Jump to content

alex_gate_7

Members
 • Δημοσιεύσεις

  5.916
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  100%

About alex_gate_7

 • Ημ. Γέννησης Ιανουάριος 23

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Cosmote - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

alex_gate_7's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Reacting Well Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare

Recent Badges

10

Φήμη

 1. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

  • Πώληση
  • Μεταχειρισμένο
  Πωλείται το iPhone 13 Pro 256GB σε χρώμα Graphite, αγορασμένο τον Ιούνιο του 2022. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες το κινητό είναι κυριολεκτικά αψεγάδιαστο, δεν υπάρχει περίπτωση να βρείτε σημάδι επάνω. Η υγεία μπαταρίας του είναι στο 86%, ενώ διαθέτει όλα τα παρελκόμενα του. Φοράει από την πρώτη μέρα θήκη της Apple (μία σιλικόνης και μία δερμάτινη) καθώς και Spigen Tempered Glass. Μαζί δίνονται όλα τα παρελκόμενα της συσκευής (κουτί, καλώδιο κτλ) καθώς επίσης: 1. Apple Silicone Case Blue αξίας 50,00 € 2. Apple Leather Case Dark Green αξίας 60,00 € 3. Ένα επιπλέον Spigen Tempered Glass σε περίπτωση που χρειαστείτε αλλαγή, μαζί με το kit τοποθέτησης του αξίας 20,00 € Βρίσκομαι Αθήνα και Πάτρα αλλά στέλνω σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης. Παρακαλώ πολύ δεν με ενδιαφέρουν ανταλλαγές και παζάρια τύπου «το παίρνω τώρα». Στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

  670 €

  Athens - GR

 2. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

  • Πώληση
  • Μεταχειρισμένο
  Πωλείται iPhone 13 Pro 256GB, αγορασμένο τον Ιούνιο του 2022. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες το κινητό είναι κυριολεκτικά αψεγάδιαστο Φοράει από την πρώτη μέρα θήκη της Apple (μία σιλικόνης και μία δερμάτινη) καθώς και Spigen Tempered Glass. Μαζί δίνονται όλα τα παρελκόμενα της συσκευής (κουτί, καλώδιο κτλ) καθώς επίσης: 1. Apple Silicone Case Blue αξίας 50,00 € 2. Apple Leather Case Dark Green αξίας 60,00 € 3. Ένα επιπλέον Spigen Tempered Glass σε περίπτωση που χρειαστείτε αλλαγή, μαζί με το kit τοποθέτησης του αξίας 20,00 € Βρίσκομαι Αθήνα και Πάτρα αλλά στέλνω σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  670 €

  Athens

 3. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

  • Πώληση
  • Μεταχειρισμένο
  Πωλείται το iPhone 13 Pro 256GB σε χρώμα Graphite, αγορασμένο τον Ιούνιο του 2022. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες το κινητό είναι κυριολεκτικά αψεγάδιαστο, δεν υπάρχει περίπτωση να βρείτε σημάδι επάνω. Η υγεία μπαταρίας του είναι στο 86%, ενώ διαθέτει όλα τα παρελκόμενα του. Φοράει από την πρώτη μέρα θήκη της Apple (μία σιλικόνης και μία δερμάτινη) καθώς και Spigen Tempered Glass. Μαζί δίνονται όλα τα παρελκόμενα της συσκευής (κουτί, καλώδιο κτλ) καθώς επίσης: 1. Apple Silicone Case Blue αξίας 50,00 € 2. Apple Leather Case Dark Green αξίας 60,00 € 3. Ένα επιπλέον Spigen Tempered Glass σε περίπτωση που χρειαστείτε αλλαγή, μαζί με το kit τοποθέτησης του αξίας 20,00 € Βρίσκομαι Αθήνα αλλά στέλνω σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης. Παρακαλώ πολύ δεν με ενδιαφέρουν ανταλλαγές και παζάρια τύπου «το παίρνω τώρα». Στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

  680 €

  Athens

 4. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

  • Πώληση
  • Καινούριο
  Π Πωλείται το tablet του τίτλου. Είναι σφραγισμένο στο κουτί του όπως μπορείτετε να δείτε από τις φωτογραφίες δεν έχει βγει ούτε η ταινία. Μαζί δίνεται δώρο μία κάρτα μνήμης 64GB για επέκταση χώρου και ένα κωδικό ενεργοποίσης του Bitdefender. Βρίσκομαι Πάτρα αλλά στέλνω σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης. Δεν με ενδιαφέρουν ανταλλαγές και παζάρια.

  139,99 €

  Patra - GR

 5. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

  • Πώληση
  • Μεταχειρισμένο
  Πωλείται το smartwatch Fossil Gen 5 44mm - The Carlyle HR Smoke Stainless Steel. Με διαφορά η καλύτερη εταιρεία με Android Wear λογισμικό και σε ποιότητα ρολογιού. Είναι αγορασμένο τον Φεβρουάριο του 2020 και έχει ελάχιστα σημάδια χρήσης. Η μπαταρία του βγάζει ανέτα μία μέρα χρήσης με always on display (αν το απενεργοποιήσετε θα βγάλει παραπάνω). Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του στο λινκ https://www.fossil.com/en-gb/products/gen-5-smartwatch-the-carlyle-hr-smoke-stainless-steel-/FTW4024.html Είναι σε κατάσταση καινούριου και συνοδεύεται από όλα τα παρελκόμενα (κουτί, φορτιστής κτλ). Μαζί δίνονται δώρο δύο επιπλέον λουράκια Barton quick release συνολικής αξίας 40 ευρώ. Ένα καφέ δερμάτινο κλασικό και ένα γκρι για σπορ ασχολίες. Βρίσκομαι Πάτρα αλλά στέλνω σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης. Δεν με ενδιαφέρουν ανταλλαγές και παζάρια.

  120 €

  Patras

 6. Προφανώς και μπορώ να το χρησιμοποιώ. Δεν σταματάει απλώς η υποστήριξη, αλλά θα κατέβει και από το store. Επίσης επειδή δεν θα λαμβάνει ενημερώσεις ασφαλείας θεωρώ ότι αργά ή γρήγορα θα πεταχτεί ή θα παρουσιάζει σχετικά bugs. Το μαμά πληκτρολόγιο έχει swipe σε πολύ λίγες γλώσσες και τα Ελληνικά δεν είναι μέσα σε αυτές. Το gboard δεν το είχα υπόψιν μου είναι η αλήθεια, δεν το δούλευα ούτε στο Android, θα το έχω υπόψιν μου.
 7. Μιας και από σήμερα σταματά η υποστήριξη του SwiftKey για το iOS από την MS (θα αφερεθεί και από το store αυτές τις μέρες νομίζω) τι άλλη λύση προτείνετε για swipe typing? Μετα από τόσα χρόνια με swipe δεν νομίζω ότι μπορώ να γράψω κανονικά.
 8. Επειδή έχω δύο λογαριασμούς outlook με επαφές μέσα στο κινητό, θέλω κάθε φόρα που πάω να αποθηκεύσω έναν αριθμό να διαλέγω σε ποιο λογαριασμό θα αποθηκευτεί. Γίνεται? Όπως επίσης όταν μπαίνω σε μία επαφή δεν βλέπω σε ποιο account έχει αποθηκευτεί.
 9. Το πρωί που το δοκίμασα δούλεψε. Από εκεί και πέρα μία δουλεύει μία κολάει το κινητό αλλές φορές πολύ άλλες λιγότερο. Θα κάνω επιστροφή τον φορτιστή και να πάρω έναν άλλον να είμαι σίγουρος. Σε φορτιστή φίλου που το δοκίμασα σήμερα ήταν μία χαρά.
 10. Υπάρχει κάποιος λόγος που μόλις το βάζω να φορτίσει (στον δικό του φορτιστή 20W) ξεκινάει ένα ατελείωτo lagging το οποίο σταματά ακαριαία μόλις βγάλω το καλώδιο? Θέλω να πω, είναι θέμα φορτιστή (ελατωματικό?) ή θα το κάνει πάντα όταν φορτίζω με τον 20W??
 11. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

  • Πώληση
  • Μεταχειρισμένο
  Πωλείται λευκό Xbox One S, αγορασμένο από Microsoft Store πριν δύο χρόνια. Εϊναι η έκδοση με 1 TB μνήμη και με υποδοχή για disk. Είναι σε κατάσταση καινούριου, έχει γίνει ελάχιστη χρήση, ειδικά το controller αφού είχα άλλο για βασικό. Μαζί όλα τα παρελκόμενα με το white controller, HDMI cable, power cable αλλά και το κουτί του. Είναι ακριβώς όπως την πρώτη μέρα που έφτασε. Επιπλέον δίνεται δώρο και το Battery Pack της Amazon με μπαταρίες για 2 controllers. Βρίσκομαι Πάτρα, αλλά στέλνω σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης του αγοραστή. Παρακαλώ πολύ όχι ανούσια παζάρια και ανταλλαγές

  135 €

  Patra

 12. alex_gate_7

  OnePlus 9

  Τι εννοείς? Πολύ μικρό καλάθι κρατάω. Έχω όλες τις σειρές Oneplus (πλην του 80) και έχω δει από πρώτο χέρι τα μέτρια αποτελέσματα στην κάμερα.
 13. alex_gate_7

  OnePlus 9

  Τόση διαφήμιση στην κάμερα θα γίνουν ρεζίλι αν δεν έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα Sandstone is back <3
 14. Περίπου 2.30-2.50 Αλλά έχω την δυνατότητα να την αυξομειώσω γενικά. Για αυτό δεν είμαι κάθετος με τις ίντσες
 15. Θέλω μια TV με ταβάνι τα 400€ οπότε είμαι ανάμεσα σε αυτές τις δύο. Από την μία η Hisense φαίνεται ότι έχει καλύτερα σπεκς κτλ συν ότι έιναι στις 55" από την άλλη η LG την εμπιστεύομαι σε τηλεοράσεις αλλά βλέπω ότι χάνει σε κάποια σημεία όπως HDR10, Dolby κτλ όπως και ότι θα πέσω στις 50" (το οποίο δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα). Αν έχετε και κάτι άλλο υπόψη στα 400€ ευχαρίστως. https://www.skroutz.gr/s/25059870/Hisense-55A7100F-Smart-4K-UHD-55.html?from=sku_spec_variations https://www.skroutz.gr/s/23248693/LG-49UN71006LB-Smart-4K-UHD-49.html?from=sku_spec_variations
×
×
 • Create New...