Jump to content

filippos

Members
 • Δημοσιεύσεις

  2.027
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

2 Followers

About filippos

 • Ημ. Γέννησης 14/11/1976

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Q-Telecom

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

filippos's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • Very Popular Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Reacting Well Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

25

Φήμη

 1. Και σ' εμένα εμφανίστηκε στις προσωποποιημένες προσφορές. Λήγει στις 08/02/2023
 2. Το ενεργοποίησα αφού είχε λήξει το υπόλοιπο. Είχαν μείνει κάτι λεπτά (cent) και μηδενίστηκε αφού έληξε. Οπότε ανανέωσα με 12€. Και για να είμαι πιο ακριβής, μου είχε 2 προσφορές. Η μια με unlimited data και η άλλη με unlimited χρόνο ομιλίας. Τώρα έχει μονον την προσφορά με τον unlimited χρόνο ομιλίας (μέχρι τις 11/1) αφού την άλλη την ενεργοποίησα.
 3. Στο κόκκινο δωράκι πάνω δεξιά στο myf2go app μου είχε εμφανιστεί κάποια στιγμή στον δεκέμβρη και την ενεργοποίησα στις 30 Δεκέμβρη. Το υπόλοιπό μου είχε λήξει. Εαν θυμάμαι καλά Νοέμβρη είχε λήξει και είχε μηδενιστεί το υπόλοιπο. Έβαλα επι τούτου 12€ για να ενεργοποιήσω το unlimited data. Απλά σήμερα παρατήρησα χαμηλές ταχύτητες και σκέφτηκα μήπως έπεσε κόφτης.
 4. Μου ήρθε προσωποποιημένη προσφορά unlimited data και 1000" προς όλους για 1 μήνα , 5€ και το τσίμπησα. Υπάρχει πολιτική ορθής χρήσης στο unlimited data, δηλαδή μετά απο κάποια GB να πέσει η ταχύτητα μέχρι να λήξει το πακέτο;
 5. filippos

  4G LTE

  Και το αστείο είναι πως χθες στις 3:30 τα ξημερώματα είχα ταχύτητες 40Mbps απο την pci: 157 με Β1 και Β3 μπάντες (Αγ. Στέφανο, μακρινή κεραία). Πρωί, μεσημέρι, βράδυ ταχύτητες μέγιστο 1,5Mbps απο όπου κι αν συνδεθώ, όπως ανέφερα και παραπάνω. Αν αλλάξω την θέση του modem για να χειροτερέψει το σήμα, τι θα πετύχω; Οι υπόλοιποι σταθμοί για να αναβαθμιστούν θα περάσει πολύς καιρός... Α μπράβο, αυτό!!!!
 6. filippos

  4G LTE

  Ένα update σχετικά με τις pci στον Βόλο. Τις τελευταίες μέρες, στην περιοχή που βρίσκομαι και με το mikrotik chateau LTE12 σε εσωτερικό χώρο χωρίς εξωτερική κεραία παρατηρώ μια δραματική μείωση στην απόδοση των physical cell id που κλειδώνω. Τόσο η βασική μου Β7 όσο και η συμπληρωματική Β3 στις 4 pci που συνδέομαι πιάνουν μέγιστο 1,5Mbps με Carrier Aggregation. Ω ναι! Εκεί που έπιανα άνετα 15Mbps τώρα μετα βίας 1,5 - 2Mbps. Ενδεικτικά eNB 4026 με την pci: 423 που αποτελούν την βασική μου τώρα πιάνω μαξ 1,5Mbps ενώ παλιά μέσο όρο 15Mbps Η μακρινή κεραία στον Αγ. Στέφανο που δεν θυμάμαι eNB, μπάντες Β1, Β3, Β7 που παλιά έπιανα μέγιστο 30Mbps τώρα μετα βίας 1Mbps (ενημέρωση: απο τις 02:00 πιάνω 30+Mbps πιο πριν 1Mbps) eNB 204120/ 104142 με pci: 445 -> εντελώς σάπια, μετα βίας 1Mbps eNB 4376 με pci: 454 -> συνδέεται αλλά δεν δίνει ιντερνετ Η pci: 420 στο κέντρο του Βόλου, εαν θυμάμαι καλά στο κτήριο της Cosmote, δεν συνδέεται πλέον. Μήπως ξεκινήσανε κάποια αναβάθμιση στις κεραίες ή απλά κλάταραν με τον κόσμο που βρίσκεται στον Βόλο λόγω γιορτών; Τέτοιο "χάλι" μου κάνει εντύπωση για cosmote.
 7. filippos

  4G LTE

  Μιλάμε όμως για κεραία που όχι απλά δίνει χαμηλές ταχύτητες ιντερνετ αλλά τις περισσότερες φορές δεν δίνει ιντερνετ. Δηλαδή δεν προσφέρει υπηρεσία. Μιλάω για το iPhone. Στο mikrotik κλειδώνω αλλού. Δηλαδή υπάρχει τρόπος να ζητήσω απο cosmote να κοιτάξουν την κεραία; Μου ακούγεται αστείο κάτι τέτοιο διότι είμαι σίγουρος πως κάνουν τα στραβά μάτια.
 8. όταν δεν το φορτώσεις με χρήμα και στους 2 μήνες πάνω μπαίνει φραγή.
 9. filippos

  4G LTE

  Δεν γνωρίζω πότε αναβαθμίστηκε ο σταθμός αλλά η απόδοση αυτή υπάρχει για πάνω απο 12μηνο. Ούτε αργά βράδυ καλυτερεύει όπως συμβαίνει με άλλες κεντρικές. Πχ Η eNB: 4026 που είναι κεντρικό ιστό (Βόλο) αργά το βράδυ μπορεί να φτάσει τα 2,5 - 3Mbps. Με το mikrotik το κλειδώνω και συνδέομαι σ' αυτή. Αλλά στο iphone που δεν εχω την δυνατότητα αυτή, καταλαβαίνεις... πότε με ιντερνετ και πότε χωρίς.
 10. δεν εχω χρησιμοποιήσει ποτέ το cash back. Αν κάνω cash back σε νούμερο CU με φραγή λόγω αδράνειας θα αρθεί η φραγή;
 11. filippos

  4G LTE

  παίδες έχω μια ερώτηση για τον Βόλο. Όποτε συνδέομαι στην κεραία eNB: 104142 (cell 2 ή cell 42) - πληροφορίες απο το cellmapper, το ιντερνετ είναι σχεδόν ανύπαρκτο. Είτε χαμηλό τύπου μικρότερο απο 1Mbps είτε καθόλου. Μιλάω για 4G και όχι δεν συμβαίνει τώρα στις γιορτές που έχει βουλιάξει ο Βόλος απο τουρίστες αλλά είναι γενικό το πρόβλημα. Τι παίζει με cosmote; Την έχει ξεχασμένη (χ*σμένη) ; Και η πλάκα είναι οτι σε αυτή συνδέεται το iphone και συνήθως μένω χωρίς ιντερνετ μέχρι να κάνει switch σε άλλη (;) κι επανέρχεται μετά το ιντερνετ. Ώσπου να ξανα συνδεθεί και να χαθεί πάλι το ιντερνετ και τούμπαλιν.
 12. Επειδή μιλάμε για voice over WiFi δεν κάνει χρήση data απο 4G/5G διότι χρησιμοποιεί wifi
 13. Ωχ έχεις δίκιο. Εκείνη τη στιγμή που τα έγραψα για κάποιο λόγο είχα το VoLTE στο μυαλό μου ενώ δεν θα έπρεπε.
 14. Το wifi-calling τρώει απο τα ΜΒ του πακέτου; Και τι γίνεται στην περίπτωση που έχει κάποιος ορίσει να τραβά data απο την sim που δεν εχει δεχτεί την κλήση κι έχει τεθεί off; Θα κάνει αυτόματα switch το data στην ενεργή sim και θα φάει data;
×
×
 • Create New...