Jump to content

stratigos24

Members
  • Δημοσιεύσεις

    123
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About stratigos24

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

stratigos24's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Reacting Well Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Πολύ καλό. Δε βλέπω σειρές ιδιαίτερα. Αυτή την έβαλα τυχαία και με κράτησε. Τη ξεκίνησα την Πέμπτη που μας πέρασε και σήμερα έχω φτάσει στο 7ο επισοδειο της 2ης σεζόν. Το παρακάνουν λίγο θα έλεγα μερικά σημεία για να δέσουν την πλοκή και να σε κρατήσει περισσότερο, όμως παρολαυτα δε σε νευριάζει σε σημείο να το κράξεις και πετυχαίνουν το σκοπό τους, να έχεις δηλαδή ανυπομονησία για να δεις το επόμενο. ΥΓ: Αν δεν έχεις δει τα Ισπανικά έργα, el cuerpo και contratiempo, δες τα, είναι αρκετά καλά.
  2. Ωραία, σε ευχαριστώ!
  3. Έβαλα adguard premium και blokada και οι διαφημίσεις δε σταμάτησαν με κανένα. Μένει να κάνω root και να δοκιμάσω ένα-δυο ακόμα παρόμοια προγράμματα, αλλιώς πάω σε άλλη rom να δούμε. @tigio13 Ποιά custom έβαλες; @Vox Από media markt ελλάδας το είχα πάρει.
  4. Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Για να δεις πως έχουν τα πράγματα. Πήρα το κινητό για την κοπέλα μου τότε που βγήκε. Είχε το θέμα με τις τσόντες, έκανα αυτά που έλεγαν τότε και κανένα πρόβλημα μετά. Πριν κανένα εξάμηνο πέρασε το κινητό στα χέρια της μάνας μου και μετά από λίγο καιρό ξεκίνησαν να συμβαίνουν τα παραπάνω που περιέγραψα. Μόνο με ρομ λες λοιπόν;
  5. Ρε παιδιά για δώστε μια βοήθεια. Έχει η μάνα μου το εν λόγω κινητό και την έχει τρελάνει στις διαφημίσεις. Χτυπάει τηλέφωνο, πάει να το σηκώσει, βγαίνει διαφήμιση που γεμίζει την οθόνη με βίντεο/ληχο κλπ. Είναι στο fb, πάει να ανοίξει κάποιο σύνδεσμο, τσουπ διαφήμιση πάλι. Συνέχεια διαφημίσεις. Το γύρισα σε εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά χωρίς διαφημίσεις να κράτησε 1-2 μέρες. Έτρεξα 2 εφαρμογές για έλεγχο malware κλπ, δεν βρήκαν κάτι. Δεν είναι διαφημίσεις μόνο από τον browser είναι μέσα στο κινητό. Ακόμα, θυμάμαι στην αρχή που το αγοράσαμε είχε trojan από την εταιρεία και την κράζαν όλοι και είχα κάνει τη διαδικασία αφαίρεσης του και όλα οκ. (για να θυμίσω, πέταγε τσόντες και δημιουργούσε εικονίδια με τσόντες) Να έχει γίνει κάτι παρόμοιο τώρα με τις διαφημίσεις;; Να έχει μπει τίποτα περίεργο και να θέλει άλλη διαδικασία για να καθαρίσει;;
  6. stratigos24

    iPhone 7

    Μου ήρθε το παρακάτω μήνυμα, να το αγνοήσω;; https://i.imgur.com/xaKXrso.jpg
  7. Κοίτα, μια χαρά πήγαινε, τα ψιλολαγκάκια ήταν ελάχιστα, απλά σε σχέση πάντα με το k10 που έχω ήταν κάπως λιγότερο smooth στην κίνηση. Από εκεί και πέρα και η μπαταρία με χάλασε, τελείωνε αρκετά γρήγορα και δεν ήταν και αποσπόμενη, να πεις αν μου πέσει και άλλο η απόδοση με τον καιρό πάω παίρνω μια άλλη. Και τα home, back buttons κλπ με χάλασαν που δεν ακούγαν πάντα με την πρώτη όπως είπα. Όμορφη κατασκευή, notification led, κάμερες ίσως λίγο καλύτερες από του k10 που έχει αρκετά μέτριες. Από ζέστη, κάπως ζεσταινότανε στο πίσω μέρος, ίσως και λόγω της κατασκευής, αλουμίνιο κλπ. Γενικά δεν είναι ότι δεν θα το πρότεινα, απλά προτιμώ από όσο το είδα το k10 και για αυτό και το αλλάξαμε.
  8. Το πήρε τελικά η μάνα μου από τα media markt προσφορά στα 129 (και είχα και ένα πιστωτικό 30 ευρώ άρα 99) γιατί ενω της έλεγα να πάρει το lg k10 dual που έχω και εγώ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, ποτέ κόλλημα κλπ, εκείνης της άρεσε εκεί στο κατάστημα πιο καλά οπτικά το v7 lite και μου λέει, αυτό θέλω κλπ και έτσι το πήρε (είπα και εγώ 2gb ram, μπαταρία 2500 mah καλό φαίνεται). Το κράτησε 5 μέρες και από όσο είδα: - ήταν λίγο πιο αργό από το k10 και κάτι ψιλολαγγάκια, όχι τίποτα ιδιαίτερο αλλά είχε καπως.. - στο antutu έβγαλε 25000 το k10 dual βγάζει 36000 κοντά - η μπαταρία πολύ χειρότερη από την 2300 mah του k10, έπεφτε πολύ γρήγορα - τα κουμπιά home, back, μερικές φορές ''ακούγανε'' με τη 2η - χειρότερο ui από το k10 Ενημερωτικά, το επιστρέψαμε και πήραμε το lg k10 dual (139 το είχαν). Στα media σου λένε ότι αν δεν το θέλεις μέσα στις επόμενες 14 μέρες από την αγορά μπορείς να το φέρεις πίσω με κουτιά και όλα τα συνοδευτικά και να πάρεις τα χρήματα σου ή κάτι άλλο. Αν το έχεις ανοίξει σου κόβουν ένα 10% (έτσι μας έκοψαν 12.9 ευρώ) και δώσαμε άλλα 20 ευρώ για το k10.
  9. stratigos24

    LG K10

    Γιατί είμαι τόσο ευχαριστημένος 4 μήνες τώρα με το τηλέφωνο αυτό (lg k10 dual... ούτε ένα κόλλημα ποτέ..) που φοβάμαι μήπως αλλάξει κάτι προς το χειρότερο.
  10. stratigos24

    LG K10

    Και εμένα μου το έκανε σήμερα, αλλά το σταμάτησα. https://www.mylgphones.com/lg-k10-dual-lte-lg-k430dse-received-software-update-stock-kdz-firmware-availalbe-for-download.html
  11. Μιας και δεν βλεπω να υπάρχει θέμα για αυτό το μοντέλο άνοιξα εγώ. Αν υπάρχει και δεν το είδα παρακαλώ το μήνυμα να μεταφερθεί. Εχει κάποιος το εν λόγω κινητό να μας πει 2 λόγια για το αν τρώει κολληματακια και αν η μπαταρία πέφτει γρήγορα ;
  12. stratigos24

    ZTE Blade V

    Καλησπέρα. Θέμα για τα v7 και v7 lite υπάρχει στο forum;
  13. stratigos24

    LG K10

    Nougat θα πάρει;
  14. stratigos24

    LG K10

    Κάποιο πρόγραμμα κάμερας πέραν από το ''μαμα'' που να βγάζει πιο καλές φωτό; Γενικά δεν είμαι ευχαριστημένος από τις κάμερες του (το razr i μου έβγαζε πολύ καλύτερες φωτό αλλά και βίντεο), πρέπει να είσαι πολύ σταθερός αλλιώς είναι κουνημένες, η ποιότητα πολύ μέτρια κλπ κλπ.
  15. stratigos24

    LG K10

    Ναι, κανονικά, όπως είπε και ο φίλος απο πάνω. Με το κουμπί δεν το έχω κλειδώσει\ξεκλειδώσει ουτε μια φορά. :p
×
×
  • Create New...