεπε να τα δώσουν ούτως ή άλλως αφού το είχαν ανακοινώσει. Αντιπαραβάλλω ότι στην frog σου στέλνουν μήνυμα και 15 μέρες πριν και 24 ώρες πριν λήξει το υπόλοιπο. Η Vodafone έστειλε Απρίλιο για κάτι που θα έληγε τέλος Ιουνίου και αυτό ήταν...
 15. Πράγματι είναι περίπου 3 εβδομάδες που υπάρχει αυτή η προσφορά. Πιο πριν έδινε απεριόριστα. Πήρα καινούργιο νούμερο CU με αυτήν. Τον πρώτο μήνα μου έδωσε και άλλα Gb δώρο πήγα συνολικα΄στα 190 αν θυμάμοι σωστά. Το πήρα για 2ο νούμερο. Θα το χρησιμοποιήσω τώρα το καλοκαίρι και μετά συντήρηση με caslhback. Είχε δώρο κα τα ακουστικά μέχρι 30/6. Ελεγε ότι θα σταλούν μέχρι 15/7. Προς το παρόν Παρασκευή 12/7 δεν τα έχουν στείλει. Την Δευτέρα θα τους πάρω τηλέφωνο.
 16. Δεν υπάρχει πρόθεση επιβράβευσής. Μόνο να μας τα πάρουν με όποιον τρόπο μποροούν. Γι αυτό και το δόγμα της συντριπτικής πλειοψηφίας εδώ μέσα είναι να τους τα δίνουμε με το σταγονόμετρο.
 17. 15€ με τους φόρους βγαίνει στην Frog. Να σημειωθεί ότι για όσους έχουν βάτραχοκινητή υπάρχει και η κάρτα των 20€ unlimited data και 1200 λεπτά ομιλίας προς όλους (+1200 προς frog) που επανήλθε και στο wifigreece.gr. Ισχύει μέχρι 30/08, Ανανεώνει για ένα μήνα μόνο και όχι για δύο οπως έχει γραφτεί εδώ. Όταν είχε πρωτοβγεί και την έβαλα μετά το Πάσχα μου ανανέωσε για 2 μήνες. Μόνο κακό ότι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις ηδη τα ευρώ που έχεις μαζέψει στην frog από ανανεώσεις υπολοίπου. Αγοράζεις από εξωτερικό συνεργάτη.
 18. Και από όταν ξεκινήσεις να έχεις σήμα μέσω frog θα πάρει κάνα 24ωρο να ενημερωθούν όλα τα συστήματα της Cosmote, οπότε λίγο υπομονη...
 19. Άμα αλλάξεις σε international μπορείς να εξαργυρώνεις κρυστάλλους από το big bang;
 20. Όπως το βλεπω εγώ και οι δύο δίκιο έχετε!
 21. Δεν είμαι σίγουρος γιατί παραμένεις στην nova. Σίγουρα άμα πας για κάνα μήνα σε άλλη κα γυρίσεις f2g σε πιάνει σαν νέο συνδρομητή και σου δίνει τα 15Gb.
 22. Από όσα έχουν γραφτεί στα 2 νήματα ( Q & f2g) ξεκάθαρα όχι.
 23. Πιθανόν όχι γιατί μάλλον ως παλιότερη σύνδεση (στο κινητό) δεν του δινουν τα 15Gb. Δηλαδή αυτό ήταν επαναενεργοποίηση της παλιάς προσφοράς 1000΄ μόνο και όχι καινούργια ενεργοποίηση σε νέα σύνδεση κινητού.
 24. Ναι είναι κάτι σαν δοκιμή. Βάζεις email (τύπου εγγραφη) και σου δίνει μερικα, νομίζω 20. Μετά άμα έχεις διάθεση να ασχοληθείς βάζεις άλλο email, κι άλλο email κλπ. Σε android κινητό, μέσα από την εφαρμογή google messages πάτε στον παραλήπτη του sms, και μετά πάνω δεξιά έχει κάτι τελιτσες. Πάτατε εκεί διαλεγετε λεπτομέρειες (details) και θα σας δείξει αν ο παραλήπτης έχει ενεργοποιημένα τα RCS messages. Παρόλα αυτά αν δεν έχει ανοικτά δεδομένα δεν θα λάβει το μήνυμα. Δεν έχω επαληθεύσει αν το λαμβάνει αργότερα αν βρεθεί σε wifi όπως γίνεται με εφαρμογές τύπου viber.
 25. Πάει αρκετός καιρός αλλά είχα κάνει προσθήκη σύνδεσης στο Cosmote app.
×
×
 • Create New...