Jump to content

aelaraole

Members
  • Δημοσιεύσεις

    270
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

4 Followers

About aelaraole

  • Ημ. Γέννησης 14/01/1995

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

aelaraole's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. αν και δεν το έχω δει από κοντά από video και φώτος είναι αρκετά όμορφο... palm pre 2
  2. ρε παιδία δεν είναι Γενάρη που βγήκε το πρώτο?
  3. καλησπέρα παιδία ενδιαφέρομαι για την συσκευή αλλά έχω mac μπορώ να την χρησιμοποιώ τι λέτε αξίζει η αγόρα της σήμερα? για e73?
  4. ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση,αλλά ο σαφάρι είναι η τρίτη μου επιλογή,άρα άστο καλύτερα! η γλώσσα δεν αλλάζει έτσι όπως μου έχεις πει! έχω macbook pro 10.5.8 αν παίζει κάποιο ρόλο
  5. από την αρχή συγνώμη για οποιαδήποτε ορθογραφίκα! 1)έχουμε τίποτα για ελληνικό ορθογράφο σε browser?(1.firefox,2.chrome,3 safari) 2)έχω έκδοση 10.5.8 μπορώ να κάνω αναβάθμιση δωρεάν? αν ναι χάνω τα αρχεία μου ή όχι? 3)κατεβαίζω εδώ και μέρες το final cut studio pro(44 gb!) αξίζει ή είναι αχρείαστο και μπορώ να κάνω αντίστοιχα πράγματα με άλλα προγράμματα?? 4)ψάχνω για καλό πρόγραμμα για επεξεργασία εικόνας και βίντεο,καθως και για δημιουργία βίντεο 5)πως μπορώ να αλλάζω γλώσσα από το πληκτρολόγιο??
  6. παιδία κανένα καλό πρόγραμμα για dj..?
  7. παιδία υπάρχει κάτι σα το pollux ή το ίδιο ακόμα που να είναι δωρεάν??
  8. Διάβασα το post σου στο forum. Ρίξε μια ματιά στο http://www.pianoteacher.gr έχει αρκετές παρτιτούρες και μάλιστα πολύ καλογραμμένες, με μελωδία και συγχορδίες. Όχι 3 πεντάγραμμα και δύσκολο αριστερό δεξί με 4-5 αλλοιώσεις! Το κακό είναι ότι έχουν 3.85 ε η μία ή φθηνότερα αν πάρεις 3-4. Δέχεται και "παραγγελιές"δωρεαν
  9. παιδία..θα περάσει σε λίγο καιρο στα χέρια μου το mac της αδελφής μου.. ενδιαφέρομαι για να περάσω επάνω και τα win7 τι πρέπει να κάνω..?? μια διαφώτιση! ευχαριστώ..
  10. μα για αυτό ψάχνω κάτι καινούργιο! λοιπόν συγνώμη αν ήμουν off topic,θα ανοίξω θέμα στους διαξιφισμούς για περισσότερες πληροφορίες..
  11. αυτή τη στιγμή είμαι με ένα iphone 3g..και παλαιότερα με ένα htc hd μου αρέσει η πρόκληση του android αλλά έχω κάποιους ενδιασμούς και αυτό αφορά: κάμερα ταχύτητα εφαρμογές μουσικές δυνατότητες διάρκεια μπαταρίας πληκτρολόγιο όποιος μπορεί ας βοηθήσει! ακόμα κάτι.. εδώ και καιρό σκέφτομαι για αγορά e72,ipod touch,και μιας κάμερας αξίζει η αλλαγή των 2 πρώτων με το nexus? ή η οικονομική υπέρβαση για αγορά nexus και των άλλων 2..?
  12. ναι,αλλά ακούγονται κάποιες φήμες..για τέλος Ιανουαρίου..
  13. αξίζει η αγορά ipod touch 32-64 gb σήμερα.. ή καλύτερα υπομονή για κάτι καινούργιο.. αν ναι πόσο σύντομα..
  14. από πληκτρολόγια τι υπάρχει στο σατιο?
×
×
  • Create New...