Jump to content

montoya_42

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13.933
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

26.531 profile views

montoya_42's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Very Popular Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

15

Φήμη

  1. Αυτό έχω ως βασικό. Ευχαριστώ πάντως.
  2. Όντως. Όταν υο έβαλα δεν ήταν έτσι. Δεν το δούλευα οπότε δεν είδα τι παίζει. Το διεγραψα κι εγώ.
  3. Ναι, το κατάλαβα. Αυτό το vanced έχω: https://apps.apple.com/gr/app/vanced-video-music/id6444766944?l=el
  4. Το έχω ήδη. Όπως και το vanced. Ευχαριστώ πάντως.
  5. Σε κάθε περίπτωση τώρα υπάρχει μια ελπίδα. Έστω να υπάρχουν επιλογές και νομίζω πως κανένας δεν λέει όχι στις επιλογές, έστω κι αν δεν τις χρησιμοποιήσει. Επίσης η type-c δεν μας χάλασε.......😁
  6. Ανάλογα τι θέλεις. Πχ εγώ κατέβασα εφαρμογές εκτός store για να βλέπω YouTube χωρίς διαφημίσεις και να παίζει στο παρασκήνιο (newpipe, vanced κλπ) καθώς επίσης υπήρχαν εφαρμογές που στο δικό τους site ήταν φθηνότερες από το Google play. Νομίζω πως αυτό θα ισχύσει και εδώ αφού οι πωλήσεις μέσω επίσημου site θα αποφύγουν τις χρεώσεις/προμήθειες του app store. Θα δούμε.
  7. Τελικά η ΕΕ θα κάνει τα iPhone όπως θα έπρεπε από την αρχή να είναι...... Μετά την type c, τα νέα καταστήματα κλπ έρχεται και η δυνατότητα να κατεβάζουμε εφαρμογές απευθείας μέσω web......
  8. Νομίζω πως και η Microsoft ετοιμάζει ένα.
  9. Τελικά αυτό ήταν η λύση. Σήμερα βρήκα δεύτερο να χωράει όλα τα αρχεία, οπότε έκανα την διαδικασία και είμαι οκ. Ευχαριστώ πάρα πολύ.
  10. Διάφορες = διαφορετικές απόψεις. Και ναι, έχουμε. Αυτό δεν είναι κακό ούτε παράλογο. Μάλλον αυτονόητο.
  11. Αν και προσωπικά δεν φοράω ρολόι (πάσης φύσεως) από το 1985, βλέπω πολλούς να προτιμούν το μήλο για το ρολόι (το βλέπω και στη σύζυγο). Τελικά οι περισσότεροι προτιμούν iphone για άλλους λόγους (όπως εμείς) πάρα για το ίδιο.....😂😂😂 Αστειεύομαι βέβαια.
  12. Θα πρέπει να αλλάξω και αυτοκίνητο......😁 😁 Κοίτα, στο myphone είμαστε οπότε τέτοιες συζητήσεις θα γίνονται. Εσύ πχ δεν βαρέθηκες να λες παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός;;; Κάπως έτσι είναι. Και θεωρώ πως το επίπεδο όλων είναι αρκετά καλό πάρα τις διαφορές μας.
  13. Ακριβώς αυτό Πάνο. Και το να ζητάς τα αυτονόητα θεωρείται wow. Σκέψου πως έρχονται στο ios πράγματα που υπάρχουν χρόνια απέναντι (πχ windget) και θεωρείται επανάσταση. Με απλά λόγια ο κόσμος θέλει να έχει το μήλο στην πλάτη με κάθε τίμημα (υποχώρηση). Σαν τις γυναίκες που έχουν ως αρχή "μπρος στα κάλη τι είναι ο πόνος"......😁 Εγώ ακόμη ψάχνω κάτι που μου προσφέρει το ios και δεν το είχα ή το είχα κατώτερο. Αντίθετα εχω παααααρα πολλές περιπτώσεις για το αντίθετο. Και υποτίθεται πως πήρα την καλύτερη (για πολλούς) συσκευή άρα θα έπρεπε να ενθουσιαστω. Καλώς όσοι βολευονται αλλά πρέπει να έχεις πολύ χαμηλά στάνταρς για το λογισμικό ώστε να βολευτείς. Καλά, αν είσαι και επαγγελματίας αρχίζει το κλάμα...... Αυτό είναι η μεγάλη επιτυχία της Apple. Να προσαρμόζονται οι χρήστες στο λειτουργικό και όχι το λειτουργικό στις ανάγκες τους. Δηλαδή θέλω να κάνω 10 πράγματα με την συσκευή μου, να μου δίνει η Apple τα 3 κι εγώ να είμαι ευχαριστημένος. Να μη ζητάω ΤΊΠΟΤΑ περισσότερο. Δεν το γράφω προσωπικά σε εσένα αλλά με αφορμή το σχόλιο. Το βλέπω έντονα στους φίλους μου.
  14. Το έψαξα. Για να παίξει πρέπει το αυτοκίνητο να υποστηρίζει ενσύρματο Carplay. Το δικό μου δεν έχει. Έχω επικοινωνήσει με πολλούς από αυτούς αλλά μου είπαν πως δεν είναι συμβατό με το αυτοκίνητό μου.
×
×
  • Create New...