Jump to content

iStewie

Members
  • Δημοσιεύσεις

    424
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About iStewie

  • Ημ. Γέννησης 11/04/1994

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

iStewie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. δηλαδή πρέπει να πάρω πατάτες και κοακόλα για να ανεβάζω στο onedrive, δεν μπορώ με σκέτο ψωμάκι? :lol: ξέρουμε περίπου κάθε πότε βγαίνει build μήπως και η επόμενη είναι πιο σταθερή?
  2. νομίζω πως όχι, αν είναι από τα γνωστά duos που είναι μόνο κορεάτικα θα παίρνει διαφορετικά τις ενημερώσεις από το g4.
  3. δες εδώ , είναι η εργοστασιακή rom της συσκευής σου. πήγαινε στο επίσημο θέμα της συσκευής στο forum εδώ και δες αν υπάρχει οδηγός πως να την φλασάρεις ή ζήτα βοήθεια. ανοίγεις το play store, κάνεις swipe προς τα δεξιά και στις ρυθμίσεις υπάρχει η αντίστοιχη επιλογή
  4. αν είναι αυτή μου εμφανίζει ότι είναι επί πληρωμή (1,99$) edit: όλα καλα, άλλαξε σε get the app - free :)
  5. αυτό γίνεται σε όλα τα im (whatsapp, viber, facebook, messenger κτλ), ακόμα και στα sms. ο άλλος έχει κανονικά πρόσβαση σε αυτή ακόμα και αν την διαγράψεις
  6. κάνε ένα soft reset (κρατημένο παρατεταμένα το power + vol up), μπορεί να λύσει το πρόβλημα.
  7. ανανέωσα σήμερα με 10 ευρώ και μου έδωσε 750mb. αν βάλω το 1,5 gb της προσφοράς , ποιο από τα δύο θα καταναλωθεί πρώτο?
  8. το έχω κάνει ήδη μία φορά, στην πρώτη build που έγινε διαθέσιμη, αλλά πλέον δεν έχω το χρόνο να κάνω όλα αυτά τα μπρος-πίσω. γι'αυτό με ενδιαφέρει πολύ η RTM να είναι σταθερή. φυσικά και θέλω ενημερώσεις που θα το κάνουν κάθε φορά και καλύτερο, αλλά όχι να κατεβάζει μέρα παρά μέρα και να καταναλώνει όλη τη μπαταρία και είναι off για ώρες.
  9. έχουμε φτάσει μέσα αυγούστου και μία κάπως πρώιμη έκδοση σε επίπεδο pfd δεν έχουμε δει. ας ελπίσουμε να βγει μια πραγματική RTM κι όχι να πάρουμε μία build όπως στα PC και να τρέχουμε κάθε βδομάδα στο windows update να μπαλώσουμε τις όποιες τρύπες. με ξύνει το χέρι μου να την περάσω αλλά κάτι μου λέει ότι θα το μετανιώσω.
  10. ναι, το δίκτυο της cosmote χρησιμοποιεί
  11. αν και το θέμα είναι στην cosmote, στο f2g με αυτά τα χρήματα έχεις ό,τι ζητάς. 5 ευρώ για 200 λεπτά προς όλους, 5 ευρώ για 1gb (+1 δώρο από την ανανέωση) και κάποια sms (νομίζω 20) κάθε βδομάδα για τέσσερις βδομάδες από το log and win .
  12. Θα πρέπει να κάψεις ή να κάνεις bootable usb το iso που κατέβασες με τα 64bit και αφού μπεις μέσω bios να τα περάσεις από κει κανονικά. έτσι δεν θα σου περάσει τα προγράμματα που έχεις τώρα και θα είναι καθαρά (αλλά τα program files και τα αρχεία σου θα τα κρατήσει στο windows.old εκτός κι αν επιλέξεις να γίνει φορμάτ στο partition εγκατάστασης)
  13. δεν ανοίγει καν? με την συγκεκριμένη εφαρμογή έχω θέμα από τα 8/8.1 όπου όταν άνοιγα φάκελο με 500+ φωτογραφίες, άνοιγα μία και πατούσα στο δεξί βελάκι στο πληκτρολόγιο για fast forward, μετά από 10-15 πάγωνε και έκλεινε. αυτό γίνεται πιο σπάνια πλέον στα win 10. γενικά δεν με έχουν ενθουσιάσει τα metro apps στο θέμα της σταθερότητας, στα 8/8.1 θεωρώ ότι ήταν πιο καλά.
  14. iStewie

    iPhone 4S

    ξέρετε κάποιο κατάστημα που να καθαρίζει/αντικαθιστά home buttons όσο το δυνατόν πιο φθηνά? και σε pm αν απαγορεύεται. ευχαριστώ πάρα πολύ.
×
×
  • Create New...