Jump to content

CamuCamu

Members
  • Δημοσιεύσεις

    672
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by CamuCamu

  1. Δεν θα διαφωνησω καπου,μια πλακα εκανα περι "ραδιοφωνου". Και ηταν μισο mention στον p_k για την ερωτηση. ✌️
  2. Σε κινητο τα τρελα γκαζια εννοειται ειναι για την μοστρα,απλα το real-time usability της Nova θελει ακομα πολλαα ψωμια.
  3. CamuCamu

    5G NR

    Γι αυτο δεν κανω μετρησεις με την Πρασινη παρα μονο να δηλωνω τρυπες/προβληματα οπου μπορω,διοτι δεν θελω να χαλασω το υπερπληρες φασμα που διαθετει. Αυτο ειναι απο τις λιγες παραξενες περιπτωσεις της Cosmote,ειναι πραγματι ανεπιτρεπτο στα Ιωαννινα να παραμενει με τοσες Β3+Β20 οι οποιες ειναι λειτουργικες σε χωρια με πολυ μικρο πληθυσμο.
  4. Ραδιοφωνο ωρες ωρες η VF αλλα σαν την Nova δεν εχει 😂
  5. CamuCamu

    NOVA 5G

    Αυτο που περιμενουμε την Νοβαρα να κανει μπασιμο με νεο επενδυτη για να πιασουμε καλυτερες τιμες στις αλλες με ξεπερναει.🤣
  6. Γρηγορο περασμα πριν μια ωρα απο την Λεωφορο Αφαιας μεχρι τον Ναο της Αφαιας με φοβερη θεα το απεραντο γαλαζιο και σε σχεση με περσι η Vodafone με εξεπληξε ευχαριστα με λειτουργικο 4G/5G εκτος απο τον Μεσαγρο οπου δεν ηξερε τι να κανει το κινητο απο την παρεμβολη και το ασθενες σημα.
  7. Παραλια Μαραθωνα,Αιγινα. Vodafone 5G Nova 5G(Εντυπωση μου κανει η διακυμανση που εχει στο download σε καθε μετρηση κυριολεκτικα σε συγκριση με την συνεργατιδα που παει ταπα)
  8. Δεν προσβληθηκα φιλε μου,ισως το θεωρημα μου ηταν λαθος και γενικα δεν ειμαι χαρακτηρας που καταπιανομαι με το παραμικρο.
  9. Προς την ερωτηση σου με πολιτικη σκοπιμοτητα ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ της Βορειου Ηπειρου αυτο ομως δεν παει να πει οτι δεν γνωριζω καποια πραγματα ενδοτερα. Φροντισε να βγαλεις την μιζερια απο την ζωη σου.😉 Καλο σου καλοκαιρι!
  10. Αυτο ακριβως θα χασουμε τα λογικα μας με ορισμενα πραγματα που λεγονται εδω μεσα τα οποια αφορουν μονο υψηλοβαθμα προσωπα.. Στην ONE μπορεις να μπεις η εχεις δεδομενα μονο για την αντιστοιχη VF της Αλβανιας? Παντως πολυ καλη αλλα ο ανταγωνισμος εκει ειναι πολυ μικρος πλεον και λογικο με κινηση να κλαταρει ευκολα. Πανε οι εποχες που υπηρχαν 4 παροχοι στην Αλβανια.
  11. Οχι,4G+ ειναι και γω προσωπικα εντυπωσιαστικα με τα νουμερα αυτα απο τετοια αποσταση,λογικα επεσα σε καινουρια εγκατασταση αλλα δεν κρατησε και πολυ η 10299 και υστερα γυρνουσε σε Sofiko-Top,Arg-Akros-Top κλπ. Χαμουλης δλδ 😅 ΥΓ:Η κεραια αυτη βρισκεται αναμεσα στο Αρκαδικο και τα Γιαννουλεικα,καλα με τι ισχυ παιζει ρε παιδια?😳
  12. Παραλια Κολωνα,Αιγινα. Ειναι τετοια η μορφολογια της παραλιας που αναλογως το κρατημα του κινητου πιανει απο εντελως διαφορετικο σημειο εκπομπης.
  13. CamuCamu

    5G NR

    Ναι 😅 Οταν με πεταξε σε Edge εγινε αυτο οποτε εδωσε λαθος πληροφορια οπως ειπε και ο dalex.
  14. CamuCamu

    5G NR

    Στο καραβι με VF στα ανοιχτα του Σαρωνικου με πεταξε για λιγο σε μια κεραια απο Βαβδο,τα κλασικα κουλα της εφαρμογης 😂
  15. CamuCamu

    5G NR

    Τετοια κανεις και θα αρχισουν να βαζουν cap στην Πρασινη 😆
  16. Εν πλω στο Ποσειδων Ελλας με κατευθυνση το λιμανι της Αιγινας. Απεναντι απο την Σουβαλα περιπου μεταξυ VF και Nova. VF Nova(προσπαθησα να βγαλω το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα για να μην την αδικησω αλλα οι εναλλαγες επανηλθαν δυναμικα). 😂
  17. Το εθεσα μπακαλιστικα εγω να σαι καλα! 😅
  18. Κανει attach την κοντινοτερη συχνοτητα που θα δει η συσκευη σου. Και ναι aggregate ειναι αφου προσθετει 100mhz.
  19. Η διαφορα στην ενταση δειχνει πως οντως κανει EN-DC το κινητο. Μηπως ανεβασαν την ισχυ στο cell? Παντως δωστου χρονο γιατι οντως με αυτο το combo τα 70mbps ειναι πολυ κατω του αναμενομενου.
  20. CamuCamu

    5G NR

    Εχουν περισσοτερες κεραιες οι Βικτουσιανες στην επικρατεια σε συγκριση με την Πρασινη αλλα ζητημα ειναι η σταθεροτητα που ειναι προνομιο της 2ης.
  21. Η VF εχει ενα μικρο προβαδισμα λογω των υποδομων οπτικων ινων που εχει αναλαβει αλλα και η Cosmote ειναι αρκετη καλη κυριως στις ταχυτητες. Η Nova παρατηρω οτι ειναι "hit or miss" παρολο που δεν εχω και το καλυτερο κινητο δικτυακα. Για την τελευταια αν φτιαξει την προ τριων ετων "ασθενεια" της κοκκινης και αναβαθμισει καποια χρεπια στο κεντρο θα βελτιωθει.
  22. CamuCamu

    NOVA 5G

    Εξω απο τα Bread Factory του Πειραια. Ξερω οτι ειναι λογικο και επακολουθο να εχει τετοιες ταχυτητες στο λιμανι αλλα οι εναλλαγες ειναι ενοχλητικες σε καποια σημεια.
  23. CamuCamu

    5G NR

    Κατι δεν κολλαει καλα με αυτα τα νουμερα,τι συσκευη εχεις? Μονο στην N1 υπαρχει αρκετη κινηση.
  24. CamuCamu

    NOVA 5G

    Σου λεει κατι θα γινει και θα ερθεις "παλι σε εμας" 🤣
  25. CamuCamu

    NOVA 5G

    Χαλαρο καφεδακι στις Πυραμιδες ειναι σε ενα στενακι διπλα απο την Λεωφορο Θησεως,Καλλιθεα.
×
×
  • Create New...