Jump to content

Fulgore1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4.574
  • Εγγραφή

  • Days Won

    2
  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Fulgore1

  1. Εγώ συμφορουμίτη από την προηγούμενη σελίδα ήμουν πολύ ξεκάθαρος στα περί Α55 και είναι πράγματα που έχουν αναφερθεί και από άλλους στο παρελθόν, στην πορεία της Samsung μετά τοο A52s. Από εκεί και πέρα για να το κλείσω εδώ εγώ, ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε στο κομμάτι των κινητών και πάμε παρακάτω. Ζητάω συγνωμη από τα υπόλοιπα μέλη, σβήνω και τα πιο πίσω σχόλια μου περί A54/Poco/κόντρας λόγω off topic. Ισχύει. Στην ουσία είναι αυτό που λέμε εναλλακτικές σε αυτά τα χρήματα ανάλογα τι ανάγκες έχει και τι ζητάει ο καθένας. Προφανώς αν κάποιος θέλει πχ μεγάλη οθόνη ή μεγάλη μπαταρία, δεν θα κοιτάξει το S23FE. Ειναι όμως και αυτό στις εναλλακτικές στα χρήματα του A55, για όποιον πχ θέλει το κάτι παραπάνω σε Samsung σε επιδόσεις και επιπλέον features που δεν έχει το A55 όπως ασύρματη φόρτιση ή telephoto ή και 4K 60fps video.
  2. Και για τα περί Antutu, οι διαφορές με το μικρότερο A35 που φοράει τον περσινό Exynos του A54
  3. Εγώ από την αρχή ανέφερα το ότι τα 2 κύρια αρνητικά της συσκευής αυτής για τα χρήματα που ζητάει είναι η υψηλή αρχική τιμή και ο επεξεργαστής που είναι κατώτερος του ανταγωνισμού. Αλλος στα αρνητικά θα μπορούσε να αναφέρει την απουσία φορτιστή ή τα μόλις 25W φόρτισης. Πουθένα δεν είπα σε κανένα ούτε τι να αγοράσει, ούτε είπα ότι η συσκευή δεν έχει κανένα θετικό/πλεονέκτημα κλπ.
  4. Γιατί είναι νέα εταιρεία άγνωστη στους περισσότερους. Γιαυτό έγραψα πιο πίσω ότι οι περισσότεροι στα φθηνότερα κινητά αγοράζουν Samsung λόγω ονόματος.
  5. Τα περί αδύναμων επεξεργαστών, κολλάνε στο ότι πίσω στο A52S, η Samsung στην μεσαία κατηγορία σου έδινε ίδιες επιδόσεις με τον mid range ανταγωνισμό, ενώ τώρα όχι, και πιο συγκεκριμένα τότε Snapdragon 778. Btw ο Snap778 βγάζει Antutu score κοντά 580.000 με 600.000(Antutu 10) και μιλάμε για τσιπάκι 3ετίας. Συσκευές του 2023 στα ίδια χρήματα Pixel 7A. Καλύτερες επιδόσεις από το φετινό A55. Poco F5 Oneplus Nord 3. Φθηνότερα από το A55 με Antutu score πάνω από 1Μ. Παρόμοιες επιδόσεις φέτος έχει και το Nothing Phone 2A(700.000 Antutu),αλλά ζητάει 50% λιγότερα χρήματα..... Προφανώς και ισχύει αυτό πχ για τις κάμερες, αλλά ορισμένα άλλα πράγματα δεν χρειάζεται να τα δοκιμάσεις για να βγάλεις συμπεράσματα. Για παράδειγμα το A55 είναι η μοναδική mid range συσκευή του 2024 των 500+ευρώ με 128gb χώρου στην βασική έκδοση, κάτι που βλέπουμε μέχρι και στο Galaxy S24 των 950ευρώ. Τέλος, εννοείται ότι το Α55 όπως και όλες οι συσκευές, έχουν και τα καλά τους. Στην περίπτωση του Α55 πχ ορισμένα θετικά είναι +η software υποστήριξη +Ip67 +microSD +ποιότητα κατασκευής κλπ.
  6. Η σειρά A5X της Samsung δυστηχώς μετά το A52s, είναι κάθε χρόνο μέτρια κυρίως με βάση την αρχική τιμή. Απορώ πως πολλοί συμφορουμίτες κρίνουν μια συσκευή προσπερνώντας την αρχική τιμή της. Ενώ σαν σύνολο είναι ωραίες συσκευές, με την μεγαλύτερη υποστήριξη στην μεσαία κατηγορία, χαντακώνονται από τους αδύναμους επεξεργαστές που τους βάζει. Δεν είναι να βαράς παλαμάκια βλέποντας συσκευή των 500+ευρώ το 2024 με Antutu score 700.000. Να θυμίσω στο black friday/γιορτές που μας πέρασε, έβρισκες στα χρήματα αυτά συσκευές με Snap 8+gen1 ή και 8gen2(oneplus11/s23). Η σειρά A γενικά της Samsung πουλάει κάθε χρόνο καλά καθαρά λόγω ονόματος, γιαυτό το γύρισε σε Exynos ενώ παλιότερα έβαζε Snapdragon μέχρι και το A52s. Το μόνο καλό με τα Samsung είναι ότι πέφτει η τιμή τους, και και αν δεν βιάζεσαι, τα πετυχαίνεις σε πιο λογική τιμή μετά τους πρώτους μήνες. Day one είναι ο ορισμός του overpriced. Τέλος να πω ότι πέρυσι που δοκίμασα το Galaxy A34 6/128, τα είχε τα μικρό stutters του δεξιά και αριστερά, όπως και το Α54 είχε τα θεματάκια του. @George6633τι ακριβώς από αυτά που αναφέρω δεν σου αρέσουν και διαφωνείς???
  7. Αυτό που φανταζόμουν. Αυτή είναι η ετικέτα που βάζει η Infoquest που εισάγει και διανέμει τα κινητά στις αλυσίδες, έχουν κάνει λάθος. Οταν ανοίγεις το κουτί, σου αναφέρει τα specs πριν βγάλεις το κινητό πχ
  8. Μπορείς να ανεβάσεις μια γρήγορη φωτογραφία με το παραπάνω, έχω περιέργεια να το δώ. Σωστά το γνωρίζεις. Η κινέζικη έκδοση ,το Redmi K70E έχει 5500mah μπαταρία.
  9. Για την MicroSD έχεις δίκιο ότι δεν υποστηρίζει. Από εκεί και πέρα προς αποφυγή παρεξηγήσεων, τα σχόλια μου απαντούσαν στο γιατί οι περισσότεροι κοιτάνε το ακριβότερο Pro, και όχι ότι εσύ κακώς πήρες το απλό μοντέλο. Γιαυτό και από την αρχή δεν αναφέρθηκα κάπου στην δική σου αγορά. Για αυτό το λόγο ανέφερα και τις τιμές του amazon πιο πάνω. Για να δείξω στην πράξη ποια είναι η πραγματική χρηματική διαφορά(άρα τα 10ευρώ μεταφορικά του amazon δεν κολλάνε κάπου) και όχι η πλασματική από Ελλάδα. Και τέλος μια διόρθωση . Δεν αξιοποιείται το καλύτερο τσιπάκι μόνο στα παιχνίδια(ούτε και οι περισσότεροι αγοράζουν για αυτο το λόγο). Καλύτερο τσιπάκι που βλέπουμε στις ναυαρχίδες έχει και άλλες διαφορές πέραν της διαφορετικής κεραίας/5G moodem. Γιαυτό το poco x6 υποστηρίζει το παλιότερο wifi 5 ενω το Pro Wifi 6. Γιαυτό το Pro υποστηρίζει UFS 4.0 ταχύτητες, ενώ το X6 ufs 2.2 Γιαυτό το pro υποστηρίζει Bluetooth 5.4 ενώ το poco x6 το πιο παλιό 5.2. Από εκεί και πέρα αφού το πήρες το κινητό, καλορίζικο και καλοδούλευτο.
  10. Η επίσημη τιμή των 2 συσκευών είναι αυτή Ωρίστε και σε amazon πως φαίνεται η διαφορά των 50ευρώ πχ στο Ισπανικό. Ελλάδα και Infoquest, κλασσικά ότι να ναι τιμές και άσε που δεν φέρνουν καν τις μικρότερες εκδόσεις. Για 50ευρώ διαφορά δεν τίθεται θέμα προτίμησης, μόνο και μόνο με τον 1χρόνο παραπάνω υποστήριξης ή του επεξεργαστή Οσο για το poco X3 NFC, να σου θυμίσω ότι την ίδια εποχή κυκλοφόρησε και το Poco X3 pro, μια 3τιας συσκευή που σε τσιπάκι και ταχύτητες εγραφής(Snap860, UFS 3.1) τα πάει καλύτερα από το φετινό poco x6. Τέλος, για την ακριβότερη έκδοση 12/512, τι να τα κάνεις τα 12gb ram σε συσκευή με μικρότερη υποστήριξη και οχι δυνατό επεξεργαστή? Αντίστοιχα τι να τα κάνεις τα 512gb χώρου σε συσκευή που παίρνει MicroSD και έχει και αργές ταχύτητες UFS 2.2?? To Poco X6 έχει νόημα μόνο στην μικρότερη και φθηνότερη 8/256 έκδοση. Το ξαναλέω προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Το Poco X6 δεν είναι κακή συσκευή. Η ίδια η εταιρεία το χαντάκωσε όμως, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να κοιτάζουν το Pro μοντέλο.
  11. Σου εξηγώ γιατί βλέπεις οι περισσότεροι να έχουν προσπεράσει το απλό. Ειναι κοντά χρηματικά με το Pro, ενώ είναι υποδεέστεροο σε κάποιους τομείς και δεν ξεχωρίζει και πουθενά.
  12. Που ακριβώς το βλέπεις το περίεργο συμφορουμίτη? Το συγκεκριμένο κινητό έρχεται με Android 13, ενώ το Pro με 14. Σε απόδοση, η μέρα με την νύχτα με το Pro. Σε μπαταρία αν και έχει 5100mah, αποδίδει χειρότερα από το Pro. Τα μόνα θετικά που έχει το συγκεκριμένο ειναι θύρα ακουστικών, microSD και λίγο πιο φωτεινή οθόνη.
  13. Κοιτάζεις να είναι πωλητής και αποστολέας το amazon, γιατί έχει και πολλούς 3ους πωλητές Για εγγύηση σε περίπτωση βλάβης, ναι το στέλνεις πίσω στο amazon αν χαλάσει και λογικά σου γίνεται επιστροφή χρημάτων. Μπορείςνα ρωτήσεις τηλεφωνικά αν σε καλύπτουν Ελλάδα μιας και μιλάμε για Ευρωπαική συσκευή(τα τηλέφωνα νοομίζω ειναι της Infoquest) https://www.mi.com/global/support/contact/ Σε σχέση με το Poco X5 pro που υπερτερεί το x6 pro +επεξεργαστής +αποθηκευτικός χώρος και ταχύτητα(8/256 ή 12/512 UFS 4.0) +πιο φωτεινή οθόνη υψηλής ανάλυσης +έρχεται με Android 14 και θα έχει μεγαλύτερη υποστήριξη(θα πάρει μέχρι Android 17) +Bluetooth 5.4 -δεν έχει όμως θύρα ακουστικών -σε αυτονομία το x5 pro είναι λίγο καλύτερο λόγω μικρότερης ανάλυσης οθόνης Σε ηχεία, ταχυφόρτιση και κατασκευή είναι τα ίδια πάνω κάτω. Αρα με λίγα λόγια υπερτερεί σε επεξεργαστή, οθόνη και υποστήριξη, αν αυτά σε ενδιαφέρουν περισσότερο. Ετσι ακριβώς ισχύει. Κάπου κερδίζει το ένα, κάπου χάνει το άλλο, σε άλλους τομείς λιγότερο, σε άλλους περισσότερο. Γιαυτό έγραψα και πιο πίσω ότι και οι 2 αυτές συσκευές έχουν κακή αρχική τιμή στα κοντά 500ευρώ που εχουν στις εδώ αλυσίδες. Ειδες πχ πόσο καλύτερα ειναι στα 320ευρώ από eshop/skroutz? Εριξα και εγώ μια παραγγελία για το Poco X6 pro και αναμένω.
  14. Σχετικά με τις κυρτές οθόνες Για τα περι αυτονομίας ,να θυμήσω ότι το poco x6 pro έχει και αυτό Mediatek, αλλά σε συγκριτικά εμφανίζεται με ελαφρώς καλύτερους χρόνους, γιαυτό ανέφερα στα αρνητικά την αυτονομία στο Redmi πχ στο γειτονικό gsmarena, έχει ένα μικρό προβάδισμα το poco οπως και στα περί έντασης ήχου Από εκεί και πέρα να ξεκαθαρίσω ότι απλά ανέφερα κάποια θετικά και αρνητικά για μένα σε περίπτωση που κάποιος είναι μεταξύ των 2. Και όταν λέω αρνητικά, δεν εννοώ τεράστιες διαφορές έτσι, πιο πολύ που κερδίζει το ένα και που το άλλο. Ούτε μάπα έβγαλα το poco ή το Redmi, ούτε είπα σε κανένα να αγοράσει Samsung ή δεν ξέρω και εγώ τι. Το 13T έπεσε πολύ παρακάτω σε black friday. Οσο για το poco x6 pro το ξαναλέω ότι παίζει φθηνότερα σε Amazon μεριά με εγγύηση Amazon, και υπάρχει και η μικρότερη 8/256gb έκδοση. Αφήστε τις εδώ αλυσίδες/infoquest να πουλάνε τις συσκευές με καπέλο πχ από Ισπανικό amazon το X6 Pro 8/256 Ετσι ακριβώς. Δεν υπάρχει τέλειο τηλέφωνο. Οταν λέω θετικά και αρνητικά, δεν λέω ότι όλα είναι τεράστια αρνητικά/dealbreakers, απλά αναφέρω κάποια πράγματα για να φαίνεται που κερδίζει και που χάνει το καθένα. Για μένα πχ αρνητικό δεν είναι η απουσία microSD ή η θύρα ακουστικών, για κάποιον άλλο όμως είναι. Για μένα που δεν θέλω κυρτές οθόνες, είναι αρνητικό όποιο κινητό έχει κυρτή οθόνη, για κάποιον άλλο όχι. Εννοείται ότι στο τέλος της ημέρας, ο καθένας αγοράζει ότι θέλει/τον βολεύει.
  15. Οχι συμφορουμίτη, η κάμερα του poco x6 pro δεν έχει ελάχιστες διαφορές σε σχέση με ναυαρχίδες των 1500ευρώ, μην αρχίσουμε τις υπερβολές. Η ποιότητα κατσκευής είναι η αναμενόμενη σε αυτά τα χρήματα δηλαδή πλαστικό,τιποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Το hyperOS είναι μια από τα ίδια με το miui σαν skin, αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Και καλώς ή κακώς σε πολλούς δεν άρεσε το miui. Μια από τα ίδια και με τα ακουστικά και την MicroSD. Υπάρχει κόσμος(λίγοι,πολλοί δεν έχει σημασία),που τα κοιτάζει αυτά στην μεσαία κατηγορία, ασχέτως τι χρησιμοποιεί ο καθένας μας. Οσο για τις γρήγορες αναβαθμίσεις και εγώ έχω Xiaomi tablet συμφορουμίτη το Xiaomi pad 6. Μέχρι και τον Γενάρη ήμουν με Security Patch Σεπτεμβρίου. Και εγώ ευχαριστημένος είμαι αλλά η αλήθεια να λέγεται.
  16. Για την ποιότητα κατασκευής, λύνεται με την αγορά/χρήση μιας θήκης Για το Redmi note 13 pro + με μια γρήγορη ματιά βλέπω ότι υπερέχει από το Poco +σε πιο φωτεινή και καλύτερη οθόνη και γενικά ειναι πιο όμορφο +σε ταχυφόρτιση +Ip68 +σε κάμερες Εκεί που χάνει είναι -δεν έχει επίπεδη οθόνη -έρχεται με Android 13 out of the box, απαράδεκτο για συσκευή των 500ευρώ -χειρότερη αυτονομία αν και 5000 μπαταρία -χαμηλότερη ένταση ηχείων - αδύναμος επεξεργαστής για τα χρήματα -ακριβότερο με χειρότερη μνημη(500ευρώ η έκδοση 8/256 UFS 3.1) Γενικά πάρα πολύ ακριβό για redmi συσκευή και υστερεί και σε κάποιους τομείς πολύ έντονα για τα χρήματα του, αλλά σίγουρα πιο όμορφο και καλύτερο στο κομμάτι φωτογραφιών.
  17. Η επίσημη τιμή του poco x6 pro είναι τα 350ευρώ για την έκδοση 8/256 και 420ευρώ για την έκδοση 12/512gb, όπως βλέπουμε σε όλα τα Ευρωπαικά amazon. Στην Ελλάδα δυστηχώς λόγω infoquest, έφεραν μόνο την μεγαλύτερη έκδοση με 50ευρώ καπέλο. Πολλά τα 470ευρώ και χάνει το value του, όπως πολλά ήταν και τα 500 για το poco F5 πέρυσι. Αυτή η συσκευή αξίζει για κάτω των 400ευρώ. Επίσης για όποιον ρώτησε για αξεσουάρ και θήκες, δυστηχώς μόνο σε amazon/Aliexpress μεριά υπάρχει μια ποικιλία. Ελλάδα δυστηχώς ψόφια πράγματα, και φυσικά οι πιο γνωστές εταιρείες τύπου Spigen, Nomad, UAG κλπ δεν ασχολούνται γενικά με poco. Κατα τα άλλα τα πράγματα είναι πολύ απλά. Οποιον τον ενδιαφέρει πολύ η κάμερα η ποιότητα κατασκευής το Android skin(δεν θέλει miui με τίποτα) η θύρα ακουστικών/microSD οι γρήγορες αναβαθμίσεις, δεν είναι για αυτόν το κινητό. Το κινητό αυτό είναι για όσους τους ενδιαφέρουν πάνω από όλα οι επιδόσεις, γιαυτό και στο εξωτερικό οι περισσότεροι το θεωρούν σαν ''gaming''κινητό. Δεν υπάρχει άλλη συσκευή στα χρήματα αυτά που να έχει UFS 4.0 ειδικά 512gb, αυτή την οθόνη, αυτο τον επεξεργαστή. Κρίμα που δεν έχει και notification led , αλλά και το IR blaster καλοδεχούμενο.
  18. Η ουσία συμφορουμίτη είναι ότι η συσκευή είναι κυριολεκτικά μια από τα ίδια με το προηγούμενο S23U. Γιαυτό και όλη η κουβέντα τις προηγούμενες σελίδες έπεσε πάνω στην οθόνη. Γενικά είναι η Android ναυαρχίδα με τις λιγότερες αλλαγές σε σχέση με τις άλλες εταιρείες. Ούτε και με τον Snap8gen3 υπάρχει ενδιαφέρον, γιατί και πέρυσι Snapdragon είχαμε(που μάλλον ορισμένοι το ξέχασαν), και οι διαφορές είναι μικρές συνολικα. Αρα το μόνο ενδιαφέρον που υπάρχει μετά τον αρχικό ενθουσιασμό της πρωτο κυκλοφορίας, είναι στα μηνιαία updates .
  19. Προφανώς συμφορουμίτη, αλλά δεν ξεχωρίζουν οι Samsung ναυαρχίδες σε πολλούς τομείς όπως στο παρελθόν, ειδικά για τα 1500ευρώ που ζητάει πλέον. Σε οθόνη όλες οι εταιρείες σε αυτά τα χρήματα έχουν πλέον 1440p 120hz amoled οθόνες και πολλές εταιρείες έχουν και πιο φωτεινές οθόνες πλέον. Σε ταχυφόρτιση επίσης είναι πίσω από τις περισσότερες Android εταιρείες σε αυτή την κατηγορία και χωρίς φορτιστή στο κουτι. Ακόμα και το καλώδιο μέσα στο κουτί, δεν υποστηριζει 45W. Σε μπαταρία βλέπουμε φέτος και εδώ η Samsung να είναι πίσω από άλλες εταιρείες που ανέβηκαν πάνω από 5000 mah μπαταρία. Σε κάμερες, τα έγραψαν τα υπόλοιπα παιδιά. Ε γιαυτο οι περισσότεροι ασχολούνται με την οθόνη εδώ και πόσες σελίδες. Ελλειψη ενθουσιασμού προς την νέα ναυαρχίδα. Να θυμήσω ότι 1440p 120hz amoled οθόνη, 5000mah μπαταρία ,12gb ram και 45W ταχυφόρτιση είχαμε από το 4ετίας S20Ultra. Ακόμα και για τα 7χρόνια υποστήριξης, δεν υπήρχε ενθουσιασμός από τον κόσμο, μιας και είναι κάτι που δεν θα αξιοποιήσουν οι περισσότεροι, όπως και το πενάκι. Πάλι καλά που δεν είχαμε Exynos στο S24Ultra, εγώ λέω.
  20. Το παραπάνω που ανέφερα για το S22U ήταν από το τότε review του gsmarena. Στο S24 Ultra πχ λένε αυτό Believe it or not, the Galaxy's 1447nits achieved in our test with the phone placed under bright light and the 755nits when adjusting the slider manually are more middle-of-the-road results than class-leading ones. It's probably a race that Samsung doesn't really care to win, rather than not being able to. Μεσαία κατηγορίας αποτελέσματα, από εκεί που πριν 2χρόνια ήταν πρώτη. Οσο για το σχόλιο περί Huawei, σε specs/hardware την περνάει και η Honor την Samsung(πρώην θυγατρική της Huawei) Το Honor Magic6pro 12/512gb έχει τιμή προπαραγγελίας τις 850λιρες/999ευρώ. Και σε Samsung μεριά δυστηχώς εδώ και καιρό, το όνομα πληρώνουμε, ειδικά τα τελευταία χρόνια.
  21. Fulgore1

    OnePlus 12

    Γιατί συμφορουμίτη δεν υπάρχει κάποιος κανόνας πότε θα σου βγάλει θέμα η οθόνη. Γιαυτό υποτίθεται οι εταιρείες δίνουν και την εγγύηση/DOA.
  22. Fulgore1

    OnePlus 12

    Συμφορουμίτη, κολλημένο λευκό pixel έχω πετύχει στο παρελθόν μέχρι και σε κινητό των 90ευρώ(Moto E). Μην σε απασχολεί τσάμπα αν δεν είναι γενικό φαινόμενο, όπως πχ είχαμε παλιότερα τα mate 20 pro με τις LG πράσινες οθόνες.
  23. Σε Android μεριά στην Ευρώπη, η πλειοψηφία του κόσμου/μέσος καταναλωτής σε επίπεδο ναυαρχίδων, μόνο Samsung κοιτάει όπως λέει και το στατιστικό Από την άλλη όμως δεν γίνεται να παραβλέψουμε πολλές τσιγκουνιές της εταιρείας. Σε S24Ultra πχ έπεσε στο zoom απο 10x σε 5X, όπως και πρόσθεσε το τιτάνιο για να αντιγράψει τον ανταγωνισμό. Σε ταχύτητα ενσυρματης φόρτισης σταθερά μέχρι 45W, και ακόμα και το καλώδιο που έχει μέσα στο κουτί δεν υποστηρίζει 45W. Ελεος..... Στα απλά S24/S24+ χρησιμοποιεί το ίδιο σύστημα καμερών εδώ και 3χρόνια. Το S24 είναι η μοναδική ναυαρχίδα των 950-1000ευρώ που βγαίνει σε έκδοση 128gb το 2024. Μετά το S10 για άγνωστο λόγο η Samsung έπεσε σε ανάλυση στα μη Ultra μοντέλα σε 1080p μέχρι και το περσινό S23+. Πέρυσι το S23Ultra(όπως και το S22Ultra), ξεκινούσε με μόλις 8gb ram. Η μοναδική Android ναυαρχίδα των 1300+ευρώ με 8gb ram. Εβγαλε και τους φορτιστές από τα κουτια, έβγαλε μέχρι και την εργοστασιακή ζελατίνα και ξανα επέστρεψαν οι παλιές χαζομάρες με Exynos και Snapdragon. Μέχρι και τις επιπλέον μυτες για το S Pen έβγαλαν οι τσίπηδες. Και το τελευταίο S23FE(fan edition τρομάρα τους),σκέτη απογοήτευση. Ωρίστε και σε φωτεινότητα μιας και γράφονται διάφορα για την οθόνη Πίσω στο S22, ήταν πρώτη με διαφορά Under bright light, with adaptive brightness enabled, we measured 1266nits on our S22 Ultra under the standard 75% APL that we test and compare between phones, which is more than 200nits brighter than the closest competitor, the iPhone 13 Pro Max. Κινητάρα το S24Ultra, αλλά δυστηχώς η Samsung έχει γενικά μείνει στάσιμη, όχι μόνο στις κάμερες.
  24. Είναι γεγονός ότι η Samsung την τσέπη της κοιτάει γιαυτό κυκλοφορεί τους Exynos και γιαυτό έβγαλε τα πάντα από το κουτί, μέχρι και την εργοστασιακή ζελατίνα. Τέλος επειδή μάλλον δεν έχετε επαφή με το τι παίζει, ρίξτε μια ματιά στο top 10 του 2023 παγκοσμίως. Που είναι οι Samsung ναυαρχίδες? Και σε Ευρώπη μεριά, η Samsung μετά από 12χρόνια έχασε την πρωτιά από την μηλοεταιρεία. Κοντά 80% μερίδιο η Apple στις ναυαρχίδες. https://canalys.com/newsroom/europe-smartphone-market-q4-2023
  25. Το Ram Plus υπάρχει για τις συσκευές στις οποίες δεν είναι αρκετή η υπάρχουσα μνήμη ram. Εαν λοιπόν βλέπει κάποιος να μην του φτάνουν τα 12gb ram, τότε και μόνο το ενεργοποιεί. Εσύ συμφορουμίτη που είσαι διχασμένος, δεν σου αρκούν τα 12gb ram που έχει το S24Ultra?
×
×
  • Create New...