Jump to content

kalman2013

Members
  • Δημοσιεύσεις

    187
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kalman2013

  1. Καλησπέρα,γνωρίζει καποιος κάποια καλη οφισιαλ 4.4 Ρομ για το κινητό μας.έχω ψάξει αλλά αυτές που βρίσκω είναι cpd ,πως λέγονται κιόλας,και δεν μπορω να τις περάσω γτ δεν έχω pc .κάποιο λινκ θα ηταν χρησιμο η και μια αξιολόγηση.
  2. Αυτη η διαδικασια που προτεινεις μονο μεσω pc γινεται ε;με notepad++ τι ακριβως πρεπει να κανουμε;
  3. Παιδια οταν ειχα παρει back up στην ρομ που ειχε το κινητο οταν το πηρελαβα,πηρα μονο οτι ηταν στην προεπιλογη που ειχε το twrp.μπορει να μου δημιουργησει καποιο προβλημα;δεν επελεξα τις αλλες επιλογες που επιλογρς που τικαρε ο kostas1.
  4. το ιντερναλ στορατζε δεν το κανεις γιπε?
  5. μπορεις να μας δωσεις λινκ για ρομ με coolui και της 4.2.2 γιατι δεν καταλαβαινω πια λες ημηπως αυτην; http://www.needrom.com/download/coolpad-f1-8297w-pure-aosp/
  6. θα περιμενω να δω σε τι αναφερεται ο λεακ V3 CHANGES NOT UPDATED YET, TOMORROW I WILL DO IT. και μετα θα την περασω.
  7. την κατεβασα αλλα θα την περασω αυριο.
  8. Μπηκε η ν.3 του λεακ στο needrom. http://www.needrom.com/download/aosp-4-4-v2-multilanguage-laek-17/
  9. για πες και σε μας εντυπωσεις.
  10. να στο στειλουν ροοτ ναι αλλα με την ρομ που θες λιγο δισκολο :) .καλυτερα αλλαξε εσυ την ρομ .αμα δεις το οδηγο του kosta1 και εχεις περασει αγγλικη recovery η υποθεση ειναι 10 λεπτα.μεχρι να το παρεις στα χερια σου θα εχουν βγει μεχρι τοτε αρκετες ρομ ακομα.
  11. φιλε εισαι λιγο οφτοπικ.επρεπε να ανοιξεις καινουριο θεμα στην επιλογη συσκευης.για μενα παρε το coolpad f1 καθως ειναι σε πιο λογικες διαστασεις απο το umi και απο το coolpad 7320.το amoi εχει παλιο επεξεργαστη.το thl δεν το εχω δει ποτε και το 3c ειναι καλο αλλα λιγο ραμ εχει.καλο ειναι να δεις τα αντιστοιχα θρεντ των κινητων.
  12. ειναι λιγο ασχετο αλλα και στην σδ και στον εσωτερικο χωρο του κινητου μου υπαρχουν αρχεια του λειτουργικου.πως μπορω να ξερω ποια χρησιμοποιει το κινητο;θελω να κανω φορματ την σδ και δεν ξερω μην κανω βλακια και μπρικαρω τπτ
  13. εχει και στο αλι ιδιες.το κινητο δεν διαβαζει μεχρι 64 γιγα;μονταρες τπτ;
  14. ασχετο αλλα οι καρτες που πουλανε στα κινεζομαγαζα ειναι καλες;η πρεπει να παρω απο ελλαδα
  15. γιατι η σδ μου ειναι γεματη απο τα files της παλιας ρομ.
  16. τωρα που ο λεακ εσει φιξαρει τους αποθηκευτικους χωρους μπορουμε να κανουμε φορματ την σδ;
  17. νταζει τα charging logo αλλαζουν και απο τις ιδιες τις ρομ.ενα ζιπ φλασαρεις.τι πατατα μπορει να γινει;αν ειναι μεγαλη μπορω να βαλω πισω αυτα που υπηραχαν; *ακυρο ειναι το ιδιο αλλα σε αλλο χρωμα οταν φορτιζα το κινητο απο το pc ηταν κανονικα tvra apo thn πριζα ειναι το μαυρο χαλι.
  18. πριν λιγο μολις νομισα οτι επεσα σε softbrike γιατι το κινητο κολουσε στο σημα τις google.μολις συνδεσα το κινητο με το Pc για μισο λεπτο και φορτισε γτ ειχε 4% ανοιξε κανονικα.γτ ομως να μην ανοιγει με 4%; ***το logo οταν φορτιζει το κινητο οταν ειναι αδεια η μπαταρια το εφτιαξε ο λεακ στην ν.2.1;εγω περασα ενα αρχειο και νομιζω πως τωρα ειναι οκ
  19. εγω εκανα αυτο που διαβασες πιο πριν ανοιξα τα μνμτα,τις επαφες και το τηλεφωνο εκανα ρεμπουτ και ολα οκ.
  20. 1.κατεβαζεις αυτο το logo http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2823630&d=1404041930 η αυτο που ειναι το ιδιο αλλα πιο αργο http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2823629&d=1404041930 (εμενα με αρεσει) 2.κατεβασεις αυτον τον root browser απο το playstore https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.root.browserfree&hl=el και τον κανουμε εγκατασταση.με το που ανοιξει η εφαρμογη παταμε no thanks και μετα τικαρουμε την επιλογη που εχει και παταμε yes για να δωσουμε δικαιωματα στην εφαρμογη. 3.στην εφαρμογη κατεβαινεις λιγο πιο κατω βρισκεις ενα φακελο που λεγεται system και μετα μεσα σε αυτον εναν αλλα που λεγεται media.εκει θα δεις 3 αρχεια:audio,bootanimazion.zip,shutanimation.zip. 4.στα δυο τελευταια θα πατησεις παρατεταμενα πανω τους μεχρι να εμφανιστει μια λιστα με επιλογες οπου εσυ θα επιλεξεις rename και θα τα μετανομασεις σε bootanimation.zip.bak και shutanimation.zip.bak 5.πας πισω στο αρχικο μενου της εφαρμογης και πηγαινεις στον φακελο που λεει storage και μετα στον φακελο της sd card σου.εκει θα δεις ενα αλλο φακελο που λεγεται downloads και εκει θα βρεις το δικο σου bootanimation.zip.θα το κανεις copy και θα πας πισω στον φακελο που ειχες μετανομασει τα αλλα αρχεια. 6.εκει θα κανεις paste το αρχειο.αν θες να εχει και Logo κατα τον τερματισμο θα πρεπει να πας στα downloads ξανα Να μετανομασεις το φακελο οσο εισαι στα download σε shutanimation.zip να πας παλι στα media και να τον κανεις paste. 7.μετα στα δικα σου boot και shut animations πατας παρατεταμενα πανω τουσ και πας εκει που λεει permisions και τικαρεις ολα τα read και το πρωτο write πιστευω να σε βοηθησα.
  21. στην ν.2.1 εκδοση αναφερεσε;και μενα ετσι ηταν και ξαναφλασαρα την ρομ και ηταν οκ.
  22. το προβλημα με τα μνμτα απο τετραψηφια νουμερα δεν το εχουν ολοι.εγω για παραδειγμα δεν το ειχα.αμα το εχεις θα ειναι στην ρομ με την οποια στελνουν το κινητο.οι κιτκατ ρομ δεν το εχουν,τουλαχιστον οσες εχω δοκιμασει μεχρι τωρα.Εγω το πηρα απο minideal και ηρθε root.εσυ απο οπου και να το παραγγειλεις πες να το στειλουν ροοτ γιατι μετα πραγματικα η υποθεση ειναι 10 λεπτα για να περασεις την ρομ ανα ακολουθησεις τον οδηγο του kostas1 που ειναι στην πρωτη σελιδα,και να περασεις το αγγλικο recovery. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 1.το κινητο μπορει να ειναι ιδη ροοτ οποτε δεν θα χρειαστει να το κανεις.κατεβασε ενα root cheker 2.σε μερικους η CWM δεν γινεται να φλασαριστει οποτε βαζεις την TWRP.ειναι το ιδιο πραγμα απλως με την τελευταια χειριζεσαι τη recovery με την αφη ενω με την πρωτη με το power button και το -\+ για τον ηχο 3.εγω οσες ρομ και να περασα δεν ειχα παρει και δεν το εχασα.αν το χασεις υπαρχει οδηγος ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το βραδυ οταν εχω χρονο θα σου δοσω οδηγιες για το πως να το κανεις.
  23. το τηλεφωνο δουλευει πολυ καλα χωρις να το κανεις απολυτως τπτ απο την στιγμη που θα ερθει(μπορει να μην δεχεσε μνμτα με απο αριθμους με 4 ψηφια το οποιο διορθωνεται ευκολα,να μην διαβαζει το κινητο ο υπολογιστης που πραγμα το οποιο λυνεται ακολουθοντας καποια βηματα που εγραψε ενα παιδι πιο πισω,εχει αρκετες κινεζιες πολλες απο τις οποιες φευγουν ευκολα).τωρα αμα θες αλλαζεις μια ρομ και βαζεις μια ρομ σαν αυτη του λεακ.17 την ν.2.1 που ολα δουλευουν ρολοι.η υποθεση αυτη θα σου παρει μιση ωρα :)
  24. μαζι με την μερα της παραγγελειας 15
  25. και απο minideal το πηρα και η ρομ με την οποια το στελνουν ειναι multilanguage.
×
×
  • Create New...