Jump to content

sasalas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    35
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sasalas

  1. Καλησπέρα παιδιά. Ήθελα να ρωτήσω κάτι. Έχω σοβαρό πρόβλημα με την κάμερα. Δεν εστιάζει καθόλου σωστά και τα μισά φαίνονται θολά. Έχω αλλάξει εφαρμογές αλλα σε όλες συμβαίνει το ίδιο. Έχει κανείς το ίδιο προβλήμα?
  2. Καλησπερα σε ολους παιδια. Εχω ρουταρει το τηλ και θα ηθελα να ρωτησω ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να βελτιωθει η ενταση κυριως αλλα και η ποιοτητα του ηχου οσον αφορα την μουσικη. Χρησιμοποιω το jet audio plus. Εχω δοκιμασει πολλα και θεωρω οτι ειναι το καλυτερο απλως δεν ακουω οσο δυνατα και καθαρα θα ηθελα ενω εχω προσαρμοσει τις ρυθμισεις. Σας ευχαριστω πολυ.
  3. παιδια βαζω τα ακουστικα και παω να παρω τηλ και ακουω θορυβους και τον εαυτο μου απο μεσα. ξερει κανεις γιατι?
  4. παιδια σας κολλαει το τηλ οταν ανοιγετε το bluetooth μηπως?
  5. ναι φιλε μου και εμενα μου κοβεται συχνα το wifi. δεν ξερω τι συμβαινει.
  6. Μπες στο ebay και γραψε: redmi 5 plus full tempered glass. θα σου βγαλει παρα πολλα. εγω αγορασα 2 με 3 ευρω. Ειναι αψογα.
  7. εγω αγορασα κατι τετοιο και ειμαι ευχαριστημενος. εφαρμοζει απολυτα. https://www.ebay.com/p/for-XIAOMI-REDMI-5-Plus-5-99-inch-Full-Cover-Tempered-Glass-Screen-Protector/24013954297
  8. σ ευχαριστω πολυ paiktis21 για την απαντηση. μηπως γνωριζεις γιατι δεν ακουγεται ο ηχος κλησης απο τα ακουστικα οταν τα εχω κουμπωμενα? Σ ευχαριστω και παλι Αεκαρα (?).
  9. παιδια υπαρχει περιπτωση να ξερετε γιατι οταν εχω συνδεδεμενα ακουστικα και με καλουνε δεν ακουγεται καθολου ηχος απο τα ακουστικα παρα μονο απο το ηχειο του τηλεφωνου? ευχαριστω
  10. ρε παιδια στην οθονη κλειδωματος δεν εμφανιζεται καμια ειδοποιηση. τι γινεται?
  11. μηπως εχεις καρτοκινητο? γιατι εγω ειχα παθει το ιδιο και δεν μπορουσα να στειλω μνμ ενω ειχα μισο ευρω υπολοιπο και ενεργοποιημενο πακετο μνμ αλλα δεν εστελνε. εβαλα καρτα και εφτιαξε
  12. παιδια οταν μπαινω στην αρχικη οθονη των μνμ βλεπω τις επαφες των μνμ. οταν μπαινω σε καθε μνμ ξεχωριστα η επαφη χανεται και φαινεται μονο ο αριθμος. ξερετε πως φτιαχνει αυτο?
  13. stable μου γραφει το κινητο οχι beta.
  14. μολις κατεβασα το miui 10 stable απο εδω: http://bigota.d.miui.com/V10.0.2.0.OEGMIFH/miui_HM5PlusGlobal_V10.0.2.0.OEGMIFH_dc9f1b974c_8.1.zip. ολα καλα προς το παρον. φαινεται αρκετα πιο γρηγορο το κιν.
  15. παιδια γνωριζει κανενας γιατι πλεον δεν μου δουλευει το dolby atmos?
  16. παιδια περασα την 9.6.5. αλλα δεν μπορω να κανω root. ξερει κανενας γιατι?
  17. φιλοι μου καλησπερα. εχω ενα προβλημα. ενω εχω κουμπωμενα τα ακουστικα ο ηχος κλησης και οι ειδοποιησεις δεν ακουγονται μεσω ακουστικων αλλα μονο μεαω του ηχειου. τι συμβαινει?
  18. μεγαλο προβλημα αυτο με τα polarised γυαλια. τι θα κανουμε τωρα? δεν βλεπεις τιποτα ρε ****το
  19. εχω μοναδες. δεν ξερω τι φταιει
  20. ρε παιδια δεν μπορω να στειλω μνμ. ξερεις κανενας γιατι? ολο απετυχε μου βγαζει
  21. καλημερα παιδια. μπορει να μου πει κανενας πως να κανω root την mt7-tl10c432b571? δεν μπορω μα καμια εφαρμογη. android 6 εχω. ευχαριστω
  22. παιδια καλημερα. μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να ξανακατεβασω το phone manager apk του κινητου γιατι το εσβησα καταλαθος ευχαριστω
  23. καλημερα σ ευχαριστω για την απαντηση. πως ακριβως γινεται. γιατι οποια rom και να κατεβασω μολις παω να την περασω μου κολλαει.
  24. παιδια καλημερα. ακομα δεν μπορω αναβαθμισω το κιν. συνεχεια μου κολλαει στο 4%. ηθελα να ρωτησω κατι αλλο. εχω κανει root το κιν. με το kingroot και καταλαθος εσβησα την εφαρμογη του phone manager. ξερει κανενας πως μπορω να την ξαναπερασω. την χρειαζομαι κυριως για να φτιαξω τα notifications του viber που δεν μου ερχεται τιποτα. ευχαριστω πολυ.
  25. το εχω κανει πολλες φορες και παλι το ιδιο μου βγαζει
×
×
  • Create New...