Jump to content

s_nova

Members
  • Δημοσιεύσεις

    349
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Days Won

    4
  • Αξιολογήσεις

    0%

s_nova last won the day on Μάρτιος 17

s_nova had the most liked content!

Περιοχή

  • Περιοχή
    ΟΠΑΠ-ΑΡΕΝΑ

Πρόσφατοι Επισκέπτες

1.535 profile views

s_nova's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • One Year In Rare
  • Very Popular Rare
  • Collaborator Rare
  • One Month Later Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

126

Φήμη

  1. Ρε φιλε αφου το εχεις να σε καθαριζει καθε μερα μαλλον εισαι πολυ σχολαστικο παιδι πρεπει να αγαπας την καθαριοτητα. Πηγαινε ασφαλεια το πρασινο με τον κεραυνο / στο γραναζι πανω δεξια/εκκαθαριση/ προγραμμα και βαλτο καθε 3 μερες η καθε 7 μερες... Η απενεργοποιησε την υπενθυμιση . Φυγε. . . Μετα πηγαινε μπαταρια/ προσθετες λειτουργιες και βαλε εκκαθαριση cache οταν η συσκευη ειναι κλειδωμενη σε 1 λεπτο. Αυτα,.,.,.
  2. Για ολες τις σκληρες θηκες οταν θελεις να βαλεις μεσα τη συσκευη αφηνεις την θηκη πανω στο τραπεζι , παιρνεις την συσκευη στα χερια και την κορυφη της την βαζεις πρωτα στην μεση της θηκης τοτε σπρωχνεις συρταρωτα με ελαφρια πιεση προς τα μεσα και προς τα πανω να μπει και το υπολοιπο . Οταν θες να την βγαλεις πιανεις τις δυο πανω ακρες της θηκης τις τραβας λιγο προς τς πανω και σπρωχνεις την συσκευη με τα πισω δαχτυλα να βγει προς τα εξω Μη ξεχναμε οτι πριν βαλουμε μια συσκευη μεσα σε θηκη καθαριζουμε εσωτερικα την θηκη και το πισω μερος της συσκευης με πινελο να μην εχουν ιχνος σκονης.
  3. Ναι νομιζω οτι σε κατι τετοιες περιπτωσεις αν και εν μερη λογικο .
  4. Για να καταλαβεις σεταραμε προχθες μια συσκευη ατοφια χωρις να προβουμε σε καμια ενεργεια ,κανενα μπλοκ διαφημισεων , καμια ρυθμιση κτλ. Την δουλεψαμε μια μερα φουλ τα παντα ολα. Την αλλη μερα η συσκευη ηταν καταδιαολου . Αστερακια αναβοσβηναν στην οθονη κλειδωματος , γκομενες πεταγοντουσαν για καζινο , στην πλοηγηση νομιζες οτι ησουν σε κανα τσιρκο απ τις πολλες διαφημισεις κτλ . Αστα βραστα Σε Samsung S22.
  5. Διαμαντη ξερεις τι γινεται υπαρχουν σοβαρα πλεον προβληματα παγκοσμιως καθως το διαδικτυο γενικα εχει γινει ενας τεραστιος Βοθρος και δεν θα ξερουν σε λιγο πως να κρατησουν τα χαλιναρια .Ετσι και στο Andtroid αναπτυσσεται μεν αλλα με πολλες "Παρενεργειες".θελει και δω λιγο συμμαζεμα .
  6. Εαν δεν εχετε ενημερωθει εδω και 6 μηνες η google εβγαλε ανακοινωση οτι θα ξεκινησει η διαδικασια οι εταιριες να εχουν το δικαιωμα να μην παιζουν αλλοι launcher οι οποιοι δειλα-δειλα θα προκαλουν προβληματα .Με την ελευση του καινουργιου λειτουργικου προς το τελος του χρονου τα θεματα αυτα θα "Αυστηροποιηθουν" κιαλλο σε αλλα ζητηματα εφαρμογων και ασφαλειας .Γινετσι συζητηση ακομα και να μη μπορεις να βαλεις εφαρμογες εκτος του Play κατι το οποιο δεν υπαρχει επιβεβαιωση. Διαρκως βγαζετε λανθασμενα συμπερασματα γιατι κατι γνωριζατε πριν 5 χρονια και πιστευετε οτι ειναι τα ιδια ακομα...
  7. Θα σε κοιτανε ολοι με Δεος ασε που θα σεχουν με το σεις και με το σας . . .
  8. Ειναι σκουπιδι οι περισσοτεροι εσπρεσσο που παιρνεις στο χερι βαζοντας σιροπι φουντουκι σωνεται η κατασταση...
  9. Δεν ξερω τι ειναι δεν εχω ιδεα εβαζα στο καταστημα τερμα συγγρου τωρα ειναι public εκει μαλλον θα εχουν κρατησει το σερβις λεω εγω τωρα υποθετικα μολις μπεις ηταν αριστερα πηγαινες σε 5 λεπτα ησουν ετοιμος πληρωνες 19ε με εγγυηση για ενα χρονο δεν ξεκολησε ποτε πρωτη φορα μου συνεβη να περασω κατι πανω στην οθονη και να μη ξεκολησει ποτε.Βεβαια δεν ειναι ασφαλειας οσο ενα τζαμι.Εχω περασει τα παντα σε κινητα ολα ξεκολανε εκτος απ αυτο ααα και μια μεμβρανη που περασα σε mistore στο κολωνακι σε ταμπλετ και αυτη τα ιδια εγινε σαν σωμα στην οθονη.
  10. Χρηστο οταν μας ενδιαφερουν λεπτομεριες περιμετρικες πως θα κατσουν , εαν θα εχουν κενο κτλ.ειναι καλυτερα να παμε σε καταστημα και οχι να παραγγελνουμε αβερτα...Μια μερα που εχουμε ελευθερο χρονο παμε την βολτα μας με καφεδαρα στα χερια κατα προτιμηση φρεντο εσπρεσσο γλυκο με ζαχαρινη και σιροπι φουντουκι και ολα καλως τακτοποιουμε το θεμα.Απο τζαμια ρε φιλε τοχω παρατησει το θεμα βαζω Νανο-μεμβρανες με θηκη πισω και ολα καλως οτι γινει εγινε . . .Εννοειται εαν σου φευγουν εκολα απ τα χερια τα κινητα βαζεις Τζαμι . Εχω νανο-μεμβρανη απο το φευγατο πλεον mediamarkt σε ενα παλιο Α52s 3 χρονια φορεμενη δεν εχει παθει τιποτα.
  11. Πιστευω να εχεις ασχοληθει λιγο και με τις ρυθμισεις ειδοποιησεων της συσκευης.
  12. Οκ ούτε παπί να ήταν τόσο στρώσιμο . ..
  13. Ναι....Δεν μπορουν να ερχονται οι ειδοποιησεις οπως θελει ο καθενας. Η συσκευη μεσα εχει μια συγκεκριμενη πολιτικη ρυθμισεων πως να ερχονται. Βαζεις καποια τριτη εφαρμογη εαν θες κατι αλλο. Σε προσωπικο επιπεδο απο την ωρα που εβγαλα την συσκευη απ το κουτι και τη σεταρα δεν παρατηρησα κανενα προβλημα στις ειδοποιησεις εως και τωρα . . . Αλλωστε θα ειχε επισημανθει ειδη . Γνωριζω πολυ καλα καποιο προβλημα συσκευης η αντιθετα bug εφαρμογης ειναι δυο διαφορετικα πραγματα .Αλλωστε εχω παντα 2-3 διαφορετικες συσκευες και ετσι τα διασταυρωνω πιο ευκολα. Το τι σεταρισμα κανει ο καθενας ειναι αλλη ιστορια και μιλω γενικα οχι μονο για θεματα ειδοποιησεων. Επειδη δεν γουσταρω το skype μπορεις να απαντησεις στα παρακατω αν θες φυσικα : Εχεις τιποτα απ τα παρακατω : Fb messegner Instagram Viper mail Σου ερχεται τιποτα απο αυτα κανονικα ?
  14. Μα δεν το κανει μονο στο viper ο φιλος λεει σε προηγουμενα ποστ οτι στην Οθονη κλειδωματος εχει Μηδεν εισερχομενες ειδοποιησεις απο οτι εχει μεσα στη συσκευη εκτος απο sms .
×
×
  • Create New...