Jump to content

filippos

Members
 • Δημοσιεύσεις

  2.068
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by filippos

 1. ναι. Εάν θυμάμαι καλά, άλλαξα μέσα απο την διαχείρηση του λογαριασμού το δηλωμένο κινητό τηλέφωνο που είναι καθολικό για όλες τις υπηρεσίες της τράπεζας. Δεν μπορείς δηλαδή να έχεις για το IRIS ένα διαφορετικό. Που σημαίνει πως στο νούμερο που θα δηλώσεις θα έρχονται και τα μηνύματα επιβεβαίωσης / κωδικών σε sms.
 2. Που περνάτε τις αποδείξεις; Σ' εμένα αντί για Cashback όταν κάνω ταπ πάνω του εμφανίζεται το Vodafone Thank you.
 3. Όταν αλλάζεις sim, είτε είναι φυσική είτε esim, δεν έχει σημασία, τότε η νέα ακυρώνει την προηγούμενη.
 4. Έχω μια τέτοια υλοποίηση με Mikrotik chateaux lte modem/router κ σε συνδυασμό με Nova F2Go που τους περισσότερους μήνες μου δίνει unlimited data + 1000 λεπτά στα 5€ ή με WhatsUp. Το setup μου είναι εντός σπιτιού με αποσπόμενες εξωτερικές κεραίες. Η απόδοση δεν είναι σταθερή. Αρκετές φορές πιάνω 13 - 14 Mbps κι άλλοτε λιγότερο απο 2Mbps. Παίζει ρόλο και πόσο επιβαρυμένο είναι το δίκτυο στην περιοχή που βρίσκεσαι καθώς και το setάρισμα των κάθε κεραιών / δικτύου της Nova/Cosmote. Σαφώς και θα έπιανα μεγαλύτερες ταχύτητες εαν είχα κεραία εκτός σπιτιού. Μάλιστα την περίοδο που είχαμε τις καταστροφές εδώ Βόλο (Elias) όλες οι εταιρίες είχαν δώσει προτεραιότητα στην φωνή και το 4G ήταν χειρότερο κι απο Edge ή ακόμα κ μη λειτουργικό. Δεν θα το πρότεινα σαν την μοναδική επιλογή αλλά σαν συμπληρωματική. Το συνδυάζω με μια σάπια 24ρα adsl γραμμή που πιάνει μέγιστο 5Mbps. Όταν σέρνεται το 4G πιάνω την adsl.
 5. filippos

  Nova 4G

  παίζει κάτι με το 4G στον Βόλο τις τελευταίες μέρες; Σέρνεται σε απελπιστικό βαθμό.
 6. υπάρχει το davinci resolve που είναι δωρεάν και το davinci resolve studio που είναι επι πληρωμή με επιπλέον χαρακτηριστικά. Το αναφέρει στην σελίδα όταν πας να κάνεις download.
 7. Σχετικά με το voip , είναι τόσο αξιόπιστο όσο και το 4G/5G που προσφέρουν οι εταιρίες στις περιοχές που κινείσαι. Θεωρητικά ναι, βάζεις μονον ιντερνετ και χρησιμοποιείς voip όπου έχεις κάλυψη ή έστω με wifi. Πρακτικά θα συνειδητοποιήσεις πως παίζει να σε κρεμάσει σε κάποια δύσκολη κατάσταση που πρέπει να επικοινωνήσεις άμεσα και στο τέλος θα αγοράσεις πακέτο ομιλίας.
 8. Έχω ένα whatsup νούμερο που έχει φραγή λόγω μη ανανέωσης υπολοίπου. Εαν μεταφέρω χρήματα απο άλλο whatsup σε αυτό θα αρθεί η φραγή σαν να ανανέωσα κανονικά το υπόλοιπο;
 9. και σ' εμένα σήμερα ως προσωπική προσφορά. Μάλιστα αυτή τη φορά έστειλα UD στο 12410, την ενεργοποίησα κι εξακολουθεί να υπάρχει στην εφαρμογή ως προσωπική προσφορά. Δεν χάθηκε. Οπότε ίσως να την ξανα ενεργοποιήσω πριν λήξει εαν δεν χαθεί.
 10. για να μεταφερθεί κάποιος απο Q σε F2Go χρειάζεται να πάει σε κατάστημα Nova ή μπορεί να γινει και online ;
 11. Μα πόσο δίκιο έχεις. Αυτό παρατήρησα κι εγώ. Πχ κατεβάζω torrent μέγιστο 200 ή 300 KB/s ενώ download απο server μέσω browser έχω πιάσει 3Mbps. Με Free2Go κατέβαζα με 2 ή 3 Mbps ανεξαρτητου μέσου εντός σπιτιού πάντα.
 12. παίζει να πέφτει κόφτης όταν κατεβάζεις απο torrent ;
 13. Θέλω να ενεργοποιήσω το Iris payments στην Πειραιώς σε διαφορετικό νούμερο απο αυτό που μου εμφανίζει ως default αλλά δεν το έχω καταφέρει μέχρι τώρα. Εθνική και Eurobank σου δίνουν την δυνατότητα να αλλάξεις το νούμερο. Η Πειραιώς μαλλον όχι;
 14. Προχθές έβαλα το πακέτο με το unlimited data απο 20:00 - 08:00 αλλά μετά από λίγο παρατήρησα πως η ταχύτητα έπεσε δραματικά. Υπάρχει πολιτική ορθής χρήσης στο unlimited ή κόφτης;
 15. filippos

  TCL 20R 5G

  είναι v4.0.5D3D
 16. έχει πέσει το 4G στον Βόλο λόγω κακοκαιρίας;
 17. δείχνει να ειναι παρατημένη η Q εδώ και καιρό ή απλά να μην υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον απο την εταιρία. Αν θες απλά να κρατάς το νούμερο με την ελάχιστη δυνατή δαπάνη τότε συμφέρει Vf CU χρησιμοποιώντας τις αποδείξεις κ μετά εξαργύρωση.
 18. και σ' εμένα το ίδιο εδώ Βόλο. Η ταχύτητα είναι τόσο αργή που είναι σαν να γίνεται disconnect.
 19. Μα ποσό χάλια πχια το 4G της… https://www.speedtest.net/result/i/5724324525 State περιφερειακός Βόλος
 20. Γειά σας. Είμαι σε φάση που κάνω τον προγραμματισμό για 5ήμερο ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη στο τελευταίο πσκ του Αυγούστου. Όσοι έχουν πάει εκεί ως solo επισκέπτες και όχι μέσω ταξιδιωτικού γκρουπ με πούλμαν, τι συμβουλές έχουν να δώσουν; Υπάρχει κάποια σελίδα τύπου couchsurfing για να συγχρονιστείς με άλλους συνταξιδιώτες; Κάθε πληροφορία ή εμπειρία ευπρόσδεκτη.
 21. γνωρίζει κανείς εαν υπάρχει γενικό πρόβλημα στην σταθερή στον Βόλο; Απο χθές (Τρίτη) το απόγευμα περίπου στις 18:00 έχει νεκρωθεί το τηλέφωνο και δεν έχει ιντερνετ. Το δήλωσα ως βλάβη και είναι σε εξέλιξη αλλά για να καθυστερεί τόσο πολύ να φτιάξει μήπως είναι περιοχής ολόκληρης;
 22. Πριν λιγο έκανα 8ευρη ανανέωση στην Q και μου ήρθε μήνυμα πως έχω δώρο στο tap & get it του free2go. Λάθος μήνυμα έστειλαν ή έχει αλλάξει κάτι τώρα που έγινε nova;
 23. filippos

  4G LTE

  Ναι, εμφανίζοντα κανονικά ipv4 και ipv6 και το ακόμα πιο περίεργο είναι πως η σελίδα ανοίγει απο υπολογιστή imac όταν μεσω hotspot χρησιμοποιήσω το 4G του whatsup. wtf!!
×
×
 • Create New...