Jump to content

EmiyaKiritsugu

Members
  • Δημοσιεύσεις

    143
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About EmiyaKiritsugu

  • Ημ. Γέννησης 13/03/1997

EmiyaKiritsugu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλημέρα. Έχω ένα θέμα στο Instagram από τότε που μπήκε το dark mode. Αν μπω στην κάμερα του Instagram και βγω και μπω σε ένα story και βγω η Pop up camera ανοίγει ενώ είμαι στην αρχική. Το έχει κανείς άλλος αυτό το θέμα;
  2. Τώρα απο της 12 μέχρι τώρα 80% είναι η μπαταρία. Δεν ξέρω τι έπαθε και από 100% πήγε 0 μέσα σε ένα βράδυ που δεν χρησιμοποιήθηκε κιόλας.
  3. Σήμερα έγινε κάτι πολύ περίεργο.... Είχα μπαταρία χθες βράδυ 100% ξύπνησα το πρωί σήμερα και είχα 0% πως έγινε αυτό;
  4. Φαίνεται να έστρωσε η μπαταρία με το που έκλεισα animation και τα λοιπά. Σήμερα παρατήρησα ότι εκεί που είναι το fingerprint αν πας σε πολύ Ήλιο φαίνεται μια γκρι βούλα το έχετε παρατηρήσει και εσείς; Είναι λογικό; Πρώτη φορά έχω indisplay fingerprint.
  5. Έπιασα την συσκευή λίγο και ασχολήθηκα μαζί της λίγο. Η οθόνη έχει ζωντανά χρώματα και ωραία αλλά τα pixel τα καταλαβαίνεις δυστυχώς. Δεν κατάλαβα αυτήν την κίνηση της xiaomi στο mi a3.
  6. Απίστευτη συσκευή με οθονάρα και τρομερή κάμερα. Δεν κολλάει πουθενά και όλα τα τρέχει ταχύτατα. Απλώς έχω παρατηρήσει ότι η μπαταρία τελειώνει ψιλογρήγορα έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα; Διαβάζω ότι η μπαταρία του είναι τέρας και τα λοιπά και μου φαίνεται περίεργο. Υ.Γ έχω περάσει nova launcher δεν ξέρω αν φταίει αυτό.
  7. Ρε παιδιά στο lockscreen το wallpaper αφήνει ένα μαύρο Gap δεν μπορώ να το φτιάξω......
  8. Γιατί το έκαναν έτσι;; Στο redmi note 4x έχω πολύχρωμο notification light.. ξενέρωσα.
  9. Βρε παιδιά δεν μπορώ να αλλάξω το χρώμα από το notification light. Δεν υπάρχει πια επιλογή αλλαγής χρώματος;
  10. Μετά από πολύ σκέψη και ψάχνοντας τις ναυαρχίδες θα πάρω το 8 plus. Βλέπω στα σκρουτζομαγαζα ότι το έχουν αρκετά καταστήματα. Η αλλαγή από το iPhone 7 plus σε 8 plus πάντως νομίζω δεν θα έχει αρκετές διαφορές.... Κάποιος που να το έχει στα χέρια του παιδιά;
  11. Όσοι έχετε την συσκευή τη γνώμη έχετε; Πιστεύετε ότι αξίζει η αγορά σε αυτήν την τιμή του βρίσκεται; Είναι καλύτερο σε επιδόσεις από το iPhone 8 plus;
  12. Τώρα να δούμε τι θα μας βγει το 8 Plus. Το 7 Plus πάντως κανένα πρόβλημα δεν μου έβγαλε.
  13. Όπως και να έχει είναι πολύ άβολο το face id.. και δεν θέλω να γυρίσω στα παλιά τα χρόνια που χρησιμοποιούσαμε μοτίβα και pin. Δαχτυλακι και όλα κομπλέ.
  14. Αυτό πιστεύω και εγώ. Πάντως συσκευή χωρίς touch id δεν θα έπαιρνα δεν έχω σκοπό ούτε φάτσες να σκανάρω ούτε ίριδες......Οπότε το touch id για μένα είναι απαραίτητο χαρακτηριστικό όσο καλό και να είναι το X οσο όμορφο και να είναι δεν έχει touch id οπότε τρώει Χ από εμένα. Τώρα η τιμή είναι απίστευτα απαγορευτική. Το Iphone 8 αξίζει περισσότερο από το X πιστεύω.
  15. Πάντως δίπλα δίπλα που το βάζω με το 7 plus βρε παιδιά δεν βλέπω διαφορές.................
×
×
  • Create New...