Jump to content

stendor

Members
 • Δημοσιεύσεις

  7.277
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  100%

About stendor

 • Ημ. Γέννησης 26/11/1983

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Cosmote - Ελλάδα

stendor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Conversation Starter Rare

Recent Badges

10

Φήμη

 1. Σε χρεώνει ανάλογα το πακέτο που έχεις. Διαβάστε και το FAQ https://www.cosmote.gr/mobile/content/el/attached_files/Company/COSMOTE-WiFiCalling-FAQs.pdf
 2. Αφού συνδέεται σε wifi πως θα καταναλώσει δεδομένα; Για αυτό λέγεται wifi calling. Όταν συνδεθεί σε wifi calling τότε πάνω στον πάροχο θα γράφει COSMOTE WiFi.
 3. δοκίμασε να πας settings > phone > calls on other devices και να κλείσεις τον διακόπτη που έχει εκεί. Αν αυτό δεν πιάσει τότε θα πρέπει να φτιάξεις ένα άλλο Apple ID για το δεύτερο κινητό.
 4. stendor

  iPhone 7

  Δεν χρειάζεται να επαναφέρεις κάτι. Αν τα τραγούδια σου ήδη συνεχίζουν να υπάρχουν μέσα στην βιβλιοθήκη της μουσικής σου τότε απλά θα τα τοποθετήσεις στις λίστες.
 5. stendor

  iPhone 7

  Αναβάθμιση να αφαιρέσει συγκεκριμένα κομμάτια από λίστες λίγο κουλό που ακούγεται έως και απίθανο αλλά τώρα τι να σου πω; δεν μου έχει συμβεί ούτε έχω ψάξει ποτέ για κάτι τέτοιο. Κάνε μια αναζήτηση στo google μήπως και έχει υπάρξει κάτι τέτοιο.
 6. stendor

  iPhone 7

  δεν μου έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο. εγώ έχασα τραγούδια από τις λίστες μου όταν τελείωσε η δοκιμαστική συνδορμή μου στο  music και δεν πρόλαβα να κατεβάσω ξανά την μουσική μου. Τα τραγούδια υπάρχουν γενικά στη κατηγορία μουσική στο itunes; Μήπως τα έσβησες μέσα από το iphone και όταν έκανες συγχρονισμό έφυγαν και από τις λίστες; Γιατί αυτό γίνεται. Εδώ και χρόνια έχεις την δυνατότητα να σβήνεις τραγούδια μέσα από την μουσική του iphone και όταν συγχρονίζεις τότε οι αλλαγές περνάνε και στις λίστες στο itunes. Εντάξει αν είναι αυτό σημάδι τότε προχώρησε :lol::lol:
 7. stendor

  iPhone 7

  Είχες καμία δωρεάν συνδρομή στο  music;
 8. stendor

  iPhone 7

  Απλά εξαφανίστηκαν μόνα τους; Μήπως μεταφέρθηκαν από την αρχική τους τοποθεσία και για αυτό δεν εμφανίζονται;
 9. stendor

  iPhone 7

  Πιστεύω πως είναι πολύ λεπτό το θέμα και δύσκολα μπορείς να βρεις μια μέση και δίκαιη λύση. Έτσι διαλέγουν αυτό τον τρόπο για να είναι καλυμμένοι εκείνοι. Σου λέει πως είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη αλλά δεν σημαίνει πως θα το πας και υποβρύχια βόλτα, αυτό το καταλαβαίνω, οπότε αν κάνεις κάτι τέτοιο είσαι υπεύθυνος για την ζημιά που μπορεί να προκληθεί. Σε αυτή την περίπτωση δίκαια να σου πει δεν σε καλύπτω που το έκανες υποβρύχιο. Από την άλλη όμως όταν συμβεί κάτι για το οποίο δεν είσαι εσύ υπεύθυνος θα έπρεπε και εσένα να σε καλύψει με κάποιο τρόπο γιατί δεν ήταν δικό σου θέμα το ότι πχ έπεσε νερό στο τραπέζι και βράχηκε λίγο το κινητό σου. Εκεί όμως πάλι δεν σε καλύπτει το οποίο δεν είναι δίκαιο, γιατί έγινε άθελα σου. Είναι κουβέντα που δεν βγάζει πουθενά βέβαια και το θέμα είναι πως πάντα πρέπει να προσέχουμε το κινητό μας ότι και αν είναι.
 10. stendor

  iPhone 7

  Το αναφέρουν στην εγγύηση πως δεν καλύπτεται όταν βρεθεί ίχνος από νερό και λοιπά υγρά. Τα κινητά που φέρουν IPΧΧ είναι ανθεκτικά στο νερό και όχι αδιάβροχα, για αυτό και τα αναφέρουν ως water-resistant. Και samsung και Apple και LG και γενικά όλοι οι κατασκευαστές το ίδιο αναφέρουν. Δυστυχώς αυτό που αναφέρουν ως ανθεκτικά σε νερό δεν σε καλύπτει 100% σε περίπτωση που το κινητό έρθει σε επαφή με το νερό. Έχουν αναφερθεί πολλά "ατυχήματα" στα οποία δεν "λειτούργησε" η ανθεκτικότητα στο νερό. Και το σίγουρο είναι πως πρέπει να προσέχουμε όσο μπορούμε ακόμα και αν έχουμε κινητά που φέρουν την πιστοποίηση IPXX. Κρίμα πάντως να πάθεις τέτοιο πράγμα και χωρίς να το έχεις κάνει επίτηδες για να έρθει σε επαφή με νερό, πχ να το πας στην θάλασσα ή την πισίνα για να βγάλεις φωτογραφία μέσα στο νερό.
 11. Δεν έχει σοβαρά θέματα Γιαμά σου χαλάσει την όλη εμπειρία χρήσης. Είναι αναβάθμιση που βγήκε για να διορθώσει διαφορά bugs. Αφού λες πως είχες θέματα με την μπαταρία τότε πέρασε την.
 12. Αυτό θα σε βοηθήσει, https://www.fonepaw.com/solution/get-free-ringtones-on-iphone.html. Έχει και το πως δημιουργείς ήχο κλήσης από υπάρχον τραγούδι και πως το περνάς στο κινητό σου.
 13. Όπως το λέει ο @dgeorge4. Γίνεται έτσι για να σου δείξει πως είναι απενεργοποιημένο. Σε όλους έτσι είναι. Δεν υπάρχει κάποιο θέμα.
 14. Διπλές που εμφανίζονται; Μέσα στο all photos, στα άλμπουμ ή κάπου αλλού; Ανεβάστε ένα screenshot να καταλάβουμε πως είναι. Εγώ δεν έχω τέτοιο θέμα με διπλές φωτογραφίες. Χρησιμοποιώ 7 plus και macbook pro.
 15. Υπάρχει ozaki, spigen air skin, totallee the spy, totallee the scarf, caudabe the veil xt. Αυτές μου ήρθαν στο μυαλό σου αλλά δεν είναι όλες εντελώς clear.
×
×
 • Create New...