Jump to content

George6633

Members
 • Δημοσιεύσεις

  5.096
 • Εγγραφή

 • Days Won

  4
 • Αξιολογήσεις

  0%

George6633 last won the day on Ιούνιος 2

George6633 had the most liked content!

2 Followers

About George6633

 • Ημ. Γέννησης 27/05/1994

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Cosmote - Ελλάδα

Περιοχή

 • Περιοχή
  Τρίκαλα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

George6633's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

 • Very Popular Rare
 • Dedicated Rare
 • Reacting Well Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

136

Φήμη

 1. Να ρωτήσω.. Εγω έκανα κάποτε camel μαλακό,μέχρι που χάλασε.. Τωρα κάνω χρυσή κασετίνα (βέβαια να τονίσω ότι χωρίς κάποιο αναψυκτικό,καφέ κλπ δεν μπορώ να το κάνω σκέτο) αλλά επειδή θέλω λίγο να μειώσω το κόστος αλλά και τα τσιγάρα που καπνίζω ημερησίως αποφάσισα να το γυρίσω σε καπνό.. Τι μου προτείνετε με βάση τις γεύσεις στις πιο πάνω μάρκες;Πήρα για αρχή drum original με rizzla πράσινα,φαίνεται ωραίος καπνός απλά θα ήθελα ένα κλικ παραπάνω ένταση (american blend φάση).Θα δω πως θα πάει με αυτόν απλά θα ήθελα μια ιδέα για να μην αρχίσω να αλλάζω ένα ένα τους καπνούς.. Κάποτε είχα κάνει old holborn yellow.Μου άρεσε γευστικά αλλά με έπιανε πονοκέφαλος και όχι γιατί ήταν βαρύς...
 2. "Οι συνδρομητές Συμβολαίου, Καρτοπρογράμματος και Καρτοκινητής που επηρεάζονται από την διακοπή του δικτύου 3G στην περιοχή τους, έχουν δικαίωμα αζήμιας καταγγελίας της σύμβασής τους εντός δύο (2) μηνών από την ημερομηνία διακοπής για την οποία θα ενημερωθούν μέσω του SMS (εξαιρουμένων τυχόν υπολοίπων επιδότησης συσκευής ή τερματικού εξοπλισμού)." Αυτό είναι το μήνυμα που σου δίνει την δυνατότητα να διακόψεις αζημιως η πρέπει να ρθει και άλλο με συγκεκριμένη ημερομηνία;
 3. Πήρα προσφορά για το κινητό στα 30€ το unlimited (27€ θα βγαίνει χωρίς τέλη) χωρίς να έχω σταθερό Vodafone.Πλεον βρέθηκα με 2 unlimited σε 2 εταιρίες οπότε λογικά θα κοπεί η μία. Σκέφτομαι στο κοντινό μέλλον να βάλω σταθερό Vodafone λόγω καλύτερης τιμής οπότε πρέπει να κοιτάξω πόση έκπτωση θα μου δώσει σε αυτή την περίπτωση.Στα Τρίκαλα δεν έχω κανένα πρόβλημα,υπάρχει ομως ένα ενδεχόμενο να μετακομίσω θεσσαλονίκη μέσα στο επόμενο έτος και εκεί δεν διαβάζω και τα καλύτερα αν και υπάρχει βελτίωση.
 4. Χάχα όχι καλός ήταν και πριν απλά έκανα πάντα την μέτρηση στα 20-30 μέτρα περίπου και έδινε λιγότερο.. Σήμερα βρέθηκα κάτω από την οικοδομή ακριβώς.Το κακό με την Vodafone είναι ότι έχει βάλει 2 κεραίες N78 (τις έχω ανεβάσει και με φωτογραφίες τις προάλλες) σε μια απόσταση 1 χιλιομέτρου περίπου και από την άλλη μεριά της πόλης δεν έχει αναβαθμίσει με αποτέλεσμα να έχει τρύπες σε συγκεκριμένα σημεία.Εγω βέβαια μένω από την μεριά των 2 κεραιών,καλό ή κακό θα φανεί στο μέλλον 😂
 5. Καλημέρα από Τρίκαλα.. Στο δρόμο κάτω απο την κεραία της Vodafone (πάνω ταράτσα 2οροφης οικοδομής).Τίμιος mediatek,αλλά θα ήθελα μια καλύτερη συσκευή κάτι τέτοιες στιγμές.
 6. Κάτι τέτοιες στιγμές,λυπάμαι που δεν έχω μια καλύτερη συσκευή για να πάρω τα μέγιστα αποτελέσματα και κάνω τις μετρήσεις με έναν κατά τα άλλα τίμιο mediatek.Τρικαλα απέναντι από το νοσοκομείο πολύ κοντά στο σπίτι μου.Η μέτρηση έγινε στο δρόμο κάτω απο την κεραία (σε ταράτσα 2οροφης οικοδομής) Υγ:πήρα και λίγο μεγαλύτερο download (1569).Upload το μέγιστο που πήρα.
 7. Πρώτη μέτρηση Vodafone,2η Cosmote και αντίστοιχα οι κεραίες 1 και 2...απο Νέους πόρους πλαταμωνα κλπ βλέπω την Vodafone να τα πάει πολύ καλά (εξαιρουμένων κάποιων σημείων).Τονιζω την Vodafone γιατί σε κάποια σημεία πιάνει και καλύτερα από Cosmote που είναι προφανώς πιο μπροστά αλλά βλέπω βελτίωση στους κόκκινους. Η μέτρηση έγινε Σοφάδες Καρδίτσας στον ΟΣΕ
 8. Πλαταμωνας Πιερίας κάτω από αυτή την κεραία.. Πρώτη μέτρηση Vodafone (με έριξε σε 4G) 2η Cosmote με 4G εξαρχής (δεν έχουν μεγάλη διαφορά οι ταχύτητες 5G στα σημεια που έκανα)
 9. Πρώτη μέτρηση με Cosmote και η 2η με Vodafone στους Νέους Πόρους Πιερίας.Καμια σχέση με πριν από 1,5 περίπου μήνα που ήμουν ξανά εδώ.5G έπιαναν σε κάποια σημεία και οι 2 με ελαφρώς καλύτερες ταχύτητες,όχι κάτι τρελό στα σημεία που έκανα τα τεστ.
 10. Βρέθηκα σήμερα στην συγκεκριμένη κεραία και έκανα τεστ.. Είχα μια αλφα απόσταση σχετικά,ήταν κλειδωμένα.. Υποθέτω σε αυτή συνδέθηκα.
 11. Ισχύει αυτό.. Έχω Cosmote και Vodafone και είναι η μέρα με τη νύχτα σε απλή ομιλία (2G).Επίσης και με Wind άκουγα πεντακάθαρα.Αν ο φιλος θέλει μόνο απλή ομιλία μην το φοβάται ας προχωρήσει με VF.
 12. Δεν ξερω τώρα πότε θα βρω ευκαιρία να ξαναπάω,απόσταση περίπου 10-15 βήματα από το λευκό σπιτάκι
 13. Μόλις κατάφερα να κάνω και την μέτρηση που χρωστούσα από χθες στην κεραία της Vodafone στα Τρίκαλα.Καλημερα σας.
×
×
 • Create New...