Jump to content

makap

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6.128
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

1 Follower

About makap

  • Ημ. Γέννησης Ιούνιος 8

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

makap's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

  • Very Popular Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

67

Φήμη

  1. Στην ΕΤΕ ΔΕΝ γίνεται αυτή η διιαδικασία. Στην Alpha δεν υπάρχει η "Νέα μεταφορά" που γράφεις. Υπάρχει η "Nέα συναλλαγή" αλλά δεν παρέχει τη δυνατότητα μεταφοράς από πιστωτική αλλά μόνο από λογαριασμό. Αν εξακολουθείς να επιμένεις ανέβασε screenshots.
  2. Μεταφορά από πιστωτική σε λογαριασμό, μέσω ebanking, ΔΕΝ γίνεται σε ΕΤΕ και Alpha. Δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Δεν ξέρω πως ενοοείς τη μεταφορά μέσω ebanking.
  3. Δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα στο ebanking καμίας τράπεζας. Η δυνατότητα υπάρχει στο ΑΤΜ, αλλά το κόστος είναι μεγάλο.
  4. 1. Εξαργύρωση πόντων go4more γίνονται σε όλα τα πρατήρια Shell ή σε επιλεγμένα? 2. Στις επιλεγμένες ημερομηνίες της προσφοράς μπορώ να εξαργυρώσω και ταυτόχρονα να πάρω τους πόντους τηε προσφοράς?
  5. Στο ebamking θα επιλέξεις "Μεταφορές & Πληρωμές/ Πληρωμή λογαριασμών και άλλων/Δημοφιλείς/Βεβαιωμένων Οφειλών" και στο "Από" θα επιλέξεις την κάρτα σου, θα συμπληρώσεις όλα τα υπόλοιπα πεδία, θα ενεργοποιήσεις το "Θέλετε να ορίσετε δόσεις για την οφειλή αυτή" και θα ορίσεις τον αριθμό των δόσεων (μέχρι 12). Οι δόσεις είναι άτοκες. Κάθε μήνα θα χρεώνεται η κάρτα σου με τη δόση που έχεις ορίσει.
  6. Ακριβώς γι' αυτό το λόγο, οι κανονισμοί συντάσσονται από τον ιδιοκτήτη και τον κατασκευαστή (2 πρόσωπα μόνο) πριν από την ανέγερση της πολυκατοικίας. Στις περιπτώσεις των "οικογενειακών" πολυκατοικιών που εξελίσσονται σε κανονικές υπάρχουν αυτά τα άλυτα προβλήματα.
  7. Η χρήση των οικοδομών σε κάθε περιοχή ορίζεται από την αντίστοιχη χρήση γης, με βάση το Προεδρικό Διάταγμα έγκρισης του ρυμοτομικού σχεδίου, όπως πχ γενική ή αμιγής κατοικία, πολεοδομικό κέντρο, τουρισμός-αναψυχή, κοινωγελείς λειτουργίες, ελεύθεροι χώροι, χονδρεμπόριο, κλπ. Σε κάθε μια από τις παραπάνω 13 κατηγορίες περιλαμβάνονται συγκεκριμένες χρήσεις. Ορισμένοι κανονισμοί απαγόρευαν παλαιότερα τη χρήση μερικών επαγγελμάτων, όπως πχ γιατρών σε διαμερίσματα των πολυκατοικιών, αλλά αυτό είναι άσχετο με τις χρήσεις γης που επιτρέπονται σε κάθε περιοχή. Για ορισμένες λειτουργίες της πολυκατοικίας, όπως πχ η θέρμανση, το κράτος επέτρεψε την αυτονόμηση, με ορισμένες προϋποθέσεις, αλλά δεν υπάρχει διάταξη που να παραχωρεί το δικαίωμα στους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων των πολυκατοικιών να ορίζουν τη χρήση των καταστημάτων, διαμερισμάτων κλπ Αντίθετα, οι κανονισμοί ορίζουν ότι για την αλλαγή των όρων του κανονισμού απαιτείται η απόλυτη πλειοψηφία των ιδιοκτητών, όπως πιθανολογώ ότι ορίζει και ο κανονισμός της συγκεκριμένης.
  8. Σε ανανέωση Q που έκανα με 8€ στις 20/5/24, χρεώθηκα το 0,30 και έγραψα εδώ το θέμα επειδή μου έδωσε 1000' και απεριόριστα data τα οποία έληγαν, όμως, την επομένη, όπως έληγε το προηγούμενο υπόλοιπο.
  9. makap

    Poco X5 Pro

    Στο Poco M6 Pro με HyperOS και ανοικτά Wifi (σπανίως data), NFC, Viber, 4g, βγάζω 4 με 5 24ωρα.
  10. Να λες και ευχαριστώ, γιατί τον ΟΚΤ 23 είχε δώσει τα 300΄+500ΜΒ με τα ίδια χρήματα και μέρες!!!
  11. Δεν είναι θέμα ασφάλειας αλλά θέμα διευκόλυνσης συγγενικού προσώπου. Η sim ήταν δική μου για πολλά χρόνια και την μεταβίβασα πριν λίγα χρόνια στο συγγενικό πρόσωπο που μένει στο εξωτερικό για να διαχειρίζομαι τα οικονομικά του και τις υποχρεώσεις του, μέσω του τραπεζικού λογαριασμού του. Για τα δικά μου υπάρχει άλλη sim στο κινητό.
  12. Γιατί ήθελες να μου χαλάσεις το ... όνειρο? Πάτησα και άνοιξε παράθυρο με μήνυμα ότι λήγουν 21/5/24 δηλαδή αύριο, όπως έληγε το προηγούμενο υπόλοιπο (!!!) Σε κάθε περίπτωση, δεν με χαλάει γιατί έτσι κι αλλιώς είναι sim για τους εξαψήφιους τράπεζας και όχι για ομιλία. Μέχρι τον ΙΟΥΛ έχω καιρό να σκεφτώ πως θα αξιοποιήσω (με προσφορές) τα 9,89€.και από εκεί και πέρα να σταματήσω την τροφοδοσία μέχρι την επόμενη φορά (μετά από 6-8 μήνες).
  13. Τα έγραψα πολύ απλά παραπάνω. Είχα υπόλοιπο 2,92 που έληγαν 21/5. Ξεκίνησα να βάλω 8€ για να αγοράσω τη σημερινή προσφορά των 300' με 3€. Μόλις μπήκε το ποσό και το υπόλοιπο έγινε (2,92+8/1,1-0,30=) 9,89€ και είμαι έτοιμος για το επόμενο βήμα (αγορά με 3€) βλέπω στο κινητό να έχω 1000' και απεριόριστα data για 30 μέρες με λήξη 20/7/24 (!!!)
  14. Υπήρχε για πακέτο με 7€ για 30 μέρες (δεν θυμάμαι λεπτομέρειες). Μου ήρθε αναπάντεχο το δωρεάν.....
  15. Είχα υπόλοιπο 2,92 που έληγε αύριο, έβαλα ανανέωση 8, για να αγοράσω τη σημερινή προσφορά, πήγε υπόλοιπο 9,89€ (σωστό), με λήξη 20/7/24, και βλέπω με έκπληξη να έχω 1000' ομιλία και απεριόριστα data.!!! Φυσικά δεν αγόρασα τη σημερινή προσφορά
×
×
  • Create New...