Jump to content

kalman2013

Members
  • Δημοσιεύσεις

    187
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kalman2013

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

kalman2013's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα,γνωρίζει καποιος κάποια καλη οφισιαλ 4.4 Ρομ για το κινητό μας.έχω ψάξει αλλά αυτές που βρίσκω είναι cpd ,πως λέγονται κιόλας,και δεν μπορω να τις περάσω γτ δεν έχω pc .κάποιο λινκ θα ηταν χρησιμο η και μια αξιολόγηση.
  2. Αυτη η διαδικασια που προτεινεις μονο μεσω pc γινεται ε;με notepad++ τι ακριβως πρεπει να κανουμε;
  3. Παιδια οταν ειχα παρει back up στην ρομ που ειχε το κινητο οταν το πηρελαβα,πηρα μονο οτι ηταν στην προεπιλογη που ειχε το twrp.μπορει να μου δημιουργησει καποιο προβλημα;δεν επελεξα τις αλλες επιλογες που επιλογρς που τικαρε ο kostas1.
  4. το ιντερναλ στορατζε δεν το κανεις γιπε?
  5. μπορεις να μας δωσεις λινκ για ρομ με coolui και της 4.2.2 γιατι δεν καταλαβαινω πια λες ημηπως αυτην; http://www.needrom.com/download/coolpad-f1-8297w-pure-aosp/
  6. θα περιμενω να δω σε τι αναφερεται ο λεακ V3 CHANGES NOT UPDATED YET, TOMORROW I WILL DO IT. και μετα θα την περασω.
  7. την κατεβασα αλλα θα την περασω αυριο.
  8. Μπηκε η ν.3 του λεακ στο needrom. http://www.needrom.com/download/aosp-4-4-v2-multilanguage-laek-17/
  9. για πες και σε μας εντυπωσεις.
  10. να στο στειλουν ροοτ ναι αλλα με την ρομ που θες λιγο δισκολο :) .καλυτερα αλλαξε εσυ την ρομ .αμα δεις το οδηγο του kosta1 και εχεις περασει αγγλικη recovery η υποθεση ειναι 10 λεπτα.μεχρι να το παρεις στα χερια σου θα εχουν βγει μεχρι τοτε αρκετες ρομ ακομα.
  11. φιλε εισαι λιγο οφτοπικ.επρεπε να ανοιξεις καινουριο θεμα στην επιλογη συσκευης.για μενα παρε το coolpad f1 καθως ειναι σε πιο λογικες διαστασεις απο το umi και απο το coolpad 7320.το amoi εχει παλιο επεξεργαστη.το thl δεν το εχω δει ποτε και το 3c ειναι καλο αλλα λιγο ραμ εχει.καλο ειναι να δεις τα αντιστοιχα θρεντ των κινητων.
  12. ειναι λιγο ασχετο αλλα και στην σδ και στον εσωτερικο χωρο του κινητου μου υπαρχουν αρχεια του λειτουργικου.πως μπορω να ξερω ποια χρησιμοποιει το κινητο;θελω να κανω φορματ την σδ και δεν ξερω μην κανω βλακια και μπρικαρω τπτ
  13. εχει και στο αλι ιδιες.το κινητο δεν διαβαζει μεχρι 64 γιγα;μονταρες τπτ;
  14. ασχετο αλλα οι καρτες που πουλανε στα κινεζομαγαζα ειναι καλες;η πρεπει να παρω απο ελλαδα
  15. γιατι η σδ μου ειναι γεματη απο τα files της παλιας ρομ.
×
×
  • Create New...