Jump to content

George6633

Members
 • Δημοσιεύσεις

  4.501
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

2 Followers

About George6633

 • Ημ. Γέννησης 27/05/1994

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Cosmote - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

George6633's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

 1. Επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ,έχω ένα συμβόλαιο στην πράσινη αλλά δεν με συμφέρει πια οικονομικα,υποτίθεται δίνω 22€ αλλά πάντα ξεφεύγω.Εχω έναν παλιό αριθμό F2G με τα 300' με 10€ και την προσφορά με τα 1500' για 25 μέρες.Αξιζει να τον κάνω κύριο αριθμό;Έχει αλλάξει κάτι;Θυμάμαι ότι τα 300' δεν συμφεραν πια έτσι όπως τα είχαν κάνει με χρέωση,τώρα δεν ξέρω τι παίζει.Μιλαω γύρω στα 600' το μήνα (κυρίως προς Cosmote) και θέλω και γύρω στα 3-4GB.
 2. Τέλος καλό όλα καλά ναι,μακάρι να είναι αυτό το θέμα αν ποτέ αντιμετωπίσει κανείς τέτοιο πρόβλημα.
 3. Μολις έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και υπάρχει το ίδιο πρόβλημα.. παίρνω τηλέφωνο και ξαφνικά μαυρίζει η οθόνη και μόνο όταν μου το κλείσει ο συνομιλητής ανοίγει ξανά.Σπανια μπορώ να χρησιμοποιήσω την οθόνη ενώ μιλάω και μάλιστα παρατήρησα ότι και στο messenger όταν πάω να ακούσω ένα φωνητικό μήνυμα τώρα μου κάνει το ίδιο..έχω φρικαρει,δεν το έχω πολύ καιρό το κινητό τι να κάνω Edit:Δεν το πιστεύω ποια ήταν η αιτία..Μου είχε πέσει το κινητό και είχε σπάσει το τζαμακι στην κάτω μεριά και για κάποιο λόγο που δεν ξέρω μου δημιουργούσε αυτό το πρόβλημα.Το διάβασα στον βοηθό Google (η κάτι τέτοιο) σαν λύση να αφαιρέσω το προστατευτικο αν δεν λειτουργεί σωστά η οθόνη και το έβγαλα και κατευθείαν έστρωσε.
 4. Δυστυχώς τα έκανα και τα δύο και ακόμα συνεχίζει.. Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει γίνει.Αν δεν βρω την λύση θα κάνω επαναφορά
 5. Καλησπέρα.. Εδώ και λίγες μέρες αντιμετωπίζω κάποια θέματα.Το ένα είναι ότι κάθε φορά που έχω κλειστή την οθόνη και πατάω το πλαϊνό κουμπί,ανοίγει και μου λέει μην καλύπτεται την περιοχή των ακουστικών,πατήστε το πλήκτρο της έντασης για απενεργοποίηση.Και το 2ο και ποιο σοβαρό είναι ότι όταν παίρνω ένα τηλέφωνο με το που πατήσω το πλήκτρο κλήσης μαυρίζει η οθόνη και για όση διάρκεια χτυπάει η μιλάω με τον άλλο δεν μπορώ να κάνω τίποτα.. Οταν κλείσω επανέρχεται.Τι μπορεί να έχω κάνει?
 6. Ευχαριστώ.. Εβαλα όλες τις ειδοποιήσεις ενεργές και βλέπουμε.Απλα αυτό έχω παρατηρήσει ότι αν δεν είναι η εφαρμογή στο παρασκήνιο δεν έρχεται η ειδοποίηση.
 7. Και γω προς το παρόν ευχαριστημένος είμαι τώρα το μαθαίνω... Θα ήθελα να έχει 6GB Ram,όχι ότι ενοχλει κάπου αλλά για αργότερα κυρίως για ψυχολογικούς λόγους.Δεν ξέρω αν έχεις social media,αλλά αν έχεις ξέρεις κάποιον τρόπο η τι φταίει με το messenger και πολλές φορές δεν μου χτυπάει ειδοποίηση για νέο μήνυμα;Μου το έκανε και στο προηγούμενο Xiaomi που είχα και μόνο αν έμπαινα στα μηνύματα το έβλεπα.
 8. Μόλις παρέλαβα το συγκεκριμένο κινητό... Το έχει κανείς;Κάποια γνώμη;Είναι οκ;
 9. Και γω από Κωτσοβολο 2 έχω πάρει.. Εχω παρατηρήσει κάποια διαφορά 4-5 ημερών στις προηγούμενες αναβαθμίσεις.
 10. Σ ευχαριστώ πολύ.. Δεν θέλω πολύ πράγματα αν και κάθε λειτουργία καλοδεχουμενη.. Θέλω να ακούω την μουσική μου όταν τρέχω χωρίς να έχω ενσύρματα ακουστικά και να είναι άριστη η ποιότητα.
 11. Μου ήρθαν και μένα τα δώρα σήμερα αλλά δεν τα έχω ανοίξει ακόμα τα ακουστικά,δεν ξέρω αν θέλω να τα κρατήσω μιας και δεν έχω δουλέψει ποτέ τέτοιου είδους ακουστικά.. Το μόνο δίλημμα είναι όταν πάω πχ για τρέξιμο κλπ,αξίζει σαν εφαρμογή στο αυτί η πρέπει να τα πιέζω συνέχεια;Γιατί βλέπω ότι δεν έχουν όλοι την ίδια γνώμη... Επίσης το μπάσο είναι καλό;Με ενδιαφέρει πολύ αυτό το κομμάτι για τραγουδια(από Spotify κυρίως)
 12. Περιμένω ένα τηλέφωνο από το τμήμα προσφορών της Nova μιας και την προφορά την πήραμε από κατάστημα,ίσως έχουν να μας δώσουν κάτι καλύτερο ώστε να αποφύγω και την φορητοτητα και αν όχι προχωράω..Τους έχω ζητήσει εδώ και 2 μέρες μέσω messenger και είπαν ότι θα με καλέσουν άμεσα αλλά δεν με έχουν ενοχλήσει ακόμα
 13. Δεν έχω παρατήσει κάτι η αλήθεια είναι αλλιώς θα με ενοχλούσε.
 14. Έχεις δίκιο μου είχε ξεφύγει εντελώς αυτή η επιλογή για φυσαλίδες... Να σαι καλά!!!
×
×
 • Create New...