Jump to content

CamuCamu

Members
  • Δημοσιεύσεις

    727
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by CamuCamu

  1. Ιδιο range συχνοτητων ειναι απο 3500-3700,η ταχυτητα ειναι κακη ομως..
  2. Και εισαι με πολυ καλο σημα κι ολας,κατι σκαλιζουν γιατι φαινεται οτι συμβαινει σε πολλους απο εμας.
  3. CamuCamu

    4G LTE

    Στον ΟΤΕ Πηγαδας να δεις πως ειναι η κατασκευη του ιστου της Cosmote γομαρι ολοκληρο και αποσταση απο τις πολυκατοικιες ουτε 20 μετρα,δεν ειμαι κατα προφανως αλλα καλως η κακως οι κεραιες "προικιζονται" περισσοτερο απο γενια σε γενια.
  4. Το Cellmapper το θεωρεις υποδεεστερο γενικα σε σχεση με το nPerf? Δεν εχω καποιο θεμα με καμια απο τις εφαρμογες απλα θα ηθελα την γνωμη σου.
  5. Παιδια ιδεα μου ειναι η τελευταια το BB το εχουν καπως παρατημενο? Εντυπωση μου κανει που δεν προσφερουν συσκευες η γκατζετακια εδω και αρκετο καιρο..
  6. CamuCamu

    4G LTE

    Μεσα σε αστικο ιστο θεωρω πως απο παλια οι πιο αντιαισθητικες κεραιες ανηκουν στην Nova. Σε Πειραια και Αθηνα που εχει κατι μη καμουφλαρισμενα νταμαρια..
  7. Καποτε ειχε ειπωθει εδω οτι και λογω παρεμβολων η VF ειχε εισχωρησει το φασμα των 900 mhz στο LTE.
  8. Για mid-budget δικτυο μια χαρα κουβαλησε μπορω να πω. Λιγο τα Huawei να συντηρουν πιο συχνα για να μην βαρανε σκαλωματα. Και προς τον @elkons με τα Huawei radios χρειαζονται μεγαλυτερη επιμελεια δυστυχως γι αυτο και τετοια ασταθεια ωρες ωρες..
  9. Εχω βρει σημειο στον Πειραια απο την 131 οπου εχω δει και - 58 dBm ενταση με N78,παντως η συγκεκριμενη εχει κρεμασει το τελευταιο χρονικο διαστημα τα μεσημερια εκει που εδινε 500αρια και βαλε τωρα 300 το πολυ... Τοσοι πολλοι μαζευτηκαν? Αυτο ακριβως οποιος δεν εχει 5G κινητο γευεται την αρνητικη εικονα της VF,το 4G αδυνατει να εξυπηρετησει..
  10. Ηταν στην στιγμη που τελειωναν διοτι ξεκινησε οπως ειπες σταθερα αλλα μεχρι το τελος εμεινε κοκκαλο η γραμμη αν ειχα αρκετα γκιγκα σιγουρα πηγαινε πιο πανω. Γενικα η αποδοση καρμπον.
  11. Πριν μιση ωρα περιπου στο λιμανι του Πειραια γυρνωντας απο μια επισκεψη δεν ειχα χρονο για περισσοτερα πραγματα απο tests και λιγο netmonster. Ουσιαστικα παιζουν απο την 130 οι συνεργατιδες με πιο προσφατη προσθηκη της Κοκκινης η N78. Η κινηση ηταν αρκετα υψηλη(-15 rsrq) αλλα και παλι απεδωσαν εξαιρετικα. Nova 5G(Μου τελειωσαν τα δεδομενα του F2G αλλιως θα ειχα σπασει ρεκορ του up με το κινητο μου 😅) Vodafone 5G
  12. Καλο θα ηταν να συζηταμε και να βλεπουμε τις δυο οψεις του νομισματος εγω αντικειμενικα συμφωνω με το μεγαλο ατου της VF με τα 200gb μεσω BB αλλα και τις δυνατες προσφορες που δινει ανα καιρους. Εδω που μενω εγω στον Πειραια ναι ταπα παει και μην ακουω χαζομαρες του τυπου "ο Πειραιας ειναι κοκκινος" για δικτυο μιλαμε οχι για ποδοσφαιρικη ομαδα. Γενικα στα νοτια οπου εχω περασει ειναι η πιο τιμια επιλογη. Αλλα αν καποιος κινειται πολυ ειτε για δουλεια η διακοπες δεν νομιζω πως θα συνιστουσα την Voda. Εννοειται πως και ο πρωτος παροχος δεν ειναι τελειος αλλα εκτος απο μεμονωμενες περιπτωσεις εχει ξεκαθαρο προβαδισμα.
  13. Μονο εμενα απο οτι φαινεται για λογο εντελως αγνωστο δεν λειτουργει το Cashback. Τεσπα, εδωσα 13 ευρω απο καταστημα, πηρα την προσωπικη προσφορα και καθαρισα.
  14. Δεν ξερω οι συνεργατιδες κεντρο του Πειραια πως ρολλαρουν τωρα αλλα ο αισθητος σεισμος εκανε τον κοσμο σιγουρα να χρησιμοποιησει το κινητο και να ανεβασει την κινηση. 30mbps με 4G+ αντι για 100 τετοια ωρα και -14,-15 rsrq με Cosmote.
  15. Δεν ειναι τυχαια τα benchmarks και τα ookla awards οσο και αν καποιοι προσπαθουν να κανουν το ασπρο μαυρο. Οι συνεργατιδες μονο αν εχουν πετυχει πολυ καλυτερη θεση θα εχουν τουλαχιστον καλυτερη καλυψη η και ταχυτητες για να μην λιωνει η μπαταρια του κινητου. Τουλαχιστον στα εκτος πολεων δεν υπαρχει συγκριση. Για την Nova τα εχουμε ξαναπει οσο παρανομει θα δουλευει για αυτους που δεν εχουν υψηλες απαιτησεις στην αξιοποιηση των δεδομενων τους.
  16. CamuCamu

    5G NR

    Τρομερη ταχυτητα για το σημα και τις συνθηκες εκεινη την στιγμη. Επισης πρεπει να ειναι τουμπανο το συγκεκριμενο Σιαομακι πρωτη φορα βλεπω πανω απο 200 MHz σε καταγραφη Netmonster.
  17. CamuCamu

    5G NR

    Ειναι ο διαδοχος του GPRS με λιγα λογια σαν να λεμε το 2.5G οπου μπορεις να στειλεις και ενα μυνημα στο Messenger αλλα εννοειται με αρκετα μεγαλη καθυστερηση. Απλα εχει βελτιωμενο ρυθμο μεταδοσης δεδομενων κατα τα αλλα καμια διαφορα αμα δεν εισαι τεχνικος και πολυ σπανια να πετυχεις GPRS.
  18. CamuCamu

    4G LTE

    Εκτιμηση κανει το Cellmapper παντοτε,αλλες φορες πιο κοντα απο το σημειο εγκαταστασης αλλες φορες καπως πιο μακρια. Εγω στο παραδειγμα που εδωσα, ηξερα ακριβως που ηταν και που ειναι η συγκεκριμενη κεραια. Φαινεται κι ολας απο το λιμανι της Αιγινας καθως προσεγγιζει καποιος. Μηπως θα βοηθουσε μια αναζητηση στο site της ΕΕΑΕ?
  19. Αν σου πω φιλε μου οτι δεν χρησιμοποιουσα το cashback και δεν ηξερα τι ακριβως ηταν δεν θα με πιστεψεις μονο που πηγα μολις να το δοκιμασω αλλα στο MyVodafone για καποιο λογο μου εμφανιζει error(CB-002). Μολις παταω κλεισιμο της καρτελας κατι παει να εμφανισει αλλα με γυρναει πισω αμεσα..🙁
  20. Απο το πρωι ελαβα αυτη την προσωποποιημενη προσφορα επειδη δεν αναφερει ποσο ανανεωσης, μπορω και με 8 ευρω απο καταστημα να την ενεργοποιησω η πρεπει να ξοδεψω το ελαχιστο των 13 απο περιπτερο η online συναλλαγη?
  21. Αναβαθμιση απο Cosmote(τελικα)ακομα και στην τελευταια κεραια που καλυπτει τα χωρια της Δροπολης. Cosmote(σε αλλη μετρηση κοντεψε το 200αρι αλλα ημουν στο αμαξι) Nova Οπως βλεπετε, αντιπαλος δεν υπαρχει ακομα και στην παραμεθοριο. Η Cosmote εχει στειλει τις συνεργατιδες για βρουβες, προσωπικα ντραπηκα να ανεβασω αυτο το test για Nova. Υπαρχει περιπτωση να εχει βλαβη ο ιστος? Εντελως ειρωνικα, σπιτι μου που δεν εχει καν οπτικη επαφη με τις κεραιες πιανει απο ενα πιο μακρινο eNb μονο με B20 που δινει 8mbps. Απο VF μονο δυνατοτερο σημα εχει αλλα απο επιδοσεις..
  22. Ενα τσεκαρισμα να δω τι ψαρια πιανει το 5G της Cosmote ακριβως πισω απο την κεραια που με καλυπτει και στο σπιτι. Ειναι η πρωτη μετρηση στο κινητο μου διοτι εκανα το κολπακι της ενεργοποιησης απο αλλο συμβατο κινητο στο δικτυο της Cosmote. Cosmote 4G+ Cosmote 5G Αυτα με την Cosmote το ξερω την αδικω με το ταπεινο Oneplus 9R εξαιτιας των ηλιθιων περιορισμων απο εκει που το αγορασα.
  23. Αυτοι που εχουν Big Bang θα παρουν καμια επιβραβευση μετα απο καιρο? Πολλη ησυχια εχει πεσει εσχατως..
  24. Ισως με επικοινωνια να λυθει η οποιαδηποτε απορια και να τσιμπησει τα διπλασια GB.
  25. Οχι μαλλον εγω δεν το διατυπωσα σωστα,δεν εχω κανεναν εκπτωτικο συνδυασμο με το σταθερο απλα λεω να παει το CU σε συμβολαιο και ετσι να επωφεληθουμε ολοι και με μια εκπτωσουλα στο σταθερο. Γιατι διαβαζω στους ορους οτι θετουν ελαχιστη αξια συμβολαιο 16.80 και ανω και ειναι λιγο κριμα 🥺
×
×
  • Create New...