Jump to content

AgentGolder

Members
 • Δημοσιεύσεις

  232
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

About AgentGolder

 • Ημ. Γέννησης 03/01/1991

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Vodafone - Ελλάδα

AgentGolder's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

 1. Καλησπέρα. Τώρα το είδα γιατί δε μ'ειδοποίησε. ΆΜα δεν το'χεις βρει ακόμα, θα σου ανεβάσω ότι έχω...

  Καλή χρονιά νά'χεις.

 2. καλησπερα!εχεις ακομη το firmware του Ν86 ??? :)
 3. Εύχομαι ο καινούριος χρόνος να φέρει σε όλους ότι πραγματικά επιθυμούν. Υγεία, αληθινή αγάπη και ευτυχία. Σας ευχαριστώ πολύ που διατηρείτε μέχρι σήμερα αυτή τη σελίδα, Αποτελεί εξερετική πηγή πληροφόρησης. Καλή Χρονιά, Χρόνια καλά και Πολλά!
 4. Αν έχει τα Ελληνικά στο firmware σίγουρα όχι. Για να μπορέσει ν'ανοίξει στον browser θα χρειαστείς ένα αρχείο που θα πρέπει πρώτα να εγκατασταθεί. Δεν ξέρω αν δουλεύει ακόμα ή επίσημη εφαρμογή του (συνήθως είναι εγκατεστημένη στις εφαρμογές) ή κάποια άλλη αντίστοιχη...
 5. Ναι υπάρχει, θα σου το στείλω σελίγο.
 6. Ναι χακάρεται με τη μέθωδο του Norton Symbian hack. Θα σου το στείλω σελίγο.
 7. Πλέων απο Opera mobile store (apps.opera.com), απ'το el.softonic.com, αλλά και απ'το my-symbian.com. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους.
 8. Καλησπέρα και απο'μένα. Θέλω να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις: 1. Ξέρετε αν οι συσκευές που προορίζονται για τις αγορές της Ασίας όπως πχ Samsung Galaxy Golden και LG Smart wine είναι συμβατές με τις συχνότητες των δυκτίων των ελληνικών παρόχων κινητής τηλεφωνίας; 2. Υπάρχει τρόπος σ'αυτές τις συσκευές να περαστεί η Ελληνική γλώσσα με κάποιον τρόπο σε περιβάλλον και πληκτρολόγιο; Να είστε όλοι καλά, συγχαριτήρια για τα live! Καλή εβδομάδα και καλή συνέχεια.
 9. Δε μπορώ πια να δοκιμάσω στο συγκεκριμμένο παράδειγμα γιατί όπως είδη θα ξέρετε είναι μόνο επί πληρωμή, αλλά υπήρχε ένα πρόβλημα στις εφαρμογές ανάγνωσης οθόνης που δεν διάβαζαν το νέο περιεχόμενο σε μια σελίδα μετά από κάποια ενέργεια χωρίς να γίνεται επαναφόρτωση αυτής εξολοκλήρου. Σε μία έκδωση της μιας από τις 2 διορθώθηκε, ενώ στη δεύτερη παραμαίνει για πάντα! Καλή συνέχεια σε όλους σας.
 10. Γεια σε όλους σας! Πώς πήγανε οι καλοκαιρινές διακοπές και τα μπάνια; Από τις 6 Ιανουαρίου φέτως (το 2014), βρήκα οτι δε μπορώ πλέων να μπω απ'όλα τα Symbian S60 τηλέφωνα σε ιστοσελίδες όπως "https://www.kotsovolos.gr/site/login.jsp", "https://www.sendspace.com/" και "https://www.dropbox.com/". Στις παλιότερες συσκευές όπως N86 και N96/παλιότερες εκδώσεις του browser από την 7.3, στο πρώτο παράδειγμα βγάζει το μήνυμα σφάλματος "Ιστός: Αδυναμία δημιουργίας ασφαλούς σύνδεσης με το διακωμιστή" και στ'άλλα δύο "Ιστός: Η εκτέλεση της ενέργειας δεν είναι δυνατή". Στις πιο πρόσφατες συσκευές όπως E52, εμφανίζεται και για τα 3 μια σελίδα σφάλματος. Θα δοκίμαζα τον Opera, όπως οι περισσότεροι απο'σας θα κάνατε στη θέση μου, αλλά δεν είναι προσβάσιμος με τις εφαρμογές ανάγνωσης οθόνης σε αυτήν την πλατφόρμα. Μέχρι τώρα, δοκίμασα μερικούς δημόσιους proxy servers βάζοντας διεύθυνση και θύρα στη σχετική ρύθμιση του σημείου πρόσβασης αλλά το πρόβλημα δεν λύνεται! Μόνο με δημόσιους proxy servers μέσω ιστοσελίδας κατάφερα να μπω στο δεύτερο και στο τρίτο, αλλά όχι στο πρώτο. Βγάζει για κάποιον λόγο οτι η σελίδα δεν βρέθηκε. Πιθανών χρειάζεται κάτι άλλο για το πρώτο μήνυμα σφάλματος... Σύμφωνα με το "http://gigaom.com/2013/01/10/nokia-yes-we-decrypt-your-https-data-but-dont-worry-about-it/", η Nokia κάνει αποκρυπτογράφηση των δεδομένων των χρηστών σε ασφαλείς ιστοσελίδες (https). Οπότε λογικά κάποια διεύθυνση ενός διακωμιστή μεσολάβησης (proxy server θα είναι κάπου αποθηκευμένη (σε κανένα αρχείο)... Ξέρει κανένας απο'σας ποιό είναι αυτό; Σας θυμίζω οτι μέχρι το τέλως του 2013, οι σελίδες άνοιγαν κανονικά. Από τις αρχές του 2014, (6 Ιανουαρίου το παρατήρησα εγώ, μπορεί να έγινεαπό την 1η με τη διακοπή υποστήρηξης του Symbian). Δεν είμαι σίγουρος αν διορθώνεται ενημερώνοντας τα πιστοποιητικά (SSL) στο τηλέφωνο. Μήπως ξέρει κάποιος απο'σας σε ποιά διαδρομή αποθηκεύονται τα πιστοποιητικά που βλέπουμε στη διαχείριση πιστοποιητικών; Να είστε όλοι καλά, καλή συνέχεια.
 11. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Μήπως υπάρχει κάποια εφαρμογή ή άλλος τρόπος για να βλέπουμε τηλεοπτικά κανάλια όπως ο Alpha? Κάτι αντίστοιχο που κάνουμε είδη με τα ραδιόφωνα μέσω Core player ας πούμε...
 12. Καλή χρονιά, χρόνια καλά και πολλά σε όλους. Με υγεία, ευτυχία και ότι επιθυμείτε.
 13. Καλησπέρα και καλή εκπομπή! Το είχα ξαναρωτήσει και την προηγούμενη φορά αλλά δεν το κουβεντιάσαμε επαρκός, καθώτι νομίζατε οτι μιλούσα για το qwerty πληκτρολόγιο. Γιατί έχει τόσο πολύ υποτιμηθεί το φυσικό αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο, σαν αυτό που έχει για παράδειγμα το Nokia E52 μόνο στα smartphones? Στα ..."απλής χρήσης" δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Ξέρουμε τελικά γιατί δεν κυκλοφόρησε το Samsung Galaxy folder? Αν εξακολουθούσε να υπάρχει στην αγορά η ελευθερία επιλογής και στα smartphones, όπως στα Symbian της Nokia θα εξυπηρετούσε πολύ κόσμο, ιδίως τ'άτομα με οπτική αναπειρία...
 14. Γιατί σήμερα κατά τη γνώμη σας υπάρχει έληψη συσκευών με φυσιολογικό πληκτρολόγιο στα Smartphones? Επί Symbian υπήρχε μια μεγάλη γκάμα επιλογής διαφορετικών στυλ συσκευών. Αντιθέτος αυτό δεν ισχύει για τις συσκευές απλής χρήσης. Καλή συνέχεια! Δεν εννωούσα το querty πληκτρολόγιο, αλλά το φυσικό αλφαριθμητικό όπως πχ έχει το E52.
×
×
 • Create New...