Jump to content

athanaso77

Administrators
 • Δημοσιεύσεις

  47.404
 • Εγγραφή

 • Days Won

  26
 • Αξιολογήσεις

  100%

athanaso77 last won the day on Ιανουάριος 14

athanaso77 had the most liked content!

Φύλο

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

athanaso77's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

 • Very Popular Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare

Recent Badges

222

Φήμη

 1. Ναι, η έκδοση 5.1.7 η οποία είναι διαθέσιμη για download από την ίδια την Apple. Είναι πολύ παλιά όμως αν και δουλεύει και στα Windows 11.
 2. Δε θα το συνιστούσα. Η Apple σταμάτησε την ανάπτυξη του Safari για Windows το Μάιο του 2012 και όπως καταλαβαίνεις, για λόγους ασφαλείας καλό είναι να μη μπεις σε αυτή τη διαδικασία.
 3. Προσοχή όμως… ανάλογα με τις εκδόσεις, μπορεί να προκαλέσει battery drain κατά καιρούς.
 4. Α οκ. Μιλάμε για ειδική περίπτωση τότε. Δεν είναι δύσκολο πάντως αν το βρεις να το βάλεις μόνος σου ακολουθώντας τις οδηγίες,
 5. Γιατί να το κάνεις αυτό στη συσκευή σου. Αυτό το χρειάζονται οι curved οθόνες σε συσκευές που δεν έχουν άλλη επιλογή. Όταν μπορείς να βάλεις ένα εξαιρετικό tempered glass της Torras ή της Flolab, γιατί να ταλαιπωρήσεις τη συσκευή σου με υγρά και κόλλες;
 6. Για να δούμε αν θα το δώσει γενικώς…
 7. Το ίδιο ελπίζω και εγώ. 🙂
 8. Δεν θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό. Αν έχεις κοντά σου (δεν ξέρω που βρίσκεσαι) κάποιο εξουσιοδοτημένο service, ίσως θα ήταν καλό να το πας για έλεγχο.
 9. Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ρύθμιση που πρέπει να κανείς. Έχεις πρόβλημα με τις κλήσεις ή μιλάς για την ένδειξη του σήματος;
 10. Όντως, το intergration ανάμεσα σε όλες τις συσκευές είναι απίστευτο. Παίρνεις τηλέφωνο από το Apple Watch με το iPhone στην τσέπη, φοράς τα AirPods και μιλάς κανονικά. Ένα παράδειγμα από τα πολλά...
 11. Βάλε ένα καλό tempered glass και μια καλή rugged θήκη όπως της Catalyst, UAG, Spigen κτλ.
 12. Επίσημο κατάστημα της Apple δεν υπάρχει στην Ελλάδα. To iStorm είναι εξουσιοδοτημένος από την Apple Reseller στη χώρα μας. Στην Πάτρα θα το βρεις στην Ρήγα Φεραίου 138.
 13. Το θέμα της αυτονομίας επηρεάζει διαφορετικά τους χρήστες, ανάλογα με τη χρήση που κάνουν. Για παράδειγμα, εγώ που στο σπίτι έχω iPad (όπως και εσύ προφανώς), θα αφήσω το iPhone στην άκρη γιατί όπως και να το κάνουμε, δε συγκρίνεται η εμπειρία καθημερινής χρήσης. Ως εκ τούτου, η μικρότερη μπαταρία δεν αποτέλεσε ποτέ πρόβλημα για το χρονικό διάστημα που είμαι εκτός. Από την άλλη, κάποιος που έχει μια συσκευή για όλα, βολεύεται περισσότερο με την μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερη αυτονομία για να κάνει τις δουλειές του, αλλά με το τίμημα της φορητότητας. Όσο απόλαυση και να είναι η οθονάρα του Max, το θέμα της φορητότητας σου γυρίζει boomerang κάθε φορά που θα χρειαστεί να το κουβαλήσεις πάνω σου. Γιαυτο και ο καθένας τα ζυγίζει και διαλέγει τι θέλει περισσότερο, είναι υποκειμενικό το θέμα.
 14. Θα σου πω εγώ που το έχω κάνει… επιτέλους μπορώ να παίρνω μαζί μου τη συσκευή χωρίς να χρειάζεται να σκεφτώ τι πρέπει να φορέσω ή τι extra εξοπλισμό θα χρειαστώ για να κουβαλήσω το «κινητό τηλέφωνο» μου.
 15. Το sierra blue είναι μακράν το πιο περιζήτητο φέτος. Κάνει κάτι ωραίους χρωματισμούς ανάλογα το φως και γενικώς είναι πολύ καλύτερο από το μπλε του προηγούμενου μοντέλου. Ωστόσο όπως ειπώθηκε ήδη, όλα είναι θέμα προσωπικού γούστου. Προσωπικά προτιμώ την all time classic επιλογή του graphite επειδή ταιριάζει καλύτερα με τα skin και τις θήκες του γούστου μου, αλλά αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό. Τα κλασικά χρώματα πάντως, τα βαριέσαι δυσκολότερα σε σχέση με τα μοδάτα.
×
×
 • Create New...