Jump to content

CamuCamu

Members
  • Δημοσιεύσεις

    715
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

CamuCamu's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • One Year In Rare
  • Very Popular Rare
  • One Month Later Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

130

Φήμη

  1. Μονο εμενα απο οτι φαινεται για λογο εντελως αγνωστο δεν λειτουργει το Cashback. Τεσπα, εδωσα 13 ευρω απο καταστημα, πηρα την προσωπικη προσφορα και καθαρισα.
  2. Δεν ξερω οι συνεργατιδες κεντρο του Πειραια πως ρολλαρουν τωρα αλλα ο αισθητος σεισμος εκανε τον κοσμο σιγουρα να χρησιμοποιησει το κινητο και να ανεβασει την κινηση. 30mbps με 4G+ αντι για 100 τετοια ωρα και -14,-15 rsrq με Cosmote.
  3. Δεν ειναι τυχαια τα benchmarks και τα ookla awards οσο και αν καποιοι προσπαθουν να κανουν το ασπρο μαυρο. Οι συνεργατιδες μονο αν εχουν πετυχει πολυ καλυτερη θεση θα εχουν τουλαχιστον καλυτερη καλυψη η και ταχυτητες για να μην λιωνει η μπαταρια του κινητου. Τουλαχιστον στα εκτος πολεων δεν υπαρχει συγκριση. Για την Nova τα εχουμε ξαναπει οσο παρανομει θα δουλευει για αυτους που δεν εχουν υψηλες απαιτησεις στην αξιοποιηση των δεδομενων τους.
  4. CamuCamu

    5G NR

    Τρομερη ταχυτητα για το σημα και τις συνθηκες εκεινη την στιγμη. Επισης πρεπει να ειναι τουμπανο το συγκεκριμενο Σιαομακι πρωτη φορα βλεπω πανω απο 200 MHz σε καταγραφη Netmonster.
  5. CamuCamu

    5G NR

    Ειναι ο διαδοχος του GPRS με λιγα λογια σαν να λεμε το 2.5G οπου μπορεις να στειλεις και ενα μυνημα στο Messenger αλλα εννοειται με αρκετα μεγαλη καθυστερηση. Απλα εχει βελτιωμενο ρυθμο μεταδοσης δεδομενων κατα τα αλλα καμια διαφορα αμα δεν εισαι τεχνικος και πολυ σπανια να πετυχεις GPRS.
  6. CamuCamu

    4G LTE

    Εκτιμηση κανει το Cellmapper παντοτε,αλλες φορες πιο κοντα απο το σημειο εγκαταστασης αλλες φορες καπως πιο μακρια. Εγω στο παραδειγμα που εδωσα, ηξερα ακριβως που ηταν και που ειναι η συγκεκριμενη κεραια. Φαινεται κι ολας απο το λιμανι της Αιγινας καθως προσεγγιζει καποιος. Μηπως θα βοηθουσε μια αναζητηση στο site της ΕΕΑΕ?
  7. Αν σου πω φιλε μου οτι δεν χρησιμοποιουσα το cashback και δεν ηξερα τι ακριβως ηταν δεν θα με πιστεψεις μονο που πηγα μολις να το δοκιμασω αλλα στο MyVodafone για καποιο λογο μου εμφανιζει error(CB-002). Μολις παταω κλεισιμο της καρτελας κατι παει να εμφανισει αλλα με γυρναει πισω αμεσα..🙁
  8. Απο το πρωι ελαβα αυτη την προσωποποιημενη προσφορα επειδη δεν αναφερει ποσο ανανεωσης, μπορω και με 8 ευρω απο καταστημα να την ενεργοποιησω η πρεπει να ξοδεψω το ελαχιστο των 13 απο περιπτερο η online συναλλαγη?
  9. Αναβαθμιση απο Cosmote(τελικα)ακομα και στην τελευταια κεραια που καλυπτει τα χωρια της Δροπολης. Cosmote(σε αλλη μετρηση κοντεψε το 200αρι αλλα ημουν στο αμαξι) Nova Οπως βλεπετε, αντιπαλος δεν υπαρχει ακομα και στην παραμεθοριο. Η Cosmote εχει στειλει τις συνεργατιδες για βρουβες, προσωπικα ντραπηκα να ανεβασω αυτο το test για Nova. Υπαρχει περιπτωση να εχει βλαβη ο ιστος? Εντελως ειρωνικα, σπιτι μου που δεν εχει καν οπτικη επαφη με τις κεραιες πιανει απο ενα πιο μακρινο eNb μονο με B20 που δινει 8mbps. Απο VF μονο δυνατοτερο σημα εχει αλλα απο επιδοσεις..
  10. Ενα τσεκαρισμα να δω τι ψαρια πιανει το 5G της Cosmote ακριβως πισω απο την κεραια που με καλυπτει και στο σπιτι. Ειναι η πρωτη μετρηση στο κινητο μου διοτι εκανα το κολπακι της ενεργοποιησης απο αλλο συμβατο κινητο στο δικτυο της Cosmote. Cosmote 4G+ Cosmote 5G Αυτα με την Cosmote το ξερω την αδικω με το ταπεινο Oneplus 9R εξαιτιας των ηλιθιων περιορισμων απο εκει που το αγορασα.
  11. Αυτοι που εχουν Big Bang θα παρουν καμια επιβραβευση μετα απο καιρο? Πολλη ησυχια εχει πεσει εσχατως..
  12. Ισως με επικοινωνια να λυθει η οποιαδηποτε απορια και να τσιμπησει τα διπλασια GB.
  13. Οχι μαλλον εγω δεν το διατυπωσα σωστα,δεν εχω κανεναν εκπτωτικο συνδυασμο με το σταθερο απλα λεω να παει το CU σε συμβολαιο και ετσι να επωφεληθουμε ολοι και με μια εκπτωσουλα στο σταθερο. Γιατι διαβαζω στους ορους οτι θετουν ελαχιστη αξια συμβολαιο 16.80 και ανω και ειναι λιγο κριμα 🥺
  14. Θελω να κανω μια ερωτηση για κοντινο μου ανθρωπο που εχει CU. Ολα τα συμβολαια που προτεινονται στην λιστα προσφορων ως προσωπικα ειναι τα αντιστοιχα RED του τιμοκαταλογου? Και αν ναι το παγιο πρεπει να ειναι αυστηρα 16.80 για να συνδυαστει και το σταθερο? Οι παροχες του συμβολαιου ειναι 6000sms-απεριοριστη ομιλια-20gb με 16.14 συν 3 μηνες απεριοριστα data. Μπορει να ειναι χαζη ερωτηση αλλα αν επικοινωνησω για το ενδιαφερον λετε να γινει η "χαρη"? Να τονισω οτι τελειωνει η περιοδος του σταθερου+ιντερνετ συμβολαιου που εχουμε στην Voda και μας εχουν ταραξει στα τηλεφωνα για ανανεωση..
  15. Ουτε εγω το θεωρω υποτιμητικο σε γενικες γραμμες αλλα καποιοι αντιλαμβανονται την λεξη "γκομενακι" ως χαμηλης αξιας κοπελα η κοπελα που πας για να περασεις καλα(if you get me)και προσωπικα ειχα φιλο που τα παιρνε στο κρανιο γι αυτον ακριβως τον λογο. Ξεφυγαμε βεβαια..
×
×
  • Create New...