Jump to content

VeCo

Members
 • Δημοσιεύσεις

  15.639
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by VeCo

 1. Δεν υπάρχει λόγος, μπορούμε να συζητάμε για τον φετινό, τον επόμενο, τον προηγούμενο και όποιο διαγωνισμό θέλουμε. :)
 2. Μεταφέρεται στο My Music, μετονομάζεται σε Eurovision. Continue. :)
 3. Δεν πρέπει να καθιερωθεί τρόπος. Είναι κοινή λογική ότι ποστ του τύπου Δεν προσφέρουν τίποτα στην συζήτηση. Ο κόσμος μπαίνει να διαβάσει 1-2 πράγματα για μια ταινία, δεν μπαίνει για να δει πόστερ-αφίσα στην παραλιακή, ούτε για να δει πως γίνεται το copy-paste της διεύθυνσης της ταινίας. Αφιερώστε ένα ακόμη λεπτό από την ζωή σας για να πείτε κάτι περισσότερο μια ταινία που σας άρεσε (ή όχι). Αυτά τα ολίγα και συνεχίζουμε on topic.
 4. Guys, προσπαθήστε να είστε λιγότερο «σπαρτιάτες» στις κριτικές και τις πληροφορίες. Βάλτε και κανένα τίτλο της ταινίας, δεν είναι ανάγκη να πρέπει ο άλλος να μπει στην IMDB να δει σε ποια ταινία αναφέρεστε...
 5. Υπάρχει και σχόλιο κάπου ή ανεβάζουμε μόνο πόστερς; :rolleyes: Υ.Γ. Και για να είμαστε πιο ακριβείς, «σεντόνια» πόστερς... Υ.Γ.2 That's more like it. ;)
 6. Καλό θα ήταν να έβαζες τον τίτλο της ταινίας, ούτως ώστε να μην χρειάζεται να ακολουθήσει κάποιος τον σύνδεσμο για να δει σε ποια αναφέρεσαι. Επίσης, καλό θα ήταν να ήσουν λιγότερο λακωνικός στην κριτική σου. :)
 7. Εδώ συζητάμε για ταινίες. Το θέμα για τις σειρές είναι εδώ. :)
 8. Απεβίωσε σε ηλικία 74 ετών ο Λουκιανός Κηλαηδόνης.
 9. Ελπίζω πάντως να πάει καλύτερα η φάση με τον Κουήν...
 10. Μην είσαι κακός. :p Πάντως ξεκίνησε λίγο χάλια η αλήθεια...
 11. Τα μηνύματα που αφορούσαν το Μετρό στη Θεσσαλονίκη μεταφέρθηκαν εδώ. Συνεχίζουμε επί του θέματος. :)
 12. Συμφωνώ απόλυτα. :) Δεν διαφωνώ ακριβώς, απλά σκέψου και το εξής: τοπία που είναι όμορφα, το να τα δεις σε μια ταινία δεν σημαίνει ότι κατάφερε και κάτι ο σκηνοθέτης που τα δείχνει. Το ίδιο και με τα CGI γραφικά. Το να σε κάνει όμως να δεις κάτι ασυνήθιστο ως όμορφο (βλ. σκοτεινά δωμάτια), είναι κάπως κατόρθωμα. Εδώ ακόμη και την τουαλέττα όμορφη την βρήκα. :p +1 :worry: Ακριβώς! ;)
 13. Περί ορέξεως, ουδείς λόγος. :) Το ίδιο με το πιο πάνω. :) Αντιθέτως, την «Αλίκη» δεν θα την θεωρούσα πανέμορφη ταινία. Εξάλλου το λες και μόνος σου, το μεγαλύτερο μέρος είναι σκοτεινά δωμάτια, αλλά κοίταξε λίγο την σκηνή που έρχεται ο τύπος να πάρει την Fanning από το motel. ;) Επιμένω στον πανέμορφη, ακριβώς για το γεγονός ότι οι εικόνες στα σκοτεινά δωμάτια - και όχι μόνο - είναι στημένες εξαιρετικά (σε αυτό βοηθάει και η φωτογραφία). Ακριβώς. Το τι αρέσει στον καθένα είναι υποκειμενικό. Δεν είπα επ' ουδενί (νομίζω :p) ότι πρόκειται για αριστούργημα. Τα τεχνικά μέρη της ταινίας με ενθουσίασαν. Σκηνοθεσία, μουσική, φωτογραφία κλπ., τα βρήκα εκπληκτικά. Απο κει και πέρα, κατάλαβα τι ήθελε να δείξει ο Ρεφν, τι είχε στο μυαλό του, αλλά το σενάριο ήταν κακό, με αποτέλεσμα να βγει μια μέτρια ταινία. Και μια και λέμε μέτρια, να πω ότι θα της έβαζα 5,5/10, μόνο και μόνο για τα προαναφερθέντα. Υ.Γ. Πόσο όμορφη αυτή η Fanning... :love:
 14. Είδα επιτέλους το The Neon Demon (εννοείται στην καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου και εικόνας). Λοιπόν, νομίζω ότι το τι ακριβώς θέλει να δείξει ο Ρεφν με την υπόθεση της ταινίας είναι προφανές. Αν και το σενάριο ψιλομπάζει και γενικά η υπόθεση κινείται σε προδιαγεγραμμένη και αναμενόμενη πορεία, εντούτοις καταλαβαίνω το σκεπτικό του για τον κόσμο της μόδας και το πως θέλει να τον παρουσιάσει. Από κει και πέρα, δεν έχω λόγια για να περιγράψω τα τεχνικά σημεία της ταινίας. Σκηνοθεσία, φωτογραφία, μουσική, ακόμη και σκηνικά και κοστούμια, είναι όλα εκπληκτικά, με εξαιρετικά μεγάλη σημασία στην κάθε λεπτομέρεια. Όσον αφορά τις ερμηνίες, η Fanning είναι εξαιρετική, όπως επίσης και η Malone, οι υπόλοιπες/οι όχι και τόσο. Εν κατακλείδι, νομίζω πως οι αντιδράσεις γιουχαΐσματος ήταν εξαιρετικά υπερβολικές. Ο Ρεφν ήθελε να κάνει μια ταινία τρόμου για τον κόσμο της μόδας και έκανε μια ταινία τρόμου για τον κόσμο της μόδας, μια πανέμορφη ταινία η οποία έχει σημαντικά προβλήματα. Σίγουρα όμως δεν θα χάσει τον χρόνο του όποιος της τον αφιερώσει.
 15. Εννοείται, γι' αυτό και δεν βιάζομαι να την δώ. :)
 16. Όπως κάθε χρόνο, καλωσορίσατε στο θέμα για την τηλεοπτική σεζόν 2016-17 για τις σειρές που προβάλλονται στο εξωτερικό. Ειδικά για τις σειρές εξωτερικού υπενθυμίζω την ύπαρξη και των ακόλουθων θεμάτων: Ξένη τηλεόραση - Πιλότοι και ανανεώσεις, όπου μπορείτε να δημοσιεύετε μηνύματα αναφορικά με τους πιλότους νέων σειρών και τις επίσημες ανανεώσεις των υπαρχόντων και Ξένες Σειρές - Προτάσεις, όπου μπορείτε να προτείνετε και να ζητάτε προτάσεις για οποιοδήποτε είδος σειρών.
 17. Καλωσορίσατε στο θέμα για την τηλεοπτική σεζόν 2016-17 στην Ελλάδα. Συνεχίζουμε βάσει των προηγούμενων θεμάτων. :)
 18. Χμ. Πάντως η αλήθεια είναι ότι αυτό που μου άρεσε ιδιαίτερα από το τρέηλερ ήταν η όλη αισθητική της ταινίας, η φωτογραφία, τα χρώματα και η μουσική. Δεν περιμένω να είναι αριστούργημα από πλευράς πλοκής ή σεναρίου, αλλά περιμένουμε σίγουρα πολλά όσον αφορά την αισθητική.
 19. Το OGF όχι και τόσο, αλλά το Drive ναι...
 20. Που και να μιλούσαμε για αυτά δηλαδή, πάλι το ίδιο είναι. Το τι αρέσει στον καθένα είναι προσωπικό θέμα. Κατά τα άλλα, τόσο χάλια το Neon Demon; :(
×
×
 • Create New...