Jump to content

adversus

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4.474
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About adversus

  • Ημ. Γέννησης Φεβρουάριος 2

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

adversus's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Γνωρίζει κανείς πόσες ημέρες κρατάνε στο κατάστημα συστημένα ( με αντικαταβολή αλλά δε νομίζω να παίζει ρόλο ) εσωτερικού ;
  2. Ισχύει κανονικά εάν το βλέπεις σαν επιλογή. Αν δε το χει σαν επιλογή και απλά το αναφέρει ο πωλητής στη περιγραφή, είναι τριγωνική αποστολή.
  3. Δεν την έκανα δυστυχώς γιατί έπρεπε να πάω 2 φορές στο ταχυδρομείο και ήμουν για διακοπές. Τελικά απλά είχα ζητήσει τηλεφωνικώς να μου το κρατήσουν λίγες ημέρες παραπάνω.
  4. Προσωπικά μου είχαν πει να κάνω αίτηση απ'το ταχυδρομείο της περιοχής που βρισκόμουν για να μου το φέρουν εκεί.
  5. Ενημερωτικά μιας και δε το γνωρίζεις λογικά για να το λες, δεν απαγορεύετε οι εισαγωγή ατμιστικών προϊόντων σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες. Αυτό είναι στη διακριτική ευχέρεια της κάθε χώρας να το εναρμονίζει στους νόμους της ή όχι ( προς το παρών τουλάχιστον ) και δυστυχώς εμείς εδώ στην Ελλάδα το έχουμε υιοθετήσει
  6. Μια ερωτησούλα επειδή τελευταία δεν έχω παραγγείλει ποτέ χωρίς priority. Πόσες ημέρες κατά μέσο όρο τουλάχιστον κάνει να προχωρήσει μετά το '' ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ '' ;
  7. Επειδή όπως και στο τσιγάρο, οι περισσότεροι τουλάχιστον, είχαμε δοκιμάσει αρκετά για να καταλήξουμε σε κάποιο που μας άρεσε περισσότερο και επίσης επειδή στο άτμισμα θα έχεις πολύ περισσότερες επιλογές, θα σου έλεγα να επισκεφτείς ένα κοντινό σου κατάστημα να σε κατευθύνει κατάλληλα δοκιμάζοντας έτσι ώστε να επιλέξεις ακριβώς αυτό που είναι στα μέτρα σου. Τελείως πρόχειρα εγώ μιας και είμαστε σε φορουμ, θα σου πρότεινα ακόμα και ένα all in one συστηματάκι που λέγονται pod μιας και δε κάνεις πολλά τσιγάρα, σαν πρώτη επιλογή σε αυτό θα έλεγα το Innokin Z-BIIP. Σαν υγρό αναπλήρωσης, σίγουρα θα χρειαστεί να δοκιμάσεις αναγκαστικά γιατί ειδικά η γεύση είναι καθαρά υποκειμενική, το μόνο σίγουρο είναι ότι καλό είναι να διαλέξεις κάποια καπνική γεύση ( να προσομοιάζει τη γεύση του τσιγάρου δηλαδή ) έστω για την αρχή σου έτσι ώστε να μη σου λείψει το τσιγάρο στις καθημερινές σου συνήθειες με τις οποίες το έχεις συνδυάσει.
  8. Συμβαίνουν αυτά, μερικές φορές αλλάζουν αυτά τα tracking στη πορεία τους κι άλλες φτάνει το δεματάκι πριν καν δείξει οποιαδήποτε ενημέρωση. Εμένα ο κινέζος μου έστειλε tracking Αμερικής ενώ ήταν να το στείλει unregistered :rolleyes::D
  9. Απαγορεύεται η εισαγωγή ατμιστικών προιόντων οπότε και κατάσχονται. Δεν υπάρχει η δυνατότητα να το στείλεις πίσω δυστυχώς.
  10. Οπότε έχουμε ανάπτυξη απ'ότι κατάλαβα...άρα ένα 20% αύξηση στα ενοίκια να γίνει άμεσα. Ακους εκεί που έχουμε κρίση αφού υπάρχουν τόσα ΙΧ στους δρόμους.
  11. Για ποιόν ακριβώς λόγο; Έχω χάσει μερικά από Οκτώβριο και Νοέμβριο αλλά μια χαρά παραλαμβάνω άλλα από Δεκέμβριο
  12. Τα ''ας είναι καλά το τάδε'' ας λείπουν έτσι γενικά κι αόριστα. Μια χαρά χάλια αντιμετώπιση έχει και το Gearbest σε πάρα πολλούς. 4/5 aftersale tickets χρειάστηκε η πίεση μου μέσω paypal μπας και βρω το δίκιο μου. ( 1 DOA , 2 χαμένες αποστολές που στην ουσία δε ξεκίνησαν ποτέ και 1 service που είχα στείλει πίσω μόλις 2-3 εβδομάδες μετά ( βλάβη στη θύρα usb ) και μου ζήτησαν το μισό ποσό της συσκευής γιατί και καλά δε το κάλυπτε η εγγύηση κι ούτε καν το επέστρεφαν χωρίς επισκευή έστω. )
×
×
  • Create New...