Jump to content

Itchrist86

Members
 • Δημοσιεύσεις

  12.086
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

About Itchrist86

 • Ημ. Γέννησης Ιούλιος 27

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  AT&T (US) / COSMOTE (GR)

Itchrist86's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

 1. Itchrist86

  iPhone 11

  Εγκατέστησε την εφαρμογή E Radio https://apps.apple.com/us/app/e-radio-tunein-and-stream-music-sports-news/id776881885
 2. Η τελευταία έκδοση έχει ενσωματώσει αρκετά καλούδια σχετικά με την προστασία της ιδιοτικότητας, όπως social tracking protection για cross-site tracking, content blocking, και αλλα, ενώ σου παρέχει τη δυνατότητα protections report, με στοιχεία για το τι έχει μπλοκαριστεί κάθε φορά. Επιπλέον, εγώ χρησιμοποιώ το uBlock Origin.
 3. Και επειδή το αναφέρει η ιστοσελίδα αυτή, σημαίνει πως είναι αλήθεια; Ότι θέλει ο καθένας γράφει. Στις αρχές του Ιούνη θα μάθεις για ποιες συσκευές θα πάψει η υποστήριξη και για ποιες όχι.
 4. Αν υπάρχει ασυμβατότητα, κατά πάσα πιθανότητα δε θα εκκινεί ο υπολογιστής. Για να δεις πόση RAM αναγνωρίζει το λειτουργικό σύστημα Windows, πάτα το συνδυασμό πλήκτρων Win + X, αλλιώς με δεξί κλικ επάνω στο κουμπί του μενού "Έναρξης" επίλεξε "Σύστημα" από το μενού που θα εμφανιστεί. Στο παράθυρο που εμφανίζεται, την ποσότητα της RAM θα τη δεις στη λεζάντα "Εγκατεστημένη RAM".
 5. Ό,τι είπε ο matersci. Κράτα ένα αντίγραφο ασφαλείας και απενεργοποίησε το Find My iPhone μαζί με το PIN κλειδώματος.
 6. Εγώ πάντως, το μήνυμα που ήθελες καλοπροαίρετα να περάσεις, το έπιασα.;)
 7. Itchrist86

  iPhone 7

  Δεν γίνεται αυτό που ζητάς. Οι μόνες σχετικές επιλογές που είναι διαθέσιμες, θα τις βρεις στις Ρυθμίσεις > Προσβασιμότητα > Συντόμευση Προσβασιμότητας.
 8. Η ανάλυση της οθόνης του SE είναι 1136×640 pixel. Αντιθέτως, το 6S έχει οθόνη ανάλυσης 1334×750 pixel - ουσιαστικά ίδιο πλάτος με λίγο μεγαλύτερο μήκος. Ωστόσο, βίντεο ανάλυσης 1080p (1920×1080) ή 1440p (2560×1440) γίνονται downscaled για να απεικονιστούν στις οθόνες αυτές. Ως εκ τούτου, δεν πρόκειται να δεις εμφανή διαφορά μεταξύ των δύο αναλύσεων, στην οθόνη του κινητού σου.
 9. 1. Το μέγεθος είναι απαγορευτικό για χρήση ως κινητό, όπου θα πρέπει να το έχεις πάντα μαζί σου. 2. Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις κανένα iPad ως συσκευή τηλεφώνου, διότι δε διαθέτουν δυνατότητα τηλεφωνικών κλήσεων. Μόνο κλήσεις FaceTime παρέχουν τη δυνατότητα να κάνεις, αλλά και να απαντάς σε όλων των ειδών τις κλήσεις, εφόσον έχεις στην κατοχή σου ένα iPhone με ενεργοποιημένη τη λειτουργία Continuity.
 10. Εγώ έχω αυτό. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.
 11. Itchrist86

  iPhone 7

  Ο φίλος πιο πάνω αναφέρεται στη διαδικασία διαμόρφωσης της συσκευής ως καινούργιας, έπειτα από επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων - επιλογή "Περιεχόμενο και Ρυθμίσεις," στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Επαναφορά. Απόρροια αυτού, φυσικά, θα είναι η ολική διαγραφή όλων των δεδομένων που περιέχει η συσκευή σου, αυτή τη στιγμή.
 12. Itchrist86

  iPhone X

  Τι λέτε βρε παιδιά...;:blink: Η συσκευασία έρχεται, εκτώς των άλλων, με ακουστικά - τα γνωστά EarPods με το βύσμα Lightning. Να το πας αμέσως πίσω. Περιεχόμενα Συσκευασίας: iPhone με iOS 11 EarPods με βύσμα Lightning Προσαρμογέας Lightning σε υποδοχή ακουστικών 3,5 mm Καλώδιο Lightning σε USB Τροφοδοτικό USB Έντυπα οδηγιών
 13. Ενδιαφέρουσα παρατήρηση φίλε. Θα δοκιμάσω να κάνω και πάλι ένα benchmark, με τη μπαταρία να είναι σε χαμηλά επίπεδα.
 14. Η πρόσφατη αποκάλυψη πως η Apple μειώνει το χρονισμό των επεξεργαστών στα iPhone 6 και 6S, με τη πάροδο του χρόνου και συναρτήσει της φθοράς της μπαταρίας, εκτός του πως με ενόχλησε, μου κίνησε το ενδιαφέρον. Έτσι αποφάσισα να δοκιμάσω κάτι ανάλογο και εγώ ο ίδιος, ώστε να διαπιστώσω ιδίοις όμμασι εάν πρόκειται πράγματι για γενική πρακτική που ακολουθεί η Apple σε όλες τις συσκευές της, ή είναι κάτι που εφαρμόζει μόνο στα 6 και 6S, ή απλά η όλη ιστορία είναι μούφα. Οι συσκευές που χρησιμοποίησα είναι ακριβώς οι ίδιες, με μόνη διαφορά την ηλικία. Συγκεκριμένα, έτρεξα το Geekbench 4 σε δύο iPhone 6S Plus. Η μια συσκευή είναι ηλικίας 2 ετών, αγορασμένη τον Νοέμβριο του 2015, και η μπαταρία της έχει μια σχετική φθορά. Αντιθέτως, η δεύτερη συσκευή είναι μόλις 3 μηνών, αγορασμένη τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, και η μπαταρία της είναι καινούρια, με ελάχιστες φορτήσεις. Επίσης, αμφότερες οι συσκευές τρέχουν την έκδοση 10.3.3 του iOS, είναι χωρητικότητας 64 GB και ο επεξεργαστής τους ειναι κατασκευής Sumsung (N66AP). Πριν τρέξω το benchmark, φόρτισα πλήρως και τις δύο συσκευές, έκλεισα τυχών εφαρμογές που έτρεχαν στο παρασκήνιο και τους έκανα και από μια επανεκκίνηση. Τα αποτελέσματα φαίνονται παρακάτω. Το screenshot στα δεξιά είναι από τη νέα συσκευή, ενώ αυτό στα αριστερά ανήκει στη συσκευή των 2 ετών. Όπως βλέπετε όχι μόνο δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιου είδους μείωση των επιδόσεων μεταξύ των συσκευών, αλλά η παλιότερη συσκευή, με την φθαρμένη μπαταρία, πετυχαίνει καλύτερη βαθμολογία και στα επιμέρους τεστ, αλλά και στο σύνολο. Ως εκ τούτου, καταλήγω στα δύο παρακάτω συμπεράσματα: είτε ο υποχρονισμός των επεξεργαστών συμβαίνει μόνο στα μοντέλα 6 και 6S, καθώς φθείρεται η μπαταρία τους, είτε απλά πρόκειται περί προσπάθειας δημιουργίας θέματος εκ του μη όντος, για ακόμη μια φορά. Λεπτομέρειες της κατάστασης των μπαταριών με τη χρήση του προγράμματος iBackupBot. Νέα συσκευή: CycleCount: 23 DesignCapacity: 2725 FullChargeCapacity: 2700 Status: Success Παλαιά συσκευή: CycleCount: 275 DesignCapacity: 2725 FullChargeCapacity: 2400 Status: Success
×
×
 • Create New...