Jump to content

CamuCamu

Members
  • Δημοσιεύσεις

    552
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by CamuCamu

  1. Και με ολα αυτα να δω ποσος κοσμος θα μεινει και να διατηρει καρτοκινητο πλεον στην Vodafone. Ειναι τοσο ξετσιπωτοι που τα αφαιρουν στην ψυχρα και προκαλουν περισσοτερο τους πελατες τους. Ετσι οπως στρωσατε ετσι θα κοιμηθειτε ΑΠΛΗΣΤΟΙ!
  2. Τι λες τωρα? Καταργησαν και τα 200gb στο Big Bang? Μιλαμε για ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΤΕΙΑ που νομιζω οτι σκαβουν τον λακκο τους επικινδυνα πλεον... Οχι οτι δεν το ηξερα πως μας διαβαζουν εδω μεσα αλλα ρε λαμογια νομιζετε πως με αυτες τις προκλητικες αυξησεις πακετων και αφαιρεσεις υπηρεσιων που εξυπηρετουσαν πιο φθηνα τον κοσμο θα συνεχισει να σας ανεχεται και να σας πληρωνει?
  3. Εγω με ολες αυτες τις αυξησεις παιζω πλεον μπαλα με CU Big Bang και Frog εννοειται για ομιλια. Περιμενω να δω ποσο θα το ξεχειλωσει η κυρα Vodafone...
  4. Φοβουνται μην αρχισουν τις δονησεις τα κινητα τους απο την υψηλη "ραδιενεργεια" 🤣
  5. Καλα δεν ξερω πλακα εκανα προφανως 🤣
  6. Μην την ζοριζετε ετσι την Vodafone ρε παιδια και κανει το space network πραγματικοτητα...
  7. Πιο συγκεκριμενα θα βοηθουσε ισως εισαι σε σημειο που δεν καλυπτεσαι σωστα η υπαρχει υπερβολικη κινηση και οποιες κεραιες σε εξυπηρετουν αδυνατουν να σηκωσουν το βαρος λογω χαμηλου capacity. Το 5G θα σε βοηθουσε αφανταστα αν η καλυψη δεν ειναι τοσο θεμα. Φοβερη αποκλιση και αυτο δειχνει την εκνευριστικη αδιαφορια των εναλλακτικων παροχων να δωσουν αξιολογες η εφαμιλλες υπηρεσιες οπως γινεται στα κεντρα των πολεων και σε τουριστικα μερη.
  8. Αξιο αποριας...σε ποια περιοχη βρισκεσαι και παιζει τοσο αθλια η Vodafone? Μου φαινεται τρομερο να λες και σε αλλο post για ταχυτητες με το ζορι 1mbps.
  9. Ναι το μονοψηφιο rsrq με καταλληλες συνθηκες υποδεικνυει οτι η κινηση ειναι χαμηλη η υπερβολικα χαμηλη αλλα σαφως δεν μπορουμε σε καθε cell ανεξαρτητως εφαρμογης να ξερουμε τον ακριβης αριθμο συνδεδεμενων χρηστων. Αν κανω λαθος(διορθωστε με)σε micro με -8 rsrq περιπου και Β3 only δοκιμασα να κατεβασω ενα βαρυ παιχνιδι στο κινητο μου και μολις εκανα speedtest ταυτοχρονα φαινοταν αμεσα η επιβαρυνση στην χρηση του micro αυτου με ping στον θεο και μιση ταχυτητα απο το φυσιολογικο που δινει το συγκεκριμενο.
  10. Δεν ειναι εντελως μονος ομως αμα καποιος ταραζει το cell με κατεβασματα τι να καταφερει η αμοιρη 800αρα? Εχει ανεβασει προηγουμενως ο Nick 67mbps απο Β20 σπανιο φαινομενο επισης. Η κεραια που καλυπτει την περιοχη του θεωρω οτι χωραει μια Β3 να υπαρχει μια ανεση στην εμπειρια χρησης.
  11. Προσφατα ειχα παει Νιαρχο με VF της προκοπης Ν78(-100 με -105dBm) ειχε μονο πανω στην οροφη με το κινητο να κοιταει κυριως προς το ΣΕΦ. Στους υπολοιπους χωρους απο την εισοδο στα πεζοδρομακια μεχρι το πολιτιστικο κεντρο εκανε εντελως οριακο EN-DC με αποτελεσμα να το γυρναω σε 4G απο κατι σκουριασμενα panels που παρατηρησα πανω απο μια καντινα τα οποια χτυπαγαν αποκλειστικα τους εσωτερικους χωρους(90 mbps dl). Cosmote εντος/εκτος 5G κανονικοτατο με τσιτα τα γκαζια και micro περιφερειακα. Να ειμαι ξεκαθαρος οτι ενα κεντρο σαν τον Νιαρχο που αναγνωριζεται και εκτος συνορων ως ενα απο τα καλυτερα παρκα εκδηλωσεων και δραστηριοτητων δεν το αφηνεις μονο με 4G Only καβουρδισμενα πανελς και 5G αμα εισαι σε συγκεκριμενα σημεια.
  12. Χθες κεντρο Πειραια πριν και μετα την προκριση του Ολυμπιακου δεν ανοιγαν καθολου τα δεδομενα με VF και μονο τηλεφωνο μπορουσα να παρω. Απο την αλλη η Cosmote επαιζε κανονικα αλλα με χαμηλες ταχυτητες. Nova δεν ξερω αλλα ειδα το ιδιο συμβολακι στο speedtest.
  13. Υπαρχει και το big bang..παρολο που εχει δεχτει αυξηση το 200αρι παραμενει απο τα πακετα που βαση ογκου ειναι απο τα φθηνοτερα στο CU.
  14. CamuCamu

    OnePlus 12R

    Για καμερες κοιτα kimovil που δινει dxomark(βαθμος ποιοτητας των καμερων)αλλα γενικα αφου σε τραβανε οι ληψεις S23 και iPhone. Για pixel δεν εχω την παραμικρη ιδεα.
  15. Εγω αν δεν ειχα πιατο την σχετικα καλη N78 σπιτι μου αμφιβαλλω αν θα ημουν εδω. Αλλα και το τι παιζει για τα δεδομενα της πολυ καλα στον Πειραια.
  16. Γενικα το τραβανε εκει στην Vodafone ειδικα τελευταια εγω κανω υπομονη διοτι ακομα τα πακετα του CU με καλυπτουν μεχρι ποσο ειναι το θεμα..
  17. CamuCamu

    OnePlus 12R

    12R αμα δεν εισαι λατρης των φωτογραφιων και θα παρεις παραπανω χρονο υποστηριξης απο την εταιρια.
  18. Καλα το πανε με τις αυξησεις εκει στην Vodafone οταν παρακαλαγανε πελατες καλα ηταν πιεστε την κατασταση οσοι μας βλεπετε εκει στην εταιρια δεν θα περασει αρκετος χρονος που θα βγαζετε δελεαστικες προσφορες ξανα..
  19. Θελω να πιστευω οτι δεν ειναι η καλοκαιρινη προσφορα αυτη γιατι μοιαζει σαν να πυροβολαει τα ποδια της η VF. Απο την αλλη οσοι εχουν ενα πακο με κρυσταλλους στο big bang δεν νοιαζονται γι αυτη τη "προσφορα". Οι casuals θα ειναι κριμα να δουν μονο αυτο ως καλοκαιρινη προταση.
  20. 50gb για ενα μηνα στα 12.70 και 10000 κρυσταλλους για τον διαγωνισμο μεχρι τις 31/8 μην ψαρωνετε παλικαρια θα βγουν πολυ καλυτερες προσφορες.
  21. Ακομα και ο ΠΟΥ με ερευνες που εχουν γινει δεν ισχυριζεται οτι η εκθεση στην ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολια ειναι παντελως ασφαλης..τι ακριβως ψαχνεις να βρεις? Τα ορια που θετονται κατω υπο αυστηρες συνθηκες ειναι κυριως για την χαμηλοτερη δυνατη εκπομπη προς το κοινο,βεβαια αναλογα απο που εκπεμπει μια κεραια και τι θελει να στοχευσει χρησιμοποιειται συγκεκριμενη ισχυς.
  22. Αυτο ειναι το απολυτο αισχος εκει που νομιζα οτι η μια γραμμη 4G της Κοσμοτε σε εξωτερικο χωρο ειναι για απολυτο εξευτελισμο..
  23. Αν εκανε 3CA το κινητο σου θα ειχες καλυτερο αποτελεσμα επισης αυτα τα τρελα σκαμπανεβασματα στις μπαρες σηματος των xiaomi ακομα να βελτιωθουν?
  24. Ναι το καταλαβα απλα το σχολιασα με την λογικη το οτι εκπεμπουν απο τον ιδιο ιστο.
×
×
  • Create New...