Jump to content

George6633

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6.528
  • Εγγραφή

  • Days Won

    16
  • Αξιολογήσεις

    0%

George6633 last won the day on Ιούνιος 17 2025

George6633 had the most liked content!

4 Followers

About George6633

  • Ημ. Γέννησης 27/05/1994

Συσκευή

  • Συσκευή
    Poco X6 Pro

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    Τρίκαλα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

George6633's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • Very Popular Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

376

Φήμη

  1. Εντωμεταξύ μόνο εγώ βλέπω ότι με τις προσφορές για προπαραγγελιες το πάνε όλο και χειρότερα;Είδα στον Κωτσο λέει να κάνεις εγγραφή για να πάρεις 30€ έκπτωση αν το συνδυάσεις μαζί με ταμπλετ ή ρολόι;50€ έκπτωση δεν ήταν χωρίς προϋποθέσεις και κάποτε στέλναμε και καμιά συσκευή στο panda(αν δεν κάνω λάθος) και μας έβαζαν και 100€ στην τράπεζα;Τουλάχιστον να δίνουν το διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο με προπαραγγελια αλλιώς καλά είναι και από σκρουτζ το καλοκαίρι που θα πέσει κάτω από χιλιάρικο.
  2. Επιβεβαιώνω και μας πήγε χρόνια πίσω... Επειδή δεν έχω αυτή τη στιγμή ακουστικά,το δοκίμασες;;λειτουργεί κανονικά;
  3. Για βοηθήστε λίγο και μας τους καινούργιους στο iPhone τι συμβαίνει με το νέο iPhone και την μπαταρία ένα χρόνο μετά;έχει τέτοια διαφορά;😅
  4. Αυτή πήρα από public μαζί με ένα τζαμάκι όταν αγόρασα το τηλέφωνο σαν αρχική προστασία,δεν το έψαξα πολύ είναι η αλήθεια
  5. Ίσως να έπρεπε να περιμένω και εγώ λίγο έστω για το ασημί μιας και βλέπω ότι προχωράει η κατάσταση και είναι θετικό αυτό αλλά δεν πειράζει και το μπλε καλο είναι και μέσα στην μπλε θήκη είναι ένα κοντινό total black.με ανησυχεί λίγο βέβαια το γεγονός ότι η θήκη της apple δεν ειναι κλειστή πίσω ώστε να καλύπτει και το υπόλοιπο σημείο πέρα από τις κάμερες και έτσι προσέχω συνέχεια πως θα το βάλω μέσα σε τσέπες χωρίς άλλα αντικείμενα. Κατα τα άλλα το τηλέφωνο είναι τρομερό,μέρα με τη μέρα το συνηθίζω,μπαταρία,κάμερες κορυφή και το μόνο που όπως έγραψα ξανά δεν μου αρέσει τόσο είναι η συνομιλία,δεν ακούγεται καθαρά ο συνομιλητης και δυστυχώς πέρα από Nova δεν έχω κάποια από τις άλλες δύο για να δω μήπως είναι θέμα παρόχου.Αν έπρεπε να δώσω το τηλέφωνο και να πάω ξανά σε android,το μόνο που μου έχει κάνει το κλικ αυτες τις μερες είναι το Oneplus 15. Σας ευχαριστώ για την βοήθεια γιατί πράγματι είναι αρκετά που με μπέρδεψαν και δεν είχα ιδέα πως διορθώνονται.
  6. Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο,το έφτιαξα!
  7. Εδώ εννοείς;τι ακριβώς πρέπει να κοιτάξω;
  8. Ρε παιδιά αυτό που μου έχει ένα σωρό άκυρες επαφές με ξένα ονόματα και τηλέφωνα εξωτερικού τι είναι και πως τα διαγράφω;Υπάρχει κάποιος τρόπος αντί να τα σβήνω ένα ένα;
  9. Το κράξιμο στην apple είναι πάντα μια συνήθεια που πλέον έχει γίνει λατρεία για κάποιους
  10. Από ότι φαίνεται το πορτοκαλί είναι το περιζήτητο οπότε θέλει λίγη υπομονή.Εγω ήθελα το Silver και μετά το πορτοκαλί αλλά άνοιξε ένα μπλε διαθέσιμο στο site των public και το πήρα.
  11. Τρομερή μπαταρία,έχω πάθει πλάκα και το έχω φορτίσει μόνο μια φορά μετά από λίγες φορτίσεις που λένε ότι θέλουν τα τηλέφωνα για να στρώσει η μπαταρία δεν μπορώ να φανταστώ τι θα κάνει!
  12. Ναι έβαλα πριν σχεδόν ένα μήνα το Q VIP προσπαθώντας να μειώσω λίγο κάποια έξοδα,Το έδωσα το Samsung και έδωσα μια τελευταία ευκαιρία στο IPhone (μιας και έχω συνηθίσει με android).Νιώθω ότι στο Samsung είχα λίγο πιο καθαρή ομιλία,βέβαια δεν έχω πάει ακόμα στα Τρίκαλα που έχει πολύ πιο δυνατό σήμα και μιλάω και μέσα στο σπίτι που δεν έχει και το καλύτερο σήμα και η Nova δεν έχει και το HD+ οπότε ίσως λογικό
  13. Αναβαθμίστηκε η κεραία και καιρός ηταν και πολύ το χαρηκα…Δεν έχω εικόνα για τις άλλες δύο.Η μέτρηση έγινε προς το μεσημεράκι!
  14. Καλησπέρα σε όλη την παρέα…Δεν έχω προλάβει να διαβάσω τίποτα ακόμα και επειδή σε λίγες μέρες ξεκινάει και ο Μύλος των Ξωτικών και θα είμαστε όλη μέρα εκεί οπότε θα μείνω ακόμα πιο πίσω….Ελπιζω να είστε όλοι καλά.Μια ευχάριστη έκπληξη από τη nova στο Μεγαλοχωρι Τρικάλων,περίπου 7 χιλιόμετρα από τα Τρίκαλα και περίπου 1.5 χιλιόμετρο από την κεραία (enb 2566 και έγραφε 2100).Αν ξέρετε καποια εφαρμογή αντίστοιχη του netmonster για iPhone θα το εκτιμούσα.
×
×
  • Create New...