Jump to content

mdendrin

Members
  • Δημοσιεύσεις

    51
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

mdendrin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Παιδες καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους! Έχω περασμένη την Flyme 8.0.0.0Α stable και προσπαθώ να χρησιμοποιήσω το NFC που δεν ανταποκρίνεται. Το έχει δοκιμάσει κανένας με την συγκεκριμένη ρομ;
  2. Καλησπέρα και χρόνια πολλά, Είναι πράγματι 4850mah? Αξίζει η αναβάθμινση;
  3. Επιβεβαιώνω κι εγώ το μπαγκ με τον εσωτερικό χώρο που διορθώνεται με restart. Αυτό όμως που με τρομοκράτησε είναι ότι έκανε μόνο του shutdown και το διαπίστωσα πριν λίγο με μπαταρία στο 97%.
  4. Παιδες η μέχρι τώρα εμπειρία μου με την καινούργια stable είναι θετική. Μία μόνο φορά δεν "έβλεπε" το storage και κάθε φορά που τραβούσα φωτογραφία ή έκανα call recording μου έβγαζε insufficient storage. Μετά από restart έστρωσε.
  5. Σ'ευχαριστούμε αδερφέ! Την περνάω και γράφω εντυπώσεις!
  6. Παίδες σφαίρα πάει με την 8 stable!
  7. Την πέρασα και μέχρι τώρα είναι φυσιολογική η απόκριση και χωρίς θέματα όπως και με τις daily. Αν εντοπίσω κάτι, το αναφέρω.
  8. Για τα φύγουν τα watermarks θα χρειαστεί να αφαιρέσεις το update app μέσω ADB: ADB command: "pm uninstall -k --user 0 com.meizu.flyme.update"
  9. Το hotspot φτιάχτηκε στην 8.19.10.31. Δεν έχω παρατηρήσει κάποιο άλλο πρόβλημα. Θα περάσω την 8.19.11.7 κι ενημερώνω.
  10. Όλα καλά με τις Daily. Δεν έχω βρει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής!
  11. Και πάλι ευχαριστούμε!
  12. Την περνάω κι ενημερώνω. Να δούμε κι αν έφτιαξαν το mobile hotspot που δεν έπαιζε.
  13. Δεν έχω έρθει ποτέ από κει αλλά απ'οτι είδα έχει τις ομορφιές του. Μόνο Καλλιμασιά και Θυμιανά έχω επισκεφθεί εκεί γύρω.
×
×
  • Create New...