Jump to content

makap

Members
 • Δημοσιεύσεις

  5.685
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  100%

Everything posted by makap

 1. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, αλλά έχω μπερδευτεί με τον τρόπο παρουσίασης. Το like θα δοθεί, αλλά μπορείς να διευκρινίσεις, έστω και με συμνομογραφίες, σε ποιες μέρες αντιστοιχούν ποια.
 2. Επειδή έμεινα πίση στη συλλογή countdown, μπορεί κάποιος να μου δώσει τα αντίστοιχα? ΔΕ27-ΤΡ28 ΠΕ30-ΠΑ31 ΙΑΝ 22 ΔΕ3-ΤΡ4 ΠΕ6-ΠΑ7 ΔΕ10-ΤΡ11 ΠΕ13-ΠΑ17ΔΕ27-
 3. Η προσφορά αφορά στην Wind, αφού την παίρνεις από το MyWind App και όχι από το MyQ.
 4. Όταν συνέβη και σ' εμένα με ανανέωση 11€ στις; 17/12, τηλεφώνησα στο 13800, η κοπέλα είπε ότι δεν γίνεται, της διάβασα την ανακοίνωση, συμβουλεύτηκε την προϊσταμένη, και σε λίγο με κάλεσε για να πεί ότι επέστρεψε το 1,70€ και ταυτόχρονα ήρθαν απανωτά μηνύματα για την επιστροφή.
 5. Όταν έγραψες το post, δεν διευκρίνισες το αντικείμενο και το έκανες τώρα. Επομένως, δεν γνώριζα ποιο είναι και ποιο το βάρος του, που επηρεάζει τη μέθοδο, το κόστος αποστολής κλπ.
 6. Δεν γράφεις την αξία και τα μεταφορικά και υποθέτω ότι θα αγοράσεις από τρίτη χώρα. Αν επιβεβαιώνεις ότι αυτό το σύνολο είναι 209€ και πάνε όλα καλά με την αποστολή, δηλαδή θα έχει γράψει ο πωλητής ότι προπληρώθηκε ο ΦΠΑ, τότε θα χρεωθείς με δασμό που χοντρικά υπολογίζεται σε 2-2,5%, αλλά εξαρτάται από τη δασμοφορολογική κλάση του αντικειμένου, και τέλος ΕΛΤΑ 20€. Για 2 αντικείμενα στην ίδια παραγγελία (αλήθεια, πως θα το εξασφαλίσεις αυτό; ), θα διπλασιαστεί ο δασμός και το τέλος θα είναι το ίδιο.
 7. Ο τύπος υπολογισμού 2 σελίδες πίσω.
 8. Αυτά που ξέρουμε με τα κινεζομάγαζα (Banggood κλπ) και τις συμφωνίες που κάνουν για τις αποστολές στην ΕΕ, δεν ισχύουν και στα αμερικάνικα.
 9. Το ότι ο αμερικανός αποστολέας, με ονομασία, διεύθυνση κλπ, το έστειλε με το γερμανικό ταχυδρομείο σημαίνει ότι στάλθηκε από Γερμανία; Φυσικά και όχι.
 10. Προφανώς, η ΥΔ αφορά στη χρήση από τον παραλήπτη και όχι για μεταπώληση και, φυσικά, κάθε δέμα που εισάγεται από τρίτη χώρα χρεώνεται με ΦΠΑ και τέλος εκτελωνισμού.
 11. Ξέχασες και το χαράτσι 0,30€, αλλά με τα 14€ καλύπτεται και αυτό.
 12. Εάν εννοείς την προπληρωμένη κάρτα, εάν δεν έχει χρήματα την ημέρα λήξης της προθεσμίας, δεν θα πληρωθεί ο λογαριασμός. Το ίδιο ισχύει και για τη χρεωστική. Εάν εννοείς πιστωτική, δεν έχεις πρόβλημα.
 13. https://www.alpha.gr/el/idiotes/bonus/eksarguroste-pontous?gclid=Cj0KCQiAzfuNBhCGARIsAD1nu--ufKJv_ZFJB5hQ4sFyNvyDQDxT82u3GbEMOPeQUHvmEfurk-5PDzEaAmSUEALw_wcB
 14. Μπορεί να είναι σωστή η πρότασή σου, από τεχνικής πλευράς, αλλά έχουμε πει πολλές φορές ότι κάθε χρήστης της Q έχει διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις απ' αυτήν. Για μένα είναι άχρηστα αυτά τα δώρα αλλά για πολλούς άλλους μπορεί να είναι χρήσιμα. Ακόμη και στα 4 Q που διαχειρίζομαι, οι ανάγκες είναι διαφορετικές, αλλά καλύπτονται κάθε μήνα με τις προσφορές της είτε ατομικές είτε countdown.
 15. Ο κωδικός που γράφεις δεν καταγράφεται στα γνωστά sites. Το πιθανότερο είναι ότι το μήνυμα που έλαβες είναι phishing.
 16. Φαίνεται ότι η ανανέωση με 9€ είναι πλέον μονόδρομος για όσους έβαζαν μέχρι τώρα 11€.
 17. Στη σημερινή επικοινωνία με το 13800, είχα άμεση απάντηση, ο 1ος υπάλληλος με μετέφερε στην καρτοκινητή, η 2η απάντησε σχετικά γρήγορα, έκανε την ταυτοποίηση και τα υπόλοιπα τα έγραψα παραπάνω. Γενικά, ήταν γρήγορη η διαδικασία και έδωσα καλή βαθμολογία στο τηλεφώνημα που ακολούθησε.
 18. Άγνωσται αι βουλαί του ... της Q ....
 19. Σε κάθε ανανέωση μέχρι 31/1/2022, λέει η ανακοίνωση.
 20. Κάλεσα το 13800, μίλησα με την καρτοκινητή, εξήγησα στην υπάλληλο το θέμα, διαβουλεύτηκε και απάντησε ότι δεν δικαιούμαι επιστορφή του 1,70€. Της διάβασα την ανακοίνωση και ειδικά το κομμάτι της επιστροφής, ζήτησε χρόνο να το ελέγξει και θα μεκαλέσει εκείνη. Σε λίγη ώρα ήρθαν απανωτά μηνύματα που δεν πρόλαβα να τα δω γιατί με κάλεσε να μου πει ότι επιστράφηκε το 1,70€ και αφαιρέθηκαν τα bonus.
 21. Απάντηση θα δοθεί μόνο όταν ανανεώσει κάποιος με 10€.
 22. Το χαράτσι 1,70€ υπήρχε από καιρό για τις ανανεώσεις από 12€ και καταφέρναμε να το αποφεύγουμε μέχρι σήμερα αγοράζοντας 11€, αλλά φαίνεται ότι άλλαξε και αυτό από σήμερα.
 23. Ανανέωσα με 11€, ως συνήθως, και 1) μου κράτησε το 1,70€ και 2) μου έδωσε 6000΄προς Q για 30 μέρες και 1024ΜΒ για 7 μέρες!!! Πάει και η ανανέωση με 11€.
 24. Ναι για την 1η αλλά και 2η για 3GB με 3€ μέχρι 10/1/22
×
×
 • Create New...