Jump to content

Mythozz

Members
 • Δημοσιεύσεις

  12.980
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  100%

About Mythozz

 • Ημ. Γέννησης 30/04/1978

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Cosmote - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

Mythozz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Φήμη

 1. Και εσείς καλό είναι να συμμετέχετε στα πλαίσια του θέματος. Έχετε γεμίσει 20 σελίδες με συνομιλίες chat από που πήρε ο ένας το Android TV Box, απαντάει ο άλλος εκεί είναι πιο φθηνό, δίνει ο άλλος εγώ το αγόρασα χθες 77$ κ.ο.κ. Και ξεκάρφωτα σχόλια ενδιάμεσα που έχουν νόημα - όπως το πάνε χαμένα γιατί μερικοί δεν θέλετε να ανταλλάξετε PM και σπαμάρετε το θέμα. Αγαπητοί, στο θέμα μιλάμε για Android TV boxes. Τι νόημα έχει για κάποιον που ενδιαφέρεται να μάθει πληροφορίες για το συγκεκριμένο ζήτημα να διαβάζει σελίδες επί σελίδων από chat για μαγαζιά κλπ; Ο άνθρωπος έχει TV box θέλει πληροφορίες να το σετάρει. Και ΔΕΝ παίρνει απάντηση επειδή μερικοί έχουν χάσει το νόημα του topic. :mad: 1) Θέλετε να ενημερώσετε από που το αγοράσατε; Βάλτε τιμή και όνομα καταστήματος. 2) Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Στείλτε PM στον εκάστοτε χρήστη. Στο θέμα αυτό γίνεται συζήτηση γενικά για τα Android TV Boxes, δίνεται support, βοήθειες, πληροφορίες ακόμα και απαντήσεις σε έρευνες αγοράς. Όχι όμως με links. Υ.Γ. Και σε κάποιον που αναφέρθηκε στην κεντρική σελίδα οτι ανεβαίνουν τέτοια links, ναι ανεβαίνουν γιατί είναι διαφήμιση εκεί. Μέσα στο forum απαγορεύονται. Μείνετε στο θέμα λοιπόν, το ζήτημα έληξε. Ευχαριστώ.
 2. Καλησπέρα! Εδώ και λίγες ημέρες επιχειρείται μία αλλαγή στο social media κομμάτι της κοινότητάς μας και στα πλαίσια αυτά υπάρχει αυτή η «στροφή» στον τρόπο επικοινωνίας. Πάνω από κάθε αλλαγή τακτικής όμως, πάνω από κάθε επιλογή δική μας, είναι η άποψή σας και οι εντυπώσεις/παρατηρήσεις σας. Το άτομο που έχει αναλάβει το συγκεκριμένο κομμάτι θα ενημερωθεί για αυτό ώστε να γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις και αλλαγές. Λυπάμαι για την όποια αναστάτωση προκλήθηκε, θα φροντίσω να διορθωθεί. ;)
 3. Να είσαι καλά, συγνώμη για την ταλαιπωρία ;)
 4. Δεν υποστηρίζουμε ftp ανέβασμα για κάποιο χρονικό διάστημα. Μπορείς να ανεβάζεις τα αρχεία σε άλλα upload.to services και να δίνεις το link ;)
 5. Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Προστέθηκαν όλα όσα ζητήσατε :up:
 6. Οι Mods έχουν λάβει εντολές για το πως να διαχειρίζονται τις πολύ δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να αντιμετωπίσουν στο δεύτερο μεγαλύτερο forum της χώρας. Προτείνω να ακολουθείτε πρωτίστως τους ΟΠΧ, και μετά να κάνετε την κριτική σας. Θα αποφύγετε έτσι άβολες καταστάσεις στις περισσότερες των περιπτώσεων. Να είστε σίγουροι οτι ελέγχονται για τα όσα κάνουν από εμένα, αφού πρώτα έχουμε αναλύσει το τι συνέβει και κυρίως, ποιο μέλος της κοινότητάς μας το έκανε. Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση πάντως, την εκτιμώ ιδιαίτερα κάθε φορά, το γνωρίζετε αυτό.
 7. Καλησπέρα σε όλους. Προστέθηκαν όλα όσα ζητήσατε. ;)
 8. Παρακαλώ ΗΡΕΜΙΑ και να σεβαστείτε ο ένας τον άλλο εδώ μέσα. :down: Ευχαριστώ. Συνεχίστε στο θέμα.
 9. Έλα μην τον πειράζεις :p Και εγώ το πεθύμησα το χιόνι :p Λίγο έμεινε ;)
 10. Τις μεταφέραμε στο Λοιπά Κινητά, δεν τις σκοτώσαμε :p
 11. Μην ανησυχείς, δεν «πέθανε» το θέμα της Nokia, μεταφέρθηκε απλά στο Λοιπά Κινητά. Λογική κίνηση όταν πλέον η εταιρία δεν φτιάχνει συσκευές καιδεν δημιουργούνται πλέον νέα θέματα εκεί. Όταν επανέλθει δριμύτερη να είσαι σίγουρος οτι θα βγει στην κεντρική του forum και πάλι. ;)
×
×
 • Create New...