Jump to content

athanaso77

Administrators
 • Δημοσιεύσεις

  47.404
 • Εγγραφή

 • Days Won

  26
 • Αξιολογήσεις

  100%

Everything posted by athanaso77

 1. Ναι, η έκδοση 5.1.7 η οποία είναι διαθέσιμη για download από την ίδια την Apple. Είναι πολύ παλιά όμως αν και δουλεύει και στα Windows 11.
 2. Δε θα το συνιστούσα. Η Apple σταμάτησε την ανάπτυξη του Safari για Windows το Μάιο του 2012 και όπως καταλαβαίνεις, για λόγους ασφαλείας καλό είναι να μη μπεις σε αυτή τη διαδικασία.
 3. Προσοχή όμως… ανάλογα με τις εκδόσεις, μπορεί να προκαλέσει battery drain κατά καιρούς.
 4. Α οκ. Μιλάμε για ειδική περίπτωση τότε. Δεν είναι δύσκολο πάντως αν το βρεις να το βάλεις μόνος σου ακολουθώντας τις οδηγίες,
 5. Γιατί να το κάνεις αυτό στη συσκευή σου. Αυτό το χρειάζονται οι curved οθόνες σε συσκευές που δεν έχουν άλλη επιλογή. Όταν μπορείς να βάλεις ένα εξαιρετικό tempered glass της Torras ή της Flolab, γιατί να ταλαιπωρήσεις τη συσκευή σου με υγρά και κόλλες;
 6. Για να δούμε αν θα το δώσει γενικώς…
 7. Το ίδιο ελπίζω και εγώ. 🙂
 8. Δεν θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό. Αν έχεις κοντά σου (δεν ξέρω που βρίσκεσαι) κάποιο εξουσιοδοτημένο service, ίσως θα ήταν καλό να το πας για έλεγχο.
 9. Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ρύθμιση που πρέπει να κανείς. Έχεις πρόβλημα με τις κλήσεις ή μιλάς για την ένδειξη του σήματος;
 10. Όντως, το intergration ανάμεσα σε όλες τις συσκευές είναι απίστευτο. Παίρνεις τηλέφωνο από το Apple Watch με το iPhone στην τσέπη, φοράς τα AirPods και μιλάς κανονικά. Ένα παράδειγμα από τα πολλά...
 11. Βάλε ένα καλό tempered glass και μια καλή rugged θήκη όπως της Catalyst, UAG, Spigen κτλ.
 12. Επίσημο κατάστημα της Apple δεν υπάρχει στην Ελλάδα. To iStorm είναι εξουσιοδοτημένος από την Apple Reseller στη χώρα μας. Στην Πάτρα θα το βρεις στην Ρήγα Φεραίου 138.
 13. Το θέμα της αυτονομίας επηρεάζει διαφορετικά τους χρήστες, ανάλογα με τη χρήση που κάνουν. Για παράδειγμα, εγώ που στο σπίτι έχω iPad (όπως και εσύ προφανώς), θα αφήσω το iPhone στην άκρη γιατί όπως και να το κάνουμε, δε συγκρίνεται η εμπειρία καθημερινής χρήσης. Ως εκ τούτου, η μικρότερη μπαταρία δεν αποτέλεσε ποτέ πρόβλημα για το χρονικό διάστημα που είμαι εκτός. Από την άλλη, κάποιος που έχει μια συσκευή για όλα, βολεύεται περισσότερο με την μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερη αυτονομία για να κάνει τις δουλειές του, αλλά με το τίμημα της φορητότητας. Όσο απόλαυση και να είναι η οθονάρα του Max, το θέμα της φορητότητας σου γυρίζει boomerang κάθε φορά που θα χρειαστεί να το κουβαλήσεις πάνω σου. Γιαυτο και ο καθένας τα ζυγίζει και διαλέγει τι θέλει περισσότερο, είναι υποκειμενικό το θέμα.
 14. Θα σου πω εγώ που το έχω κάνει… επιτέλους μπορώ να παίρνω μαζί μου τη συσκευή χωρίς να χρειάζεται να σκεφτώ τι πρέπει να φορέσω ή τι extra εξοπλισμό θα χρειαστώ για να κουβαλήσω το «κινητό τηλέφωνο» μου.
 15. Το sierra blue είναι μακράν το πιο περιζήτητο φέτος. Κάνει κάτι ωραίους χρωματισμούς ανάλογα το φως και γενικώς είναι πολύ καλύτερο από το μπλε του προηγούμενου μοντέλου. Ωστόσο όπως ειπώθηκε ήδη, όλα είναι θέμα προσωπικού γούστου. Προσωπικά προτιμώ την all time classic επιλογή του graphite επειδή ταιριάζει καλύτερα με τα skin και τις θήκες του γούστου μου, αλλά αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό. Τα κλασικά χρώματα πάντως, τα βαριέσαι δυσκολότερα σε σχέση με τα μοδάτα.
 16. Και στις δυο περιπτώσεις, έχεις κανονικά ένα χρόνο εγγύηση που παρέχεται κατευθείαν από την Apple και η οποία τίθεται σε έναρξη όταν ενεργοποιείται για πρώτη φορά η συσκευή. Δεν απαιτείται παραστατικό αγοράς σε αυτή τη περίπτωση.
 17. athanaso77

  iPhone 13

  Εννοεί το scrolling screenshot. Θα χρειαστείς third-party εφαρμογή για αυτό όπως το Picsew ή το Tailor.
 18. Έχει βγει εδώ και 15 μέρες περίπου. Είναι δοκιμασμένη και μια χαρά σε όλους τους τομείς.
 19. Έχεις δει στις ρυθμίσεις τι είναι αυτό που μπορεί να «τρώει» τη μπαταρία στο iPhone; Αν και το νούμερο της κατανάλωσης δεν είναι παράλογο, δεδομένου ότι άλλο το μέγεθος της μπαταρίας στο iPhone και άλλο στο iPad.
 20. athanaso77

  iPhone 13

  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.apple.movetoios&hl=el&gl=US Γίνεται, υπάρχει μια διαδικασία βέβαια και υπάρχουν πολλοί οδηγοί στο internet, δεν είναι πάντως τόσο straight forward όπως στο Android. Μόνο σε εξουσιοδοτημένο - επίσημο service.
 21. Δυστυχώς ή ευτυχώς, αν δουλέψεις το pro motion για λίγο καιρό, οποιαδήποτε άλλη apple συσκευή που δεν το έχει… θα σε ενοχλεί.
 22. athanaso77

  iPhone 12

  Δε θα έχεις πρόβλημα με την αυτονομία μέσα στη μέρα.
 23. Ναι, οι πρώτες εντυπώσεις από τη πλειοψηφία των χρηστών είναι θετικές όσον αφορά την αυτονομία.
 24. Από τη Τρίτη… https://myphone.gr/forum/topic/190370/?do=findComment&comment=7068440
 25. Αν δουλέψεις τα pro μοντέλα με το pro motion display, είναι λογικό όλα τα υπόλοιπα να σου φαίνονται κάπως στο scrollάρισμα. Είναι πιο έντονη η διαφορά στις OLED οθόνες αυτό και γιαυτο δεν σου φάνηκε τόσο στο SE σου.
×
×
 • Create New...