Jump to content

opmgls

Members
  • Δημοσιεύσεις

    139
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Days Won

    1
  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by opmgls

  1. Ναι, για αυτό, επειδή δεν είμαστε σίγουροι πια ώρα ακριβώς ξεκινάει να μετράει ο διπλασιασμός, σου έγραψα να κάνεις την ενεργοποίηση το απόγευμα. Το ότι ειναι πρωτομηνιά δεν παίζει ρόλο. Γενικά η Cosmote είναι πολύ συνεπής σε όλα, οπότε κανονικά ο διπλασισμός (όταν ξεκινάει εβδομάδα διπλασιαμού) θα πρέπει να μετράει από Δευτέρα ξημερώματα 00:01. Αλλά, συνχά δεν εμφανίζεται η ένδειξη διπλασιασμού στην εφαρμογή μέχρι κάποια στιγμή το απόγευμα. Πολύς κόσμος έχει ενεργοποιήσει πακέτο και πήρε διπλασιασμο χωρίς να αναφέρεται επίσημα κάπου, απλά και μόνο επειδή υπολογισε ότι ξεκινούσε εβδομάδα διπλασιασμού. Αν δεν έχεις κάποιο ιδιαίτερο λόγο να βιαστείς περίμενε μέχρι το απόγευμα για να ενεργοποιήσεις.
  2. Αν στην εφαρμογή γράφει ότι το υπόλοιπο λήγει 1/04/2024 τότε τα χρήματα θα σου αφαιρεθούν μόλις τελείωσει η συγκεκριμένη μέρα, στις 00:00 που θα ξεκινάει η 2/04/2024. Λογικά καλά θα είσαι, να βάλεις τα χρήματα το μεσημέρι ή το απόγευμα της Πρωταπριλιάς. (αλήθεια λέω )
  3. Στο site της Vodafone στην πρώτη κεντρική σελίδα, δεξιά βγάζει μια κάθετη μπάρα που λέει "Έλα στη Vodafone". Κάνε κλικ εκεί και βάλε το τηλεφωνό σου να σε καλέσουν. Συνήθως δίνουν καλύτερες τιμές από αυτές του site ή των καταστημάτων.
  4. H frog έβγαλε καινούργια προσφορά με απεριόριστα δεδομένα για τα τριήμερα μέχρι τις 26/3 Unlimited GIGA WEEK 1.90€ • The bundle is valid for seven days. • The activation of a second package can only be done if the first one has expired. • MBs are also available for use in roaming within the European Union while a fair use policy of 2GB is applied. • The offer is valid until 26/03/2024. Αναρωτιέμαι βάλω τώρα την προσφορά, όταν λήξει θα έχω το πόσο των data που έχω ήδη τώρα μέσα ή θα "φάει" πρώτα από αυτά και μετά από την unlimited προσφορά;
  5. Το 0.90€ είναι πρακτικά για 2ημερο οπότε δεν ανάγεται σε πενθήμερο. Ή δύο θα βάλεις οπότε 1.8 ή τρία θα βάλεις με 2.70. Για την εταιρεία που το προφέρει, το 2€/5μέρες είναι κάτι άλλο, μια προσφορά για συγκεκριμένη χρόνική στιγμή για όποιους βολέψει. Είναι λιιιιγο καλύτερη από το κανονικό πακέτο των 0.90€ αν κάποιος είχε στο μυαλό του να πάρει 2 συνεχόμενα αφού με 0.20 παίρνει μια μέρα παραπάνω αν θέλει. Δεν διαφωνώ με αυτό που γράφεις απλά το περιγράφω με άλλο σκεπτικό.
  6. ΟΚ, ζήτησε το αλλά είναι νωρίς ακόμη για να τσιμπήσουν γιατί μονο όταν είσαι κοντά στην λήξη του συμβολαίου σου "φοβούνται" μην την κάνεις για αλλού. Αυτή την στιγμή παίζουν παιχνίδια ψυχολογίας καταναλωτή. Είναι μελετημένες οι κινήσεις τους. Για αυτό και αρχίζουν να τηλεφωνούν 6 μήνες πριν την λήξη του συμβολαίου. Αν είσαι ευχαριστήμενος με το συμβόλαιο σου πες τους πως δεν δέχεσαι την αύξηση του 1.5€. Να το κρατήσουν ίδιο. Αλλιώς πες τους θα το αφήσεις να λήξει και βλέπουμε. Τον Μάιο θα σε ξαναπάρουν τηλέφωνο να σου λενε τα ίδια. Αν δεν σε ενδιαφέρει η τηλεοραση δες τοτε αν βρίσκεις κάτι φτηνότερο στην άλλη (την μαύρη) κάνε αίτηση και μπορεί να σε πάρει πίσω η κοκκινη με καλύτερη αντιπροσφορα. Ετσι δουλεύει αυτό...
  7. Πάντως για να είμαστε και λίγο δίκαιοι απέναντι στην μισητή μας NOVA είναι πιο φτηνό από το unlimited 0.90€ για 1 ήμέρα (2 πρακτικά) αφού το συγκεκριμένο flash offer είναι 2€ για 4 μέρες (πρακτικά 5). ΥΓ. Αμα το είχαν μόνιμο αυτό με 12€ απεριόριστα δεδομένα όλο τον μήνα.
  8. opmgls

    CU Liquid

    Μάλλον έχει ειπωθεί πολλές φορές αλλά θα το ρωτήσω γιατί από τα πολλά μηνύματα και πληροφορίες εγώ που και που χάνω τη μπάλα. Για να κάνω cashback πρέπει να βγω εκτός liquid; Και αν ναι πόσο σύντομα μπορώ να ξαναμπω;
  9. opmgls

    CU Liquid

    To cashback πχ. 0.15€ το πιάνει ως ενεργοποίηση; Τωρα είδα το μήνυμα του @kalitexnis_g από πάνω. Οπότε δεν θα "παίξει" bigbang με cashback (εκτός αν είναι τουλαχιστον 22€ το cashback). Άρα το cashback είναι καλό μόνο για να διατηρείς το νούμερο.
  10. opmgls

    CU Liquid

    Το "πριν" πόσο καιρό πριν είναι; 30 ήμερες πριν; 2 μήνες πριν;
  11. Φίλε μου στο μήνυμα που σου έχει έρθει γράφει super προσφορά. Όχι δώρο. Το δώρο το γράφει παρακάτω. Η προσφορά είναι οτι παίρνεις τοοοσο πολλά Gb και 200 λεπτά ομιλίας με την χρήση των 12 ευρώ που βάζεις. Γενικά καλά θα είσαι και το payzy καλή φάση.
  12. Εχει βάλει κάνείς το πακέτο της Frog απεριόριστα δεδομένα για μια εβδομάδα με 6.5€ ΚΑΙ να χρησιμοποιεί το κινητό ως access point; Αν ναι ας μοιραστεί την εμπειρία του. Πχ. Υπάρχει κάποιο θέμα σύνδεσης αν συνδέεται λάπτοπ σε αυτό; Υπήρχε κάποιου είδους κόφτης μετά από κάποια ποσότητα δεδομένων; Ευχαριστώ.
  13. opmgls

    CU Liquid

    Από εκεί και πέρα την αυτόματη ανανέωση (πχ με 13€) θα την κάνει κάθε μήνα ή κάθε δίμηνο;
  14. Δεν έχει αναφερθέι πρόσφατα εδώ στο φόρουμ η περίπτωση που αναφέρεις παραπάνω. Μάλλον κάτι άλλο έπαιξε. Από την στιγμή που βάζεις χρήματα η καινούργια ημερομηνία λήξης υπολοίπου είναι για όλο το ποσο.
  15. Ναι μπορεί να μην ίσχύει πάντα αλλά ακριβώς για αυτό εγραψα να γειώσει τα τηλέφωνήματα από τα διαφορα τμήματα της Vodafone. Εγώ αρνιόμουν να συζητήσω και να πάρω οποιαδήποτε προσφορά γιατί είχαν ξεκινήσει 6 μήνες πριν την λήξη του συμβολαίου τις οχλήσεις. Οπότε το app ήταν ο μόνος τρόπος να μου δώσουν προσφορά. ¨Οσο πλησιάζε προς η λήξη του συμβόλαιου του σταθερού μου, οι προσφορές ανανέωσης συμβολαίου με τις ίδιες υπηρεσίες μέσω app εδιναν μιικρότερο πάγιο/μηνα. Προσωπικη εμπειρία όλο αυτό αλλά το καταθέτω εδώ. Συνέβη στο τέλος του 2023. Αφού έληξε το συμβολαιο τώρα πληρώνω 1.6 ευρω παραπάνω για αορίστου. Βέβαια ανα πάσα στιγμή μπορούν να μου κάνουν αύξηση. Εγώ δεν ανανέωσα γιατί σύντομα θα μεταφέρω αυτή τη γραμμή. Αυτή την περίοδο οι προσφορές για 2ετη δέσμευση μέσω app μου δίνουν την ίδια τιμή που πληρώνω τώρα δηλαδή λίγο πιο ακριβά από το προηγούμενο συμβόλαιο. Η εμπειρία η δικιά μου λέει ότι μας "παίζουν" για να δουν που "θα μας πιάσουν" αλλά το ίδιο μπορούμε να κάνουμε κι εμείς ώς ένα βαθμό.
  16. Ότι είναι από countdown σίγουρα ΔΕΝ ισχυεί σε περιαγωγή. Νομίζω ότι ούτε οι προσωπικες προσφορές ισχύουν αλλά δεν είμαι σίγουρος.
  17. Περίεργο αυτό που γράφεις. Υπόλοιπο δεδομένων έχετε; Αν όχι διάβασε στον παρακάτω σύνδεσμο λεπτομέρειες μήπως σου έχει απενεργοποιηθεί κατά λάθος η υπηρεσία https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/new_my_internet.html
  18. Χριστέ μου τι τσίπηδες!!! Καταξοδεύτηκαν στα Gb εν έτει 2024...
  19. Κανονικά η υπηρεσία προστασίας είναι ενεργοποιημένη by default στην comsote. Στον σύνδεσμο που παρεθεσε πιο πάνω ο @patrickdrd το γράφει πρώτο πρώτο στις συχνές ερωτήσεις.
  20. Ναι γίνεται. Η cosmote την έχει την δικλείδα ενεργοποιημένη by default. Αν θες την απενεργοποιείς. Ακριβή εταιρεία αλλά σοβαρή! Κάνει business με κανόνες και ηθική του συστήματος (του καπιταλισμού που έχουμε). Πληροφορίες εδώ: https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/new_my_internet.html Και η Vodafone το έχει. Δεν θυμάμαι όμως τώρα περισσότερες λεπτομέρειες. @arxioannis Πάρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελάτών της ΝΟVΑ και γκρίνιαξε για το 2 ευρώ. Συχνά το δίνουν πίσω. Επίσης μπορείς να γράψεις το παράπονο σου στην φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα της εταιρείας. ΥΓ. Γενικά μην εμπιστεύεσαι αυτά που σου λένε οι υπάλληλοι στα κατασήματα των εταιρειών, ΕΙΔΙΚΑ της NOVA! Οι επόμενοι σε αναξιοπιστία είναι στα κατασήματα Γερμανός. Κι εκεί έχουν αναφερθεί πολλές περιπτώσεις παραπλάνησης, αν και εγώ που πάω και ζητάω κάτι συγκεκριμένο και με ύφος ότι ξέρω ακριβώς τι θέλω δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Καταλάβαίνουν ότι έχουν απέναντι τους κάποιον που ξέρει τι παίζει. Στην NOVA δεν πιάνει αυτό οι περισσότεροι υπάλληλοι/υπεύθυνοι θα σου πούνε το ποιηματάκι κουταμάρα που τους έχουν πει να λένε για να πουλήσουν κάτι παραπάνω. Τις περισσότερες φορές πιάνει και ο πελάτης νομίζει ότι πράγματι δεν έχει αλλη εναλλακτική.
  21. Αν δεν χρειάζεσαι αναβάθμιση ταχύτητας περιμένεις μέχρί τότε. Ένα μήνα πριν λήξει το συμβόλαιο στο app της Vodafone θα πατήσεις εκεί που λέει offers (ή προσφορές) θα σου έχει προσφορά να ανανεώσεις με την ίδια τιμή που έχεις τώρα. Υπόψιν ότι όσο δεν συναινείς στην ανανέωση θα σε ζαλίζουν με τηλέφωνα κάθε εβδομάδα οπότε πρέπει να τους γειώνεις. Τον τελευταίο μήνα άμα θες σήκωνε το και παίξες μαζί τους μήπως σου το φθηνήνουν κιόλας 1-2 ευρώ (έτσι για το γαμώτο). Μια χαρά τους παίρνει.
  22. Πάντως χωρίς καθόλου ειρωνία και έγώ έχω την ίδια απόρία. Αν θέλεις να άλλάξεις μέγεθός sim πας σε κατάστημα της εταιρείας κινητής που είναι ο αρίθμος και ζήτάς να σου αλλάξουν την σιμ. Δεν αλλάζεις νούμερο για αυτό το λόγο οπότε δεν χρειάζεται να ενημερώσεις κανέναν άλλο. Για ποιο λόγο πήγες στην τράπεζα; Στο app της Εθνικής στο κινητό δεν έχω βάλει "συντόμευση" στην εφαρμογή για είσοδο σε αυτην τύπου pin. Αυτό σημαίνει ότι βάζω κάθε φορά το username και το password που είναι στο μυαλό μου και όχι μέσα στο κινητό κάπου σημειωμένα. Ετσι αν το κλέψουν δεν μπορούν να μπουν στην εφαρμογή.
  23. Πως κάνεις login στην εφαρμογή της frog; Στέλνωντας me sms τον αριθμό του κινητού σου και μετά σου στελνουν ΟΤP για να μπεις; Αν είναι έτσι δοκίμασε κατεβάσεις το Cosmote app να διμιουργήσεις λογαριασμό χρήστη εκει με email και password, μετά προσέθεσε το κινητό σου που είναι ήδη στο δίκτυο Cosmote και δες μήπως μπορείς από εκεί να ζητήσεις απόδειξη. Δεν ξέρω αν θα δουλεψει αλλά αφού το ψάχνεις ίσως θές να δοκιμάσεις κι έτσι.
×
×
  • Create New...