Jump to content

makap

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6.082
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by makap

  1. makap

    Poco X5 Pro

    Ηρθε χθες μήνυμα από τη Nova ότι ενεργοποιήθηκε το Wifi Calling στο κινητό μου, είχε link για τα συμβατά, το ανοίγω και βλέπω ότι περιλάμβανε το Poco M4 που έχω στη σύζυγο (περσινή αγορά) και όχι το δικό μου (Poco M6 Pro). Ανοίγω το κινητό της συζύγου και βλέπω το σηματάκι Volte. Στο μήνυμα έλεγε ότι θα ακολουθήσουν σύντομα και άλλα κινητά. Στα συμβατά είχε και το Poco X5 Pro.
  2. Δεν ξ'έρω. Έχω αγοράσει το κινητό πριν 2 μήνες, ενεργοποίησα το NFC, δεν το είχα προσέξει μέχρι τώρα και σήμερα το βλέπω αριστερά από τη sim 1 που είναι η Q ενώ το NFC το έχει η sim 2.
  3. Με αφορμή το post σου, άνοιξα το κινητό που έχω και μια Q και είδα ένα περίεργο σηματάκι που μοιάζει με Ν δίπλα στο R αυτής της sim. Λες να είναι αυτό? Η άλλη sim (Nova) έχει από καιρό τετραγωνάκι VOLTE
  4. makap

    Poco X5 Pro

    Το έχω γράψει και θα το επαναλάβω άλλη μια φορά. Στο Poco M4 που αγόρασα το καλοκαίρι 2023 για τη σύζυγο, με σύνδεση συμβολαίου (Unlimited 13€) στην τέως Wind και στη συνέχεια στη Nova, έχει έρθει ειδοποίηση ενημέρωσης, πριν 2 μήνες περίπου, για το Xiaomi HyperOS 1.0.2.0.ULSMIXM 3,9GB, με δηλωμένη χώρα Ελλάδα, αλλά δεν την έκανα επειδή διαβάζω τα προβλήματα που έχει. Στο δικό μου Poco M6 Pro, που αγόρασα πριν 2 μήνες, δεν έχει έρθει αυτή η ενημέρωση αν και έχω αλλάξει διάφορες χώρες.
  5. δεν έχει ενεργή την αποθήκευση (Save) ούτε πριν ούτε μετά την προσθήκη, αλλά έχει προεπιλεγμένο το Αυτόματο
  6. Το βάζω αλλά δεν το αποθηκεύει. Στο προηγούμενο κινητό (Xiaomi RN7) είχα το Blokada και είχα ησυχάσει, με το νέο (Poco M6 Pro) δεν μπορώ να κατεβάσω το Blokada.
  7. Μάλλον απίθανο να επανέλθουν οι παλιές προσφορές Η νέα διοίκηση δοκίμασε τις αντοχές μας και κατάλαβε ότι αντέχουμε τα 15νθήμερα όσοι μείναμε ακόμη στην Q. Προσωπικά, έχω 2 ακόμη που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για τραπεζικές συναλλαγές και τροφοδοτούνται ελάχιστα για όσο διάστημα δεν μπαίνει φραγή.
  8. Είχε δώσει ατις 8/1/24 2,5 GB με 4,5€ για 30 ημέρες
  9. makap

    Poco X5 Pro

    και στο Poco M6 Pro ήρθε η 14.0.5
  10. makap

    Poco X5 Pro

    Έγραψα Poco M4 5G
  11. makap

    Poco X5 Pro

    Σε 2 Poco (M4 5G και Μ6 Pro) ήρθαν ενημερώσεις αλλά δεν τις έβαλα ακόμη με αυτά που διαβάζω. Με την ευκαιρία, το Μ6 Pro που αγόρασα πριν 1 μήνα, δεν εμφανίζει τα τηλέφωνα κάθε ατόμου όλα μαζί στο ίδιο άτομο, όπως το παλιό Xiaomi RN7 και το M4 5G, ώστε να επιλέξεις σε ποιο να καλέσεις, αλλά κάθε τηλέφωνο σε διαφορετική σειρά με το ίδιο άτομο. Πως αλλάζει αυτό?
  12. Από οποιαδήποτε χώρα του κόσμου ψωνίζεις με κάρτα mastercard ή visa, η μετατροπή συναλλάγματος και οι πιθανές χρεώσεις γίνονται με βάση το τιμολόγιο της κάθε κάρτας. Επομένως, διαβάζεις τους όρους και το τιμολόγιο κάθε κάρτας και αποφασίζεις ποια θα χρησιμοποιήσεις.
  13. Ξαφνικά από σήμερα εξαφανίστηκε η αναζήτηση με πληκτρολόγιο στο Google και εμφανίστηκε η φωνητική που δεν τη θέλω. Έωαξα για τρόπο επιστροφής στο πληκτρολόγιο αλλά δεν πέτυχαν όσοι δοκίμασα. Κάποια βοήθια? Το κινητό είναι Poco M6 Pro αν έχει σχέση (λιγότερο από μήνα και μέχρι χθες λειτουργούσε η πληκτρολόγηση κανονικά)..
  14. Στο προηγούμενο κινητό (Xiaomi RN7) είχα το Blokada και είχα απαλλαγεί από διαφημίσεις. Στη μεταφορά των apps από το παλιό στο νέο (Poco M6 Pro) δεν μεταφέρθηκε το Blokada, προσπάθησα να το κατεβάσω, αλλά τόσο αυτό όσο και το Adguard εμφανίζονται ως επικίνδυνα και τα αποκλείει. Ποιο συστήνετε?
  15. Βλέπω ότι τα τελευταία μηνύματα στο νήμα δεν απαντήθηκαν που σημαίνει ότι δεν είναι ενεργό πλέον, αλλά θα τολμίσω την ερώτηση. Ανιψιός θέλει να αγοράσει εκτυπωτή που να λειτουργεί με συμβατά μελένια. Ξέρω ο δικός μου Canon ΔΕΝ λειτουργεί και αναγκάζομαι να αγοράσω γνήσια. Υπάρχει εμπειρία και γνώση για το θέμα αυτό σήμερα (ρωτάω σε σχέση με την απάντηση του pavlitakis την 1/12/21)?
  16. Σωστή ερώτηση, αλλά δεν ήθελα συνέχιση αυτής της αδιέξοδης για μένα συζήτησης. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι είναι προσφορά με 12€ αντί 13€ για αντικατάσταση των παλιών φοιτητικών.
  17. Δεν ξέρω αν ενδιαφέρει κάποιους, αλλά θα το γράψω. Τηλεφώνησε κάποια εκ μέρους της Nova, για προσφορά freetogo σε κάποιο από τα καρτοκινητά που έχω. Τη ρώτησα για ποιον αριθμό με καλεί και είπε ένα που είναι Q. Της είπα ότι 1) τα δύο καρτοκινητά που έχω είναι της Q και συνέχισε το ποίημά της ότι καταργούνται τα "φοιτητικά" και 2) ότι άλλα 2 καρτοκινητά που έχω τα μετέτρεψα σε συμβόλαια πέρυσι τον ΙΑΝ με 13€ το ένα. Συνέχισε λέγοντας ότι η Nova μου προσφέρει (τι καλή που είναι) 2 νέα με 12€ κλπ και αν δεν τα θέλω να βρω άλλον που να δώσει τους νέους αριθμούς!. Το συμπέρασμα είναι ότι κυκλοφορούν και αυτές οι προσφορές (όποιος ενδιαφέρεται έχω το τηλέφωνο και το όνομα της κυρίας).
  18. Και τα 2 δέχονται (και έχουν) από 2 sim. Ερείπια (?????) δυο κινητά που λειτουργούν μια χαρά και το δεύτερο είναι του 2023? Είσαι πολύ άδικος στους χαρακτηρισμούς σου.
  19. Στο site της Nova δεν λειτουργεί σωστά (κατά τη γνώμη μου) στον έλεγχο των κινητών που είναι συμβατά με esim. Καταλαβαίνω ότι το δικό μου (Xiaomi RN 7) ίσως είναι λίγο παλιό και μπορεί να μην δέχεται αλλά της συζύγου (Poco M4) που αγόρασα πριν λίγους μήνες θα έπρεπε να το αναγνωρίζει. Με δεδομένο ότι και τα δύο είναι σε συμβόλαιο, υπάρχει άλλος τρόπος να ελέγξω αν δέχονται esim?
  20. Είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις ότι, σε περίπτωση βλάβης του κινητού, είτε είσαι στην Κρήτη είτε στον Έβρο, πρέπει να το στείλεις στο Καρπενήσι ή στη Λάρισα που είναι η έδρα των 2 μαγαζιών με τις φτηνές παραεισαγωγές του BesrPrice, για να αναλάβει ο παγκοσμίως άγνωστος εισαγωγέας την επισκευή του κινητού σου?
  21. Τα 2 μαγαζιά με τις φτηνότερες τιμές αφενός είναι εκτός Αττικής αφετέρου πρόκειται για εισαγωγές (γιαυτό και η πολυήμερη αναμονή παράδοσης) και δίνουν δικές τους εγγυήσεις. Για μένα είναι (μεγάλο) ρίσκο ...
  22. Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Ο 1ος τόπος προορισμού είναι παραλιακή πόλη της θάλασσας του Μαρμαρά (για τα Θεοφάνεια με το παλιό ημερολόγιο, με τον Πατριάρχη, όπως γίνεται κάθε χρόνο από το 2019) και ο 2ος η Πόλη. Επομένως, δεν πιάνουμε ελληνικό δίκτυο. Θα μιλήσω αύριο με PlanetSim για λεπτομέρειες.
  23. Με αφορμή την πρόταση για καρτοκινητό, θυμήθηκα ότι και στα 2 κινητά έχω 2η sim Q. Υπάρχουν πακέτα data στην Q, αλλά νομίζω ότι δεν λειτουργούν στην Τουρκία ή κάνω λάθος?
×
×
  • Create New...