Jump to content

athanaso77

Administrators
 • Posts

  46,410
 • Joined

 • Days Won

  9
 • Feedback

  0%

Everything posted by athanaso77

 1. Αν δεν σε ενοχλεί η ύπαρξη του και αν είναι οικονομικά συμφέρον… γιατί όχι.
 2. Συμφωνώ και επαυξάνω. Αν αναφερθεί στο forum κάτι που είναι πραγματικά προσφορά ή κάτι που κάποιο μέλος θεωρεί ότι είναι όντως προσφορά, αυτό δεν συνεπάγεται ότι είναι και διαφήμιση. Συνεχίζουμε στα του θέματος…
 3. Ενημερωτικά, για να μη γεμίζει το forum με thank you post όπως τα λέμε, πλέον υπάρχει κάτω δεξιά σε κάθε post ένα button με το οποίο μπορείς μα εκφράσεις τις ευχαριστίες σου αλλά και όχι μόνο. 😉
 4. Μπράβο στη σύζυγο! Να το χαρείς και ότι χρειαστείς μπορείς να απευθυνθείς στο σχετικό θέμα της συσκευής. https://myphone.gr/forum/topic/190162
 5. Και πως να γνωρίζουμε από τώρα ποιες συσκευές θα έχουν μείωση τιμής χωρίς να έχουμε φτάσει στη Black Friday; Όταν θα έρθει εκείνη η ώρα… θα δούμε.
 6. Αυτό δεν μπορεί κάνεις να το πει με σιγουριά μιας και από αναβάθμιση σε αναβάθμιση, μεταβάλλονται τα νούμερα.
 7. Προωθητικές ενέργειες είναι αυτές… φυσικά και δεν βγάζεις άκρη με τα ελληνικά καταστήματα.
 8. Γιατί πιθανότατα ο φορτιστής που θέλει να χρησιμοποιήσει ο φίλος δεν έχει usb-c είσοδο; Υποθέτω δηλαδή…
 9. athanaso77

  iOS 15

  Ακριβώς, δεν το έχουν ενεργοποιήσει εδώ.
 10. Η Sony έχει ένα πλεονέκτημα. Οικονομικά σαν εταιρία, δεν έχει ανάγκη να πουλήσει συσκευές, δεν έχει ανάγκη να εδραιωθεί στην αγορά σαν κατασκευαστής κινητών, και για το λόγο αυτό δεν κάνει ότι και οι άλλοι. Βγάζει συσκευές όπως της αρέσουν, όπως κρίνει η ίδια ότι πρέπει να είναι και τις τιμολογεί όπως η ίδια κρίνει. Μόνο και μόνο από τους φακούς που πουλάει σε όλους τους κατασκευαστές (και όχι μόνο, έχει κι άλλες επιτυχημένες δραστηριότητες), τα έχει βγάλει τα λεφτά της και με το παραπάνω.
 11. Έχει ξαναβγάλει η Sony πριν από αυτό camera dedicated Pro phone το οποίο δεν είδαμε ποτέ στα ράφια και με τιμή απλησίαστη. Όπως προείπα, δεν το βλέπω να έχει ευρεία κυκλοφορία η συγκεκριμένη συσκευή, όπως και η προηγούμενη.
 12. Γνωρίζαμε ότι ότι ο Tensor στα χαρτιά δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Αυτό που ελπίζαμε ωστόσο είναι ότι θα είναι αρκετός για μια σύγχρονη Pixel συσκευή. Ο καλύτερος κριτής ωστόσο είναι η εμπειρία που θα αφήνει στην καθημερινή χρήση. Οψόμεθα…
 13. Η αχίλλειος πτέρνα του OnePlus 9 Pro είναι αυτό που σε απασχολεί… η αυτονομία του. Το S21 Ultra τα πηγαίνει καλύτερα σε αυτό το τομέα.
 14. Το Pro-I δεν είναι mainstream συσκευή, προορίζεται για συγκεκριμένη χρήση και σε άλλη τιμή.
 15. Μια χαρά είναι, φυσικά θα τη βάλεις. Διάβασε από εδώ και κάτω για τις πρώτες εντυπώσεις.
 16. Τίποτα δε συνεπάγεται. Μπορεί να χρησιμοποιεί third party cpu, gpu, modem κτλ αλλά είναι designed by Google.
 17. Όλη η συζήτηση περί bezels, μεταφέρθηκε στο thread του iOS 15. Αν θέλετε συνεχίζετε την κουβέντα εκεί (πολιτισμένα 🙂 ). Εδώ ας επικεντρωθούμε στα της συσκευής του τίτλου.
 18. Όχι, ο κύριος λόγος που προτιμάται το Amazon είναι λόγω της δίκης του εγγύησης που προσφέρει.
 19. Το αυτό. Σε αυτή τη τιμή το παίρνεις δίχως δεύτερη σκέψη.
 20. Αυτό ακριβώς. Δημιουργείται η εν λόγω ψευδαίσθηση επειδή άλλαξε η εμφάνιση στο settings και μπήκαν λίγο πιο μέσα οι επιλογές των ρυθμίσεων. Μέχρι εκεί.
 21. Το 128άρι. Αν πατήσεις πάνω στο link θα σε πάει στη συσκευή.
 22. Τα έχει «παίξει» το site του Κωτσόβολου, δεν είναι και από τα πιο σταθερά ούτως ή άλλως. Η προσφορά έληξε όπως και να χει.
 23. Που το διάβασες αυτό;
 24. Ίσως να είναι ένα από τα θετικά των υλικών της συσκευής, τα οποία κάποιοι κατακρίνουν. 😉
 25. Εσύ συγκεκριμένα δε θα το έπαιρνες ούτως ή άλλως evris, πάμε παρακάτω…
×
×
 • Create New...