Jump to content

plankton69

Moderators
 • Δημοσιεύσεις

  6.829
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  100%

About plankton69

 • Ημ. Γέννησης 02/09/1993

Συσκευή

 • Συσκευή
  iPhone XS 64GB

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Vodafone - Ελλάδα

Περιοχή

 • Περιοχή
  Server

Φύλο

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

38.239 profile views

plankton69's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Week One Done Rare

Recent Badges

10

Φήμη

 1. Δες το κι από την άλλη. Πέρασα από τα Xiaomi Mi5/Mi8 Lite/RN9 Pro. Πάντα στο ενδιάμεσο έλεγα μήπως και κάνω τη στροφή σε Nokia, πάντα το αντίστοιχο «απέναντι» έχανε σε σημεία-κλειδιά για εμένα. Κι αν επίσης παρατήρησα κάτι όσο έψαχνα κάθε φορά, είναι η ύπαρξη της ίδιας (;) τιμολογιακής προσέγγισης που ξέραμε από παλιά. Κοινώς, η ζημιά έγινε χρόνια πίσω και το γυαλί ποτέ δεν κόλλησε για τους καταναλωτές.
 2. Μπορεί να είναι από τα ελάχιστα Lumia που θέλω στην συλλογή μου, καθαρά για το innovative κομμάτι του.
 3. Ο,τι ακριβώς είπα και στο νήμα της συνάντησης, λίγες ώρες μετά. Άριστη όλη η οργάνωση, ήταν κάτι που πραγματικά χρειαζόταν μετά από τόσα χρόνια σε όλους μας. Τώρα για τις φήμες που λες… Εγώ είμαι από χωριό, δεν ξέρω τίποτα, μη με ανακατεύετε! 😂
 4. Είχατε-δεν είχατε, με κατεβάσατε Θεσσαλονίκη παλιόπαιδα! @Nagata απίστευτη οργάνωση φίλε, όπως παλιά. Μείναμε όλοι ευχαριστημένοι και πραγματικά, μετά από πολλά χρόνια απουσίας χάρηκα που είδα ξανά πολλές παλιές… μορφές! (Τρομακτικό να σε θυμούνται από το κόλλημα με τα Nokia, ενώ έχεις πάει στο πιο «περίεργο» στρατόπεδο ever! 😂) Ελπίζω στο επόμενο να καταφέρω να έχω κάτι από τα παλιά μαζί… Επιφυλάσσομαι!
 5. Εμείς δηλαδή από Σέρρες, είμαστε ανεπιθύμητοι ρε; :p
 6. Καλή χρονιά σε όλους! Υπάρχει το group ακόμα, κανονικά. Είναι όντως κρυφό, αλλά αν είστε καλά παιδιά κάααατι θα κάνει ο διαχειριστής του! :lol: (Αν δεν βρήκατε πως να μπείτε, πείτε μου σε PM ονόματα να σας προσθέσω.)
 7. Ξυπνητήρι έχεις κανονικά; Σε εμένα δεν ήθελε να δουλέψει...
 8. Χρόνια πολλά σε όλους παιδιά! Ένα μικρό δείγμα από την προσπάθεια της ομάδας μας, των Uncommon Shooters. Η συγκεκριμένη είναι από Xiaomi Mi5, χωρίς κάποιο edit. Το link είναι από το Instagram μας, οπότε μπορεί όποιος θέλει να μας ακολουθήσει! https://www.instagram.com/p/BrcRzjnAgfO/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=lpkbzsvevqrb
 9. Η αλήθεια είναι αυτή. Όποιος έχει δοκιμάσει το Mi5 και χωρίς MIUI, ξέρει ότι πάει μπάλα και πολλές φορές καλύτερα από μαμά. Οπότε, εφόσον έχει ακόμα αξιόλογο hardware, μια custom θα κάτσει κουτί. ;) BTW επειδή είχα δοκιμάσει μόνο Lineage OS, τι καλύτερο υπάρχει πλέον;
 10. Μέσω Navifirm μπορούσες παλιά να βρεις τα firmwares από όλα τα παλιά Nokia και να τα περάσεις στη συσκευή σου. Βέβαια το πρόγραμμα πλέον δεν έχει πρόσβαση σε κάποια βάση δεδομένων, οπότε πας σε κάποιο παλιό Nokia Care μήηηπως και... :worry:
 11. Να πω την αλήθεια, το να συμβιώνεις με S60v3 το 2018 είναι πλέον... άθλος! Είπα να ξαναβάλω μπρος το E71. Με την ευκαιρία, να του κάνω και μερικά συμμαζέματα που θέλει. Πέρα από κλήσεις/sms όμως, δεν βλέπω να μπορεί πλέον ούτε τα βασικά (mail client πχ, η μαμά εφαρμογή δεν θέλει να δουλέψει). Φυσικά δεν θέλω κάτι παραπάνω από αυτό, κλήσεις/sms/mail/συγχρονισμό των επαφών μου από το Xiaomi. Κι όλα αυτά, για να μη μπω στο τρυπάκι να πάρω 3310 κι επειδή με έπιασε πάλι το μεράκι με το 71. Οι έρωτες δεν κρύβονται... :lol:
 12. Πραγματικά όμως... Όσο και να δοκιμάζω να τα προσθέσω στην καθημερινή χρήση που κάνω (έστω και μόνο σαν απλά τηλέφωνα), ε δεεεεεν... P.S: Hellozzz again!
×
×
 • Create New...