Jump to content

touch2010

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About touch2010

  • Ημ. Γέννησης 05/07/1977

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

touch2010's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα παιδιά ! Στα τέλη Ιουνίου παρήγγειλα προστατευτικό τζαμάκι Nilkin για το κινητό από κατάστημα Κίνας μέσω ebay, γιατί η πρώτη Nilkin ράγισε κατά την πτώση του κινητού το οποίο χτύπησε στο πλαστικό κουβαδάκι απορριμάτων της τουαλέτας :D Δεν ήρθε μέσα στο προκαθορισμένο χρονικό διάστημα που ανέγραφε ο πωλητής και ζήτησα από αυτόν να μου επιστρέψει τα χρήματα, όπως και έκανε τελικά. Βλέπω τις Nilkin να μην είναι πλέον διαθέσιμες για το Redmi Note 3 Pro και δεν ξέρω ποιά ισάξια να επιλέξω. Ενδιαφέρομαι να επιλέξω κάποια από Ελληνικό κατάστημα. Ποια θα μου προτείνατε από τις παρακάτω που είναι συμβατές με το κινητό ; https://www.skroutz.gr/c/612/prostasia-othonis-kinitwn/f/839387/Redmi-Note-3-Note-3-Pro.html?price_max=11.0&price_min=6.001 https://www.skroutz.gr/c/612/prostasia-othonis-kinitwn/f/839387/Redmi-Note-3-Note-3-Pro.html?price_min=11.0 Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
  2. Αλλο και τούτο πάλι ! Ενώ η πρώτη φόρτιση φόρτισε την μπαταρία προχθές στο 100%, η δεύτερη, την φόρτισε στο 80. Κάτι παίζει με τον φορτιστή μου φαίνεται. Υπάρχει κάποιος φορτιστής με τα ίδια χαρακτηριστικά να τον παραγγείλω. Είναι και αυτός ο αντάπτορας που έχει μπροστά και μετατρέπει το αγγλικό φις σε ευρωπαικό, ο οποίος δεν προσαρμόζεται καλά και μου δίνει την εντύπωση ότι δεν φορτίζεται σωστά η μπαταρία. Εχετε να προτείνετε κάποιον άλλο αντάπτορα και για σούκο ;
  3. Τελικά παρέλαβα την μπαταρία από τον Κινέζο πωλητή "plousbook02", που ανέφερα σε πρόσφατο μήνυμά μου στο παρόν νήμα στις 13 Απρ. 2016 15:43. Η μπαταρία ήρθε έπειτα από 18 μέρες. Χθες την έβαλα για φόρτιση και σήμερα έπειτα από 1 1/2 μήνα μπορώ να χρησιμοποιήσω το κινητό μου χωρίς να το έχω στο ρεύμα για φόρτιση :yahoo::D
  4. Ευχαριστούμε bbb & chios για τα links. @chios. Όταν παραλάβεις την μπαταρία ενημέρωσέ μας. Ελπίζω να μην πέσεις σε πωλητή απατεώνα όπως οι παραπάνω, που με βάση τα σχόλια των πελατών δίνουνε ψεύτικο tracking number των σουηδικών ταχυδρομείων και δεν στέλνουν το αντικείμενο.
  5. Πριν από 1 1/2 μήνα έκανα παραγγελία από ebay την ορίτζιναλ μπαταρία του κινητού από τον πωλητή "maoshan108_369". Δεν μου ήρθε ποτέ και μετά αιτήθηκα επιστροφή του ποσού, κάτι το οποίο έγινε με παρέμβαση του ebay Μέσω της υπηρεσίας eBay Money Back Guarantee. Τέλη Μάρτη παρήγγειλα από τον πωλητή "plousbook02" και τώρα βλέπω από τα σχόλια ότι από αυτόν τον πωλητή πολλοί δεν έχουν παραλάβει την παραγγελία τους, συνήθως μπαταρίες. Εχω απογοητευτεί διότι δεν υπάρχουν πολλοί πωλητές, τουλάχιστον στο ebay, που να έχουν την συγκεκριμένη μπαταρία. Είδα ότι ο φίλος chios παρέθεσε ένα λινκ από ένα κατάστημα στην Αμερική. Ξέρετε αν αυτό είναι αξιόπιστο ως προς το προϊόν και την παράδοση ; Γνωρίζετε κάποιο άλλο σάιτ να κάνουμε την παραγγελία ; Εδώ στον Δήσιο που πήγα δεν είχε. Αναγκάζομαι εδώ και 1 και πλέον μήνα να λειτουργώ το κινητό μόνο βάζοντάς το στο ρεύμα ή στον υπολογιστή. Ευχαριστώ και ελπίζω να βοήθησα τους φίλους που θέλουν να παραγγείλουν την μπαταρία από το ebay, ώστε να αποφύγουν αυτούς τους πωλητές που ανέφερα.
  6. Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση SSO. Θα το κοιτάξω το λινκ που μου έστειλες. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο. Εχω το μοντέλο από το καλοκαίρι του 2014 και τώρα τελευταία μου σβήνει απότομα και χωρίς λόγο(μπαταρία στο 4 %). Εψαξα στο παρόν thread για κάποιο παρόμοιο ποστ κάνοντας χρήση σύνθετης αναζήτησης, αλλά δεν βρήκα κάτι. Μήπως φταίει η μπαταρία ; Ήδη έχω παραγγείλει από ebay την BM42 που φοράει και τώρα.
  7. Στις 16 Φλεβάρη πόσταρα 2 ερωτήσεις και μετά από 13 μέρες κανείς δεν μου απάντησε. Βλέπω όμως ότι απαντήθηκαν επόμενες ερωτήσεις. Μπορώ να έχω μια απάντηση κι εγώ ; :)
  8. Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιον έγκυρο οδηγό αναβάθμισης της έκδοσης Android 4.4.2 JDQ39 σε όποια μεταγενέστερη έκδοση μπορεί να δεχθεί το κινητό μου, το οποίο είναι το Xiaomi Redmi HM NOTE 1W. Εχω ελληνική ROM. Επιχειρώ να κάνω ενημερώσεις συστήματος, αλλά βλέπω να εξαφανίζεται η οθονη των ρυθμίσεων. Γιατί συμβαίνει αυτό ;
  9. Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιον έγκυρο οδηγό αναβάθμισης της έκδοσης Android 4.4.2 JDQ39 σε όποια μεταγενέστερη έκδοση μπορεί να δεχθεί το κινητό μου, το οποίο είναι το Xiaomi Redmi HM NOTE 1W. Εχω ελληνική ROM. Επιχειρώ να κάνω ενημερώσεις συστήματος, αλλά βλέπω να εξαφανίζεται η οθονη των ρυθμίσεων. Υπάρχει κάποιοι πρόβλημα ; Σκέφτηκα να ανοίξω θέμα μέσα στην ενότητα θεμάτων που αφορά τα Xiaomi, αλλά αποφάσισα να το κάνω εδώ. Δεν ξέρω αν έπραξα σωστά. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας !
  10. Καλησπέρα σε όλους! Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη. Θέλω να αλλάξω την original μπαταρία του Nokia 2700c, BL-5C, με μια συμβατή μεγαλύτερης χωρητικότητας. Στο ebay απ' ότι είδα κυκλοφορούν εκτός από τις οριτζιναλ και κάποιες άλλες με χρυσή ετικέτα που αναγράφει ότι είναι μεγάλης χωρητικότητας, συγκεκριμένα 2450 mAh. Διαπίστωσα ότι οι τελευταίες, διαβάζοντας σε κάποια φόρουμ, αναφορές καταναλωτών που τις αγόρασαν, είναι απατεωνιά, διότι αν αφαιρέσεις την χρυσή επικάλυψη, διαπιστώνεις άλλη ετικέτα με άλλη χωρητικότητα, μικρότερη από αυτή που αναγράφεται στην χρυσή επικάλυψη. Βρήκα τις 2 παρακάτω από τα Ελληνικά e-Shops. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος φίλος εδώ στο φόρουμ που έχει χρησιμοποιήσει μια από τις 2 και αν είναι ευχαριστημένος. http://www.batteries.gr/product.asp?catid=1580 http://pc-evolution.gr/battery-like-bl-5c-for-nokia-3110c-classic-1550mah-li-ion.html?sl=EL Πριν 3 χρόνια αγόρασα για το SE K800i, μια μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας από την οριτζίναλ, στα 1100mAh(μάρκας TEL1), την οποία βρήκα τυχαία σε κατάστημα ηλεκτρονικών στην Κόρινθο και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Ακόμη και με εντατική χρήση το κινητό φορτίζεται μετά από περίπου 2 μέρες. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
  11. Παιδιά καλησπέρα! Έχω το Redmi HM Note 1w με Android 4.2.2 JDQ39, με MIUI version την JHDCNBA97.0 Θα ήθελα να μου πείτε ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω με ασφάλεια για να το κάνω root με σκοπό να βάλω τον MX Player να ανοίγει αντί του κινέζικου για να μπορώ να βλέπω κανάλια από το Greek Live application. Τον προτείνει και στην εφαρμογή ο δημιουργός. Έχω βρει και κατεβάσει κάποια αρχεία από το en.miui.com όπως το RootRedmiNote.zip αλλά θα ήθελα τη γνώμη των έμπειρων από εσάς να μου πείτε αν είναι κατάλληλα για το συγκεκριμένο μοντέλο τηλεφώνου. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω : 1. Γιατί δεν μπορώ να κάνω χρήση της οθόνης αναζήτησης (πατάω να γράψω κάτι αλλά δεν εμφανίζεται το πληκτρολόγιο. 2. Πατάω στο "σχετικά με το τηλέφωνο" στις ρυθμίσεις και όταν κάνω ταπ στις ενημερώσεις συστήματος με πάει στην αρχική οθόνη.
  12. Πριν λίγες μέρες παρέλαβα το κινητό μου από το service γνωστής αλυσίδας προϊόντων κινητής τηλεφωνίας για 2η φορά μέσα σε 1 μήνα.Το πρόβλημα του πριν το 1ο service ήταν ότι η αδυναμία ενεργοποίησης.Το πρόβλημα επιλύθηκε αλλά προέκυψε άλλο.Συγκεκριμένα, το τηλέφωνο δεν αναγνώριζε την κάρτα μνήμης,η οποία προφανώς από αδέξιο χειρισμό στο 1ο service καταστράφηκε. Μετά από 2 εβδομάδες το ξαναπήγα για 2ο service για να ελεγχθεί η κάρτα μνήμης.Δεν κατέστη δυνατό να εξακριβωθεί από τον τεχνικό αν η κάρτα μνήμης ήταν ελαττωματική:!:Η απάντηση ήταν ότι δεν είχαν μια λειτουργική M2 να την δοκιμάσουν:!::!:Μου το παραδίδουν και διαπιστώνω από το κατάστημα ότι είχε υποστεί φορμάρισμα η μνήμη του τηλεφώνου και χαθήκαν σημειώσεις, γεγονότα ημερολογίου,επαφές,μηνύματα:(Αυτό που μ' έκανε τούρκο:mad: ήταν ότι όταν τους ζήτησα να μου δώσουν αντίγραφα ασφαλείας μου απάντησαν ότι δεν είχαν κρατήσει:blink:Το κατάστημα όφειλε να κρατήσει μου ανέφερε ο εξωτερικός τεχνικός, με τον οποίο κατάφερα να μιλήσω μέσω τηλεφώνου.Από την μεριά του το κατάστημα μου είπε ότι κρατά μόνο αντίγραφα επαφών και sms κάτι το οποίο έκανε μόνο πριν το 1ο service:blink:.Καταφανέστατη περίπτωση ερασιτεχνισμού και προχειρότητας:mad:Σπατάλησα αρκετό χρόνο έπειτα για να επαναφέρω μηνύματα και επαφές από το backup του 1ου service, καθώς και φωτογραφίες από την κατεστραμμένη κάρτα μνήμης, με τη βοήθεια του PC Inspector smart recovery http://systest.sonyericsson.com/cws/support αλλά σημειώσεις, εργασίες,ημερολόγιο δεν μπόρεσα να τις επαναφέρω με κάποιο πρόγραμμα.Υπάρχει κάποιος ομοιοπαθής ή κάποιος που γνωρίζει κάποιο προγραμματάκι για την επαναφορά σημειώσεων,γεγονότων ημερολογίου,αρχείου κωδικών, μήπως και περισώσουμε τίποτα από τα συντρίμια που άφησε η ανευθυνότητα του service?
  13. Δεν ανοίγουν και μου βγάζει ένα μήνυμα ότι δεν υποστηρίζει τον codec, windows media 9 advanced profile.Υπόψιν ότι επιχειρώ να ανοίξω το αρχείο και με τον windows media player, ο οποίος δεν μου δείχνει την εικόνα αλλά ακούγεται ο ήχος.Το πρόβλημα το αντιμετώπισα με μετατροπή του αρχείου σε άλλο format(3gp). Όσον αφορά τον opera είδα την λύση από το link που μου έδωσες και πιστεύω ότι θα λύσει το πρόβλημα. Θέλω επίσης να κάνω τον mobile opera 10 προεπιλεγμένο ώστε ν' ανοίγουν τα links από τα RSS.
  14. athanaso77 σ'ευχαριστώ για τις συμβουλές σου.Μήπως έχει κάποια λύση στο θέμα του Opera που ανέφερα παραπάνω; Σε ότι αφορά τα αρχεία wmv παρατήρησα ότι περιέργως δεν τα παίζει καταρχήν ο windows media player, αλλά ούτε και ο core player.Μήπως χρειάζεται εγκατάσταση κάποιων codecs ή να πειράξω τις ρυθμίσεις των players;
  15. Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να : 1)Μεταφέρω τα αγαπημένα από τον opera 9.5 στον opera 10;Από ξένο site βρήκα ότι περιέχονται σε 2 αρχεία, cookies4 και opera6 στο φακελο του 9.5 και μπορεί να αντιγραφούν στο φάκελο του 10.Ακολούθησα τις οδηγίες αλλά τα αγαπημένα δεν μεταφέρθηκαν. 2)Ορίσω τον opera 10 ως προεπιλεγμένο πλοηγό;Έχω το Sktools το οποίο σου δίνει μόνο τη δυνατότητα να απαντήσεις αν θέλεις να έχεις τον internet explorer default και όχι να επιλέξεις κάποιον δικό σου εγκατεστημένο. Και κάτι ακόμη!Στον file explorer οταν επιλέγω τον φάκελο windows αργεί πολύ(10' το λιγότερο) να εμφανίσει τα περιεχόμενά του και επιβραδύνει γενικά την λειτουργία της συσκευής.:(Μήπως ο συγκεκριμένος φάκελος χρειάζεται κάποιο καθάρισμα(προσωρινά αρχεία κτλ);
×
×
  • Create New...