Jump to content

ZaninaZte

Members
  • Δημοσιεύσεις

    53
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

ZaninaZte's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ZaninaZte

    Huawei P8

    Μόλις σήμερα κατάφερα να το ρουτάρω, και συμμάζεψα τα απαραίτητα αρχεία σε ένα φάκελο και τα "ανέβασα". Εδώ είναι το βίντεό μου, χωρίς βέβαια να δείχνει κάτι, στην περιγραφή έχω τα λίνκ. https://www.youtube.com/watch?v=kZOjKJgytUk Αν έχεις κάνει Unlock το Bootloader σου, με αυτά που έχω ανεβάσει μπορείς να κάνεις ρουτ χωρίς να γράφεις σε command propf. :):):)
  2. Μια χαρά είναι η 5.1.1! Κανένα σφάλμα μέχρι στιγμής! :p
  3. Καλησπέρα, ρίξτε και μιά ματιά εδώ αν θέλετε http://www.minideal.net/cell-phone.html?dir=asc&order=price&p=4
  4. Δοκίμασε κιόλας κι αυτούς τους κωδικούς που φαίνονται στην εικόνα που παραθέτω , ειδάλλως μπορεί να γίνει κ χειροκίνητα μέσω του system/media (αν είσαι root).
  5. Καλημερα! Δες αυτο το βιντεο http://www.youtube.com/watch?app=desktop&persist_app=1&v=4XKXB1LlVA4
  6. * για να μπεις στο recovery κλεινεις το κινητο, και πατας το πληκτρο + της εντασης μαζι με το πληκτρο power (που ανοιγεις το κινητο) και τα 2 μαζι πατημενα για λιγα δευτερολεπτα. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νομιζω πως χρειαζεται sd, τωρα για το αν γινεται να αποθηκευτει η ρομ στην εσωτερικη μνημη πραγματικα δεν το γνωριζω. Μπες στο ρικοβερι κ πες μας αν ειναι κινεζικο ή στα αγγλικα κ αν λεει πουθενα για buckup.
  7. Αν απευθυνθηκες προς τα εμενα ειμαι η ζανινα χαχαχα μπορεις νομιζω να κανεις buckup απο το υπαρχων recovery του κινητου.. Ειδαλλως για να κανεις buckup τη ρομ σου μεσω υπολογιστη πρεπει βα εισαι root.
  8. Κατεβασε αυτο http://www.mediafire.com/?gaeqtkc42px3rwu Δες κι αυτο Ειδαλλως δοκιμασε αυτο που το μονο που χρειαζεται να κανεις ειναι να ανοιξεις την εφαρμογη , να συδεσεις το κινητο κ να πατησεις root http://mediafire.com/?c8zhad2f63m1oua
  9. Μηπως χρειαζεται να την κανεις πρωτα φορματ στον υπολογιστη σου? Εκτος κι αν ειναι ψευτικη (μου'χει τυχει).
  10. u Καλησπέρα, αν δεν γίνει με το framaroot που παρέθεσε ο φίλος StratosGr δοκίμασε αυτό http://d-h.st/rD2 Όταν το "ξεπακετάρεις", τρέξε το αρχείο "RunMe.bat" και συνέδεσε το τηλέφωνό σου. Θα σου βγάλει επιλογές, αν θές unroot θα πατήσεις το αγγλικό γράμμα "x" και enter και θα σου πει "Really (y/n)?" και θα πατήσεις το "y" και πάλι enter, κι εκεί θα ξεκινήσει η διαδικασία.
  11. Γεια σου Akis, όταν συνδέεις το κινητό την μπαταρία την έχεις βγάλει κανονικά και απλά δεν στο αναγνωρίζει εννοείς για να προχωρήσει η εγκατάσταση της rom? Έχεις εγκαταστήσει τους vcom drivers? Επίσης, αν τα έχεις όλα κομπλέ, δοκίμασε την ώρα που συνδέεις το usb καλώδιο στον υπολογιστή σου (την ώρα που είναι να το συνδέσεις για να περάσεις τη ρόμ) να κρατάς πατημένο το volume button του κινητού σου (δεν θυμάμαι αν είναι το συν ή το πλην πάντως ένα από τα δύο). Είχα θέμα με ένα κινητό που δεν μου το αναγνώριζε, και τυχαία δοκίμασα να πατήσω το πλήκτρο της έντασης και πέρασα μια χαρά τη ρομ. Ελπίζω να βοήθησα. :happy:
×
×
  • Create New...