Jump to content

ParafronGR

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2.280
  • Εγγραφή

  • Days Won

    3
  • Αξιολογήσεις

    100%

ParafronGR last won the day on Οκτώβριος 4 2023

ParafronGR had the most liked content!

About ParafronGR

  • Ημ. Γέννησης Φεβρουάριος 21

Συσκευή

  • Συσκευή
    Κ700

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    T-Mobile - ΗΠΑ

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

15.210 profile views

ParafronGR's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • Very Popular Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

54

Φήμη

  1. ParafronGR

    CU Liquid

    από τα 15 της ανανεωσης
  2. τι παπαδες κάνει η NOVA, ρε παιδιά? Οι φωτογραφίες είναι από 2 νούμερα που έχει ένα συγγενής μου - το ένα είναι Unlimited All και το άλλο το "κλασικό" συμβόλαιο των 13€. Στο απεριόριστο έχουν χρεώσει 1,5€ για 2 μηνύματα προς εθνικά δικτυα ενώ τα έχει όλα απεριόριστα και στο άλλο, χρέωσαν ,50€ την ενεργοποιήση του data jump. Κάτι καταλαβαίνω λάθος ή τα κλέβουν φανερά πλέον??
  3. εδώ εγώ ζήτησα μια απλή αλλαγή ονόματος που είναι και "εσωτερικό" θέμα, φαντάσου τί γίνεται με το tapa που είναι "εξωτερικό" ζήτημα και χρειάζονται και οι devs..
  4. Τότε, θα πηγαίνουμε μέρα μέρα να τους πληρώνουμε σε δόσεις το ποσό .. Η πρώτη μου σκέψη ήταν να φορτώσουμε μια Payzy που έχω που είναι και safe (δεν την έχω χρησιμοποιήσει πουθενά) για να κάναμε τη δουλειά μας, αλλά χωρις winbank, σου πετάει κατευθείαν σφάλμα ότι δεν έχεις προστάσια κτλ. Πήγα να του ανοίξω winbank και δεν έχει καν δηλωμένα στοιχεία πχ στο taxis για το 2 step του κράτους κτλ κτλ, οπότε κ δεν ασχοληθηκαμε καν.
  5. δεν ισχύει αυτό εκτός κι αν τα καρτοσυμβόλαια δεν θεωρούνται συμβόλαια. Η μάνα μου πήγε από καρτοσυμβόλαιο σε cosmoκάρτα μόλις έληξε πέρσι το καλοκαίρι και ο πατέρας της δικιάς μου τα περασμένα Χριστούγεννα και σε κανέναν δεν χρέωσαν τίποτα, απλά έκαναν ένα μήνα να τους τα γυρίσουν
  6. ParafronGR

    Nova eSIM

    η eSIM είναι μία και μοναδική - από τη στιγμή που σκαναρεις το QR δεν έχεις τη δυνατότητα να την σκανάρεις και με άλλη συσκευή και να έχεις τον ίδιο αριθμό σε 10 συσκευές πχ. Για λίστα με συμβατές συσκευές από τους παροχους μην περιμένεις να βρεις κάποια που θα είναι uptodate και θα ισχύει. Αν μία συσκευή υποστηρίζει eSIM, θα λειτουργεί κανονικά ό,τι και να λένε στα μαγαζια. Για άλλες συσκευές πέραν των κινητών , εκεί παίρνεις το ρίσκο ή ρωτάς κάποιον που να έχει ήδη ρισκάρει. Απ'όσο ξέρω, επίσημα κάποιος πάροχος δεν υποστηρίζει πχ smartwatches
  7. ούτε χρόνος δεν είναι που διαφημίζανε στο yt την αλλαγή από WIND σε NOVA και έδειχναν τους τεχνικούς που ξήλωναν το παλιό σήμα κι έβαζαν το νέο. Τελικά εκεί πήγαν τα λεφτά από την παρακράτηση 0,30€ στις ανανεώσεις του F2G. :lol:
  8. καλησπέρα στην παρέα! θέλω να πληρώσω κάτι για λογαριασμό του πατέρα μου επειδή δεν θέλει να χρησιμοποιήσει την κάρτα του (την έχει πατήσει στο παρελθόν κι ακόμα το φυσάει) και θα ήθελα να με διαφωτίσετε. επειδή winbank και ό,τι έχει να κάνει με online δεν έχει σεταριστεί ποτέ, σκεφτόμαστε να μεταφέρουμε κάθε μέρα λίγα λίγα τα χρήματα από το λογαριασμό του και να τα κάνουμε κατάθεση στο δικό μου ώστε να αυξήσω εγώ το όριο μέσω winbank στα 2,500 (το ποσό είναι 2100) και να πληρωθεί μια και καλή. τα θέματα τώρα είναι τα εξής: 1) πόσο είναι το ημερήσιο όριο αναληψης? ψάχνω στη σελίδα της Πειραιώς και έχει μόνο τρόπους αύξησής του - είναι τα 600€ που έχει by default στη winbank? 2) υπάρχει κίνδυνος να βρω το μπελά μου λόγω της αγοράς των 2k που θα φανεί στο ονομά μου? είμαι εργαζομένος κτλ, δλδ δεν είναι ότι δεν μπορώ να δικαιολογήσω το ποσό, αλλά επειδή κινούμαι συνηθώς με κάρτες, υπάρχει κίνδυνος προστίμου ή τίποτε άλλο αν φανεί ότι ξόδεψα 2k παραπάνω απ'ότι θα έπρεπε? υπάρχει τρόπος να φανεί "δικαιολογηθεί" αυτή η αγορά??
  9. Μιας και πιάσατε τις προσφορές: 1) Σ'έναν αριθμό που είχα πάρει για την προσφορά με το 94, στις 6/2 μου ήρθε δωράκι για όλα απεριόριστα με 6€ μέχρι τις 5/3. 2) Στον αριθμό του πατέρα μου ήρθε δωράκι απεριόριστα προς όλους+6gb+κάποια sms με 11€. Να σημειώσω ότι ο πατέρας μου είχε 4+ χρόνια να πάρει δώρο και του ήρθε μόλις έκανε 1,5 μήνα να βάλει κάρτα. Επίσης, ενώ σε μένα το δώρο έχει ισχύ 1 μήνα, στον πατέρα μου το έδωσε από τις 6/2 έως τις 14 και το ξαναεμφάνισε στις 18/2 για να το ξανά εξαφανίσει προχθές, 24/2. Στη NOVA τους παρακαλάς για προσφορές ή στις δίνουν για λίγες μέρες, και άλλες εταιρείες (ονόματα δε λέμε) σου δίνουν 100GB + 5000 λεπτά για 30 μέρες ΔΩΡΕΑΝ χωρίς κανέναν απολύτως λόγο, γιατί έτσι. Τυχερός αυτός που θα την πάρει...
  10. από τη Δευτέρα μέχρι και χθες, κάθε μέρα, για 4 ώρες είχα βάλει στο mifi μια καρτούλα με απεριόριστο ίντερνετ για να κάνει streaming στο Twitch σε σημείο με ταχύτητα 100-110mbps. σχεδόν κάθε μέρα, στις 2 ώρες συνεχούς ροής, το stream σταμάταγε με τη δικαιολογία ότι δεν υπάρχει σύνδεση στο ίντερνετ. Αν και θεωρούσα τελείως παράλογο να μην μπορεί με 100mbps να κάνει streaming σε 1080p60, κατέβασα την ποιότητα σε 720p60 και ενώ έδειχνε να φτιάχνει, μετά απο λίγη ώρα έκανα ξανά το ίδιο. επειδή είχε φτάσει σε σημείο να μου σπάει τα νεύρα, το έβαλα στο auto και ειλικρινά, δεν πίστευα πόσες φορές όχι μόνο έκανε εναλλαγές στην ποιότητα του stream, αλλά έφτανε ακόμα και σε ανάλυση 360p για να πάει καρφί στα 1080. στην αρχή, έριξα το φταίξιμο στο mifi παρ'όλο την καλή ταχύτητα και έστησα για ένα 4ωρο χθες το κινητό μου μέσω 5G (130-140mbps). Το αποτέλεσμα? πάλι το ίδιο.! ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλαβω πoιο είναι το πρόβλημα της VF με το streaming. το ίδιο μου κάνει και στο σπίτι μου - με 15mbps δεν πιάνει τίποτε παραπάνω από 720p (κι αυτό όχι κλειδωμένο, πέφτει σε 480) ενώ με Cosmote, ακόμα και με 4mbps είχα σταθερό 720p.
  11. λειτούργησε ένα φεγγάρι με bugs κι έκτοτε έχει βγει εκτός. τουλάχιστον από πέρσι το Φλεβάρη είναι εκτός αν θες να βγάλεις μία, μόνο σε κατάστημα με 9,90€
  12. το Cosmote Neo είναι μονόδρομος στην περίπτωσή σου. Έχει ένα μήνα δωρεάν που σημαίνει ότι παίρνεις τσάμπα το πακέτο των 33€ με όλα απεριόριστα και λίγο πριν την ανανέωση, κάνεις αίτηση επιστροφής προς CU και τελείωσες.
  13. άν κάνεις αίτημα προς Cosmote, θα κάνεις ΜΟΝΟ μέσω κατάστηματος ή από την εφαρμογή my Cosmote θα ζητήσεις να γίνει φορητότητα σε Cosmote Neo - από εμπειρία δική μου (κι άλλων κατά καιρούς εδώ μέσα) η COTE είναι η πιο αργή στο θέμα της φορητότητας καθώς μόλις συμπληρώσεις τη φόρμα ηλεκτρονικα, κάνουν τουλάχιστον 3-5 μέρες για να σε καλέσουν για επιβεβαίωση στοιχείων και άλλες τόσες για να σου στείλουν κάρτα και να σ'ενεργοποιήσουν, δλδ περίπου 2 βδομάδες. Η πιο γρήγορη σ'αυτό το θέμα μετά τη Vodafone είναι η Nova.
×
×
  • Create New...