Jump to content

akis44

Members
  • Δημοσιεύσεις

    697
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

2 Followers

About akis44

  • Ημ. Γέννησης 08/12/1984

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

akis44's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Οποιος ενδιαφερεται να μαθαινει ολα τα νεα κινεζοκουπονα καθε μερα ας ακολουθησει την σελιδα μου στο fb........ Coupon King GR στην αναζητηση του fb!!!;);)
  2. Οποίος το θέλει γρήγορα και σε καλή τιμή ας κοιτάξει εδώ: http://s.aliexpress.com/3Eva6zYb 228€ μαζί με μεταφορικά με dhl χωρίς τελωνείο μέσω Αγγλίας εμένα μου ήρθε σε 6 εργάσιμες.
  3. akis44

    OnePlus 5

    Όποιος έχει σκοπό να αγοράσει OnePlus 5 και θέλει accesories με 20€ έκπτωση εδώ το referral που μου έστειλαν με την αγορά μου....για να τσιμπήσει το κουπονακι!!! https://oneplus.net/gr/invite#5Q7K8N622J6MS8X Στην ουσία ισούται με τσάμπα original θηκουλα ή τα αυθεντικά ακουστικά της OnePlus!! Πατάς "Redeem Voucher" συνδέεσαι στο λογαριασμό σου και εμφανίζεται το κουπόνι εκεί που λέει "referral hub"...... έχεις 30 μέρες για να το εξαργυρώσεις μαζί με την αγορά του OnePlus 5!!! H διαδικασια εξαργυρωσης του κουπονιου ειναι απλη μιας και μολις βαλεις το OP5 στο καλαθι μαζι με οποιοδηποτε αξεσουαρ (εκτος απο bundles) εμφανιζεται το κουπονι απο κατω στο καλαθι το οποιο και τικαρουμε και γινεται η εκπτωση αμεσως!!!
  4. akis44

    Huawei Mate 8

    Ειναι το δικαρτο η το μονοκαρτο?? Ξερει κανεις που να εχει αγορασει απο wind??
  5. Εγω φιλε ημουν καλος πελατης στο banggood αλλα δε ξαναγοραζω τους το ειπα κι ολας με εμαιλ....και ο λογος ειναι η swiss post....δε γινεται ρε φιλε να περιμενεις 2 μηνες επειδη αυτοι εχουν επιλεξει να στελνουν με τη χελωνα!!!:p:lol: Πιο αργο και αθλιο ταχυδρομειο δεν υπαρχει στις εκατονταδες αγορες που εχω κανει απο Κινα!!:mad::X Αν δε τους συμφερει να στελνουν τσαμπα με αλλο ταχυδρομειο ας εδιναν την επιλογη να επιλεγεις πχ sg post με 2 δολαρια παραπανω οπως κανουν αλλα μαγαζια!!
  6. akis44

    OnePlus 3T

    Οχι δεν εχει ερθει Ελλαδα αλλα αν το κανεις μεσω vpn που σου λεει ο φιλος δεν εχεις κανενα προβλημα..... απλα αλλαζεις τοποθεσια και ειναι σαν να βρισκεσαι στην γερμανια και την κανεις!!!;)
  7. akis44

    OnePlus 3T

    Σημερα παρελαβα και εγω.......Stock Nugατινα!!!:lol:
  8. akis44

    OnePlus 3T

    Μια χαρα ειναι και η Nillkin Nature.....εχω αλλαξει πανω απο 10 σε διαφορετικες συσκευες χωρις να εχω ποτε κανενα προβλημα (εφαρμογη τελεια, πολυ καλη ποιοτητα σιλικονης, καλυψη της θυρας φορτισης και των κουμπιων, πολυ λεπτη δεν προσδιδει ογκο)!! Μαλλον στον φιλο ετυχε ελαττωματικο κομματι η καμια μαιμου απο το ebay (υπαρχουν μπολικες!!!)!!!:lol::lol:
  9. akis44

    OnePlus 3T

    Σωστος ζαφειρι και μαλιστα πολυ καλης ποιοτητας!!!:p:D Το επιβεβαιωνουν και οι ειδικοι !!!;);)
  10. akis44

    OnePlus 3T

    Εγω παντως παρηγγειλα μια Nillkin Nature (κορυφαια για μενα σιλικονης) επισης απο ελληνικο καταστημα (8 ευρω συνολο) και ηρθε ηδη.....το κινητο δεν εχει ερθει ακομα βεβαια αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα!!!:lol::lol:
  11. Οσο γραφει στο σιτε φιλε μου 439 με standard free shipping.....απλα μαλλον ειμαι απο τους τυχερους και το στειλανε σχετικα γρηγορα σε 4 μερες απο την παραγγελια!!!;):p
  12. Πριν καμια ωρα εγινε το δεμα μου shipped απο Πολωνια....παραγγελια 30/12 OnePlus 3T 64GB Gunmetal!!!:p:lol:
×
×
  • Create New...