Jump to content

CamuCamu

Members
  • Δημοσιεύσεις

    540
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

CamuCamu's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

  • One Year In Rare
  • Very Popular Rare
  • One Month Later Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

55

Φήμη

  1. Χθες κεντρο Πειραια πριν και μετα την προκριση του Ολυμπιακου δεν ανοιγαν καθολου τα δεδομενα με VF και μονο τηλεφωνο μπορουσα να παρω. Απο την αλλη η Cosmote επαιζε κανονικα αλλα με χαμηλες ταχυτητες. Nova δεν ξερω αλλα ειδα το ιδιο συμβολακι στο speedtest.
  2. Υπαρχει και το big bang..παρολο που εχει δεχτει αυξηση το 200αρι παραμενει απο τα πακετα που βαση ογκου ειναι απο τα φθηνοτερα στο CU.
  3. CamuCamu

    OnePlus 12R

    Για καμερες κοιτα kimovil που δινει dxomark(βαθμος ποιοτητας των καμερων)αλλα γενικα αφου σε τραβανε οι ληψεις S23 και iPhone. Για pixel δεν εχω την παραμικρη ιδεα.
  4. Εγω αν δεν ειχα πιατο την σχετικα καλη N78 σπιτι μου αμφιβαλλω αν θα ημουν εδω. Αλλα και το τι παιζει για τα δεδομενα της πολυ καλα στον Πειραια.
  5. Γενικα το τραβανε εκει στην Vodafone ειδικα τελευταια εγω κανω υπομονη διοτι ακομα τα πακετα του CU με καλυπτουν μεχρι ποσο ειναι το θεμα..
  6. CamuCamu

    OnePlus 12R

    12R αμα δεν εισαι λατρης των φωτογραφιων και θα παρεις παραπανω χρονο υποστηριξης απο την εταιρια.
  7. Καλα το πανε με τις αυξησεις εκει στην Vodafone οταν παρακαλαγανε πελατες καλα ηταν πιεστε την κατασταση οσοι μας βλεπετε εκει στην εταιρια δεν θα περασει αρκετος χρονος που θα βγαζετε δελεαστικες προσφορες ξανα..
  8. Θελω να πιστευω οτι δεν ειναι η καλοκαιρινη προσφορα αυτη γιατι μοιαζει σαν να πυροβολαει τα ποδια της η VF. Απο την αλλη οσοι εχουν ενα πακο με κρυσταλλους στο big bang δεν νοιαζονται γι αυτη τη "προσφορα". Οι casuals θα ειναι κριμα να δουν μονο αυτο ως καλοκαιρινη προταση.
  9. 50gb για ενα μηνα στα 12.70 και 10000 κρυσταλλους για τον διαγωνισμο μεχρι τις 31/8 μην ψαρωνετε παλικαρια θα βγουν πολυ καλυτερες προσφορες.
  10. Ακομα και ο ΠΟΥ με ερευνες που εχουν γινει δεν ισχυριζεται οτι η εκθεση στην ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολια ειναι παντελως ασφαλης..τι ακριβως ψαχνεις να βρεις? Τα ορια που θετονται κατω υπο αυστηρες συνθηκες ειναι κυριως για την χαμηλοτερη δυνατη εκπομπη προς το κοινο,βεβαια αναλογα απο που εκπεμπει μια κεραια και τι θελει να στοχευσει χρησιμοποιειται συγκεκριμενη ισχυς.
  11. Αυτο ειναι το απολυτο αισχος εκει που νομιζα οτι η μια γραμμη 4G της Κοσμοτε σε εξωτερικο χωρο ειναι για απολυτο εξευτελισμο..
  12. Αν εκανε 3CA το κινητο σου θα ειχες καλυτερο αποτελεσμα επισης αυτα τα τρελα σκαμπανεβασματα στις μπαρες σηματος των xiaomi ακομα να βελτιωθουν?
  13. Ναι το καταλαβα απλα το σχολιασα με την λογικη το οτι εκπεμπουν απο τον ιδιο ιστο.
  14. Ολες οι εταιριες εχουν τα μειονεκτηματα και τα πλεονεκτηματα τους σε διαφορους τομεις. Η Cosmote στον Πειραια ειναι οπως εχει χαρακτηρισει ευστοχα ενας συμφορουμιτης στο κεντρο κουκλα και τριγυρω πανουκλα. 😂 Η "κοκκινη" εδω εχει πιασει τοποθεσιες φιλετα κατα μεγαλο ποσοστο. Οπως καπου αλλου το ακριβως αντιστροφο..
×
×
  • Create New...