Jump to content

freddaras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9.853
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

7 Followers

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

21.212 profile views

freddaras's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

  • Very Popular Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

36

Φήμη

  1. freddaras

    LG G8 / G8s

    παιδια σημερα εντελως ξαφνικα στο LG8 μου (που τοσα χρονια μετα ακομη το εχω σαν δευτερη συσκευη κτλ) σταματησε να λειτουργεί το touch id ! Έχει συμβει ποτε σε κανενα κατι τετοιο ? πρώτη φορα στα χρονικα σε κινητο μου το ζω αυτο !
  2. Η πισω βασική κάμερα ειναι μια χαρα δε χρειάζεται gcam ! Η μπροστινή αν βρεθεις πχ σε ηλιο παραλια η στο δρομο με φως τα κανει ολα άσπρα απο το φωτισμό! Σε gcam επισης ΜΙΛΑΩ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ το τονίζω οι λεπτομέρειες είναι καλύτερες ! ισχυει ! σε μερικες photos που εβγαλα τις προάλλες δεν μπορουσα να διακρινω τι ηταν αυτο που εβγαλα απο το έντονο φως ! η gcam λειτουργούσε καλυτερα αλλα εκει ειχε περισσοτερο σκοταδι ! θεωρω οτι με ενα update θα μπορουσαν να διορθώσουν την μπροστινη καμερα γιατι δεν το κανουν αλλο θεμα κουβεντας !
  3. Παιδιά με την selfie camera είστε ευχαριστημένοι; Εμένα μου φαίνεται σαν να βγαζει έντονο φωτισμό ειδικά σε εξωτερικό χώρο.(πχ παραλία ⛱) Από την άλλη όσες gcam χρησιμοποιησα μέχρι τώρα έχουν καλύτερο φωτισμό καλύτερες λεπτομέρειες (ειδικά εδώ) απλά συνολικά η photo βγαίνει πιο σκοτεινή.. Έχετε να προτείνετε κάτι εδώ; Κάποια gcam κάποιες ρυθμίσεις κάτι; Με την μπροστινή κάμερα 🎥 είμαι υπέρ ευχαριστημένος.
  4. Σε ευχαριστώ φίλε μου ας είναι καλά το poco με έσωσε 😛❤️
  5. Παιδιά έχει τρομερή μπαταρία 🔋 το κινητό 📱. Εγώ είμαι με αναρρωτική αυτές τις μέρες κρεββατωμενος και είμαι όλη μέρα με το κινητό στο χερι. Το φορτίζω 15 λεπτά με 20 και με βγάζει ώρες ολόκληρες.. Με netflix social media φουλ, tik tok σερφαρισμα κτλ.. Βασικά σε κάτι τέτοια φαίνεται η αντοχή του.
  6. Δεν είπα ότι φταίει η εφαρμογή απλά μου κάνει τρομερή εντύπωση γιατί δεν έχω συναντήσει ξανά κάτι παρόμοιο. Ειδικά σε τόσο popular εφαρμογή όπως το Τικ Τοκ. Το έψαξα λίγο στο Google όντως το θέμα υπάρχει σε πολλά κινητά καμία λύση που προτείνουν δεν δούλεψε σε μένα.
  7. Καλημέρα δεν κάνει με τίποτα.. Δεν εμφανίζονται οι καρδούλες αλλά και πολλά άλλα εφέ της εφαρμογής.. Στο LG 8s όλα δουλεύουν ρολόι 🕒. Πολύ περίεργο όλο αυτό. Αλλά είδα ότι σε σχόλια στο τικ τοκ ότι το έχουν και άλλοι αυτό το θέμα..
  8. TIK TOK βλεπω το εχει πολυ κοσμος ! το ειδα και με τα ματια μου ! εχει εφε η εφαρμογη κτλ που στο poco δεν εμφανιζονται ! δεν εχω ξαναει κατι παρομοιο σκαλωσα ασχημα τωρα !
  9. παιδια εχει κανεις απάντηση για αυτο εδω ? θα σπασει το κεφαλι μου πραγματικά ... https://myphone.gr/forum/topic/80764/page/1478/?tab=comments#comment-7277727
  10. ρε παιδια να ικανω μια ερωτηση χαζη αλλα δεν βγαζω ακρη με τιποτα ! τωρα στις γιορτες ειχα δωσει στα ανίψια μου να παιζουν τικ τοκ games το παλιο LG8s ...! Ολα καλα ολα ωραια ! Οταν εμειναν απο μπαταρια τους εδωσa λιγο το δικο POCO X5 Pro μεχρι να το φορτισω απο μπαταρια και εκει τα ανίψια μου με ελεγαν το κινητο ειναι χαλασμενο κτλ ! λεω τι εγινε ρε παιδια ? οταν πχ πατουσαν ταπ ταπ στην οθονη εβγαιναν εφε με καρδουλες κτλ στο LG ..στο poco αυτο το ειδα με τα ματια μου ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ με τιποτα ! ειναι σαν να μην υπαρχει κανενα εφε στην εφαρμογη κτλ! οσο και αν το εψαξα δε βρηκα λυση με την καμια ! γνωριζει κανεις κατι εδω ? κυριως απο περιεργεια !
  11. Εγώ πάντως παιδιά με το νεο update ειμαι πολυ ευχαριστημένος! Το κινητο εγινε πιο σβελτο λυθηκαν διαφορα θεματακια που ειχα με εφαρμογες (οπως αυτο με το gesture πιο πανω) και γενικα μου φαινεται το κινητο πηρε αλλο αερα ! Το κραταω αλλο ενα χρονο ανετα !
  12. Και σε μενα κατεβαίνει !
  13. επισης ρε παιδια ενα αλλο θεματακι τρομερα σπαστικο για μενα ! Εχω βαλει την εφαρμογμη my gesture που με βολευει απιστευτα ! Η εφαρμογη θελει permissions της τα δινω αλλα καθε φορα που κανω εκκαθαριση εφαρμογων η εφαρμογη χανει τα permissions και σβηνει ! Κατι τετοια μου ειναι απιστευτα εκνευριστικα !
  14. δεν μπορω να το κανω με τιποτα τα εστησα ολα απο την αρχη! Στο μεταξυ και εγω παντα με nova ημουν αλλα απο την στιγμη που δεν δουλευουν τα gestures τον παρατησα
  15. οχι μου βγαζει αυτο ! δεν μιλαω για nova αλλα για τον στοκ launcher ετσι ?
×
×
  • Create New...