Jump to content

adversus

Members
 • Δημοσιεύσεις

  4.474
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by adversus

 1. Γνωρίζει κανείς πόσες ημέρες κρατάνε στο κατάστημα συστημένα ( με αντικαταβολή αλλά δε νομίζω να παίζει ρόλο ) εσωτερικού ;
 2. Ισχύει κανονικά εάν το βλέπεις σαν επιλογή. Αν δε το χει σαν επιλογή και απλά το αναφέρει ο πωλητής στη περιγραφή, είναι τριγωνική αποστολή.
 3. Δεν την έκανα δυστυχώς γιατί έπρεπε να πάω 2 φορές στο ταχυδρομείο και ήμουν για διακοπές. Τελικά απλά είχα ζητήσει τηλεφωνικώς να μου το κρατήσουν λίγες ημέρες παραπάνω.
 4. Προσωπικά μου είχαν πει να κάνω αίτηση απ'το ταχυδρομείο της περιοχής που βρισκόμουν για να μου το φέρουν εκεί.
 5. Ενημερωτικά μιας και δε το γνωρίζεις λογικά για να το λες, δεν απαγορεύετε οι εισαγωγή ατμιστικών προϊόντων σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες. Αυτό είναι στη διακριτική ευχέρεια της κάθε χώρας να το εναρμονίζει στους νόμους της ή όχι ( προς το παρών τουλάχιστον ) και δυστυχώς εμείς εδώ στην Ελλάδα το έχουμε υιοθετήσει
 6. Μια ερωτησούλα επειδή τελευταία δεν έχω παραγγείλει ποτέ χωρίς priority. Πόσες ημέρες κατά μέσο όρο τουλάχιστον κάνει να προχωρήσει μετά το '' ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ '' ;
 7. Επειδή όπως και στο τσιγάρο, οι περισσότεροι τουλάχιστον, είχαμε δοκιμάσει αρκετά για να καταλήξουμε σε κάποιο που μας άρεσε περισσότερο και επίσης επειδή στο άτμισμα θα έχεις πολύ περισσότερες επιλογές, θα σου έλεγα να επισκεφτείς ένα κοντινό σου κατάστημα να σε κατευθύνει κατάλληλα δοκιμάζοντας έτσι ώστε να επιλέξεις ακριβώς αυτό που είναι στα μέτρα σου. Τελείως πρόχειρα εγώ μιας και είμαστε σε φορουμ, θα σου πρότεινα ακόμα και ένα all in one συστηματάκι που λέγονται pod μιας και δε κάνεις πολλά τσιγάρα, σαν πρώτη επιλογή σε αυτό θα έλεγα το Innokin Z-BIIP. Σαν υγρό αναπλήρωσης, σίγουρα θα χρειαστεί να δοκιμάσεις αναγκαστικά γιατί ειδικά η γεύση είναι καθαρά υποκειμενική, το μόνο σίγουρο είναι ότι καλό είναι να διαλέξεις κάποια καπνική γεύση ( να προσομοιάζει τη γεύση του τσιγάρου δηλαδή ) έστω για την αρχή σου έτσι ώστε να μη σου λείψει το τσιγάρο στις καθημερινές σου συνήθειες με τις οποίες το έχεις συνδυάσει.
 8. Συμβαίνουν αυτά, μερικές φορές αλλάζουν αυτά τα tracking στη πορεία τους κι άλλες φτάνει το δεματάκι πριν καν δείξει οποιαδήποτε ενημέρωση. Εμένα ο κινέζος μου έστειλε tracking Αμερικής ενώ ήταν να το στείλει unregistered :rolleyes::D
 9. Απαγορεύεται η εισαγωγή ατμιστικών προιόντων οπότε και κατάσχονται. Δεν υπάρχει η δυνατότητα να το στείλεις πίσω δυστυχώς.
 10. Οπότε έχουμε ανάπτυξη απ'ότι κατάλαβα...άρα ένα 20% αύξηση στα ενοίκια να γίνει άμεσα. Ακους εκεί που έχουμε κρίση αφού υπάρχουν τόσα ΙΧ στους δρόμους.
 11. Για ποιόν ακριβώς λόγο; Έχω χάσει μερικά από Οκτώβριο και Νοέμβριο αλλά μια χαρά παραλαμβάνω άλλα από Δεκέμβριο
 12. Τα ''ας είναι καλά το τάδε'' ας λείπουν έτσι γενικά κι αόριστα. Μια χαρά χάλια αντιμετώπιση έχει και το Gearbest σε πάρα πολλούς. 4/5 aftersale tickets χρειάστηκε η πίεση μου μέσω paypal μπας και βρω το δίκιο μου. ( 1 DOA , 2 χαμένες αποστολές που στην ουσία δε ξεκίνησαν ποτέ και 1 service που είχα στείλει πίσω μόλις 2-3 εβδομάδες μετά ( βλάβη στη θύρα usb ) και μου ζήτησαν το μισό ποσό της συσκευής γιατί και καλά δε το κάλυπτε η εγγύηση κι ούτε καν το επέστρεφαν χωρίς επισκευή έστω. )
 13. Eίχα καιρό να παραγγείλω με priority αλλά ήρθε γρήγορα τελικά. Για στατιστικούς λόγους.... 17/1/2019, 14:38:02 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Μ.Δ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ) 17/1/2019, 12:38:02 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ 16/1/2019, 16:13:27 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 16/1/2019, 12:17:54 Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ) 16/1/2019, 10:17:18 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 10/1/2019, 14:19:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 9/1/2019, 14:45:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
 14. Σε ασιατικές/αμερικανικές εκδόσεις ( είτε κινητό είτε dslr ) που χω πάρει ήταν ανοιχτές, 1-2 φορές σε ευρωπαικές εκδόσεις ήταν τελείως κλειστές.
 15. Ενημερωτικά 24/10/2018, 15:31:23 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 24/10/2018, 10:31:36 Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ) 24/10/2018, 07:30:29 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 22/10/2018, 21:05:00 ΒΕΛΓΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ
 16. Μια χαρά κατάλαβα ότι η σπόντα ήταν για την υπάλληλο του υπ.οικ η οποία στη προκειμένη κατάσταση ήταν μια απλή πολίτης οπότε δε βλέπω καν τον λόγο να το αναφέρεις ( καταλαβαίνω γιατί το κάνεις αλλά και πάλι είναι ανούσιο ) . Το ότι κάτι παίρνει παραπάνω χρόνο δε το κάνει αδύνατο για να απαντάει ότι δε μπορεί να το βρει έτσι η υπάλληλος. Αυτό είναι μέρος της δουλειάς της και αντί να κάθετε να σε καθυστερεί εσένα και όλους τους άλλους εξηγώντας στην άλλη ότι δε γίνεται, θα μπορούσε άνετα να είχε αρχίσει να το ψάχνει για να γλυτώσει χρόνο. Εξίσου μιας και έχεις πείρα όπως λες, τα συστημένα με τα μη συστημένα είναι διαφορετικά κατοχυρωμένα ( 1 ευκολία ), η τοποθεσία που αφήνουν τα σημερινά με τα χθεσίνα κτλπ είναι διαφορετική ( 2η ευκολία ) οπότε και χειρόγραφα αν ρωτούσε π.χ αν γνωρίζει πότε έφτασε θα έψαχνε πολύ λιγότερα. Όπως και γίνεται στα μη συστημένα και ψάχνουν με βάση την ημερομηνία που έφτασε το πακετάκι στις χειρόγραφες κατοχυρώσεις.
 17. Εκτός όλων τον άλλων που σου έχουν απαντήσει ήδη, υπάρχουμε κι εμείς που έχουμε πόντους στα κινεζοσαιτ και μας βγαίνει ακόμα φθηνότερα ( απ'τα 15-20 ) όταν δεν είναι σε flash sale κάποια συσκευή.
 18. Μια χαρά μπορούν να το βρουν όπως είπε και ο Βασίλειος, πριν κράξουμε κάποιον ας σκεφτούμε ποιος φταίει πραγματικά κι όχι ποιος θα θέλαμε να φταίει.
 19. 2 εβδομάδες τουλάχιστον θα ήταν το καλύτερο ( το 3 ημέρες που σου είπε σαφέστατα μπορεί να γίνει αλλά δε προτείνεται σε καμία περίπτωση ) Ποτέ οινόπνευμα και άλλες ουσίες που περιέχουν οινόπνευμα γιατί μπορούν να καταστρέψουν τα κύτταρα, επίσης ούτε αλοιφές καθώς εμποδίζουν την κυκλοφορία αέρα. Αλατόνερο και φυσιολογικός ορός είναι το καλύτερο ( ποιο απ'τα δύο θα διαλέξεις εσύ το ξέρεις, εγώ γενικά προτείνω φυσιολογικό ορό ). Αν και αυτονόητο, να αναφέρω να πλένεις καλά τα χέρια σου πριν οποιαδήποτε ενέργεια σου ( είτε ακουμπήσεις το σκουλαρίκι είτε το καθαρίζεις ).
 20. Δε θα διαφωνήσω ότι πρέπει ( όλοι τους όχι μόνο αυτοί ) να το αναλύσουν περισσότερο αλλά δε μπορούν να πέσουν μέσα έτσι κι αλλιώς. Έχω παραλάβει από αυτούς σε 6 ημέρες και σε 21 ημέρες, όπως και με priority του banggood έχω παραλάβει σε 9 και σε 34 ημέρες. Ο μέσος όρος είναι γνωστός μόνο και αυτόν μας γράφουν.
×
×
 • Create New...