Jump to content

ParafronGR

Members
 • Δημοσιεύσεις

  2.336
 • Εγγραφή

 • Days Won

  3
 • Αξιολογήσεις

  100%

ParafronGR last won the day on Οκτώβριος 4 2023

ParafronGR had the most liked content!

1 Follower

About ParafronGR

 • Ημ. Γέννησης Φεβρουάριος 21

Συσκευή

 • Συσκευή
  Κ700

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  T-Mobile - ΗΠΑ

Περιοχή

 • Περιοχή
  ✕☐◯△

Φύλο

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

16.437 profile views

ParafronGR's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

 • Very Popular Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • Reacting Well Rare
 • First Post Rare

Recent Badges

57

Φήμη

 1. και για Μπάρι αν γνωρίζει κανείς. Απογοητευτικές οι τιμές πάντως, για τουρίστες. 30€ το Tourist Pack της TIM
 2. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το συνδέεις μέσω USB κι όχι μέσω WiFi
 3. φίλε μου, RESPECT! Μέσα σε 2 λεπτά ενεργοποίησα το voWiFi σε Pixel 6 με Vodafone eSIM και παίζει μπάλα άψογα!
 4. Δοκίμασα σήμερα το εξής: Type C σε Powerbank & USB σε κινητό (Type C) και φορτίζουν και τα δύο - το κινητό απλά εμφανίζει ένδειξη "φόρτιση", ούτε αργή ούτε γρήγορη. Απλά για κανένα λόγο δεν μπορεί να φορτίσει συσκευή που έχει υποδοχή Micro USB - και το Redmi και ένα pocket mifi που έχω με την ίδια θύρα, δεν φορτίζουν για κανένα λόγο. Και εννοείται ότι χρησιμοποιώ τα δικά τους καλώδια που φορτίζουν τις συσκευές κανονικά εδω και 1 χρόνο με τους δικους τους φορτιστές (ειδικά το mifi μέχρι και από το ράδιο του αυτοκινητου φορτίζει)
 5. Θεωρώ ότι είναι τελείως random. Σε αριθμό που έχει έρθει από το Γενάρη και ταϊζεται κάθε μήνα με 15€, δεν έχει έρθει ποτέ προσφορά για συμβόλαιο. Στης μάνας μου που έχει έρθει από το Μάρτη κ το τάιζε μέχρι το Μάιο και σταμάτησε να βάζει κάρτες λόγω της φοιτητικής προσφοράς, της εμφανίστηκαν προσφορές συμβολαιου στο myCU με 40 μέρες περιθώριο, αλλά ξαφνικά τις προάλλες εξαφανίστηκαν και στη θέση τους μπήκε "προσφορά μόνο για σένα" για να ξαναβάλει κάρτα.
 6. Παίδες, θέλω τα φώτα σας. Πρώτη φορά αγορά "τρίτου" φορτιστή και συγκεκριμένα AYTOY του Blitzwolf ο οποίος έτρεξε και σε προσφορά σε γειτονικό site. Το θέμα που αντιμετωπίζω είναι το εξής: καταλαβαίνω ότι ο συγκεκριμένος, λόγω των θυρών, μπορεί να φορτίζει 2 συσκευές ταυτόχρονα έστω και σε χαμηλή ταχύτητα σε σύγκριση με τον παραδοσιακό της Apple. Το θέμα όμως, που έχω είναι ότι φορτίζει δυστυχώς μόνο μία. Έβαλα στην USB θύρα ένα Redmi 12C και στην type C ένα Powerbank - το Powerbank εστω και με τα χίλια ζόρια φόρτισε αλλά το Redmi κάθε 2 δεύτερα μου πέταγε συνεχώς το animation ότι φορτίζει, σταματούσε και ξανά τα ίδια δλδ δεν φόρτισε ποτέ. Όλα τα καλώδια έιναι κομπλέ, εννοείται ότι δουλεύει με το δικό του φορτιστή Xiaomi άριστα. Οπότε, ποιο μπορεί να είναι το θέμα? Ελαττωματικός φορτιστής? Κάτι δεν έχω καταλαβει εγώ σωστά στο πώς παίζει?
 7. Θα πήγαινα χθες σε κάποιο τέτοιο πακέτο μιας και στην περιοχή μου έχω μόνο δυνατότητα για ADSL και συγχρονίζω μαξ 10mbps down & 1up, αλλά το μόνο που σκέφτομαι είναι το ping . Δεν ξέρω πώς γίνεται, αλλά ενώ όλες οι εταιρείες πιάνουν 100+mbps σε 4G και έχω δει τη COSMOTE με 5G να πιάνει 500, το ping σε online games είναι πάνω από 90, ενώ με το χρέπι την ADSL έχω 30 (εννοείται με καμία άλλη συσκευή συνδεδεμένη και πάντα με WiFi).
 8. Ρε παίδες, είναι δυνατόν το πακέτο Summer Unlimited Offer (14,5€) να μην είναι απεριόριστο? Από τη μία σαν πακέτο γράφει ότι είναι unlimited, αλλά στις παρατηρήσεις γράφει, "Η προσφορά ισχύει για χρήστη στην Ελλαδα (!) και στην ΕΕ με ΟΠΧ 15gb". Είναι σοβαροί? Δλδ πληρώνεις 15€ και σου βάζουν κόφτη στα 15gb? Επίσης, γνωρίζει κανείς αν οι κωδικοί CU Around με τους VF Thank You διαφέρουν ώς προς τη λήξη? Τι εννοώ: πήρα ένα κωδικό από το CU μου ο οποίος έληξε χθες ακριβώς 2 μερες μετά την έκδοσή του, στις 18.30 το απόγευμα. Από εμπερία έχω παρατηρήσει ότι αυτό ισχύει δλδ αν πας να τον χρησιμοποιήσεις μετά την ώρα λήξης και θεωρήσεις ότι τον έχεις μέχρι το τέλος της συγκεκριμενης μέρας, δεν θα περάσει. Σε κωδικό, όμως ,που πήρα από το συμβόλαιό μου, στο my Vodafone, εμφανίζεται μόνο η ημερομηνία λήξης (σήμερα) χωρίς ώρα δίπλα. Στο chat που ρώτησα δεν είναι σίγουροι και μου είπαν απλά ένα "αν δεν έχει ώρα δίπλα, λήγει στο τέλος της μερας". Ξέρουμε αν ισχύει αυτό? Γιατί και CU αν έχει κάποιος, αν κάνει login και πάρει κωδικό από το my Vodafone app πάλι ώς "Thank You" λογίζεται κι όχι ως "CU Around".
 9. η "αποκλειστικότητα" δεν έγκειται στο σημείο πώλησης, αλλά στο ότι τα συγκεκριμένα πακέτα, σύμφωνα με την ίδια τη NOVA, είναι σα τα αντίστοιχα προγράμμα συμβολαίου που μπορεί κάποιος να αποκτήσει μόνο αν ανήκει στις ένοπλες δυνάμεις (συμβόλαια ΓΕΣ). Γι'αυτό αναρωτιέμαι για τη νομιμότητα του πράγματος γιατί ο φίλος που πήρε το νούμερο γράφει από μόνος του ότι τα τηλ που έχει πάνω το πακέτο είναι του γραφείου του Λιμενικού Σώματος, κάτι που δεν το βλέπεις καθημερινά. Επίσης, ακόμα και αν είναι οκ να τα πουλάνε όπου θέλουνε, από τη στιγμή που είναι ενεργοποιημένα σε άλλα στοιχεία, πώς μπορείς να έισαι σίγουρος ότι αν τα γυρίσεις στα δικά σου, με την απλή την ταυτότητα, δεν θα σου τα καταργήσουν? Πάντως μια φορά φαίνεται ξεκάθαρα στη φωτο του πακέτου ότι υπάρχει προειδοποίηση για διαφοροποιήσεις στις παροχες των πακέτων. Αν το συγκεκριμένο ενεργοποιούνταν κατευθείαν στα στοιχεία του πελάτη, θα λεγα "οκ, θα τα έχεις όσο τα έχεις", αλλά σε δική μου περίπτωση που είχα legit φοιτητικό WIND με πάσο κτλ, όταν είχα ζητήσει αλλαγή στοιχείων (του αριθμού της ταυτότητας λόγω κλοπής, ούτε καν μεταβιβαση) την επόμενη μου είχαν αφαιρεσει την φοιτητικη ιδιοτητα και έπρεπε να ξανατρέχω σε κατάστημα.
 10. Για όσους αναρωτιούνται για τα "ειδικά" αυτά πακέτα, την απάντηση την έδωσε ο φίλος στο πρώτο του μήνυμα: το νούμερο είναι δηλωμένο στο Ναυτικό/Λιμενικό. Η Alpha Promo έχει αναλάβει τη διάθεση νούμερων αποκλειστικά (!) για τα σώματα ασφαλείας. Πώς κατέληξαν τέτοια νούμερα για γενική χρήση, μόνο αυτοί ξέρουν
 11. Καταρχάς, σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Θα ήθελα να πω πόσο μ'αρέσουν αυτά τα ξαφνικά που γίνονται κάποιες φορές. Προσπαθούσα επί 1 χρόνο+ σε 3 διαφορετικές συσκευές να βάλω την καρτα της Εθνικής και τζίφος! Τα στοιχεία ήταν ολόσωστα (άλλωστε ειδικά στο τηλ, παρά τις #, τα τελευταια ψηφία φαίνονται, οπότε δεν γίνεται να είναι λάθος το τηλ) και ποτέ δεν λάμβανα SMS/Email. Πήρα τηλ στην Εθνική, δεν είχαν ιδέα και μου έλεγαν -΄οπως και εσείς - ότι ίσως, κάτι να ναι λάθος . Να προσπαθώ να τους εξηγώ ότι βλέπω μπροστά μου έστω και με # τα στοιχεία που φαίνονται δηλωμενα και ότι είναι σωστά, αλλα τζίφος. Μόλις κλείσαμε το τηλ, αποφασισα να κάνω άλλη μια προσπάθεια. ώς εκ θαύματος, ήρθε κωδικός στο email! Στο τηλ πάλι δεν ήρθε ποτέ κωδικός, αλλά στο email αυτή τη φορά μέσα σε δευτερόλεπτα. Προσπάθησα μετά να βάλω και μια VISA της Πειραιώς καινούργια που πήρα και σ'αυτή μου ζητήσε και η Πειραίως 2 step με τα ίδια ακριβώς στοιχεία της Εθνικής - στην Πειραιώς το SMS ήρθε σε νανοσεκόντ όπως όταν πας να κάνεις κάποια "περίεργη" κίνηση και σου στέλνουν τον 6ψηφιο. Τέλος καλό, όλα καλά ;)
 12. Ρωτάω εδώ μιας και απ'ότι φαίνεται δεν είναι θέμα Android γιατί είχα το ίδιο θέμα και σε iPhone. Όταν πάω να βάλω μια καρτα της εθνικής στο wallet , είτε χρεωστική, είτε πιστωτική, στο τελευταίο βήμα μετά τους ΟΠΧ, μου πετάει ένα μήνυμα ότι θέλει επιβεβαιωση με κωδικό είτε μέσω τηλ είτε μέσω email και μου βγάζει τα στοιχεία που έχω δηλώσει στην εθνική. Από'κει και πέρα όμως, η διαδικασία δεν συνεχίζεται. Δεν λαμβάνω ποτέ μήνυμα από την τράπεζα , ενώ μετά από λίγο η διαδικασία ακυρώνεται από το Google Wallet και αποθηκεύει την κάρτα που προσπαθώ να περάσω και από κάτω εμφανίζει μήνυμα "ολοκληρωση ρύθμισης". Όλες οι κάρτες των άλλων τραπεζών (Πειραιώς, Payzy, Revolut κλτ) περνάνε αέρα, μόνο η Εθνική ζητάει 2step.
 13. Η vf μπαίνει σε Telekom αναλόγως τη συσκευή απ'ότι φαίνεται. Στη συσκευή μου (Pixel 7) όποτε έβαζα χειροκίνητα Telekom, μου έβγαζε μήνυμα unsupported, στο MiFi που είχα την i4S (κάρτα που μοιράζει τα δεδομένα του συμβολαίου), έμπαινε μόνο του σε Telekom σε σημεία που δν υπήρχε κάλυψη από τη vf DE πχ στο σπίτι που έμενα και σ'όλη τη διαδρομή με το τραίνο από το κέντρο του Μονάχου στο αεροδρόμιο και καθ'όλη την παραμονή σ'αυτό
 14. απ'όσο ξέρω, η αποστολή γίνεται μετά τις 5/6 σε όλους όσους παραγγείλουν μέχρι τέλος του μήνα - τουλάχιστον έτσι μου είπαν. αν και δεν ελπίζω σε πολλά καθώς το φορητό ηχείο που έδιναν το Μάρτη δεν είναι ούτε του τάλιρου.
 15. σε πόσες μέρες από την ενεργοποίηση τα έλαβες? έχω ενεργοποιήσει νούμερο με την προσφορά από την Τρίτη, αλλά ακόμα τζίφος
×
×
 • Create New...