Jump to content

chios

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5.274
  • Εγγραφή

  • Days Won

    6

chios last won the day on Ιανουάριος 5

chios had the most liked content!

7 Followers

About chios

  • Ημ. Γέννησης 05/04/1976

Συσκευή

  • Συσκευή
    S22ulta (8Gen1)

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    Χίος

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

chios's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Very Popular Rare
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

71

Φήμη

  1. Το 256gb έχει η σύζυγος, είναι τούμπανο σε όλα, πολύ καλύτερο από το Α55 που είχε, στα 340€ που το πήραμε είναι πολύ καλό.
  2. Δεν παλεύεται, γιατί στην ουσία είναι πολύ λιγότερα, εγώ πήγα σε 256 το καλοκαίρι που το αγόρασα. Αν θυμάμαι καλά 340€ μου πήγε.
  3. Το WiFi calling θέλει καλό σήμα για να δουλέψει σωστά, αν είσαι με repeater και οριακό σήμα ξέχασε το
  4. chios

    OnePlus 15

    Κινητό χωρίς σωστή υποστήριξη σε software είναι άχρηστο, λείπει η B20 βασική μπάντα για 4g, play store δεν σου εγγυάται κάνεις ότι θα λειτουργεί πάντα, αναβαθμίσεις γράφει πιθανόν, για τόσα λεφτά δεν αξίζει παίρνεις μεγάλο ρίσκο.
  5. chios

    Vivo X90 Pro

    Και τι να απαντήσουμε σε αυτό; 3 χρόνια υποστήριξη σε update είχε προφανώς οδεύει προς τερματισμό των συχνών ενημερώσεων.
  6. Γιατί να μην είναι; Το 57 είναι φετινό τηλέφωνο.
  7. Κλασική Samsung τι περίμενες; Μπαταρία για κλάματα.
  8. Με τους άθλιους επεξεργαστές που έβαλαν διάρκεια στον χρόνο δεν πάνε μαζί, εκτός από μπαταρία όλα τα άλλα είναι υποβάθμιση.
  9. Πιστεύω αφού δεν θα κυκλοφορήσει εκτός Κίνας δεν θα βγάλουν global rom.
  10. 340€ πήρα το 256 πριν δύο μήνες, πολύ καλή τιμή για αυτό το κινητό, αν περιμένεις να πέσει σε επίσημα καταστήματα, βράστα.
  11. Αν έχεις λεφτά για πέταμα, μέχρι να πεθάνει το 22υ θα έχω, δεν βλέπω κάποιον λόγο να το αλλάξω, τρέχει νερό ακόμα.
  12. Σε 5g είσαι, άσε την αναζήτηση τι λέει.
  13. Το έχει η σύζυγος αντικατέστησε το 55, είναι πολύ πιο γρήγορο και πολύ καλύτερη μπαταρία, φωτογραφίες πάνω κάτω τα ίδια είναι.
  14. Στα 600 το Α57 δεν αξίζει, στα 340€ που το πήρα το Ιούλιο εννοείται ότι αξίζει. Δυστυχώς όπως πάει θα θέλουμε πάνω από 500€ για ένα απλό τηλέφωνο, εκεί που πρίν μερικά χρόνια δίναμε τα μισά.
  15. Samsung, Vivo, realme, oppo, πάρα πολλές επιλογές από το να πετάξεις τα λεφτά σου σε Xiaomi, Poco.
×
×
  • Create New...