Jump to content

VeCo

Members
 • Δημοσιεύσεις

  15.639
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

About VeCo

 • Ημ. Γέννησης Νοέμβριος 25

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Cytamobile-Vodafone - Κύπρος

VeCo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

 1. Δεν υπάρχει λόγος, μπορούμε να συζητάμε για τον φετινό, τον επόμενο, τον προηγούμενο και όποιο διαγωνισμό θέλουμε. :)
 2. Μεταφέρεται στο My Music, μετονομάζεται σε Eurovision. Continue. :)
 3. Δεν πρέπει να καθιερωθεί τρόπος. Είναι κοινή λογική ότι ποστ του τύπου Δεν προσφέρουν τίποτα στην συζήτηση. Ο κόσμος μπαίνει να διαβάσει 1-2 πράγματα για μια ταινία, δεν μπαίνει για να δει πόστερ-αφίσα στην παραλιακή, ούτε για να δει πως γίνεται το copy-paste της διεύθυνσης της ταινίας. Αφιερώστε ένα ακόμη λεπτό από την ζωή σας για να πείτε κάτι περισσότερο μια ταινία που σας άρεσε (ή όχι). Αυτά τα ολίγα και συνεχίζουμε on topic.
 4. Guys, προσπαθήστε να είστε λιγότερο «σπαρτιάτες» στις κριτικές και τις πληροφορίες. Βάλτε και κανένα τίτλο της ταινίας, δεν είναι ανάγκη να πρέπει ο άλλος να μπει στην IMDB να δει σε ποια ταινία αναφέρεστε...
 5. Υπάρχει και σχόλιο κάπου ή ανεβάζουμε μόνο πόστερς; :rolleyes: Υ.Γ. Και για να είμαστε πιο ακριβείς, «σεντόνια» πόστερς... Υ.Γ.2 That's more like it. ;)
 6. Καλό θα ήταν να έβαζες τον τίτλο της ταινίας, ούτως ώστε να μην χρειάζεται να ακολουθήσει κάποιος τον σύνδεσμο για να δει σε ποια αναφέρεσαι. Επίσης, καλό θα ήταν να ήσουν λιγότερο λακωνικός στην κριτική σου. :)
 7. Εδώ συζητάμε για ταινίες. Το θέμα για τις σειρές είναι εδώ. :)
 8. Απεβίωσε σε ηλικία 74 ετών ο Λουκιανός Κηλαηδόνης.
 9. Ελπίζω πάντως να πάει καλύτερα η φάση με τον Κουήν...
 10. Μην είσαι κακός. :p Πάντως ξεκίνησε λίγο χάλια η αλήθεια...
 11. Τα μηνύματα που αφορούσαν το Μετρό στη Θεσσαλονίκη μεταφέρθηκαν εδώ. Συνεχίζουμε επί του θέματος. :)
 12. Συμφωνώ απόλυτα. :) Δεν διαφωνώ ακριβώς, απλά σκέψου και το εξής: τοπία που είναι όμορφα, το να τα δεις σε μια ταινία δεν σημαίνει ότι κατάφερε και κάτι ο σκηνοθέτης που τα δείχνει. Το ίδιο και με τα CGI γραφικά. Το να σε κάνει όμως να δεις κάτι ασυνήθιστο ως όμορφο (βλ. σκοτεινά δωμάτια), είναι κάπως κατόρθωμα. Εδώ ακόμη και την τουαλέττα όμορφη την βρήκα. :p +1 :worry: Ακριβώς! ;)
 13. Περί ορέξεως, ουδείς λόγος. :) Το ίδιο με το πιο πάνω. :) Αντιθέτως, την «Αλίκη» δεν θα την θεωρούσα πανέμορφη ταινία. Εξάλλου το λες και μόνος σου, το μεγαλύτερο μέρος είναι σκοτεινά δωμάτια, αλλά κοίταξε λίγο την σκηνή που έρχεται ο τύπος να πάρει την Fanning από το motel. ;) Επιμένω στον πανέμορφη, ακριβώς για το γεγονός ότι οι εικόνες στα σκοτεινά δωμάτια - και όχι μόνο - είναι στημένες εξαιρετικά (σε αυτό βοηθάει και η φωτογραφία). Ακριβώς. Το τι αρέσει στον καθένα είναι υποκειμενικό. Δεν είπα επ' ουδενί (νομίζω :p) ότι πρόκειται για αριστούργημα. Τα τεχνικά μέρη της ταινίας με ενθουσίασαν. Σκηνοθεσία, μουσική, φωτογραφία κλπ., τα βρήκα εκπληκτικά. Απο κει και πέρα, κατάλαβα τι ήθελε να δείξει ο Ρεφν, τι είχε στο μυαλό του, αλλά το σενάριο ήταν κακό, με αποτέλεσμα να βγει μια μέτρια ταινία. Και μια και λέμε μέτρια, να πω ότι θα της έβαζα 5,5/10, μόνο και μόνο για τα προαναφερθέντα. Υ.Γ. Πόσο όμορφη αυτή η Fanning... :love:
×
×
 • Create New...