Jump to content

Coolgreek

Members
 • Δημοσιεύσεις

  979
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

6 Followers

About Coolgreek

 • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 21

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Cosmote - Ελλάδα

Coolgreek's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

 1. Για να το λέει ο Bruce Lee, έτσι θα είναι. Κι αν τολμάτε πείτε όχι εσείς...
 2. Το τηλέφωνο είναι καταπληκτικό, αξίζει... Καλή τύχη σε όλους!
 3. Τα κοίταξα, όλα έχουν άδεια διαχείρισης αρχείων. Έβαλα και σε πολλά άσχετα (file explorers και σχετικά με mi...) αλλά χωρίς να γίνει κάτι. Αυτά ήταν ούτως η άλλως πράγματα που είχα κοιτάξει πρώτα. Και συμβαίνει σε όλους τους browser. Βασικά υποθέτω είναι η εφαρμογή συστήματος που ευθύνεται για να ανοίγει τα παράθυρα με τις επιλογές ( κάμερα, βίντεο, αρχεία μου εμφανίζει, οποίο και να διαλέξω να βγάλω φωτογραφία ή βάλω αρχείο δεν το γυρνάει πίσω στον browser).
 4. Ευχαριστώ πολύ. Άρα είναι δικό μου θέμα, υποθέτω και εγώ με άδειες αλλά σε ποιο πρόγραμμα και γιατί; Πριν την αναβάθμιση δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Θα ήμουν υπόχρεος αν κάποιος ήξερε να μου πει σε τι οφείλεται.
 5. Εγώ έχω κάνει αναφορά μετά την αναβάθμιση για την αδυναμία να επισυνάψω ή ανεβάσω αρχεία στο ίντερνετ. Πχ στο wetransfer. Μου βγάζει από κάτω το πλαίσιο με αρχεία/κάμερα αλλά ότι και να επιλέξω τελικά δεν επιστρέφει στον browser με αρχείο. Θα ήμουν υπόχρεος αν στο δοκιμάζατε και εσείς με μου πείτε αν συμβαίνει μόνο σε εμένα.
 6. Εμένα κουνήθηκε ένα με εκφόρτωση από 5/3. Ένα άλλο με παραγγελία από Δεκέμβρη και εκφόρτωση 26/2 (τόσο έκανε) ακόμη άφαντο. Τουλάχιστον για το δεύτερο αποζημιώθηκα από το aliexpress.
 7. Το θέμα είναι με τo ταχυδρομείo γενικά. Δεν είναι μόνο το δικό σου δέμα. Και απο ότι φαίνεται είναι πάρα πολλά. Και δεν γίνεται να χάθηκαν όλα (γιατί τότε μιλάμε για ριφιφί με ότι αυτό συνεπάγεται σε ποινικό επίπεδο). Απλά μιλάμε για αδυναμία των ΕΛΤΑ Να αντεπεξέλθουν στον αυξημένο φόρτο και τεράστιες καθυστερήσεις στην παραλαβή δεμάτων απο το εξωτερικό... Κάτι το οποίο (απο ότι φαίνεται) θα ισχύει γενικώς απο εδώ και πέρα με τα ταχυδρομεία (εκτός και στελεχωθούν :X :lol:)
 8. Και αφού πέρασαν 3 ημέρες το aliexpress έκλεισε το dispute υπέρ μου. Εγκρίθηκε επιστροφή και περιμένω να γίνει. Όσο για την πορεία του δέματος, ίδωμεν... Αν έρθει ποτέ! Το θέμα με τα ΕΛ. ΤΑ. έχει πλέον ξεπεράσει τα όρια ανοχής πολιτών αλλά και πωλητών απο άλλες χώρες. Προβλέπω το aliexpress πρώτο, να μας βγάζει απο τη λίστα με χώρες που στέλνει ή να αλλάζει τους όρους για εμάς (περισσότερο καιρό αναμονής κλπ).
 9. Μου είχαν γράψει να περιμένω 5 ημέρες. Έκανα ακύρωση το dispute, ώσπου χθες βράδυ ξανά έκανα (εξέλιξη δεν θα έχει μέσα στο Σαββατοκύριακο το δέμα). Τώρα μου γράψει να περιμένω 2 ημέρες, οπότε απλά περιμένω. Αν τυχόν δεν κάνει επιστροφή θα κάνω θέμα, 90 ημέρες γράφει ούτως η άλλως. Από την άλλη βέβαια, το θέμα με τα ταχυδρομεία έχει ξεφύγει πλέον τελείως...
 10. Εγώ έχω 2 παραγγελίες με LTxxxNL tracking, μια από 23/12 (έκανα dispute στο aliexpress) και μια από 3/2. Και οι 2 είναι με εκφόρτωση από μεταφορικό μεταφορικό μέσο. Γενικώς, πλέον, τα ΕΛΤΑ αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στον όγκο εργασίας, μετά τις μειώσεις που έγιναν και τις εθελούσιες αποχωρήσεις δεν φαίνεται να υπάρχει τρόπος καλυτέρευσης των χρόνων παράδοσης...
 11. Όπως και να χει, η Sony έβγαλε τον 682 σαν update του 582. Δεν νομίζω να το έκανε με έναν χειρότερο σενσορα (και δεν μιλάω μόνο για τα megapixel φυσικά). Και στο review του gsmarena το αναφέρει, ότι η κυρία κάμερα του x3 pro είναι κατώτερη σε αποτέλεσμα του x3 nfc... Γι'αυτό και δεν καταλαβαίνω το γιατί, αντί να βάλει τον imx 686 (να έχει και 4k 60fps), βάζει κατώτερη σειρά. Για το κόστος, κατανοητό, αλλά όχι έτσι.
 12. Στο play store, πήγαινε στις "εφαρμογές μου", "ενημερώσεις" και κάνε ενημέρωση όλων από εκεί. Εμένα μεμονωμένα δεν έκανε update, έτσι, μαζικά μαζί με άλλες εφαρμογές, έκανε!
 13. Εμένα, κανένα θέμα. Έκανα φυσικά την αναβάθμιση αλλά δεν είχα πρόβλημα και πριν από αυτό. Η απορία μου είναι μια και παραμένει: Δεν μπορώ να επισυνάψω/ανεβάσω αρχεία στο ίντερνετ. Γενικώς, το νέο σύστημα με τη Μπάρα από κάτω που ανεβαίνει στο share (το ίδιο χρησιμοποιείται και για να διαλέξεις διεργασία για ανέβασμα αρχείου) κάνει πολλά νερά, δεν ανοίγει επιτυχώς αρχεία (πχ pdf, διαλέγω πρόγραμμα, το ανοίγει αλλά χωρίς να ανοίξει το αρχείο που διάλεξα). Το έχει κανείς άλλος ή έπεσα σε περίπτωση; Ποια διεργασία (συστήματος) μπορεί να ευθύνεται;
 14. Και το πρώτο αντιπροσωπευτικό review του, από το αξιόπιστο gsmarena: https://m.gsmarena.com/poco_x3_pro-review-2239.php Συνοπτικά: Ο καλύτερος midrange επεξεργαστής (σε αυτό το εύρος τιμής) αλλά μόνο 4g, λίγο κατώτερες κάμερες του x3 NFC (το γιατί δεν το καταλαβαίνω, ας κρατούσε τους ίδιους αισθητήρες), λίγο διαφορετικό build ώστε να είναι λόγο πιο ματ και να μην λειτουργεί σαν μαγνήτης αποτυπωμάτων. Στα υπόλοιπα ίδιο.
 15. Πάντα το είχα χωρίς pin, δεν το θεωρώ ασφάλεια το pin σε smartphone. Για το update δεν έχω προσέξει πρόβλημα, πέραν του πολύ πολύ ενοχλητικού με τον τρόπο επισυύναψης αρχείων (πχ στο chrome) που δεν ανεβάζει αρχεία ότι και να κάνεις. Κατά τα λοιπά, θα οποία προβλήματα θα λυθούν σύντομα. Μην ξεχνάτε πως όταν μιλάμε για αναβάθμιση λειτουργικού μιλάμε για αναβάθμιση μεν χωρίς όμως να χάσουμε δεδομένα δε, από το τηλέφωνο, εύκολο στα λόγια μόνο...
×
×
 • Create New...